- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Adrenalin dolu zamanlar evet : )
O kadar uzun zamandır dışarı çıkmıyordu iyi oldu öyle böyle şükür gittik geldik..
Hafta sonu da avm ye götürelim diyorum çekiniyorum da hastalık felan kapar diye..
Ama hep evde hep evde de olmuyor...
Bu arada bu hafta artık 5'te çıkacağım..
Süt iznim bittiii...
evet götür ya mesela dün burda hava nasıl güzeldi varya
dışarı çıktık ama misafirliğe gittik fark etmedi oyüzden.
bende çıkartırım artık ya napalım mecbur çıkıcaz hastalık evde de olsa kapıolar..
benimde haftaya bitiyorAdrenalin dolu zamanlar evet : )
O kadar uzun zamandır dışarı çıkmıyordu iyi oldu öyle böyle şükür gittik geldik..
Hafta sonu da avm ye götürelim diyorum çekiniyorum da hastalık felan kapar diye..
Ama hep evde hep evde de olmuyor...
Bu arada bu hafta artık 5'te çıkacağım..
Süt iznim bittiii...
noldu yaaaaKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
Yoktan yere yine öfkesini kontrol edemiyor..
Bir sürü tehdit mesajları..
Bu kadar aramızda hallederiz diye düşünmeyeceğim..
Çok yoruldum elletim kolarım titriyor çok kötüyüm izin alıp eve gidicem babamı aricam
Gelsin alsın bizi artık bıktım
Pericim noldu esin miKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
Çok yoruldum elletim kolarım titriyor çok kötüyüm izin alıp eve gidicem babamı aricam
çıkmış galiba ya yok inşallah kötü birşeyler olmazPericim noldu esin miben de masallah güzel gidiyorsunuz diyordum icimden.. Sakin ol canim sinirliyken degil de sakin kafayla al kararlarini..
ne oldu canım ya hayırdır inşallahKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
canım hayrola? ne olduKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
peri ne oldu canım ya umarım sakin ol sinirle hiçbirşey çözülmez sonradan pişman olacağın kararlar verme lütfenKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
Peri ne oldu canım ya sakin olmaya çalış ne dedi ki eşinKeşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
Keşke herkes burda olsaydı da şu an içimde kopan fırtınaları biraz olsun anlatıp içimi soğutabilseydim...
Kardeş gibi olduk burda insanın aklı kalıyor cidden
Aynen aklım kaldı benimde. İnşallah kötü bişey olmamıstırKardeş gibi olduk burda insanın aklı kalıyor cidden
Aynen yaaKardeş gibi olduk burda insanın aklı kalıyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?