2014 Kasım Anneleri

Hadi ya iyi yapmışsın sorsaydın aslında bana satıcıyı derdim ben sana sorunsuz bi an önce gelsin de madem göbeğin büyümeden bi sarılalım Güzelce

Hiç kimseyi Kafana takma ev batsın pis olsun ileride düzene giriyor kendimizden biliyoruz herşeyi çekip çevirmeye başlıyorsun önceliğin çocuğunu uyutunca Yemeğini ye dinlen gerisini boşver
4 aylık demiştin heralde çocuğa oyun Halısı alamadıysan şu etapta öneririm sana bi müddet oyalar
Uyku olarak şuan nasıl rahat uyutuyorsan sallayarak uyuyorsa sallansın hiç kafana takma aynen devam et sadece saatlerini belirle o saate gelince hep aynı yerde loş ve sessiz bir odada uyut ileride bunun faydasını anlayacaksın
Ağlama olaylarına bende çözüm bulamıyorum hala ağlıyor ama bizde tecrübeli olduk hemde onlarda Büyüdü eskisi kadar elimiz ayağımıza dolaşmıyor
Evin pis olmasına alış çünkü böyle bi süre gidecek sevdiğin şeyleri yap arada annen 1 saat baksın gidip bi kahve için gelin dışarıda bizde bak dün gibiydi burda ne zaman doğum yapıcaz diyorduk 14 aylık oldular öyle bir geçiyor ki zaman yarın bunları bi Başkasına sen yazacaksın Rabbim sağlık versin zaman su gibi akıp geçiyor

Ay aynı yaman ya karga doğalgaz borusuna konunca tıkır tıkır ses çıkarıyor kagaaa diye koşuyor hemen cama

Ay aynı yaman ya karga doğalgaz borusuna konunca tıkır tıkır ses çıkarıyor kagaaa diye koşuyor hemen cama

hanımlar ben kızımı kendi kendine uyumaya alıştırdım salladığım zamanlar sık sık uyanıyordu sürekli sallamaktan sabahlıyorduk şimdi 9:30 da beşiğine koyuyorum sütünü veriyorum içerken uyuyakalıyor daha huzurlu uyuyor gecede bir kere kalkıyor ilk iki gün çok önemli sabırlı olmak lazım ilk gün gece 3 e kadar gezdi dolaştı karanlıkta sonra yastığına yattı ikinci gün bire kadar sürdü sonra düzene girdi çok şükür.

carputi tşkkrler cnm oyun halımız var zaten onun sayesinde 10 dk dinleniyorm kucağımdan iniyo. İnşllh dediğiniz gibi herşey yoluna girer. Allah sizlerin de yardımcısı olsun. Sağlıklı, hayırlı, akıllı, uslu evlatlarınız olsun :) Biraz olsun keyfim yerine geldi çok tşkkr ederm

Canımm.. Ne güzel...
Benim oğlum da bakıcısı gündüz uykusunu sallayarak uyutuyor... Öyle uyuyor..
Gece uykusuna yatarken ben başta sallamaya çalışıyorum baktım öyle uyumuyor kendi dönmek istiyor..
Yatağına bırakıyorum... Bazen ufaktan sallıyorum beşiğini..
Sonra bırakıyorum bi 20-25 dk sürebiliyor ama döne döne kendi uyuyor..

aynen şimdi nasıl alıştırırsak öyle devem eder benimde gündüz görümcem bakıyor onada söyledim sallamadan uyut diye ilk başlar sallıyordu şimdi kendi uyuyor diyor.

aynen şimdi nasıl alıştırırsak öyle devem eder benimde gündüz görümcem bakıyor onada söyledim sallamadan uyut diye ilk başlar sallıyordu şimdi kendi uyuyor diyor.

