Hadi ya iyi yapmışsın sorsaydın aslında bana satıcıyı derdim ben sana sorunsuz bi an önce gelsin de madem göbeğin büyümeden bi sarılalım Güzelcecarputi gunlerdir aliexpresse bakıyorum senin dedigin ergobaby goremedim, satıcılara guvenemedim falan ama en sonunda bi karar verdim ordan 39 $ a manduca kanguru siparis ettim yorumlar süper fiyatta süper baska sitelerde 425 tl satiliyor.. insallah sorunsuz gelirse sana sarılmak istiyorum cok tesekkur
Hiç kimseyi Kafana takma ev batsın pis olsun ileride düzene giriyor kendimizden biliyoruz herşeyi çekip çevirmeye başlıyorsun önceliğin çocuğunu uyutunca Yemeğini ye dinlen gerisini boşver@LeyLi92 tşk ederm cnm. Allah bebeğini sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İnşallah sıkıntısız bi bebiş olur seni yormaz güzel güzel uyur emer gazı olmaz. Şuan da 2. bebek fikri bile beni tekrar bunalıma sokmaya yeter ki hep istemişimdir 2 tane olsun diye de bu 4 ayda herşeyden vazgeçtim Allah oğluma sağlıklı ömürler versin inşllh. Allah senin de yardmcn olsun :)
Ay aynı yaman ya karga doğalgaz borusuna konunca tıkır tıkır ses çıkarıyor kagaaa diye koşuyor hemen camakiyamam yaa canlari sıkılıyo sürekli biryeredegidemiyolar gecen gece ustunu degstrdim kizimin yatircam basladi atta atta demeye ustunu giyiyo biyere gidecem sandi galiba:)bizde çıkardık azcik gezdirdik sokakta isiklari gezen insanlari gordu rahatladı:)aksama kadar kargalari izliyor camda zatenn hava iyi oldugu her firsatta cikariyorum.ama yinede sıkılıyor
Ay aynı yaman ya karga doğalgaz borusuna konunca tıkır tıkır ses çıkarıyor kagaaa diye koşuyor hemen camakiyamam yaa canlari sıkılıyo sürekli biryeredegidemiyolar gecen gece ustunu degstrdim kizimin yatircam basladi atta atta demeye ustunu giyiyo biyere gidecem sandi galiba:)bizde çıkardık azcik gezdirdik sokakta isiklari gezen insanlari gordu rahatladı:)aksama kadar kargalari izliyor camda zatenn hava iyi oldugu her firsatta cikariyorum.ama yinede sıkılıyor
hanımlar ben kızımı kendi kendine uyumaya alıştırdım salladığım zamanlar sık sık uyanıyordu sürekli sallamaktan sabahlıyorduk şimdi 9:30 da beşiğine koyuyorum sütünü veriyorum içerken uyuyakalıyor daha huzurlu uyuyor gecede bir kere kalkıyor ilk iki gün çok önemli sabırlı olmak lazım ilk gün gece 3 e kadar gezdi dolaştı karanlıkta sonra yastığına yattı ikinci gün bire kadar sürdü sonra düzene girdi çok şükür.
aynen şimdi nasıl alıştırırsak öyle devem eder benimde gündüz görümcem bakıyor onada söyledim sallamadan uyut diye ilk başlar sallıyordu şimdi kendi uyuyor diyor.Canımm.. Ne güzel...
Benim oğlum da bakıcısı gündüz uykusunu sallayarak uyutuyor... Öyle uyuyor..
Gece uykusuna yatarken ben başta sallamaya çalışıyorum baktım öyle uyumuyor kendi dönmek istiyor..
Yatağına bırakıyorum... Bazen ufaktan sallıyorum beşiğini..
Sonra bırakıyorum bi 20-25 dk sürebiliyor ama döne döne kendi uyuyor..
aynen şimdi nasıl alıştırırsak öyle devem eder benimde gündüz görümcem bakıyor onada söyledim sallamadan uyut diye ilk başlar sallıyordu şimdi kendi uyuyor diyor.
İnşallah yapmazlar:) ama yaramazlıkları bile bi başka bunların ya....
benim kızımıda annem sallıyarak uyutuyo ama uzun sürmüyor uyuması 5 dk içinde uyuyoCanımm.. Ne güzel...
