cook.gecmis olsun yaa Allah korusun hepimizin yavrusunumerhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.
çok geçmiş olsun Allah korusun yavrularımızı, şifa versin inşallahmerhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.
Çok geçmiş olsun daha iyidir inşallahmerhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.
Çok büyük geçmiş olsun Ateşli havale de beyin zarar Görmüyor genelde Rabbim korusun kuzularımerhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.
Nerdesin kız sen sanki hiç görüşemiyoruz bu aralarÇok geçmiş olsun daha iyidir inşallah
Gecmis olsn canm ben diyrdum ya once benm oglmn atesi cikti yarim saat sonra ust komsmn oglnunda cikmsti bizimkinn o gun dustu onunki ciktkkca cikti 40bile gecti o gece gotrmdilr dr sabaha gittilr havale gecirms oda dundn beri hastanedelr dahada kalcklrms yazik annesininde 1haftasi kaldi doguma daha cantasi bile hazir degilsağolun kızlar şimdi iyiymiş. ama bu gece hastanede kalacak.
yavrum ya Allah şifa versin hepsine. inşallah hiç birinde bir sıkıntı olmaz. yani havale ateşsizde olabiliyormus o yüzden tahmin etmek zor.Gecmis olsn canm ben diyrdum ya once benm oglmn atesi cikti yarim saat sonra ust komsmn oglnunda cikmsti bizimkinn o gun dustu onunki ciktkkca cikti 40bile gecti o gece gotrmdilr dr sabaha gittilr havale gecirms oda dundn beri hastanedelr dahada kalcklrms yazik annesininde 1haftasi kaldi doguma daha cantasi bile hazir degil
Buralardayimm musait oldukça sızıyorum grip olduk ana oğul çok sıkıldım evde sigarayı buraktim ben burnuma burnuma sokmşsun ikonuNerdesin kız sen sanki hiç görüşemiyoruz bu aralar
Canm valla benimkinnde onunda hicbiseyi yoktu ne oldu anlmadik bizmki en fazla 38 oldu aksama kadar 37 ye dustu sabh 36 oldu onunki 38 5la basladi gece 40 5 di sabha kadarda atlettle durdu yavrucak fitil feln hic fayda etmedi Allahim korusn tum yavrulari onlara bise olmasn ya dayanamyr insan burda arkdslr hasta derkn bile uzuluyorum vallayavrum ya Allah şifa versin hepsine. inşallah hiç birinde bir sıkıntı olmaz. yani havale ateşsizde olabiliyormus o yüzden tahmin etmek zor.
Helal olsun kız sana aferin bıraktın demek çok iyi yapmışsın cano inşallah bir dahada içmezsin ay bu illet grip heryerde valla gecmiş olsunBuralardayimm musait oldukça sızıyorum grip olduk ana oğul çok sıkıldım evde sigarayı buraktim ben burnuma burnuma sokmşsun ikonu
Ay Harikasınİz valla ne güzel değerlendirmişsiniz kısa da olsa değer yani Kartepe memlekete giderken tabelasını gördüğüm yer her halde... ben zaten anca tabela da görüyom oraları ah gitsem Legenle de kaymaya raziyimHelal olsun kız sana aferin bıraktın demek çok iyi yapmışsın cano inşallah bir dahada içmezsin ay bu illet grip heryerde valla gecmiş olsun
Bende evde çok sıkıldım dün eşimle yamanı ananesine sattık Kartepe ye gittik kızakla kaydık sapanca turu yaptık oh be valla öyle iyi geldi ki tabi akşam yamanı Alıp 4 saat ağlamasını dinleyince moraller yine bozuldu ama ne yapalım artık
Allah im hic bir.anneyi yavruyu gozu yasli birakmasin yaa kiyamam hepsi melek ben.oncedende cocuklari.severdim ama suan.bambaska ya ogrencilerime bakis acim bile degisti bazen sinirim tavan olsadaa diyorum hepsi benim yavrum gibi ana kuzusu her ani emek.doluCanm valla benimkinnde onunda hicbiseyi yoktu ne oldu anlmadik bizmki en fazla 38 oldu aksama kadar 37 ye dustu sabh 36 oldu onunki 38 5la basladi gece 40 5 di sabha kadarda atlettle durdu yavrucak fitil feln hic fayda etmedi Allahim korusn tum yavrulari onlara bise olmasn ya dayanamyr insan burda arkdslr hasta derkn bile uzuluyorum valla