Benim komşum pek zora gelmiyor sanırım...
Bir iki uyumuyor annesi uykusuz kalıyor der yine sallar..

benim kızımıda annem sallıyarak uyutuyo ama uzun sürmüyor uyuması 5 dk içinde uyuyo
bende emziriyorum öyle uyuyo bazende emiyo uyukluyor pozisyondan rahatsız olup yatmak şstşyo hemen ayağıma koyuyorum öyle uyuyo
beşiğinde uyutmayı hiç denemedim belkide koyup orda sallasam uyuycak
eşim haftasonu koydu salladı bir kere uyudu ama denemek lazım

Arkadaşlar carters de çok güzel indirimler var ya...
Benim 59.90 a aldığım tulumlar bile 30 tl ye inmiş..
Çoğu beden kalmamış bir çok üründe ama yine de güzel şeyler var..

ayy yeerim yaa onlari bennn cann bunlarr cannn istedikleri kadar yaramaz olsalarda seviyoruz:)PEygamberimizin hadis i serifi var yaa kuccuklen yaramaz olan cocuk ilerde cok akilli olur diye ilerde utandiracak bunlar bizi tum.kasim.annelerine sesleniyorum:)))

Aynen bende öyle deyince boşuna mı verdim yani dedim çok sinir oldum hepsi kafasına göre Konuşuyor

nasıl yani öle birşey varsa doktor nie uyarmıo ki
hepside aynı şurubu verio şuan biz kullandık baya
gün olarak belki ortalama 5 6 gündr ama şimdi gene devam edince
mksürük ve burun akıntısı tekrar başladık..

ben seni yerim yerimm paşaa yaaa.
biz hastayız die çıkaramıoz ya aslında bende
çok istiorum çıkarmak mikrobu kırılır belki die
ama daha çok hasta olursa die de korkuorum yaa

benimkide kendini arkaya atıo kucakta olsun yerde olsun
kafasını biyere vurmaya bayılıo şapşik valla:):)
kızıoz ama yok gene aynısını yapıo sanırım şuan hepsi aynı
hiç bi dönemleride bitmio valla.

ayy yok ben bunu gerçekten yerim
tipe bak ya ne güzel kara çıkmış iyileştimi bari nasıl şuanda.

Benim komşum pek zora gelmiyor sanırım...
Bir iki uyumuyor annesi uykusuz kalıyor der yine sallar..

aman hepsi aynı sallıyolar ya
bizimkilerde sallıo napalım artık
bazen bende uyumamakta ısrar edince öle
yapıorum ama çok nadir pepesi var ona sarılıp uyuyo:)
bazende babasıyla babasının ya kulağını ya saçını çekerek oynayarak
kendi kendine uyuyo onlar nasıl ederse bize onu uyguluyoruz aslında
napalımm..

hadi bakalım inşallah öle olur:):):)
evde bize yapsınlarda yeterki dışarda bi yere gittikleri
zaman evde yapıklarını yapmasınlar umudum bu şekilde bakalım:):):)

bu arada kızlar hafta sonu oğluma kereviz yaptım
bayılarak yedi patates katmadım havuç kattım çok da güzel tadı vardı
normalde ben sevmem kereviz ama ben bile yedim yanii:):):)

bu arada kızlar hafta sonu oğluma kereviz yaptım
bayılarak yedi patates katmadım havuç kattım çok da güzel tadı vardı
normalde ben sevmem kereviz ama ben bile yedim yanii:):):)
ben kerevizi yemek.olarak.hic denenedim genelde azcik zaytinyaginda gezdirp sarimsakli yogurda katiyorum cok guzEl oluyor.sevmeyen bile salata gibi yiyor yanii cok anlamadan:)

ben kerevizi yemek.olarak.hic denenedim genelde azcik zaytinyaginda gezdirp sarimsakli yogurda katiyorum cok guzEl oluyor.sevmeyen bile salata gibi yiyor yanii cok anlamadan:)

öyle seviyorum evet çok güzel oluyo
çocuklara çok faydalı die yapıcam dedim
inşallah yer dedim yedi mesela mücver yapmıştım naptıysm yemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…