2014 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım
işmi yok her taraf iş dolu valla öyle bi terbiyesizlik yaparlarsa kabul etme
kara ortak ediyomuymuşki zararada ediyo
ayrıca bizim burda millet yeri geliyo milyarlarca lira zarar ettiriyo kimsenin hesabına yazmıyolar satıştan prim verdikleri halde
ne kadar vicdansız insanlarmış
belki daha az maaşla girersin ilk giriş ama kafan rahat olur

çok üzüldüm canım inşallah sadece sana mal etmezler, Allah yardımcın olsun.

bakalım şuan öle görünüo ama dediğim gibi durmam ki
zaten zam ayı iyi bişey yapmazsa arayışa girerim yani.

bakalım birebir konuşmadık daha öle birşey olsun
derim bu ayki maaşımı hiç verme ben kimseye borçlu çıkmam
hadi bana eyvallah benm için evet büyük para onlar için değil ama
ne paralar kazanıolar.yani benm o parayı ödicek durumum olsa okadar borcumun
içinde nie gelip burda çalışayım çocuğumu bütün gün bırakıpta

aynen öle karlı sattıklarımı hiç düşünmüo
birde diorum ya ilk defa karşılaştık o malzemeyle
alışkın olduğumuz bir malzeme değildi.emin ol az maaşla
girmem ben buraya az maaşla girdim burdan öncekinde iyi maaşla bıraktım bunu bilio
dedi biraz başlayalım iyileştirme yapıcaz bakalım o iyileştirmeye..

Hayirli geceler..
Yine ve yine ayaktayiz dün gece 4.30 da uyudu simdi uykusuzluktan baygin baygin geziyor sabahtir 45dklik uykuyla duruyor ama ne zaman uyutmaya calissam hatta uyutacagimi anlasa hemen avazi ciktigi kadar agliyor..
Tam iyi gidiyoruz derken yine her sey altüst oldu.. Nasil bir doneme girdik anlamiyorum azi disleri cikacak da ondan mi bu huysuzluklari.. Kizlar inanin her seye hemen aglamaya basladi.. Surekli agliyor surekli mizmiz tamam yine huysuz bir bebekti ama hic bu kadar degildi.. Babasinin bile sabri tasiyor artik gören ne oldu diyor.. Var mi bu kadar degisiklik yasayip da normale dönen 2yas sendromuna mi girdi dis mi anlayamiyorum.. Azi dis bu kadar sikinti yapar mi?

Geçen hafta aynı biz böyleydik eşimle delirme noktasına geldik artık ne yapsak ağlıyor uyumamak için direniyor hiç birşey yemiyordu üst iki Dişi aynı anda çıkardı şimdi daha rahat ben bazı geceler Ağrı'dan uyuyamadığı için bi Çay kasığı dolven verdim diş jeli sürdüm öyle uyuttum fayda etti

Canm bizde boyleydik normaldede zor bi cocuktu ama o ara herseye agliyrdu huysuzdu uyumama yoktuda huysuzluk tavandi 6 dis birden cikti azilar yani simdi daha iyi simdide alttaki azilr cikiyr galiba ne bulsa kemiriyr resmen tam kendilerine gelene kadar olaxck boyle evet insanin sabri tukeniyor ama yapck bise yok insallh kolay atlatir kuzun

Canım aynı durumu biz de yaşadık. benim oğlum da 1 ay kadar once 4 gune yakın ateşliydi bronşitten dolayı. İlk gun 37 idi düştü ertesi gun akşama kadar ıyıydı sonra uc gun dusuremedık. Antibiyotik kullanmadık ventolin ateş düşürücü balgam söktürücü kullandık. Balgam direk içeri aktıgı için solunum yolunu tıkamış bronşite cevirip uzun sure ateş yapmıştı.

aynen öyle delirme noktasindayiz iki disi ayni anda cikardigi oldu ama bu kadar olmadi.. Yasina tek disle girdi ama masallah 3 ayda 7dis daha cikardi bekledi bekledi hepsi birden geliyor.. Simdi azilar zorluyor diye dusuneyim o zaman zaten uyurken de öyle cigliklar atarak uyaniyor ki yataktan nasil sicradigimi bir ben bilirim.. Sagol canim uyguladiklarini deneyecegim..

bütün disleri cikana kadar zaten büyümüş olacak cik cik bitmiyorlar kizimin hic kasima olayi yok ondan anlayamiyorum.. İnsallah bir an once atlatir hepsi canim..

Allah kolaylık versin canım biz de haftanın yarısını öyle uykusuz gecırıyoruz. Ama dişten değil bizimki bagırsak ve mide problemi. Memeye çok düşkün cok emiyor gece. süt de geliyor yemek de yiyor. Benim gaz problemim var cocuga da geciyor. Uyuyamıyor. Uykuyu sevmiyor zaten zorla yatırıyorum gece gunduz. kalkıp oturuyor gecenin bi yarısı.

