Aman saks mavide eksik Kalsın moda ikonu gibi geziyor çocuk aldın güzel güzel şeyleriOğlumun hiç saks mavisi bir şeyi yok sanırım ama o takım da hepsi aynı koyulukta o yüzden biraz boğuyor gibi geldi bana da...
Olmazsa sadece body sini ya da şalvarını alırım : )
benimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı yaResmen çarşamba günlerini iple çeker oldum..
O günü kendime keyif günü ilan ettim : ))))
Çok az diziyi böyle takıntılı izledim...
Sıla, Ezel... Şimdi de Kara Sevda...
Çok küçükken de Kınalı Kar vardı hatırlar mısın onu da o zamanlar çok izlerdim hey gidi çocukluk gençlik : )))
Koyu maviyi bende o Yüzden beğenmedim ama koyu renklerde yakışıyor çocuklara gerçekten
Gökçe Bahadırın oynadığı dizi değil mi o, başlayalı da çok olmamıştı sanki. Reklamı benim de dikkatimi çekmişti ama izleyemedim hiç. Ben şuan da sadece kara sevda ve gecenin kraliçesini izliyorum o da Eren fırsat verirsebenimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı yauzun zamandır dizi takip etmiyordum kendimi kaptırarak izlediğim diziydi üzüldüm bitmesine
ay olurmu canım genelde yazmaya çalışıyorum herkese çok özür dilerim böyle bir intiba bıraktığım için kusura bakma canım olurmuE ben sana bişey yazdığımda hiç birşey yazmıyorsun veya ben bişeyden bahsettiğimde hiç yorum yapmıyorsun bende Konuşmak istemediğini düşündüm kendi kendime
aynen canım onun oynadığı diziydi.ay bende gecenin kraliçesine yarım yamalak baktımda kızlardan fırsat olursa izlerim onuda:)Gökçe Bahadırın oynadığı dizi değil mi o, başlayalı da çok olmamıştı sanki. Reklamı benim de dikkatimi çekmişti ama izleyemedim hiç. Ben şuan da sadece kara sevda ve gecenin kraliçesini izliyorum o da Eren fırsat verirse
ben gecenin kraliçesinde meryemi hiç beğenmedim yakışmamış diziye çok yapmacık oynuyo muhteşem yüzyıldaki gibi değilGökçe Bahadırın oynadığı dizi değil mi o, başlayalı da çok olmamıştı sanki. Reklamı benim de dikkatimi çekmişti ama izleyemedim hiç. Ben şuan da sadece kara sevda ve gecenin kraliçesini izliyorum o da Eren fırsat verirse
bende çok seviyodum ya hatırla gönülü demek tutmadıbenimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı yauzun zamandır dizi takip etmiyordum kendimi kaptırarak izlediğim diziydi üzüldüm bitmesine
Aman saks mavide eksik Kalsın moda ikonu gibi geziyor çocuk aldın güzel güzel şeyleri
benimde beğenerek izlediğim hatırla gönül dizisiydi maalesef final yaptı yauzun zamandır dizi takip etmiyordum kendimi kaptırarak izlediğim diziydi üzüldüm bitmesine
Gunaydinlar canm hayir kimseye parayla yapmadim hediye yaptim arkadasa seviyorum ugrasmayiçok güzel görünüyor ellerine sağlık parasıylamı yapıyorsun
günaydın pericim çok enerjik olduğunu hissettim biranda karne alan annelerimiz varmı hepsinin yeni karneleri hayırlı olsun benim büyük kızım 3 sınıfa gidiyor karnemiz çok iyiGünaydın hatunlar ve yakışklı ve güzel ve tatlı bebişler : )
günaydın pericim çok enerjik olduğunu hissettim biranda karne alan annelerimiz varmı hepsinin yeni karneleri hayırlı olsun benim büyük kızım 3 sınıfa gidiyor karnemiz çok iyi
Herkese günaydın bişey sormak istiyorum oda takımı alan varmı bebeğine?ya çok hatektlendiler güvenli kullanışlı bi karyola istiyorum ne tavsye edersiniz beşikten sonra neyde yatrcaz bu kuzuları
Günaydın periGünaydın hatunlar ve yakışklı ve güzel ve tatlı bebişler : )
Vakit bulabiliyormusun benim kızım iki dk otutturmuyoki değil bişeler yapmak el işlerini çok severdim yapmaya yapmaya soğudumGunaydinlar canm hayir kimseye parayla yapmadim hediye yaptim arkadasa seviyorum ugrasmayi
Öyleyim sanırım : )
Benim karne almama daha çook var : )
Maşallah Allah daim eylesin başarısını canım...
Heyecanlanıyorum ben de hayal kuruyorum oğluma kitap defter kalem silgi vs. ne zaman böyle güzel bir alışverişe çıkacağız diye : )[/QU zaman öyle çabuk geçiyorki çok hızlı büyüyorlar benim kızım 3 sınıfa gidiyor bi bakmışız küçüklerde okula başlamışlar keşke bu kadar hızlı büyümeseler
Selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?