2014 Kasım Anneleri

Tuvalet fikri bencede çok çok Saçma ve Dediğin şeylere Katılıyorum çok güzel yazmışsın işte ta bebeklik Döneminde erkek ev işi yapmaz mantığı oturtuluyor sonrada hepimiz çekiyoruz işte

1.5 tane şu pankek den yedi iki tane de Salatalık gerisi hooop tabakla birlikte Aşağıya bu iştahsızlık beni sinir etmeye başladı
ee ama gayet ıyı o kadar yemesı
benım oglum olsa hepsını asagı atardı
kayısı emerdı bıraz
pankekı parcalar ufalardı
zeytın falan yemıyor hıc
verıyorum elıne yalıyor sonra yere atıyor
peynır de yemıyor
sadece kendısı labne yıyor, onu sevıyr
portakal suyu pek sevmıyor
sut de sevmıyor
ıhlamur sevıyor
annem saoglsun o yıne yedırmeyı basarıyor
bende haftasonu ancak soganlı omlet verıyorum ona kendısı yıyor
o kadarcık
yanı sunu demek ıstıyorum, normal bence yamanın durumu
bu donemde oyle severek ıstahlı yıyen cocuk cok nadırdır gıbıme gelıyor

Ay nesli ya hani okuyoruz ediyoruz tamam diyorum bu zamanlarda iştahsız olur normal diyorum instagram da milletin çocuklarını görüyorum benden çok yiyor her yemeği seviyor ya bi onlara bakıyorum birde yaman a bazen cidden sinirlerim bozuluyor kırk takla atıyorum yesin diye her yemeği bi şekilde süslemem elle tutulan bir form haline sokmam gerekiyor 14 ayda 3 defa Brokoli Çorbası içirebildim herşeyi ben yapıcam diyor içse derdim değil kâseyi Alıp deviriyor ay ne bileyim şimdiki çocuklar bir Özgüven patlaması valla 14 aylık çocuk o kadar yemeye doyar mi sonra habire biberonu Alıp geliyor mama diye kolaya alışmış

cnm bende aynı seyı sık sık esıme dıyorum
ya bakıyrm ınternette mılletın cocugu neler yıyor bız mı yedırmeyı basaramıyoruz dıye
sonra sakin kafa dusunuyorum
yok yok normal hıc oyle deme
brokolı havuclu patateslı yemek yapmayı denemenı onerırım, oglum o sekılde yıyebılıyor
aksamları yogurdu ılla kendı yıyecek, kasıgı ıstıyor,

bı kasık onda bı kasık bende beraber yedırmeye calısıyorum alıp kaseyı ters cevırıp mama sandalyesıne yogurdu dokup elıyle sap sap vurma oynayacakmıs. yaptırmayınca mızmızlanıyor
hep alıssın dıye bıraktım, cok muhadale etmedım. cok sukur kendısı yıyebılıyor ama boyle sımarıkları var
bazen bende dıyorum bu ne ozguven patlaması
kızmak da ıstemıyorum
mutfak harp alanı valla

kılosu gelısımı normal ıse, dıger cocukların beslenmesı ıle karsılastırma derım
emın ol o cocuklar cooooooook az bı kesımı olustuyor
yogun kesımı olusturanlar, ıstahsız cocuklara abur cubur ıle besleyen anneler
bı az kesımde bızım gıbı ugrasan anneler (ananeler :) )
bız ne yedırırsek saglıklı yedırıyoruz, gelısımlerını destekleyıcı sekılde beslenmelerıne onem verıyoruz
bence gayet basarılıyız

cnm mahremıyet egıtımını okuyorum su an
orada ogrendıgım bu konularla alakalı bırsey olursa paylasıırım
benımde bu konuda net bır bılgım yok
ama bızım yaptıgımız sey onu herseye dahıl etmek
mesela cok guzel camasır asıyor
bıde elıne gecen camasırla toz alma huyu var
annemden gormus
gecen gun camları sılıyordu cıtcıtlı bodysı ıle puhahaha

bıde gecen gun yıne cekmesını bosaltıp kırlı sepetıne doldurmus
camasırlarını kıre atıyor kuzucuk
annesıne ıs cıkarıyor
annesı kırlılerını yıkadı bıttı bıde temızlerını yıkayacaak pasanın

