2014 Kasım Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar ALLAH herkesin çocuğunu esrirgesin
ayyy masallah gistiga yaa Rabbim bahtini güzel eylesin

evet istanbul daki bazİ universite kreşlerinde bu sekildeymis wc ler budaa olmazz herkes cinsiyetine uygun davranmali ve belli edep kosullarina uyulmali ama is konusuna gelince erkekte herseyi yapsin ogrensin zaten bilmiyorum.diyenn yalan soyler sadece alışkanlıktan dolayi yapmiyorlar
Valla bazen diyorum kendime hay senin blw ne diye çocuk dediğini anası yedirir ağzını siler tamam bitti gitti öğrettik bunlara şimdi gözleri fena açıldı artık böyle gider
ya kiziim.bakiciyla aynen oyle kadn yediriyor geliuorum tertemiz heryer bende asla yedireemem demem o ki bize nazlaniyorlar bu blwciler:)

Benim kizim da hastaa ya ateside var tam.gecti diyorum.keyfi yerine geliyor birdahasimdi yutkunamiyorda corba versem.agliyo acitiyor demekki ne yapsam iyi gelir inşallah dr a gitmeye gerek kalmadan gecer yaa hastaneye gtmeye korkuyor insan

Benim kizim da hastaa ya ateside var tam.gecti diyorum.keyfi yerine geliyor birdahasimdi yutkunamiyorda corba versem.agliyo acitiyor demekki ne yapsam iyi gelir inşallah dr a gitmeye gerek kalmadan gecer yaa hastaneye gtmeye korkuyor insan
Bi göster olmazsa ya yamanı bende götürmedim iki gun Ateşli kaldı geçmedi doktor boğazı çok kötü dedi antibiyotik verdi öyle toparladı Ateş'i düştü

Bi göster olmazsa ya yamanı bende götürmedim iki gun Ateşli kaldı geçmedi doktor boğazı çok kötü dedi antibiyotik verdi öyle toparladı Ateş'i düştü
acilden geldik yeni boğazı kulagi enfeksiyonluymus kulak icin damla verdiler birde surekli kustu ne yese onada fitil yaptilar antibiyotik vermedi ama peditus kullan dusmmezse atessi gel dedi umarim gerek kalmaz

acilden geldik yeni boğazı kulagi enfeksiyonluymus kulak icin damla verdiler birde surekli kustu ne yese onada fitil yaptilar antibiyotik vermedi ama peditus kullan dusmmezse atessi gel dedi umarim gerek kalmaz
Emedur fitil yapmışlardır mide bulantısına iyi geliyor çok gecmiş olsun doktor bize 3 gun Ateş'i düşmezse antibiyotik ver dedi inşallah size gerek kalmaz Peditus 5 günden fazla kullanılmıyor belki doktor dememiştir aklında olsun

sagol canım
söylemedi okadar kalabalıkki acilleer bile.guya en sakin olana götürdük bir saate yakın bekledik Allah herkese şifa versin

Maşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...
Gunaydn canm park yatak besigi indirmedim sallanmiyr die ama bazam yuksek denedim nasil iniyor die yataga atliyor yuz ustu kayar gibi iniyor cunku iniyor aglamiyr hic direk yanima geliyor

Canim ben 3 gün gunde bir kere 2 gun de gunde 3 defa verdim peditus sence artik vermemeli miyim? Hic bahsetmedi doktor..

Canim ben 3 gün gunde bir kere 2 gun de gunde 3 defa verdim peditus sence artik vermemeli miyim? Hic bahsetmedi doktor..
Benim bilgim bu yönde doktor bize 5 günden fazla kullanmayın Demişti şöyle de bişey var zaten kontrole gittiğimiz de başka doktor vardı daha 3 gun kullanmıştık bu ayda ki çocuğa Peditus verilmez verme artık Demişti hepsi başka başka Konuşuyor

Sagol canim bugun biraz daha iyi gibi vermeyim o zaman ben.. Bizim de kafamizi karistiriyorlar ilk kez kullandim ben peditus..

hadiyaa kullanilmiu
Yorsa niye veriyolar hangisi dogru yaa neden her dr baska konusuyor sinir oluyorumm dogru birtane degilmidir.s

Sagol canim bugun biraz daha iyi gibi vermeyim o zaman ben.. Bizim de kafamizi karistiriyorlar ilk kez kullandim ben peditus..
biz de. İlk kez bu hafta kullandık en fazla 5gün toparlarsa daha önce bırakabilirsin dedi 4.gün biraktik ama tam iyileşemiyor ya

hadiyaa kullanilmiu
Yorsa niye veriyolar hangisi dogru yaa neden her dr baska konusuyor sinir oluyorumm dogru birtane degilmidir.s
ben de eve gelince ilacın içini okudum 4yaş öncesi kullanılmaz diyor hemen doktoru aradım bu zamanda kullanılacak en uygun ilaç dedi tabi yarım ölçü. Bilmiyorum 1kere farklı doktora gittim kafa karışıyor o yüzden artık kendi doktorumuza güveniyorum başkasına da gitmiyorum. Gerçekten nasıl bu kadar ayrı görüşte olabiliyorlar anlamıyorum

bizde yarim.olcek kullaniyoruz kendi drmuz yoku acile gittik biz ordan verdiler bazEn acilde sacma.seyler olabiliyor ya tedirgin oldum

Bende aynı fikirdeyim. Neticede onlar henüz ayrım yapabilme yetisine sahip değiller. Benim oğlum da benden görüp supurge tutmaya çalışıyor , eline bez alıp koltukları siliyor bunlar sadece bizi taklit etme çabaları. Değişik geldiği için bir yandan oyun çıkarıyorlar kendilerine.

İyi akşamlar Kasım anneleri. Geçmişi biraz okudum da bebekler hasta olmuş. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin kuzulara. Yemek konusu da konusulmus . Benim oğlum da çok iştahlı değil malesef. Ben bazen blw yaptiriyorum bazen oturtup kendim yediriyorum duruma göre yani. Canı isterse tabak biter canı istemezse 1 kaşık alınır ve yenmez o yemek. Bunun dışında coooook kk k yaramaziz. Yani koltuklardan atliyoruz o derece. Kız gibi çığlık atma huyumuz da cikti. Annemizin sabrini ölçüyoruz.

Al Erwan ı vur yaman a Yani bizde çok Ağlak olduk daha sadece alt iki Dişi çıktı üst dişleri çıkaramadı bi türlü evde Çığlık Kıyamet kopuyor yemek falan artık asla yemiyor sürekli ağlıyor Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…