ne iyi yapmissin yaa ben istanbula.1 saat mesafedeyim oraya bile gezmeye gelemedim yaklasik.bir bucuk yildir:)Helal olsun kız sana aferin bıraktın demek çok iyi yapmışsın cano inşallah bir dahada içmezsin ay bu illet grip heryerde valla gecmiş olsun
Bende evde çok sıkıldım dün eşimle yamanı ananesine sattık Kartepe ye gittik kızakla kaydık sapanca turu yaptık oh be valla öyle iyi geldi ki tabi akşam yamanı Alıp 4 saat ağlamasını dinleyince moraller yine bozuldu ama ne yapalım artık
cok tatlısınyaasen:) haha leğeninde banada yer varmı:)Ay Harikasınİz valla ne güzel değerlendirmişsiniz kısa da olsa değer yani Kartepe memlekete giderken tabelasını gördüğüm yer her halde... ben zaten anca tabela da görüyom oraları ah gitsem Legenle de kaymaya raziyim
Haha olmamı atla arkaya ucuyoz:))Allah im hic bir.anneyi yavruyu gozu yasli birakmasin yaa kiyamam hepsi melek ben.oncedende cocuklari.severdim ama suan.bambaska ya ogrencilerime bakis acim bile degisti bazen sinirim tavan olsadaa diyorum hepsi benim yavrum gibi ana kuzusu her ani emek.dolu
ne iyi yapmissin yaa ben istanbula.1 saat mesafedeyim oraya bile gezmeye gelemedim yaklasik.bir bucuk yildir:)
cok tatlısınyaasen:) haha leğeninde banada yer varmı:)
Valla bak şuraya gidelim deyip pat gideceksin öyle güzel oluyor ki hele yanında çocukta yoksa mis vallaAy Harikasınİz valla ne güzel değerlendirmişsiniz kısa da olsa değer yani Kartepe memlekete giderken tabelasını gördüğüm yer her halde... ben zaten anca tabela da görüyom oraları ah gitsem Legenle de kaymaya raziyim
Valla arada böyle Fırsatlar yaratıcam yoksa evde Kafayı Yicem yani tabi yamanı sabahın köründe bıraktık sessizliğe ve beşiğine Alışık olduğu için 12 saat boyunca 40 dakika uyumuş sadece gözlerinin altı Çukur olmuştu yavrumun ama kuzeni de ordaydı çok eğlenmiş yürüyor ya artık hiç ayrılmamış peşimden yemeklerini bile Yaptım bıraktım daha az vicdan azabı çekmek için arada karı koca baş başa kalmak Lazım iyi oluyorAllah im hic bir.anneyi yavruyu gozu yasli birakmasin yaa kiyamam hepsi melek ben.oncedende cocuklari.severdim ama suan.bambaska ya ogrencilerime bakis acim bile degisti bazen sinirim tavan olsadaa diyorum hepsi benim yavrum gibi ana kuzusu her ani emek.dolu
ne iyi yapmissin yaa ben istanbula.1 saat mesafedeyim oraya bile gezmeye gelemedim yaklasik.bir bucuk yildir:)
cok tatlısınyaasen:) haha leğeninde banada yer varmı:)
Valla arada böyle Fırsatlar yaratıcam yoksa evde Kafayı Yicem yani tabi yamanı sabahın köründe bıraktık sessizliğe ve beşiğine Alışık olduğu için 12 saat boyunca 40 dakika uyumuş sadece gözlerinin altı Çukur olmuştu yavrumun ama kuzeni de ordaydı çok eğlenmiş yürüyor ya artık hiç ayrılmamış peşimden yemeklerini bile Yaptım bıraktım daha az vicdan azabı çekmek için arada karı koca baş başa kalmak Lazım iyi oluyor[/QUOTEçok iyi yapmışşım valla niye vicdan azabı çekeceksinki cocukda mutluymuş sıkıntı yok arkanda salya sümük çocuk bırakmamışssınya boşver şimdilik heryere hepberaber gidiyoruz gidincede gezme gezmeliktrn çıkıyor:)
Perikanadi piyanoluyu aldim ama hic begenmedim 2 3 sacma sapn melodi caliyo okadar az cikiyrki sesi oglum suruyrda iademi etsm die dusunuyrum aksam esimde gorsunde oyle karar verecm iadeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?