Nasilsiniz kizlar? Sonun da ben de hasta oldum iki gündür atesten gözümü acamiyorum malum hastaliktan o kadar korktum ki surekli agladim durdum kizimi bensiz dusunemedim faranjit olmusum antibiyotik kullaniyorum üstüne kizim da nezle surekli ilgi istiyor perperisan vaziyetteyim.. Rabbim tüm annelere saglik sihhat versin ki iyi bakabilelim yavrularimiza..

Valla bazen diyorum kendime hay senin blw ne diye çocuk dediğini anası yedirir ağzını siler tamam bitti gitti öğrettik bunlara şimdi gözleri fena açıldı artık böyle gider

Bizimki de bişeyi isteyince az geç kal hadi gı hadi gı diye bağırıyor nerden duyduysa bunu

Geçmiş olsun canım ALlah şifa versin. herkes hasta illaki geçiyor birinden. Artık çocuklarımız için kendi sağlıgımızı da saha fazla önemsiyoruz gerçekten.

Geçmiş olsun canım...
Evde bir hastalık varsa zaten herkese uğruyor herkes tam iyileşmeden bir türlü o hastalık evden gitmiyor..
Zor..
Allah hemen şifa versin miniğinle sana..

Ses falanda çıkarıyormu
bende merak ettim geçen baktım zeyy çoktam beridir girmiyor görünüyor
Masallah canim kendi kizim küçücük geldi senin kizinin yaninda hatta iki cocugun var da büyüğü mu acaba dedim
aynen canım bende öyle düşündüm maşallah
çok geçmiş olsun

Ses falanda çıkarıyormu

çok geçmiş olsun

Evet canım fisher price yaşa göre gelişim teknolojisi var ...
Sesli ışıklı müzikli..

Geçmiş olsun canım ALlah şifa versin. herkes hasta illaki geçiyor birinden. Artık çocuklarımız için kendi sağlıgımızı da saha fazla önemsiyoruz gerçekten.

Geçmiş olsun canım...
Evde bir hastalık varsa zaten herkese uğruyor herkes tam iyileşmeden bir türlü o hastalık evden gitmiyor..
Zor..
Allah hemen şifa versin miniğinle sana..

Ses falanda çıkarıyormu

çok geçmiş olsun
sagolun kizlar esim hastaydi evde yatti uc gün daha tam da iyilesemedi malesef eve girince hastalik hepimiz hasta oluyoruz

Evet canım fisher price yaşa göre gelişim teknolojisi var ...
Sesli ışıklı müzikli..
Supurgeden korkan kizim bu oyuncaktan da korkar mi yoksa bunun sayesinde alistirabilir miyim bilemedim ben de mi alsam ama boyu cok kisa geldi gercekten..

Supurgeden korkan kizim bu oyuncaktan da korkar mi yoksa bunun sayesinde alistirabilir miyim bilemedim ben de mi alsam ama boyu cok kisa geldi gercekten..

Korkuyorsa canım özelliği gibi sürerek kullanamaz sanırım..
Benim oğlum da sürdüğünde süpürgenin çıkardığı sesi çıkarıyordu o çok meraklı olduğu halde bir iki sefer bıraktı elinden koşarak yanıma geldi...
Şimdi alıştı ama vızır vızır temizlik yapıyor..
Boyu şu an tam ideal ama büyüdükçe nasıl olur bilemem...
12-36 ay arası..

Kizlar demstiniz ya aktivite masasini ters cevirip ustune cikiyor die ayni valla butun cocuklar benmkide aynisini yapiyr bu aralar hep biselere basip koltuklara cikiyr geri kendi iniyor koltuklarm yuksk dusecek die korkyrum ayrica yatagindan bazaya atliyr kendi inip salona yanima geliyr insallh bi kaza gecirmeyz hep korku icindeyim valla

Maşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…