2014 Kasım Anneleri

benimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı ya uzun zamandır dizi takip etmiyordum kendimi kaptırarak izlediğim diziydi üzüldüm bitmesine

benimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı ya uzun zamandır dizi takip etmiyordum kendimi kaptırarak izlediğim diziydi üzüldüm bitmesine
Gökçe Bahadırın oynadığı dizi değil mi o, başlayalı da çok olmamıştı sanki. Reklamı benim de dikkatimi çekmişti ama izleyemedim hiç. Ben şuan da sadece kara sevda ve gecenin kraliçesini izliyorum o da Eren fırsat verirse

E ben sana bişey yazdığımda hiç birşey yazmıyorsun veya ben bişeyden bahsettiğimde hiç yorum yapmıyorsun bende Konuşmak istemediğini düşündüm kendi kendime
ay olurmu canım genelde yazmaya çalışıyorum herkese çok özür dilerim böyle bir intiba bıraktığım için kusura bakma canım olurmu

aynen canım onun oynadığı diziydi.ay bende gecenin kraliçesine yarım yamalak baktımda kızlardan fırsat olursa izlerim onuda:)

ben gecenin kraliçesinde meryemi hiç beğenmedim yakışmamış diziye çok yapmacık oynuyo muhteşem yüzyıldaki gibi değil
o dizide muratı çok beğenirim

bende çok seviyodum ya hatırla gönülü demek tutmadı

Aman saks mavide eksik Kalsın moda ikonu gibi geziyor çocuk aldın güzel güzel şeyleri

Kız Allah iyiliğini versin...
Aklıma bile gelmedi : )
Kız valla bir tek dışarı çıkarken öyle güzel güzel giyiyor evde felan hep eşofmanlarla...
Rahat edemez diye hiç giydirmiyorum evde pantolon kazak felan...
Tamam saks mavisi eksik kalsın şimdilik : ) Zaten alamadım karar veremediğim için takım olarak...
Şimdilik sadece tulumları gelsin bakalım..

Canım ben fırsat bulursam muhakkak ilk bölümlerini seyrediyorum beni saran bir şey olursa ikinciye de bakıyorum...
Benim hoşuma giden etkileyen bana o duyguları birebir geçiren dizi Kara Sevda oldu...
Hakikaten insanın takip ettiği dizi hiç bitmesin istiyorsun : )

günaydın pericim çok enerjik olduğunu hissettim biranda karne alan annelerimiz varmı hepsinin yeni karneleri hayırlı olsun benim büyük kızım 3 sınıfa gidiyor karnemiz çok iyi

Öyleyim sanırım : )
Benim karne almama daha çook var : )
Maşallah Allah daim eylesin başarısını canım...
Heyecanlanıyorum ben de hayal kuruyorum oğluma kitap defter kalem silgi vs. ne zaman böyle güzel bir alışverişe çıkacağız diye : )

Herkese günaydın bişey sormak istiyorum oda takımı alan varmı bebeğine?ya çok hatektlendiler güvenli kullanışlı bi karyola istiyorum ne tavsye edersiniz beşikten sonra neyde yatrcaz bu kuzuları

Herkese günaydın bişey sormak istiyorum oda takımı alan varmı bebeğine?ya çok hatektlendiler güvenli kullanışlı bi karyola istiyorum ne tavsye edersiniz beşikten sonra neyde yatrcaz bu kuzuları

Beşiği yeterince büyük oğlumun yani en azından 3 yaşına kadar çok sıkılmazsa yatar...
Benim tek kişilik bazam var...
Bu yaz ya da diğer yaz odasını kuracağım..
O bazama oğluma uygun bir başlık alacağım bir de kenarlarına tahtadan koruma yaptıracağım...
Düşüncem öyle şimdilik...

develi3838
Şimdi heves varya bende...
Hep hayal kuruyorum..
Öğlen arayacağım "oğlumu hazırla ablası" sonra alıcam oğlumu beraber yemeğe gideceğiz..
Vakit geçireceğiz..
Sonra onu tekrar bırakıp işe gidicem vs...
Şimdiki hayalim de bu : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…