Diğer ikisini biliyordum da birinciyi nasıl yaptınız ?Eki Görüntüle 1677599 Eki Görüntüle 1677600 Eki Görüntüle 1677601 Şekerlemeleri hazırladım bugün.inşallah bişe olmaz cumartesiye kadatr
Diğer ikisini biliyordum da birinciyi nasıl yaptınız ?
Elma iyi fikir ama uğraştırır biraz minik minik diyeBöyle top top jelibonlar oluyor ya canım..
İstediğin türünü alıyorsun...
Sonra ya böyle süngerden top oluyor ya oyuncak ya ona ya da büyük bir elma alıyorsun ona takıyorsun tek tek...
Kürdanla yapıyorsun böyle...
Tabi her tarafına yaptın mı böyle yuvarlak tatlı bir şeker topu oluyor : )
Elma iyi fikir ama uğraştırır biraz minik minik diye
Eti puf kolay ve gösterişli ( :
Teşekkür ederim
Bizim ki bebek Arabasının puseti arabada hep ona oturup yolculuk ediyor öyle oturup kemer takılmasına Alışık ama sığmıyor artık biraz kalın giydirsek kemerleri takamıyoruz bi bakayım bende nasıl bişey alalım
Yaw 800 tl ,500 tl ne kadar pahali şeyler ya. Allah'im... çocukların güvenliği için alınan ve cezasi olan oto koltuklarinin bu kadar pahali olmamasi lazim. Gümrük vergisi alinmasa bunlardan ne mantıklı hareket olur aslında.Biz yazın e -bebekten recaro aldık canım 800 tl idi 9-36 kg. Ekteki model. yazın kızıma kullandık ama 2 aydır oğlum oturuyor. İkisi de rahat oturdular.
Gaza geldim harf ve rakam işine şimdiden giriştim
Çalışıyorum pek vaktim olmuyo yavaş yavaş başlasam fena olmaz
Eki Görüntüle 1712447
Kızlar yürümeyen tek yavru benim oğlum mu acaba merak ettim :) dün 13 aylık olduk biz emeklemeye gec basladık anca ayaga kalktık işte. Yürümüyor ama her deliğe gırıyor emekleyerek işini görüyor o yuzden de sanırım yurume gibi bir cabası yok :)
Kızlar bu aralar Emir yatağında yatmiyor. Gece boyu yanımızda.yerine koydugumda saniyesinde uyanıyor. Gece emzirmesini kesmeye çalışıyorum. gece 1 e dusurduk haftaya tamamen kesmeyi planlıyorum. Acaba ondan mi? Yoksa atak haftasımi basladi anlamadim ha kesintisiz uyumuyir gecenin bir vakti yatakta oturuyor. Napicam bilemiyorum. gece cizim yapmam gerekiyor ama neredeyse imkansiz....
sizin bebisler böyle şeyler yapiomu? Nasil idare ediyorsunuz?
O zaman ben geç bile kalmışımYavaş yavaş başlarsan günü yaklaştığında daha rahat edersin..
Çünkü aklına bile gelmeyen o kadar ince ayrıntı farkedeceksin ki..
Gün geçtikçe bir şey göreceksin "aa bu da olsun" diyeceksin..
Ben nerdeyse 2-3 ay önceden ufaktan başlamıştım...
Bu arada Allah bağışlasın minik pamuk kuzunu...
O zaman ben geç bile kalmışım
Yazıcıdan çıkarsam dandik mi olur bilemedim, iğneyle iplik geçiririm aralarından diyorum harflerin
İşyerinde daha çok vaktim var da ondan
Amin sağ ol cümlemizin evladını inşallah
Yavaş yavaş başlarsan günü yaklaştığında daha rahat edersin..
Çünkü aklına bile gelmeyen o kadar ince ayrıntı farkedeceksin ki..
Gün geçtikçe bir şey göreceksin "aa bu da olsun" diyeceksin..
Ben nerdeyse 2-3 ay önceden ufaktan başlamıştım...
Bu arada Allah bağışlasın minik pamuk kuzunu...
Canım benim oğlum da çok geç emekledi yani 10,5 aylıktı... O da işte 1 aydır yürüyor gitgide daha iyi yürüyor : )
Yürür yürür merak etme kendi cesareti gelsin kimseye sormaz yürür gider gezer odaları
Ben severim böyle şeyleriValla maşallah çalışırken böyle uğraşacaksın yani..
Ben biraz hazırcıyım sanırım hazır almıştım hepsini : ))))
Ne güzel annesinin el emeği olacak o da ayrı tabi...
Şimdilik işime geliyor böyle aslında :) kızım bu kadarken koşuyordu oğlum hala kucakta değişik geliyor küçük bebek gibi :)
Ben severim böyle şeyleri
Kızıma hamileyken de kapı süsünü filan kendim yaptım ama şimdi ne mümkün canıma okuyor evde bulduğu günler ( :
Peki isme özel oluyo mu ben klasik 1 bayrakları gördüm hazırlarda genelde
Evet canım cok pahalı malesef biz de cok zor aldık içimiz gitti valla ama biz cok yolculuk yapıyoruz ailelerimiz cok uzakta 1000 km yol gıdıyoruz yazın koltuk onemli bizim için rahat olmaları gerekiyor. Kızım dogdugu zaman biyerde kampanya vardı alışverıs yapınca 9-18 oto koltugu hedıye ettiler rahat ama cok ucuz bişeydi onunla idare ettik 3.5 sene ama ıkı cocuk olunca aldık mecburen. Cok uzun yol gıtmıyorsanız ortalama bişey alabılırsın bence.Yaw 800 tl ,500 tl ne kadar pahali şeyler ya. Allah'im... çocukların güvenliği için alınan ve cezasi olan oto koltuklarinin bu kadar pahali olmamasi lazim. Gümrük vergisi alinmasa bunlardan ne mantıklı hareket olur aslında.
Yeni gördüm bunuEki Görüntüle 1712465
Canım ben bunun mavisini almıştım işte buydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?