2014 Kasım Anneleri

Merhaba benim kızımda geçen hafta aynı durumdaydı doktora görürdüm çok şükür ciğerinde bu sıkıntı yok inmemişti bu yaşlarda küçük çocuklara öksürük şurubu vermiyoruz kalpte sıkıntı yapıyor bol bol burnunu açık tut ıhlamur içir demişti birde burada perikanadi arkadaşımızın sürekli dediği pekmez ve tereyağ çok işe yarıyor sağolsun böyle böyle atlattık çok şükür geçmiş olsun siZede

Merhabalar
Kızlar oyuncak tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim oğluma oyuncak alıcam ama kararsız kaldım birde fsher price eğitici scooter kullanan varmı fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen

Geçmiş olsun canım yiğit de hasta bu ara salgın var tüm bebişler hasta ve bi türlü iyileşemiyorlar malesef, biz peditus kullanıyrz şimdilik inş geçer, bol bol ıhlamur ve ballı zencefil verebilirsin günde 1kez

Geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin. Bizde hala iyileşmedik malesef, burnu tıkanık sf ile açmaya çalışıyoruz ama dokundurmuyor ortalığı yıkıyor. İstediğini Ağlayarak yaptırma huyu bizde de var ve bu durum çok canımı sıkıyor. Herşeye Ağlayan bir çocuk oldu ya ne yapacağımı bilmiyorum artık. Dün misafir vardı o kadar zorlandım ki anlatamam, milletin telefonunu alıyor, ortalıkta alo alo diye geziyor. Telefonu elinden alamıyoruz, almaya çalışıyorum Başlıyor deli gibi ağlamaya. Artık insanlar olsun Kalsın telefon diyolar. Çok utanıyorum yaEn sevmediğim şeyleri yapıyor Eren.

0OTE="Rosebek88, post: 44333252, member: 610134"]Geçmiş olsun canım yiğit de hasta bu ara salgın var tüm bebişler hasta ve bi türlü iyileşemiyorlar malesef, biz peditus kullanıyrz şimdilik inş geçer, bol bol ıhlamur ve ballı zencefil verebilirsin günde 1kez[/QUOTE]
Cqnim bende ogluma balli zencefil vermistim nette cocuklara vermeyiniz yaziyrdu her sitede bu nedenle kestim vermeyi varmidr bi sakincasi bilmiyorum acikcasi cok gecmis olsun

Malesefki oglumda hasta gecmek bilmeyen oksuruk burun akintsi hapsrik ilk defa dun gece oksurukten burnu tikanmktn uyandi uyuyamdi 2saat
Dr randevu yok bugun icin dolu ne yapytysam gecmedi yaa

Canım aynı durum bizdede mevcut maalesef ama sen olabildiğince sakin ol ve tavrın her zaman aynı olsun, artık her dediğimizi bir güzsl anlıyorlar ama işlerine gelmiyor ben yiğit aglayarak istediğinde şuanda ağladıgın için veremem eger sakinleşirsen alabilirsin diyorum(tabi verilebilcsk bişeyse çünkü herşeye ağlıyor) sonra bakıyor ben tepki vermiyorum susuyor söz verdiğim bende almasına izin veriyorum parmağında oynatıyo bunlar bizi yaa

Malesefki oglumda hasta gecmek bilmeyen oksuruk burun akintsi hapsrik ilk defa dun gece oksurukten burnu tikanmktn uyandi uyuyamdi 2saat
Dr randevu yok bugun icin dolu ne yapytysam gecmedi yaa
1yaşından sonra verilebilir ama çol az zaten ve her gün değil çünkü zencefilin hergün kullanımı yetişkinlerde bile nazen sotun yaratabiliyor, ben şimdilik 2günde bir verdim başkada vermedim yinede dr a sor sen.

Ay bana bu anlattığın çok sevimli geldi ya alacak tabi merak ediyor ne yapsın
Yaman da artık çığırından çıktı hastalık çok agresif yaptı sürekli ağlıyor sürekli birşeyler istiyor yemeklerde devamlı ağlıyor yemiyor sabrım tükendi artık yüzü ve göbeği ilaç mı dokundu neyse acayip döküntü oldu harita gibi içim acıyor öyle gördükçe benim de diş ağrım Geçmiyor bir türlü doktora gidesim bile yok tükenmişlik sendromuna giricem böyle giderse

Bizim bebeler 2yaş sendromuna erken girdiler zaar

Canim cok cokk gecmis olsun..