Bizim 12 dişimiz var 1 ay oldu nerdeyse dişleri çıkalı. Dişler cıkarken sorun yaşamadık şükür.

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz cnm.sömestr a girmeden önce alt azılardan birini çıkardı.zorlandı fakat üst azıyı çıkarırken çok çok daha zorlandı ve hatta ateşi çıktı.2 gün ateşli durdu.geceleri sanki canını yakmışsın gibi bağırarak uyanıyodu yarım saate bir.2 günün sonunda dentinox sürdüm biraz masaj yaptım damaklarına 1-2 saat sonra hemen rahatladı.sende bi dene istersen.bazı dr lar önermiyor ama fazla kullanmadıktan sonra sakıncası olmaz bence ben kullandım yani.

tşk ederim cnm.bende içirmedim iyiki de içirmemişim şükür atlattık.diştenmiş ateşi.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ?
Gördüğüm kadarıyla herkeste diş sıkıntısı var Allah kolaylık versin hem bize hem kuzularımıza

Bi sorum olacak bebeklerinizin ağız ve diş temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Ebebekten rocs un diş fırçası ve macununu aldık. Papatya Özlü doğal bir ürün olduğu için diş macununu yutmasında bir sıkıntı yok. Malesef bu aralar düzenli fırçalayamıyoruz fırçayı alıp oyuna çeviriyor, bir de mız mızlığı üstünde fırçalamak istemiyor.

Kızlar azı dişleri gerçekten çok zorluyor. Tüm bebişlere geçmiş olsun. Eren de gece sürekli uyanıp Aralıksız ağlıyor. Bir de Bu aralar burnu tıkalı ve öksürüyor. Yarında bakıcıyla ilk kez baş başa kalacaklar. Bakalım nasıl geçecek ilk gün. Bir kaç gün beraber vakit geçirdiler ama yarın ben olmicam Yanlarında, inşallah bi sıkıntı olmaz Şimdiden beni stres sardı

İnşallah sen yokken de sıkıntı olmaz benim oğlum bakıcısı ile ben yokken daha mutlu bir meleğe dönüşüyor her yaptığı bana sanki. Ama yine de 2haftadan sonra ben de stresliyim. Meğer anne olmak ne acaip bir şeymiş

sana cok duskunse.bir.ay sikinti.yasarsin.sonra.alisiyorlar benim.kizim bana yapisik gezer bir saniye ayri durmuyor diger odaya gecsem.agliyor iki ayda alisti İnşallah seninki cabuk alisir birde simdi araya tatil girdi umarım unutmamıştır kizim teyzesini bakalim.s Allah kolaylık versin.hepimize calisiyorsan er veya gec baslamak zorundasin malesef.s

İnşallah bizim de dediğin gibi olur ya. Valla fena stres yaptım, annelik gerçekten anlatılacak bir duygu değilmiş. Insana kendini unutturuyor.

Beni görmeyince genelde ağlıyor ama Yanıma gelmekten çok aynı ortamda bulunmak yetiyor ona. Yani beni görmemesi biraz sıkıntı gibi Tek tesellim uyku haricinde beni 3 saat falan görmemiş oluyor.

Günaydın arkadaşlar...
O kadar uzun süre kv gitmedik..
Öyle bir hafta sonu seçmişiz ki..
Hem aşırı soğuktu Ağrı, hem de yağ yağ yağ kar bir türlü durmadı yollar kapandı bir daha açtılar..
Dedim kaldık herhalde burda..
Şükür dün zar zor geldik..
Giderken zaten lastik patladı o soğukta onunla uğraştık oyy ne 2 gündü : )

Oğlumun keyfi yerindeydi tabi oyun oynadı..

Babasının kucağında keyif yaptı..

Annesinin kucağında mışıl mışıl uyudu...

günaydınn cnm..
iyi güzel bi zaman geçirdiniz işte millet kara için yok abantmış yok
kartepeymiş özel gdio bak sizin onda gerek kalmadı:)
yerim ben bu paşayı nasıl tatlış o yaa.

günaydınn cnm..
iyi güzel bi zaman geçirdiniz işte millet kara için yok abantmış yok
kartepeymiş özel gdio bak sizin onda gerek kalmadı:)
yerim ben bu paşayı nasıl tatlış o yaa.

Adrenalin dolu zamanlar evet : )
O kadar uzun zamandır dışarı çıkmıyordu iyi oldu öyle böyle şükür gittik geldik..
Hafta sonu da avm ye götürelim diyorum çekiniyorum da hastalık felan kapar diye..
Ama hep evde hep evde de olmuyor...

Bu arada bu hafta artık 5'te çıkacağım..
Süt iznim bittiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…