Benim oğlum da bakıcısı gündüz uykusunu sallayarak uyutuyor... Öyle uyuyor..
Gece uykusuna yatarken ben başta sallamaya çalışıyorum baktım öyle uyumuyor kendi dönmek istiyor..
Yatağına bırakıyorum... Bazen ufaktan sallıyorum beşiğini..
Sonra bırakıyorum bi 20-25 dk sürebiliyor ama döne döne kendi uyuyor..
ayy yeerim yaa onlari bennn cann bunlarr cannn istedikleri kadar yaramaz olsalarda seviyoruz:)PEygamberimizin hadis i serifi var yaa kuccuklen yaramaz olan cocuk ilerde cok akilli olur diye ilerde utandiracak bunlar bizi tum.kasim.annelerine sesleniyorum:)))Ay aynı yaman ya karga doğalgaz borusuna konunca tıkır tıkır ses çıkarıyor kagaaa diye koşuyor hemen cama
Aynen bende öyle deyince boşuna mı verdim yani dedim çok sinir oldum hepsi kafasına göre Konuşuyor
Bizden de kocaman bir günaydııınnn..
Eki Görüntüle 1747912
Haftasonu oğlumla başbaşaydık...
Çok güzel bir haftasonu geçirdik..
İki gün karlara çıkardım oğlumu..
Bayıldı karda yürümeye..
ilk tanışmaları biraz samimi oldu, yere yapıştı yapıştı öptü yavrum : )))
Herkese bol gülücüklü huzurlu sağlıkla dolu bir hafta diliyorum..
Bizim oğlanda da var o tutturma olayı...
Ama öyle tepinecek kadar henüz krize girecek kadar olmadı..
Yine unutmuyor tutturuyor ama unutturana kadar akla karayı seçiyoruz..
Zaten bir çok şeyi öğrensin keşfetsin diye hiç sınır koymuyoruz şimdilik...
Kendine zarar verecek noktaya geldim mi o zaman bi "dur" diyoruz...
Dün mesela alıştırma bardağını parçalarına ayırdı içinde hala su var..
"Bebeğim onu ben alayım diğerleriyle oyna su dolu üstüne dökülecek" dedim..
Aldım kıyamet koptu..
"İyi madem al" dedim : )
Tabi kaçınılmaz son...
Baştan aşağıya sırılsıklam etti kendini..
Kızmadım napayım gittim baştan aşağı değiştirdim üstünü : )
Umarım akıllı bebişler olurlar ilerde : )
İnşallah dışarda böyle olmazlar ya..
Bakalım buraya yaz gelirse inşallah test edicem oğlumu : )
En son karla oynamaya çıktı sadece kendi yürümek istedi onun dışında bişi tutturmadı : )
Eki Görüntüle 1748290 Artist bakışlar attı : )
Benim komşum pek zora gelmiyor sanırım...
Bir iki uyumuyor annesi uykusuz kalıyor der yine sallar..
ayy yeerim yaa onlari bennn cann bunlarr cannn istedikleri kadar yaramaz olsalarda seviyoruz:)PEygamberimizin hadis i serifi var yaa kuccuklen yaramaz olan cocuk ilerde cok akilli olur diye ilerde utandiracak bunlar bizi tum.kasim.annelerine sesleniyorum:)))
insallah:)))hadi bakalım inşallah öle olur:):):)
evde bize yapsınlarda yeterki dışarda bi yere gittikleri
zaman evde yapıklarını yapmasınlar umudum bu şekilde bakalım:):):)
ben kerevizi yemek.olarak.hic denenedim genelde azcik zaytinyaginda gezdirp sarimsakli yogurda katiyorum cok guzEl oluyor.sevmeyen bile salata gibi yiyor yanii cok anlamadan:)bu arada kızlar hafta sonu oğluma kereviz yaptım
bayılarak yedi patates katmadım havuç kattım çok da güzel tadı vardı
normalde ben sevmem kereviz ama ben bile yedim yanii:):):)
ben kerevizi yemek.olarak.hic denenedim genelde azcik zaytinyaginda gezdirp sarimsakli yogurda katiyorum cok guzEl oluyor.sevmeyen bile salata gibi yiyor yanii cok anlamadan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?