Ben sabah akşam verdim iki gun bilmiyordum zarari oldugunu oglum iyilesti ama hala sıfır iştah.. zaten iştahsızlık yapıyormus bilginize

Son düzenleme:
aman bacım bir an önce iyileşin Yaman da sende . daha bize lazımsınız.Öyle tükenmişlik sendromu falan

Oğlum cumadan beri ishal. bugün dr gittik kan testi yaptı şükür bir şey çıkmadı. Dişten olduğunu düşünüyoruz.
Asıl anlatmak istediğim daha önceki devlet hastanesinde oğlumun kolundan kal alırken kalın bir iğne ile kan aldılar. bugün gittiğimiz hastanede isi kelebek şeklinde incede bir hortumu bulunan bir iğne ile kan aldılar. Oğlum nerdeyse ağlamadı ve daha kolay kan alındı. tavsiyem kan alınacağı zaman o kelebekli küçük iğneden isteyin.

Al benden de o kadar.. hic bişey yapasim yok gecen hormon tahlili yaptirdim dr depresyonda misin diye sordu.. 13 aylik oglumla depresyona girmek mümkün değil dedim:)) Ali de herseye ağlıyor cok kıskanç kimsey bana dokundurmuyor babasıyla sarilinca kuduruyor deneyin kızlar cok komik oluyorlar:)

Gec
Geçmiş olsun canım yapar misin bilmiyorum ama nisastayi suyla muhallebi yap iki kaşık ver ishale cok iyi geliyor tabi tahlili temiz çıkmışsa

Merhabalar
Kızlar oyuncak tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim oğluma oyuncak alıcam ama kararsız kaldım birde fsher price eğitici scooter kullanan varmı fikirlerinize ihtiyacım var yardım lütfen

Benim oğlumun en beğendiği çok oynadığı oynarken çok zevk aldığı oyuncakları bunlar canım

Çok seviyor artık nerdeyse öğrenecek sarı arı deyince bile artık kendisi dızzzzzaa diyor : )

Buna da bayılıyor ilk olarak daire olanları takıyor yerini ezberlemiş sonra da diğerlerini takmaya çalışıyor

Küçükken bunu sadece biz yapardık o bozardı şimdi çok güzel diziyor eğleniyor

Küçükken pek oynamazdı ama şimdi tuşlarına tek tek o güzel minik parmağıyla basıyor alo yapıyor dolanıyor evin içinde ceo gibi : )

Bu tarz oyuncakları çok sevdi sanırım benim oğlum bunları da dizdiğimde çıkarıyor bir tek daire olanı takabiliyor diğerlerini tam yerleştiremiyor ama yine de güzel oynuyor toplarken felan basket oyunu oynuyoruz kutuya basket atarak oyuncaklarını toplatmış oluyorum : )))

Bunun da müziklerini kelebeğini seviyor ritim tutuyor ama ayaklarını çıkarıp takmak daha çok dikkatini çekiyor : )

Biz de şimdi bundan almayı düşünüyoruz fisher price elektrik süpürgesi

Evde vuuu vuuuu diyip duruyor elektrik süpürgesiyle aşk yaşıyor nerdeyse belki hoşuna gider diye..

Sanırım bu dönemler başlıyor bu huylar canım..
1-2 haftadır bizde de var o..
Tutturma huyu.. Ben de deli olurum öyle çocuklara..
Şu sıkıntılı 10 gün içinde alışmıştık ama ne telefon ne kumanda elinde hijyenik olmadığını düşündüğüm ne varsa vermedim..
Tamam tutturuyor ama çocuk sonuçta dikkatini başka şeye çekebiliyorsun yani aslında istesek fazla tutturmazlar..

Canim cok cokk gecmis olsun..

Teşekkür ederim canım benim sağol...

Canım teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın ve çok yardımcı oldun e-bebekten 250 tl hediye çekimiz var da onunla almayı planlıyorum benim oğlumda lego yapmayı, kuleleri birde bul takları seviyor , şu telefon ve halkalardan alabilirim diğerleri bizde var, bu süpürgeyi bende gördüm ama incelemedim pek nedense yarın gidince bakayım bi

Okuyunca benim kıZ geldi gözümün önüne bizimkide babasından kıskanıyor hemde deli gibi çıldırıyor evde Yanyana sarılarak oturmayı yasakladı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…