aaa ne olduki çok merak ettim şimdi anlatsanaDoğum hikayemi bile yazmamıştım öyle nefret ettim ordan içimde hepsi ama Allah'a havale de ettim yani bilerek yapılan Şeyler varsa Rabbim sorsun Hesabını
aynen benimkide öyle koltuklara inip inip çıkıyo yürümediği halde yürüyünce napıcaz acaba bide kız çocuğu çok hareketli olucak galiba anasına hiç çekmemiş :)Kizlar demstiniz ya aktivite masasini ters cevirip ustune cikiyor die ayni valla butun cocuklar benmkide aynisini yapiyr bu aralar hep biselere basip koltuklara cikiyr geri kendi iniyor koltuklarm yuksk dusecek die korkyrum ayrica yatagindan bazaya atliyr kendi inip salona yanima geliyr insallh bi kaza gecirmeyz hep korku icindeyim valla
benimkide çıkıyormuş ama tam en altta değil altını biraz yükseltmiştim eğilip almak zordu şimdi büyüdü iyice indirmek gerekMaşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...
benimkide çok gzel toz alıyor anneannesinden görmüş çok tatlılar ya çok seviyorumcnm mahremıyet egıtımını okuyorum su an
orada ogrendıgım bu konularla alakalı bırsey olursa paylasıırım
benımde bu konuda net bır bılgım yok
ama bızım yaptıgımız sey onu herseye dahıl etmek
mesela cok guzel camasır asıyor
bıde elıne gecen camasırla toz alma huyu var
annemden gormus
gecen gun camları sılıyordu cıtcıtlı bodysı ıle puhahaha
MAŞALLAH kocaman olmuş benim kızımında saçları bayağ uzadı ama kıvırcık diye belli olmuyobuda benim küçüğüm
Biraz iri kendisi canım büyüğü geçer yakında emin ol.Masallah canim kendi kizim küçücük geldi senin kizinin yaninda hatta iki cocugun var da büyüğü mu acaba dedim
teşekkür ederim canım bizimde saçımızın arkası dalgalı aslındaMAŞALLAH kocaman olmuş benim kızımında saçları bayağ uzadı ama kıvırcık diye belli olmuyo
ne güzel toplayabilmişsiniz siz düz olunca kendini göstermiş
amin canım ALLAH razı olsun:) maşallah canım Allah bağışlasın cümlesini
Boşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastaneaaa ne olduki çok merak ettim şimdi anlatsana
Canim bebeklerde cinsiyet ayrimi 3 yaşına kadar oluşmaz. Fitil vb diger bahsettiğin şeyler başka bi konuSevgili kasım anneleri bir konu dikkatimi çekti ve paylaşım dedim.fikrimi yazıyorum kapılırsınız katılmasını ama en azından bir araştırın derim. Konu erker bebeklere oynasın diye alınan süpürge vilada vb oyuncaklarla ilgili.bildiğim kadarıyla insanların beyin ve ruhsal gelişimlerinin çoğu bebeklikten gelişiyor.Bu nedenle erkek bebeklere genelde kadınların kullandığı eşyaların oyuncağının almak sanki ilerisi için zararlı olabilirgibi geldi bana.erkek çocuğa nasıl etek giydirmiyorsak toka takmıyorsak o tür oyuncaklar da bence uygun değil.katılmayan arkadaşlar ola bilir bir araştırma yapsın lar.konu ile ilgili bende aydınlanmış olurum.üniversitede ders veren hocam (psikoloji bölümünden di) erkek çocukların altını değiştirirken bile çok uğraşmayı bırakın biraz pis kalsın demişti.hatta bebeklerde kullanılan fitilinde bu sebepten artık çok Dr tarafından yazılmadığını söylemisti
aaaa ALLAH Korumuş valla geçmiş olsunBoşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastane
Yuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum yaBoşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastane
Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralımKızlar bu domuz gribi belasi beni acayip korkutuyor ya.
Üstelik sömestrda memlekete gideceğiz orda salgin varben gitmek istemiyorum eşim birsey olmaz diyor. Kavga çıkacak evde yakında
Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beniYuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum ya
Rabbim korudu çok Sağolaaaa ALLAH Korumuş valla geçmiş olsun
Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralım
Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beni
Sende kötü Şeyler yaşamışsın keşke hiç yaşanmasaydı böyle Şeyler ben duygusal olarak çok yıprandım artık canımın yanmasını da geçtim ama Allah a havale ediyorumRabbim korudu yavrucaklarimiza bagisladi bizleri. Bende çok aglamistim hala düşündükce gözlerim doluyor. En son o kadar emindimki gidecegimden esimle anneme bebegime iyi bakin. Anne sen bak ona dedigimi hatırlıyorum.. Allah'a bin şükür bu günleri gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?