2014 Kasım Anneleri

Arkadaslar normal doğum yapıp da kesi si olmayan yani epizyotomi olmayan var mı
varsa yırtık mi oldu ne kadar sürede iyileştiniz
Bende dikişlerden çok çektim canım 1aydan uzun surdu sezeryan olan arkadşlarım birhaftada toparlandı ben oturdğum yerden çocuk emziremedim birde basur oldum sıcak suya otrmadan geçmedi otrdum dikiş açıldıı ayy kabus gibiydi hatırlatma

Bırakmak istemiyor yapışıyor adeta akşamdan sbaha kadar

Benim kızımda öyleydi bebek arabasını boş birimiz sürüyorduk kızımda kucağımda:)

Resmi varmı

çok geçmiş olsun

Bu canım...
Süpürürken yaptıklarımı resmen hafızasına kaydetmiş..
Dip köşe temizliyor kendince..
Önüne çıkan şeyleri de alıyor bana veriyor..
Kapıları kapatıp arkasını temizleyip geri açıyor köşeleri temizliyor : )))
Çok tatlı görsen ileri geri yapıp duruyor : )

Offff kötü oldum ben bile çok çekmişsin ben 5 gün Yatıp kalkarken zorlandım ağrı kesici bile içmedim işte insandan insana Değişiyor o dokuların iyleşmesi

Ay yerim seni bunlar yaman la aynı valla demek ki biz baya temizlik yapıyoruz yaman da dip köşe silip süpürüyo
Yüz üstü yere yatıyor koltukların Altını bile alıyor bende kesinlikle vileda öneririm 7 liraya aldım hepsi buradadan 4 gündür elinden düşürmüyor

bende normal doğum yaptım kesi yapılsın istmezdim ama oldu ne yazıkki
bende öyle iki hafta kadar zorlandım ama sezeryan olsaydım yerimden hiç kalkamazdım kesin
arkadaşım sezeryan oldu ve bayağ sıkıntı çektmişti
keşide olsa normal daha iyidir diye düşünüyorum
çünkü banada öyle saçma sapan yorumlar yapan oldu sezeryanlı gibi ne bu böyle diye

annem kesi yapılması bence daha ii diyor ona yapılmamış hem daha çok kanama oluyo diyo hemde rahmi toparlıyolar daha iyi olur diyo
ben katılmıyorum tabi bence kesi olmamalı
bi arkadaş yeni doğum yaptı kesi yapmamış doktoru istersen öğrenip yazıyım sana
ist Avrupa yakası bakırköydeydi sanırım

Offff kötü oldum ben bile çok çekmişsin ben 5 gün Yatıp kalkarken zorlandım ağrı kesici bile içmedim işte insandan insana Değişiyor o dokuların iyleşmesi
Aynem öylee sırf buyüzden ikinciye asla diyodumda indan unutuyor yinede karşisindaki güzelliği görünce:)ayrica dun sevgili gibi takilmissiniz birde sevgililigi ozledim diyorsun ben tam.bi kocakari oldum:))

canım çok çok çok sevinirim ben de Avrupa yakasındayim kesmeyen doktor bulmak çok zor

canım çok çok çok sevinirim ben de Avrupa yakasındayim kesmeyen doktor bulmak çok zor
Avrasya hospital NURCAN DALAN Bakırköy zeyinburnu arasında biyerdeymiş
gidersen benide bilgilendirirmisin lazım olur belki
hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına

Avrasya hospital NURCAN DALAN Bakırköy zeyinburnu arasında biyerdeymiş
gidersen benide bilgilendirirmisin lazım olur belki
hayırlı doğumlar olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
canım çok sağol yardimci oldun inşaallah yakındır ven de faydalanirim. Bu arada arkadaşın özel olarak mı talep etmiş doktorun yöntemi mi kesi uygulamamak. yine de yırtık fln olmuş mu iyileşme süreci hakkında bilgin var mı canım çok sordum ama bilgin varsa paylasirsan sevinirim

