Sana bişey dicem biz tüm gun evdeyiz ama her dakika oyun eğlence ile Geçmiyor zaten uzmanlar gun içinde 40 dakika kadar bir zamanı çocukla bir oyuna ayırın diyor ama tüm dikkatın onda olacak şekilde olsun aksam Yemeğini de hep beraber aynı masada yiyip gecede yatmadan 5 dk kucağında bir hikaye Kitabı'nı okusanız al sana kaliteli zaman işte hiç kendini tüm gun çalışıyorum diye üzme
merhablar kızlar. bir kaç saat önce 2 yaşındaki yeğenim havale geçirmiş. hastaneye kaldırıldı orda hala. kendine gelmiş ama çok büyük korku yaşamış ablam. ateşi çıkmış ilk sonra nöbet geçirmiş. dikkat edelim çocuklara sürekli takip halinde olmak lazım sanırım.
Helal olsun kız sana aferin bıraktın demek çok iyi yapmışsın cano inşallah bir dahada içmezsin ay bu illet grip heryerde valla gecmiş olsun
Bende evde çok sıkıldım dün eşimle yamanı ananesine sattık Kartepe ye gittik kızakla kaydık sapanca turu yaptık oh be valla öyle iyi geldi ki tabi akşam yamanı Alıp 4 saat ağlamasını dinleyince moraller yine bozuldu ama ne yapalım artık
Günaydın arkadaşlar..
Perşembe sabahları çok uykusuz oluyorum..
Malum Çarşamba akşamı bir dizim var zaten onu izleyeyim derken uyku yalan oluyor..
Şimdi de halim yok..
benim normal oldu evet ama sezwryandan daha geç iyilestim 3 hafta sürdü bu da beni araştırma yapmaya itti çok çeşitli bakış acısı var. Kadın bedenine saygisizlik deniyor artık dünyada mecbur kalmadikca uygulanmayan bir yöntemmis Perineyi esneterek anneyi ikindirarak ugrasmak yerine kesmeye tercih etmek çok da doğru değilmiş yırtıklarda iyileşme daha erken oluyor diyen uzmanlar da var tam tersi kontrolsüz bir yirtiktansa bilinçli bir kesi daha iyi diyen de.
Ancak beni üzen buna doğum anında duruma gidişata göre karar verilmesi yerine evet kesinlikle uyguluyoruz bu bir rutin dir denilmesi. ben 6 aylıkken doktora sorduğumda çatı muayenesi bile yapmamış ve normal doğumu savunan bir doktor iken bana verdiği cevap ilk doğumlarda yüzde yüz uygulanır demesiydi.
Eki Görüntüle 1744664 Bu canım...
Süpürürken yaptıklarımı resmen hafızasına kaydetmiş..
Dip köşe temizliyor kendince..
Önüne çıkan şeyleri de alıyor bana veriyor..
Kapıları kapatıp arkasını temizleyip geri açıyor köşeleri temizliyor : )))
Çok tatlı görsen ileri geri yapıp duruyor : )
Günaydınlar. Kızlar ne zamandır soracam soramiyorum. Sitede tanıyanlar bilir. Arkadaşlarımız Zeyy , nlyz vardı onlardan haberi olanlar var mı. Çok güzel şeyler paylaştık ama ne zamandır bakıyorum hiç yoklar
Çocukla oralara gidilmez baya soğuk çünkü eşin iyi düşünmüş bence kesinlikle git çok iyi gelecektabiki öle geçmez canım mümkün mü insan evde de yoruluo
evin işi bitmiyo çünkü biz bile oynarız biraz sonra sıkılırr.üzülüorum tabi ama
herey onun için sonuçtaa hayırlısı ya seninde zor olıcak alışıosun çünkü çocuğa..
geçmiş olsun cnm iyi olur inş.benim yiğenimde çok
havale geçiririrdi ama yengem çok dikkatli ve tecrübeliydi en baştan
anlıodu ve sıkıntı olmadı çok şükür yani çocuğunu biliodu aslında dikkatten ziyade havale çok kötü ya
allah korusun valla.
ohh valla ne güzel yapmışsınız eşimde bana uludağa gidelim demişti çocuğu
anneme bırakalım dedi ama ben çocuğumuda alayım onsuz gitmem dedim
onunda canı var oda sıkılıo dedim yanlış mı yaptım bilmiom daha gidemedik
ama ben herzaman yanında olmadığımdan galiba bide gezmek için bırakamdım ne bilim
yaaaama insana iyi gelmezmi hem nasıl rahatlatır..
alla alla dizi için olaya bak bende çocuk uyumazsa dizilerime bakıorum
uyuyana kadar uyuduğu an yatarımm internetten tekrarlarına bakarım fırsatım olursa tabi.:):)
cnm bende de kesik vardı ama ufak tı ben hiç zorluk çekmedim
benim son dkka yaptılar ufak kesik atarsam bebeği çok rahat alırım
dedi öle oldu.dikişi sayısını bilmiorum ama büyük bişey değildi gibiydi.
parapen falan kullandım sabah akşam temiz tuttum hergün duş kısa sürede iyileşti
allahım akıllı bıdık seni yaa benimnki korkduğu için naptığıma hiç
dikkat bile etmio valla bunları yapıcağını hiç unmam yesinler seni yaa nasılda
tutmuşş evinde tertemiz maşallahh çok da güzell byük sanırım dimi..
günaydınn.
evet ya onlar bayadır yokk nerdeler acaba adını hatılarmadığımız
kişilerde vardır bence başlarda baya kişi vardı çünkü..
