- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
kızlar canım sıkkın yanlış bir fiyat verildi müşteriye maliyetin biraz altında
3 kontrolden geçti kimse farketmedi bana patladı avans olarak da yazdı bana
2000 küsür tl napıcam bilmiorum zaten aldığım zor yetio kredi ödüorum bu ayki maaşım daha yatmadı zam ayı die hala beklio değişmeler olıcağından içimden diorum almayım onu işi bırakayım şuan bile zorlanıoruz çok zorlanırız ama napım çekilcek bişey değil buu
Nasıl yani canım?
O 3 kişinin içinde sen neresindesin ki?
Bir de madem bir işle birden fazla kişi ilgileniyor ilgilenen herkese eşit dağıtsalarmış..
Ne mantık öyle bi günah keçisi bulup üzerine atmak..
Zaten bir kişiye bırakılsa 3-4 kişi kontrol etmez di mi..
İnsanız ki biri hata yapsa diğeri farketsin diye bir kaç kişinin kontrolünden geçiyor..
Allah yardımcın olsun neden sadece sen uff az bir parada değilki bizim bir maaşımız senin kaç maaşınkızlar canım sıkkın yanlış bir fiyat verildi müşteriye maliyetin biraz altında
3 kontrolden geçti kimse farketmedi bana patladı avans olarak da yazdı bana
2000 küsür tl napıcam bilmiorum zaten aldığım zor yetio kredi ödüorum bu ayki maaşım daha yatmadı zam ayı die hala beklio değişmeler olıcağından içimden diorum almayım onu işi bırakayım şuan bile zorlanıoruz çok zorlanırız ama napım çekilcek bişey değil buu
Allah yardımcın olsun neden sadece sen uff az bir parada değilki bizim bir maaşımız senin kaç maaşın
sadece sana yüklememeleri lazımdı nasıl bir işte çalışıyorsun canımbenim de 1 maaşımdan biraz fazla
ne olursa olsun 1 ay bedava çalışma gibi şansım varmı
ben onun için sabahın köründe gelip akşamın geç saatinde gitmiyomuyum
bebeğimi bırakıp.
sadece sana yüklememeleri lazımdı nasıl bir işte çalışıyorsun canım
Ürünmü sattınızdı zaten on liraları kısa kısa zengin oluyorlar Allah yardımcın olsun inşallah insafa gelip almaktan falan vazgeçerlerözel sektör işte mobilya malzemesi
çok büyük şirkettir ayda 5 milyon cirosu
var ama çok cimriler 10 tlnin hesabını yaparlar
kimseye hakettiği parayı vermezler bildiğim sektör 10 yıl yaptım bu işi
evlenmeden öncede bunda çalışıodum oyüzden başladım daha 1 yılım yeni dolıcak
öyle bilmiorum ya bırakmak istiorum şuan zaten zamda anlaşamıcaktık işimi bulup bırakırım diodum.
Ürünmü sattınızdı zaten on liraları kısa kısa zengin oluyorlar Allah yardımcın olsun inşallah insafa gelip almaktan falan vazgeçerler
Allah kolaylık versin üzüldüm canım yaaevet bizim ürünlerimizden değil ama
ilk defa talep edilen birşeydi pek fiyatını bilmeyiz aslında
yanlış olması çok yüksekti kendide baktı ya onayladı faturadan
da olsa firmadan faturası gelmeden kimse farketmedi hadi ben farketmedim
diğerleride fark etmedi demek yanlış olması çok yüksekmiş.
Günaydın arkadasım Ateş'i 72 saatten uzun sürüyorsa bir enfeksiyon durumu olabilir tekrar bir muayene ettir benceKızlar günaydın,
Kızım 4gündür ateşli maalesef . Ateş düşürücü veriyorum hemen düşüyor Allah şükür ama 5-6 saat sonra yine çıkıyor. Doktora gittik bronjit başlangıcı dedi öksürük tarzından dolayı ama göğsü çok dolu değil dedi. Sadece ventolin ve pedifen verdi. Ilk defa bu kadar uzun süren ateşi oluyor. Başına gelen varmı ? Öksürük ve burun akıntısıda var ama enfeksiyon mu var acaba diye düşünmeye başladım. Antibiyotik vermedi doktorumuz zaten gereksiz ilaca karşıyım ama ateşin uzaması endişelendiriyor beni,
Çok geçmiş olsun tek başına sana yüklenilmesi çok acımasız bir yerde çalıştığını gösteriyor resmen bi günah keçisi bulmuşlar Arkadaşlarının da bu duruma sessiz kalması çok kötü kul Hakkı sonuçta tek başına bu borcun altına seni sokmamaları Lazımdı Hatayı tek başına yapmamışsınevet bizim ürünlerimizden değil ama
Çok geçmiş olsun tek başına sana yüklenilmesi çok acımasız bir yerde çalıştığını gösteriyor resmen bi günah keçisi bulmuşlar Arkadaşlarının da bu duruma sessiz kalması çok kötü kul Hakkı sonuçta tek başına bu borcun altına seni sokmamaları Lazımdı Hatayı tek başına yapmamışsın
Günaydın arkadasım Ateş'i 72 saatten uzun sürüyorsa bir enfeksiyon durumu olabilir tekrar bir muayene ettir bence
teklidi verdim herkese mail attım
kimsenin bakma huyu yok kabule edildi mal satıldı
nakit ödemesini aldım ama verilen fiyat yanlış yerden miş
sonra faturası kesildi gene kontrole gitti patron bile baktı ürünü biliosu
faturadan aa iyi karla satılmış dedi falan ürünün alış faturası geldi ortaya çıktı
söyledik fiyatı ben verdim sevk ettirdiğim için bana kaldı ama demedi ki bu böyleyse kontrol
eden sen nie bunu fark etmedin kendisine bile öle yazdırdı avansıma benm için büyük para..
