2014 Kasım Anneleri

bu arada kızlar cnr yeşilköyde (İstanbul) anne bebek fuarı var ben şimdi gittim geldim genelde kıyafet olarak bizimkilerden küçük bebeklere hitap ediyo pek fazlada satıcı yoktu bebek arabaları falan o tarz şeyler var ihtiyacı olanlar için
bilginize
bi bebek odaları vardı bayıldım bebisroom da galiba marka
süperdi tabi fiyatlarıda süper 16000 tl
ama harikaydı ya

Son düzenleme:
aynen benimkide öyle koltuklara inip inip çıkıyo yürümediği halde yürüyünce napıcaz acaba bide kız çocuğu çok hareketli olucak galiba anasına hiç çekmemiş :)

Maşallah...
Zaten yerlerinde dursalar ne mümkün..
CCanım yatağı öyle yükske mi ki nasıl çıkıyor içinden..
Oğlumun kendi yatağından çıkması imkansız alta indirmiştik...
benimkide çıkıyormuş ama tam en altta değil altını biraz yükseltmiştim eğilip almak zordu şimdi büyüdü iyice indirmek gerek

benimkide çok gzel toz alıyor anneannesinden görmüş çok tatlılar ya çok seviyorum

aaa ne olduki çok merak ettim şimdi anlatsana
Boşver hiç anlatıp eskiye dönmeyeyim şimdi yazdıkça sinirim bozulacak ama en basitinden şunu diyeyim kolumda takılı kırmızı bileklikte penisiline alerjisi var Yazısı varken ameliyathane de Penisilin türü ilaç yapmışlardı bana Allah korudu da bişey olmadı böyle bir hastane

Kızlar napiosunuzzzzz..
Canim bebeklerde cinsiyet ayrimi 3 yaşına kadar oluşmaz. Fitil vb diger bahsettiğin şeyler başka bi konu

aaaa ALLAH Korumuş valla geçmiş olsun

Kızlar bu domuz gribi belasi beni acayip korkutuyor ya.

Üstelik sömestrda memlekete gideceğiz orda salgin var ben gitmek istemiyorum eşim birsey olmaz diyor. Kavga çıkacak evde yakında

Yuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum ya

Kızlar bu domuz gribi belasi beni acayip korkutuyor ya.

Üstelik sömestrda memlekete gideceğiz orda salgin var ben gitmek istemiyorum eşim birsey olmaz diyor. Kavga çıkacak evde yakında
Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralım

Yuh yani... gercekten de Allah korumuş. Doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden ben ikinciye korkar oldum ya
Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beni

Az önce özel bir hastaneye gittim bir yakını muayeneye götürdüm aman Allah'ım çocuk acil ana baba günü hepsi Ateşli ve grip şok oldum çok dikkatli olmalıyız özellikle AVM'ler den uzak duralım

Aynen ya... cok cok kotu. Ben eczaneye dezenfektan almaya gidecektim vazgeçtim. Diş ağrım var hastaneye gitmeye cekiniyorum.
Nasil koruyabilirim bilmiyorum ama Emir icin evde sirkeli su hazirladim. Ellerini yikiyim duruluyorum onunla.

Ben böyle telaş yapmisken uçakla o kadar insan içinde yolculuk yapmak ay o şehre gitmek valla düşündükce fena oluyorum..

Ah sorma arkadasım Allah korudu ne bileyim arkadaş tavsiyesiyle gittim ama çok pişman oldum en güzel günlerim de çok ağlattılar beni

Rabbim korudu yavrucaklarimiza bagisladi bizleri. Bende çok aglamistim hala düşündükce gözlerim doluyor. En son o kadar emindimki gidecegimden esimle anneme bebegime iyi bakin. Anne sen bak ona dedigimi hatırlıyorum.. Allah'a bin şükür bu günleri gördüm.

Sende kötü Şeyler yaşamışsın keşke hiç yaşanmasaydı böyle Şeyler ben duygusal olarak çok yıprandım artık canımın yanmasını da geçtim ama Allah a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…