Herkese gunaydimlR valla buraya bahar geldi gibi:) 4 gundur soba klima oyle bi odann isisi kirilsn die aciyrz cocugum artik balkona bile cikiyor kuslRla konusuyor:)
Adanadayim cnm valla oglen yaniyr resmn simdidencnm sen nerdeydin unuttum ben ya
biizm buralarda iyi ama gene de esio yani
tam dışarı çıkalım dioruz ama bakıoz rüzgar var..
Adanadayim cnm valla oglen yaniyr resmn simdiden
Sabh uyaniyr dogru disari tabi 2. Uykusundn 1gibi uyanyr:))
Günaydın herkese...
İlk defa ben günaydın demedim yaşasın mutlu oldum : )
Nasılsınız?
Biz bugün kv lere gidiyoruz...
Umarım bebeğim üşütmez hasta olmaz..
nerdeydi kv ler
üşütmez ya sıkı giydirirsin sen zaten..
yakın sayılırmışsınız canım kalın giydir üzerine birşey olmaz inşallahAğrı da canım...
Gunaydinlar cnm yanlis biliysun canm adana en sicak illerden bitanesi hele yazin yanar resmnnerdeydi kv ler
üşütmez ya sıkı giydirirsin sen zaten..
yakın sayılırmışsınız canım kalın giydir üzerine birşey olmaz inşallah
çocuklar genelde uyur belki uyur üstünü örtersin sende canım üşümezCanım işte 3 saat kadar felan...
Montla rahatsız oluyor durmuyor montu çıkarsam üşür..
Burda bir akrabasının arabsasıyla gideceğiz araba doblo..
Büyük olduğu için doğru düzgün ısınmıyor..
Onu düşünüyorum inan otobüsle gitsem bu kadar düşünmezdim...
Baya da bir zaman oldu nerdeyse 3 ay..
O yüzden gitmemiz lazım torunlarını görsünler..
Canım BİM ve a101 de çok güzel taytlar var ben aldım ve kullanıyorum.tavsiye ederim.memnunumperikanadi bir sey sorcam sana penye mooddan daha önce birsey aldın mı sen? 2 tayt takım beğendim ordan ama taytları ince gibi görünüyor muz çorap gibi birseyse siparis vermicem evde giycem ama malum balkona falan çıkınca naciz vücudum sapsallak meydana çımasın
Sevgili arkadaşlarım oğlumda deneyip te başarı sagladıgım bir yöntemi paylaşalım sizinle.
Yemek yemeyen ağzına zorla yemek kattığımda ise tüküren oğluna cep telefonundan daha önce çektiğim videoları izlettirir iken yedirmeye başladım. Bebek gelmiş köpek gelmiş derken 1 kase çorbayı yedirmeye başladım.şimdilik işe yarıyorr.isteyen deneye bilir
Kızlar günaydın,
Kızım 4gündür ateşli maalesef . Ateş düşürücü veriyorum hemen düşüyor Allah şükür ama 5-6 saat sonra yine çıkıyor. Doktora gittik bronjit başlangıcı dedi öksürük tarzından dolayı ama göğsü çok dolu değil dedi. Sadece ventolin ve pedifen verdi. Ilk defa bu kadar uzun süren ateşi oluyor. Başına gelen varmı ? Öksürük ve burun akıntısıda var ama enfeksiyon mu var acaba diye düşünmeye başladım. Antibiyotik vermedi doktorumuz zaten gereksiz ilaca karşıyım ama ateşin uzaması endişelendiriyor beni,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?