ayyy masallah gistiga yaa Rabbim bahtini güzel eylesinteşekkür ederim arkadaşlar ALLAH herkesin çocuğunu esrirgesin
evet istanbul daki bazİ universite kreşlerinde bu sekildeymis wc ler budaa olmazz herkes cinsiyetine uygun davranmali ve belli edep kosullarina uyulmali ama is konusuna gelince erkekte herseyi yapsin ogrensin zaten bilmiyorum.diyenn yalan soyler sadece alışkanlıktan dolayi yapmiyorlarçok küçük çağlarda bu gibi ayrımların yapılmasının zor olduğunu düşünüyorum. vileda elektirik süpürgesi gib ioyuncaklar aslında çok da cinsiyetci oyuncaklar degil sanırım. artık modern hayatta erkeginde ev süpürmesi silmesi gerekiyor. maalesef türk anneleri geçmişte bu hatayı fazlasıyla yapmışlar. erkek çocuklara bir paşa muamelesi yapıp hiç bir iş yaptırılmamış ve kız cocuklar da her türlü ev işi yapmakla görevlendirilmiş. artık kadın çalışma hayatında olduğu için erkeklerinde her işi yapması gerekiyor ki belki bu oyuncaklarla süregelen bu saçma adetimiz son bulur. ama tabi uzmanların bir kısmının bu ayrımı sağlıklı yapmadıgına inanıyorum. . okuldayken bir projem anaokulu projesiydi ve hocamız tuvaletlere kapı yapmamamızı çocukların birbirlerindeki farklılıkları görerek cinsel anlamda gelişimlerini daha hızlı tamamlayacaklarını söylemişti. tabi bu kadar abuk fikirlere sayı duymamız da beklenemez.
ya kiziim.bakiciyla aynen oyle kadn yediriyor geliuorum tertemiz heryer bende asla yedireemem demem o ki bize nazlaniyorlar bu blwciler:)Valla bazen diyorum kendime hay senin blw ne diye çocuk dediğini anası yedirir ağzını siler tamam bitti gitti öğrettik bunlara şimdi gözleri fena açıldı artık böyle gider
Bi göster olmazsa ya yamanı bende götürmedim iki gun Ateşli kaldı geçmedi doktor boğazı çok kötü dedi antibiyotik verdi öyle toparladı Ateş'i düştüBenim kizim da hastaa ya ateside var tam.gecti diyorum.keyfi yerine geliyor birdahasimdi yutkunamiyorda corba versem.agliyo acitiyor demekki ne yapsam iyi gelir inşallah dr a gitmeye gerek kalmadan gecer yaa hastaneye gtmeye korkuyor insan
acilden geldik yeni boğazı kulagi enfeksiyonluymus kulak icin damla verdiler birde surekli kustu ne yese onada fitil yaptilar antibiyotik vermedi ama peditus kullan dusmmezse atessi gel dedi umarim gerek kalmazBi göster olmazsa ya yamanı bende götürmedim iki gun Ateşli kaldı geçmedi doktor boğazı çok kötü dedi antibiyotik verdi öyle toparladı Ateş'i düştü
Emedur fitil yapmışlardır mide bulantısına iyi geliyor çok gecmiş olsun doktor bize 3 gun Ateş'i düşmezse antibiyotik ver dedi inşallah size gerek kalmaz Peditus 5 günden fazla kullanılmıyor belki doktor dememiştir aklında olsunacilden geldik yeni boğazı kulagi enfeksiyonluymus kulak icin damla verdiler birde surekli kustu ne yese onada fitil yaptilar antibiyotik vermedi ama peditus kullan dusmmezse atessi gel dedi umarim gerek kalmaz
sagol canımEmedur fitil yapmışlardır mide bulantısına iyi geliyor çok gecmiş olsun doktor bize 3 gun Ateş'i düşmezse antibiyotik ver dedi inşallah size gerek kalmaz Peditus 5 günden fazla kullanılmıyor belki doktor dememiştir aklında olsun
Gunaydn canm park yatak besigi indirmedim sallanmiyr die ama bazam yuksek denedim nasil iniyor die yataga atliyor yuz ustu kayar gibi iniyor cunku iniyor aglamiyr hic direk yanima geliyorMaşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...
Canim ben 3 gün gunde bir kere 2 gun de gunde 3 defa verdim peditus sence artik vermemeli miyim? Hic bahsetmedi doktor..Emedur fitil yapmışlardır mide bulantısına iyi geliyor çok gecmiş olsun doktor bize 3 gun Ateş'i düşmezse antibiyotik ver dedi inşallah size gerek kalmaz Peditus 5 günden fazla kullanılmıyor belki doktor dememiştir aklında olsun
Benim bilgim bu yönde doktor bize 5 günden fazla kullanmayın Demişti şöyle de bişey var zaten kontrole gittiğimiz de başka doktor vardı daha 3 gun kullanmıştık bu ayda ki çocuğa Peditus verilmez verme artık Demişti hepsi başka başka KonuşuyorCanim ben 3 gün gunde bir kere 2 gun de gunde 3 defa verdim peditus sence artik vermemeli miyim? Hic bahsetmedi doktor..