özel olarak talep etmemiş açılması iyi olmuş 10 cm galiba doktoru kendi öyle yapmış kesmeden yani
ufak bi yırtığı olmuş kanaması biraz fazla olmuş küçük tuvaletini yaparken yanmış bir süre

saol canım Allah Sifa versin hayırlı olsun bebeği

Aynem öylee sırf buyüzden ikinciye asla diyodumda indan unutuyor yinede karşisindaki güzelliği görünce:)ayrica dun sevgili gibi takilmissiniz birde sevgililigi ozledim diyorsun ben tam.bi kocakari oldum:))
Aman o günü birlik birşeydi dizilerde öyle sevgilileri görünce insan bi gerilere gidiyor ne günlerdi valla şimdi halimize bak

Ben o hastanede Gamze Baykan da doğum Yaptım birdaha Kapısı'ndan Geçmek mi aslaaaa
Nurcan hanım ı bende duydum genelde normal doğurtuyor ben serviste yatarken 4.500 gr bebeği gece normal doğurttu ama hastaneden ben memnun kalmadım

Benim işyerime çok yakın avrasya. Bir kaç kere kontrole gittim kanamam olunca. İş yerindeki arkadaslarımın coğu orda dogum yaptı. Bazıları memnun kaldı bazıları hiç memnun degil. Zeytinburnundan tramvaya binersen iki durak sonra. En son Nurcan hanımda yaklasık 20 günce arkadasımızın eşi dogum yaptı. Ama kesigi var diye biliyorum.

sağolun kızlar. muhakkak ki nasip meselesi bu işler. doğum sırasında elzem ise kesi de olur gerekirse sezeryan da yapılır. ama doktorun bakış açısı kesmek odaklı ise ne yazık ki size söz hakkı tanımıyor. benim ilk doktoru da netten baktim yüzde 90 memnuniyet var ama ben de bi arkadaşım da aynı şeyleri yaşamışiz. mesai saatleri dışında gelirsem ekstra ücret alırım dedi tamam dedik yeterki tanidik olsun acildeki bilmedigimiz yerine takibimizi yapan olsun dedik. sabaha karşı 4 te gittik hastaneye çağırdık 7 30 da geldi ama ücretini aldı.
Ayrıca ben ikinma hissi gelmesine rağmen henuz muayene etmeden daha doğum vakti değil tut kendini bebeğin başı siser diyen ebelere emanet edildim. 7 30 da teşrif ettiğinde aaa doğum başlamış dedi. açılma 9 cm iken yine de kesti. o günleri hatirladikca hakkımı helal etmiyorum. is artık can emanetliginden mekanik robotik bişeye dönüşmüş.
yeniden doğum fikri bana en çok sıkıntı çektiğim bu dönemi hatirlatinca böyle tedirgin oluyorum.
yine de hamdolsun Rabbim kusursuz yaratmış bizleri toparliyoruz sukur ikinci hamilelik düşünebiliyoruz.
evladım da sağlıklı çok şükür
Allah hepimizi iyilerle karsilastirsin.

Normal doğumda ebeler nekadar uğraştıysada bebeği ıkınmakla çıkartamadım çok yorgundum ve enson kafasi sıkıştı kaldı ve kesik attılar 1 saat dikiş atıldı kaçtane olduğunu sölemediler bile ilk doğumumdu psikilojim bozulmasın die sölemiyoruz denildi dediğin gibi bende 40 gün oturamadım çok çektim inş ikincide zorlıcam:)

Carputicimmm yaman paşaya sende hala kauçuk emzikmi kullanıyorsunn.
Ben hiç silikon almadım ve sadece bir marka aldım hep biberon hariçç..arkadaşlar bazen bana cicili bicili değişik alsana diye takılıyolarda ben biraz takıntılıyımmm galibaa

Evet chicco Kauçuk kullanıyorum ilk 3 ay Avent silikon kullandım o kadar çocuklar şimdi buna alıştı boşver hem erkek adam ne yapacak Cicili bicili emziği

Ben inanıyorum çok rahat ve güzel bir doğumun olacak inşallah hiç üzme kendini Rabbim gönlüne göre versin doğum sonrası bebeklerinde rahat rahat ilgilen inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…