oyy oyy çok duygulandım canım Rabbim tez zamanda kavuştursun siziömür kısa daha dün çocuktuk bugün anneyiz yarın dede nine...yahut bir hasta oluyor insanlar iki ay bilemedin üç ay göçüp gidiyorlar bu dünyadan..kıymetini bilmek lazım eşlerin...dolu dolu yaşamak lazım...eşim gitmeden bizde çok didişirdik eşim çok sever ama bir o kadarda asabi sinirliydi.şuan o kadar özledimki günler geçmiyor.insan iki kişi yaşamaya alışınca tek yaşamak çok zormuş.Helede bir evlat olunca.Bu süre zarfında hep ölümle kıyasladım eşimin yokluğunu.Eşim olmasa demekki hayatım böyle olacak.Herşey eksik.Evin tadı yok.Akrabaların bile arayıp sormuyor.Allahtan iş güç sahibiyim.Maaşın yarısına yakını krediye gidiyor dörtyüz elli faturalar eşime harçlık gönderiyorum kalanıda bize yetinmeye çalışıyorum.Kimse demediki paran yetişiyormu.İhtiyacın varmı.Ah eşim diyorum kızsakta döğüşsekte yokluğu varlığından çok daha kötü.Biliyormusunuz insan yolda yürümeye bile çekiniyor.Eşim varken sanki arkamda karlı dağ.Güvenebileceğim beni koruyabilecek insan o.
Allah sana yuvana bağışlasın eşini