Ben portakal suyu ile pişiriyorum kokusu gitsin diye ama yaman hiç sevmedi yemiyorgünaydınn bayanlar.
oğluşum iyileşmişti sanırım gene hastalandı ya burnu gene
akıo birazda öksürük var gene iklacına devam ediom az kalmıştı zaten
birde bu pekmez karışımını falan veriorum bakalım.
bu arada bebişini kereviz yapan varmı aldım da biz genelde zeytinyağlısını yapardık
başka bilmiom oğlum için nasıl yapabilirim onu..
Çocukla oralara gidilmez baya soğuk çünkü eşin iyi düşünmüş bence kesinlikle git çok iyi gelecek
Ben portakal suyu ile pişiriyorum kokusu gitsin diye ama yaman hiç sevmedi yemiyor
alla alla dizi için olaya bak bende çocuk uyumazsa dizilerime bakıorum
uyuyana kadar uyuduğu an yatarımm internetten tekrarlarına bakarım fırsatım olursa tabi.:):)
allahım akıllı bıdık seni yaa benimnki korkduğu için naptığıma hiç
dikkat bile etmio valla bunları yapıcağını hiç unmam yesinler seni yaa nasılda
tutmuşş evinde tertemiz maşallahh çok da güzell byük sanırım dimi..
günaydınn.
evet ya onlar bayadır yokk nerdeler acaba adını hatılarmadığımız
kişilerde vardır bence başlarda baya kişi vardı çünkü..
günaydınn bayanlar.
oğluşum iyileşmişti sanırım gene hastalandı ya burnu gene
akıo birazda öksürük var gene iklacına devam ediom az kalmıştı zaten
birde bu pekmez karışımını falan veriorum bakalım.
bu arada bebişini kereviz yapan varmı aldım da biz genelde zeytinyağlısını yapardık
başka bilmiom oğlum için nasıl yapabilirim onu..
Ay yerim seni bunlar yaman la aynı valla demek ki biz baya temizlik yapıyoruz yaman da dip köşe silip süpürüyo
Yüz üstü yere yatıyor koltukların Altını bile alıyor bende kesinlikle vileda öneririm 7 liraya aldım hepsi buradadan 4 gündür elinden düşürmüyor
çocuğun hastaysa bırakma canım sonra gidersinşuan bide hasta ya hiç içime sinmez aslında
da ne bilimm yaa annem olsa bırakırdım belki normalde kayınvalide
bakıo mecbur die çalılşıo die gezmek için bıraksak ne bilim lafda yapar yaa
güvenemiorum valla beni hiç düşünmüo çocukla bütün gün ben uğraşıorum o karısını
götürüo falan der eşiminde canını sıkar trip yaparak ona..
evet arkadaşımda hastaneyi beğenmemiş ama nurcan hanım için gittim dediBen o hastanede Gamze Baykan da doğum Yaptım birdaha Kapısı'ndan Geçmek mi aslaaaa
Nurcan hanım ı bende duydum genelde normal doğurtuyor ben serviste yatarken 4.500 gr bebeği gece normal doğurttu ama hastaneden ben memnun kalmadım
Valla 5 kere mücver Yaptım yok anacım yemiyor hiç sevmedi Karnıbahar var şimdi evde ne yapsam diyorum sebze hiç sevmiyor yaportakal suyumu daha mı güzel oluo nasıl oluo onla peki
ne bilim benimki severmi bilmem keşke yese yaa
çok faydalı geçen mücver yaptık hiç sevmedi yemedi.
Doğum hikayemi bile yazmamıştım öyle nefret ettim ordan içimde hepsi ama Allah'a havale de ettim yani bilerek yapılan Şeyler varsa Rabbim sorsun Hesabınıevet arkadaşımda hastaneyi beğenmemiş ama nurcan hanım için gittim dedi
canım güle güle oyansın çok hoş zeynepte çok seviyor süpürgeyi bende almak isterim, ses çıkarıyormu birde ne kadardı fiyatı?Eki Görüntüle 1744664 Bu canım...
portakal gorunce kerevızden bahsedıyorsunuz sanırım. gecmısı okumadımportakal suyumu daha mı güzel oluo nasıl oluo onla peki
cnm benım doktorum kontrolsuz bır yırtık olusmaması ıcın mutlaka yaptıklarını soylemıstıcanim cevap verdigin icin sagol ben annelerimiz gibi bir iki güne ayağa kalkar kendi işini yaparım diye hayal ettigimden olsa gerek 2 hafta hic oturamadim 3. haftada dikişler tamamen normale döndü. ne yazık ki üstüne eleştiri yapan bile oldu sanki naz niyaz ediyormuş gibi kiyaslamalar fln. Sezeryan olsan bundan iyiydi diyen.. o yüzden ikinci doğumda kesi olmaması ihtimalini araştırıyorum.
ses cıkaryıtormu cnmEki Görüntüle 1744664 Bu canım...
canım güle güle oyansın çok hoş zeynepte çok seviyor süpürgeyi bende almak isterim, ses çıkarıyormu birde ne kadardı fiyatı?
portakal gorunce kerevızden bahsedıyorsunuz sanırım. gecmısı okumadım
annem corba yapıyor
oglum bayılıyor
tarıf alabılırım ıstersenız?
ses cıkaryıtormu cnm
gule gule kullansın
Ben mercimek çorbasına katmıştımmm.portakal suyumu daha mı güzel oluo nasıl oluo onla peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?