2014 Kasım Anneleri

ayakkabıyla bızımkıde yuruyemıor ya sımdılık zorlamıorum bende yurusunde bı ayakkabıya sıra snra gelck:)) ya bızımkı 11 ayından berıı tek elle yuruo ama yurumeyımı sevmıor ne bılmıorum

herkesde olduguna göre normal demekkı cok tesekkur ettım acıklayıcı acıklaman ıcın.. bız anneler cocuklarımızı hep baska bebeklerle karsılastıors yada etrafdakıler daha yurumedımı sorusu buna zorluo bızı ıster ıstemes kafada da soru ısaretlerı oluo maalesef

yanlız dıılm yanı:)) ınan cok ıı anlıorum bnmkıde aynı bebek arabasını hıc sevmedı bızımkı oturmuor ona heryerde kucagımızda esım artık bn arabada oturuyum sen ne yapacksam yap gel dıoo sınır oluormm.)) gercı yuruseler bıle dısarda salıvermeye zaman ıster herhale daha demı

Cabm bilmiyorum ama benm oglum ayskkabyla yurudu hala ayakkabisiz birakmaya korkuyorum dusecek die 2aydr net yurumesine ragmn bizmki ayakkabyla daha iyi yani

Ben kızımı hemen salmıştım dısarda 1 yaşını yeni doldurmuştu ama cok dengeli yururdu. Kzım mayıs doğumlu tabi park bahçeye salıyordum sürekli onunda etkisi var. Oğlumu naparım bilmiyorum bakalım zaman gösterecek. Bugün ilk defa yere tutunarak kalkıp ıkı adım atmış :)

Canım video izlemek ne kelime benim kociş oğluna otilia diye yabancı bir kadının klibinden tut shakira biyonce ye kadar ne kadar klip var hepsini izletiyor.oglumda alıştı kumandayı babasına getirip aç diyo.babası oynamaya başlayınca kendi de alkış çalıp etrafında dönüyor.her gün öğle 12:15 te TRT çocuk ta arı maya seansımızz var.gerçi onun sadece müziğini dinliyor.günlük ortalama 20 dakika kadar televizyonunun var

tabiki öle çalışmak zorundayız senin oğluş
şanslı annesi baya yanında olacakk..

cnm herkes öle hasta rabbim daha kötü hastalıklar vermesin inş.
zaten öle hemen geçmez azalarak kaybolur zamnla öksürkler hep öle yani.

bayılıorum size ya ne güzel zaman geçiriyosunuz.
benim hiç öle vaktim olmuyor valla eve git yemekle uğraş birlikte
yemek yeriz sonra biraz oyun derken uyutma faslı başlıo zaten geçirdiğim en fazla
3 saat

benimkide öle ya tuvalate girdim mi ben yada babası bana
daha çok tabi nasıl ağlıo kapıdan ayrılmıyor.çabucak çıkıorum
amannn gözyaşları sel olmuş dersin biyeri acımış yada biri dövmüş fenaa
niye böleler acabaa..bazen altını yıkamak için banyoya

Merhaba arkadaşlar..
Sabah gelemedim komşum oğlunu hastaneye götürdü..
Bahaneyle biz de oğlumla evde öğlene kadar keyif yaptık...

Eki Görüntüle 1741953

ohh ne güzel olmuşş keltoş da çok tatlı buu..
benim oğlum hala kel ya bizim üzerimize herkes traş oldu onlar
uzadı biz hala uzıcazz nie öle acaba çıkmıo saçlar fazla..

hadi ya güzel olmuştur.örnek görebilsek keşke
işyeri için mi, yoksa ev için mi yaptırdı bende yaptırırım
valla görsem evdeki masam içinn...

Canım hemen olmuyor ki zaten..
Sen söyleyeli ne kadar oldu ki..
Benim oğlumun o ağlama krizleri 2 hafta sürmüştü en az..
Alışması zaman almıştı baya..
Yani sadece lavabo ihtiyacında değil orda bi işin olduğu zaman onu da kucağına al götür yavaşça yere bırak sen orda işini yap o da görsün o da orda ilgisini çekecek bişiler bulur..
Öyle öyle alışıyorlar ortama..