Sagol canim bugun biraz daha iyi gibi vermeyim o zaman ben.. Bizim de kafamizi karistiriyorlar ilk kez kullandim ben peditus..Benim bilgim bu yönde doktor bize 5 günden fazla kullanmayın Demişti şöyle de bişey var zaten kontrole gittiğimiz de başka doktor vardı daha 3 gun kullanmıştık bu ayda ki çocuğa Peditus verilmez verme artık Demişti hepsi başka başka Konuşuyor
hadiyaa kullanilmiuBenim bilgim bu yönde doktor bize 5 günden fazla kullanmayın Demişti şöyle de bişey var zaten kontrole gittiğimiz de başka doktor vardı daha 3 gun kullanmıştık bu ayda ki çocuğa Peditus verilmez verme artık Demişti hepsi başka başka Konuşuyor
Aynen bende öyle deyince boşuna mı verdim yani dedim çok sinir oldum hepsi kafasına göre Konuşuyorhadiyaa kullanilmiu
Yorsa niye veriyolar hangisi dogru yaa neden her dr baska konusuyor sinir oluyorumm dogru birtane degilmidir.s
biz de. İlk kez bu hafta kullandık en fazla 5gün toparlarsa daha önce bırakabilirsin dedi 4.gün biraktik ama tam iyileşemiyor yaSagol canim bugun biraz daha iyi gibi vermeyim o zaman ben.. Bizim de kafamizi karistiriyorlar ilk kez kullandim ben peditus..
ben de eve gelince ilacın içini okudum 4yaş öncesi kullanılmaz diyor hemen doktoru aradım bu zamanda kullanılacak en uygun ilaç dedi tabi yarım ölçü. Bilmiyorum 1kere farklı doktora gittim kafa karışıyor o yüzden artık kendi doktorumuza güveniyorum başkasına da gitmiyorum. Gerçekten nasıl bu kadar ayrı görüşte olabiliyorlar anlamıyorumhadiyaa kullanilmiu
Yorsa niye veriyolar hangisi dogru yaa neden her dr baska konusuyor sinir oluyorumm dogru birtane degilmidir.s
bizde yarim.olcek kullaniyoruz kendi drmuz yoku acile gittik biz ordan verdiler bazEn acilde sacma.seyler olabiliyor ya tedirgin oldumbiz de. İlk kez bu hafta kullandık en fazla 5gün toparlarsa daha önce bırakabilirsin dedi 4.gün biraktik ama tam iyileşemiyor ya
ben de eve gelince ilacın içini okudum 4yaş öncesi kullanılmaz diyor hemen doktoru aradım bu zamanda kullanılacak en uygun ilaç dedi tabi yarım ölçü. Bilmiyorum 1kere farklı doktora gittim kafa karışıyor o yüzden artık kendi doktorumuza güveniyorum başkasına da gitmiyorum. Gerçekten nasıl bu kadar ayrı görüşte olabiliyorlar anlamıyorum
Valla ne derlerse güveniyoruz işte Rabbim vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsınbizde yarim.olcek kullaniyoruz kendi drmuz yoku acile gittik biz ordan verdiler bazEn acilde sacma.seyler olabiliyor ya tedirgin oldum
Masallah Allahim esirgesin cok tatli yenisin galiba:))Eki Görüntüle 1747213 Bu şeker de benim meleğim kızlartüm annelere ve bebeklere sağlıklı günler diliyorum , hep brlkte güle güle büyütürüz inşallah.
Bende aynı fikirdeyim. Neticede onlar henüz ayrım yapabilme yetisine sahip değiller. Benim oğlum da benden görüp supurge tutmaya çalışıyor , eline bez alıp koltukları siliyor bunlar sadece bizi taklit etme çabaları. Değişik geldiği için bir yandan oyun çıkarıyorlar kendilerine.Kesinlikle yanlış bi görüş çocuk gelişim uzmanlarının yazılarını okursan veya bi kaçını takip edersen erkek çocuklarına muhakkak bu tarz oyuncakları bilerek aldıklarını göreceksin hatta Çay fincan setleri Tarzı oyuncakları bebekleri bile öneriyolar ve kendi çocuklarına Ss alıyorlar montessori eğitimlerinde özellikle mesela kız erkek pembe kuleler kullanılıyor Eşitlik olsun diye Aynı şekilde bir kız çocuğu da araba ile rahatlıkla oynamalı
Alt değiştirirken cinsel Bölgesi'ne fazla temas etmemek sıkan eşyalar giydirmemek ve o bölgeye Baskı yapacak şekilde kucağa oturmamak çok önceden tatmin etme hislerini yaşamaması için fitili de 3 Yaşından sonra bu Yüzden önermiyorlar yani tamamen başka bir konu bu
Al Erwan ı vur yaman a Yani bizde çok Ağlak olduk daha sadece alt iki Dişi çıktı üst dişleri çıkaramadı bi türlü evde Çığlık Kıyamet kopuyor yemek falan artık asla yemiyor sürekli ağlıyor Rabbim sabır versinİyi akşamlar Kasım anneleri. Geçmişi biraz okudum da bebekler hasta olmuş. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık versin kuzulara. Yemek konusu da konusulmus . Benim oğlum da çok iştahlı değil malesef. Ben bazen blw yaptiriyorum bazen oturtup kendim yediriyorum duruma göre yani. Canı isterse tabak biter canı istemezse 1 kaşık alınır ve yenmez o yemek. Bunun dışında coooook kk k yaramaziz. Yani koltuklardan atliyoruz o derece. Kız gibi çığlık atma huyumuz da cikti. Annemizin sabrini ölçüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?