o para için çalışmıomuyum ben küçücük bebeğimi bırakıpp..
maalesef bu tür işlerde hep en alttaki yanar. yani madem bir onay makamı daha var herkesin kontrol etmesi gerekir. insanız hata yapabiliriz. ben belediye çalışanıyım ve açıkcası imza atarken tedirginim hala. yapı ruhsatı veriyorum ve yaptıgım hatalar ciddi sıkıtılara yol açabiliyor. hakkını ara arkadaşım. sonucta eger senin dışında bir kaç kişi daha buna imza atıyorsa bu sorumluluk sadece senin degil. kanunen de bu böyle. hatta senin imzan yoksa senin bir sorumlulugunda yok.evet bizim ürünlerimizden değil ama
Allah yardımcın olsun ama konuşmayı dene bence yine de...
Gerçekten patronu müdürü her neyse onu geçtim de iş arkadaşların da mı aynı kafada...
Resmen kul hakkıdır yani..
maalesef bu tür işlerde hep en alttaki yanar. yani madem bir onay makamı daha var herkesin kontrol etmesi gerekir. insanız hata yapabiliriz. ben belediye çalışanıyım ve açıkcası imza atarken tedirginim hala. yapı ruhsatı veriyorum ve yaptıgım hatalar ciddi sıkıtılara yol açabiliyor. hakkını ara arkadaşım. sonucta eger senin dışında bir kaç kişi daha buna imza atıyorsa bu sorumluluk sadece senin degil. kanunen de bu böyle. hatta senin imzan yoksa senin bir sorumlulugunda yok.
böyle hataları sana ödetceklerse dedigin gibi kardan da ortak etsinler o zaman. o kadar para kazanan bir firma sonucta cok büyük bir zarar degil onlar için. ama senin için önemli bir para. gerçekten haksızlıga tahammül edemiyorum hiç. gurur yapma ciddiyim hakkını ara. kendi de farketmediyse sadece seni sorumlu tutma hakkı yok.ya teklifi ben verdiğim için satış direk bana gelio
dedim tek şu ki ben satış elemanıyım sattıklarımdan bana prim veriomusun
hayır ozaman daha bişey demiorum.ilk defa karşıma çıkan bir malzemeydi hataya çok açık kendi bile
farketmedi verilen fiyatın yanlış olduğunu benm zaten onu ödeme şansım olsa benm urda ne işim var bebeğimi
bırakıp..
böyle hataları sana ödetceklerse dedigin gibi kardan da ortak etsinler o zaman. o kadar para kazanan bir firma sonucta cok büyük bir zarar degil onlar için. ama senin için önemli bir para. gerçekten haksızlıga tahammül edemiyorum hiç. gurur yapma ciddiyim hakkını ara. kendi de farketmediyse sadece seni sorumlu tutma hakkı yok.
çok üzüldüm canım inşallah sadece sana mal etmezler, Allah yardımcın olsun.bakalım arkadaşlar siler onu yapmaz zaten verdiği neki
diyolar yıllardır burda çalışanlar ama bakalım diorum zaten
yapsın devam etmem ki en fazla 1 kalırım çok zorlanırım
doğru ama napım yani.ne diorum ayda 5 milyon ciroları var bu ciddi
büyük rakam fazlasıyla kar ettiğim malzemelerde hiç sesi çıkmıo
bakalım eşimin de daha haberi yok canım valla çok sıkkın yemekte yemedim
bakalım nolcak.
Canm cok uzldm adina bende mobilya sektorndeydm brnmde basima geldi kesecgz dedilr ama susmadm karli sattiklarima sayin dedim vermedim yani susma susarsan bal gibi yerler acima olmaz boylelerinde bilmiyorlarmi sanki el kadar bebegini birakp calistginibakalım arkadaşlar siler onu yapmaz zaten verdiği neki
diyolar yıllardır burda çalışanlar ama bakalım diorum zaten
yapsın devam etmem ki en fazla 1 kalırım çok zorlanırım
doğru ama napım yani.ne diorum ayda 5 milyon ciroları var bu ciddi
büyük rakam fazlasıyla kar ettiğim malzemelerde hiç sesi çıkmıo
bakalım eşimin de daha haberi yok canım valla çok sıkkın yemekte yemedim
bakalım nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?