Ya canım evimin işime yakın olması büyük avantaj...
Zaten ev alırken gebeydim daha direkt bana odaklı aldık..
Bebek olunca eve rahat gidip geleyim diye...
Öğlen gittiğimde de oğlumla vakit geçirebilme şansım oluyor..

Olsun canım 3 saat de olsa o 3 saati verimli geçirirsen yine aynı...

He ya biraz biraz uzamaya başladı..
Ve acemiliğimiz görünüyor..
Oğlumun sağ tarafına doğru saçları biraz uzun kalmış
Artık az daha uzasın düzeltirim..
Sıklaştı da iyi olmuş yani kestirdiğimiz..
Kimi görsek bize dedi "ayy ne yapmışsınız güzelim saçlarına" diye..
Napalım böyle de çok sevimliler..

Günaydın hatunlar...
Sonunda elektrik süpürgemiz geldi..
Oğlum bayıldı bayıldı...
Çok sevdi..
Hiç yüzüne bakmazsa o kadar paraya yazık diyordum çok güzel..
Sadece nedense boyunu biraz kısa tutmuşlar şimdilik rahat kullanıyor ama biraz daha uzasa biraz eğilmesi gerekecek gibi..
Zaten 12-36 ay arası..
Hoşumuza gitti yani..

hayırlı olsun paşaya ozaman güle güle
kullansın benimki çok korkuo yaa süpürgeden
oratadayken yanından bile geçemiooo:):)
oyüzden pek ilgisini çekmio bi peluş pepemiz var ona bayılıo oyuncak atı
var kurmalı kendi giden birde çıngırak onlardan bşka hiç bişeyin
yüzüne bakmıo he bide kepçesi var sürüo onu okadarr:):)
oyüzden şimdilik pek bişey almak istemiom zaten ev dolu oyuncak
arkadaş doğum gününde almış kocaman araba vos vos tipi şekiller var
onlar takıon falan güzel rengid çok tatlı yüzüne bakmıoo..

Canım zaten bebeğini inceleyip takip edeceksin neleri seviyor ne gibi şeylerle oyun oynamaktan zevk alıyor..
Ben takip edip öyle oyuncak alıyorum artık bu yüzden oynamadığı oyuncağı yok şu an evde..
Buvvaa buuuvvaa diye dolanıp duruyordu evde elektrik süpürgesi için odalara gidiyordu alıp kendi süremeyince sinirleniyordu..
Bu yüzden aldım hoşuna gitti..
Oyunlarına sen de dahil ol canım o zaman yüzüne bakmadığı oyuncaklarla güzel oynuyorlar..
Tek başına zaten pek bişiye bakmıyorlar..

Gunaydn canm bende aktivite madasi siparisi verdim bondigonn insllh sever
Benimkide supurgeye bayiliyr arkadasta gordum boyu kisa o yuzden almk istemedim
Ayrica masasini surebiliyrda belki oynar seviyr sesli oyuncaklarini birde ev tipi salincak alck teyzesi oynasin die salincaga bayiliyr icinden cikaramiyrduk

Canım bondigonun hangi masasını aldın ki sürülmüyor bendeki..
Bebeğim sürmek isterdi ayakta ama yapamadı hiç : )
Şimdilik iyi boyu süpürgenin ama daha sonraları boyu uzadıkça biraz sıkıntı olur gibi

Sana bişey dicem biz tüm gun evdeyiz ama her dakika oyun eğlence ile Geçmiyor zaten uzmanlar gun içinde 40 dakika kadar bir zamanı çocukla bir oyuna ayırın diyor ama tüm dikkatın onda olacak şekilde olsun aksam Yemeğini de hep beraber aynı masada yiyip gecede yatmadan 5 dk kucağında bir hikaye Kitabı'nı okusanız al sana kaliteli zaman işte hiç kendini tüm gun çalışıyorum diye üzme

merhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.

Çok geçmiş olsun canımmm...
Allah esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…