2014 Kasım Anneleri

cook.gecmis olsun yaa Allah korusun hepimizin yavrusunu

çok geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı, şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun daha iyidir inşallah

Çok büyük geçmiş olsun Ateşli havale de beyin zarar Görmüyor genelde Rabbim korusun kuzuları

sağolun kızlar şimdi iyiymiş. ama bu gece hastanede kalacak.
Gecmis olsn canm ben diyrdum ya once benm oglmn atesi cikti yarim saat sonra ust komsmn oglnunda cikmsti bizimkinn o gun dustu onunki ciktkkca cikti 40bile gecti o gece gotrmdilr dr sabaha gittilr havale gecirms oda dundn beri hastanedelr dahada kalcklrms yazik annesininde 1haftasi kaldi doguma daha cantasi bile hazir degil

yavrum ya Allah şifa versin hepsine. inşallah hiç birinde bir sıkıntı olmaz. yani havale ateşsizde olabiliyormus o yüzden tahmin etmek zor.

Perikanadi piyanoluyu aldim ama hic begenmedim 2 3 sacma sapn melodi caliyo okadar az cikiyrki sesi oglum suruyrda iademi etsm die dusunuyrum aksam esimde gorsunde oyle karar verecm iadeye

yavrum ya Allah şifa versin hepsine. inşallah hiç birinde bir sıkıntı olmaz. yani havale ateşsizde olabiliyormus o yüzden tahmin etmek zor.
Canm valla benimkinnde onunda hicbiseyi yoktu ne oldu anlmadik bizmki en fazla 38 oldu aksama kadar 37 ye dustu sabh 36 oldu onunki 38 5la basladi gece 40 5 di sabha kadarda atlettle durdu yavrucak fitil feln hic fayda etmedi Allahim korusn tum yavrulari onlara bise olmasn ya dayanamyr insan burda arkdslr hasta derkn bile uzuluyorum valla

Buralardayimm musait oldukça sızıyorum grip olduk ana oğul çok sıkıldım evde sigarayı buraktim ben burnuma burnuma sokmşsun ikonu
Helal olsun kız sana aferin bıraktın demek çok iyi yapmışsın cano inşallah bir dahada içmezsin ay bu illet grip heryerde valla gecmiş olsun
Bende evde çok sıkıldım dün eşimle yamanı ananesine sattık Kartepe ye gittik kızakla kaydık sapanca turu yaptık oh be valla öyle iyi geldi ki tabi akşam yamanı Alıp 4 saat ağlamasını dinleyince moraller yine bozuldu ama ne yapalım artık

Ay Harikasınİz valla ne güzel değerlendirmişsiniz kısa da olsa değer yani Kartepe memlekete giderken tabelasını gördüğüm yer her halde... ben zaten anca tabela da görüyom oraları ah gitsem Legenle de kaymaya raziyim

Allah im hic bir.anneyi yavruyu gozu yasli birakmasin yaa kiyamam hepsi melek ben.oncedende cocuklari.severdim ama suan.bambaska ya ogrencilerime bakis acim bile degisti bazen sinirim tavan olsadaa diyorum hepsi benim yavrum gibi ana kuzusu her ani emek.dolu

ne iyi yapmissin yaa ben istanbula.1 saat mesafedeyim oraya bile gezmeye gelemedim yaklasik.bir bucuk yildir:)

cok tatlısınyaasen:) haha leğeninde banada yer varmı:)

Haha olmamı atla arkaya ucuyoz:))

Valla bak şuraya gidelim deyip pat gideceksin öyle güzel oluyor ki hele yanında çocukta yoksa mis valla Kartepe Kocaeli de görmüşsündür Kız leğeni boşver kocana de Tıbbi atık poşeti getirsin arkadaşlar diyor süper kayıyormuş

2015 annesi olarak selam kızlar. Ara sira sizin tecrübelerinize basvuruyorum.simdi benim bebegim 67gunluk ve geceleri sifir uyku.gunduz uyursa uyuyor ama geceleri hic uyumuyor.sizlerdende üç ay içinde bu şekilde olup üç aydan sonra duzelen oldumu.

Valla arada böyle Fırsatlar yaratıcam yoksa evde Kafayı Yicem yani tabi yamanı sabahın köründe bıraktık sessizliğe ve beşiğine Alışık olduğu için 12 saat boyunca 40 dakika uyumuş sadece gözlerinin altı Çukur olmuştu yavrumun ama kuzeni de ordaydı çok eğlenmiş yürüyor ya artık hiç ayrılmamış peşimden yemeklerini bile Yaptım bıraktım daha az vicdan azabı çekmek için arada karı koca baş başa kalmak Lazım iyi oluyor

Perikanadi piyanoluyu aldim ama hic begenmedim 2 3 sacma sapn melodi caliyo okadar az cikiyrki sesi oglum suruyrda iademi etsm die dusunuyrum aksam esimde gorsunde oyle karar verecm iadeye

Piyanolu olanı da mı varmış bilmiyorum canım..
Böyle küçük küçük parçalı daha iyi iye sanırım annem böyle almış bizimki sevdi o kadar çok yapacak şey var ki..
Sesi de iki kademe ayarlayabiliyorsun zaten düşükte bile çok çıkıyor ben sesi az kısık olsaymış diyorum : )
Beğenmediysen iade et yerine daha güzel bişi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…