2014 Kasım Anneleri

Canm belki dusygunde korkmstr o
Cnm yurumyi faln gectim zaten ya yanliz kalmakdn korkuo bnmki oyuncklari seriom onune bi gozu hep bnde ayaga kalksm aglio gidecm die hic ayrilmadk smdiye kadar bi sunnetinde cok korktu o zmndan berde bole bu durumu nasil asacm bilmom hayat sadece bndn ibaret onun icin wcde bile birlttys dusunun bole bi cocuk bunu aşamdn yuruyems zaten pedigohdan yardimmi almalym szce?

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

k
canım çok merak ettik seni neyseki iyi haberini aldık ya şükür
anneannene de Rabbim tez şifa versin inşallah

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
oooo tüp bebeğin arkasına ilaçgibi gelmiştir canım hayırlı uğurlu olsun abimgilde yaptırmıştı üç defa çok zor bir süreç çok iyi bilirim
benim kızım yırtıyor ya öğrenemedi daha

Çok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.
Darısı sana inşallah
Ohhhh öldürdün meraktan yaa

çok geçmiş olsun canım yaa ikinci annem derken

helal olsun ne demek..

Rabbim şifa versin canım ya
bi arkadaşın yakını yeni ameliyat oldu şuan kemoterapi görüyor galiba 15 günde bir durumuda iyi
iyi olur inşallah ya hakkında hayırlısı olsun

selam hayrlı olsn allah saglıkla dunyaya gelmeı nasıp etsın ınsallah

canım eylülde öğleydi eymen e has bir durum dil yurumeyı bılıo ama yurumuodu koltuga tutunuodu ayakta atıorm oyuncak alcak oturuo emeklıo oyle alıo kızım sen yuruyorsun dıorm ıh ıh bırakmıo ellerı bsy alcak once oturuo snra emeklıo alıo gerı donuo tekrar ayaga kalkıp koltuga tutunuodu o bir süreç ve bebekler kimisi daha erken kimisi daha gec o süreçlerden geçio oyle ayaga kalkıp yurusun oyle bebek azdır bnm ki 13 aylıktan 15 aylıga kadr elını bırakıp adım atmadı ıste buay oldu nolduysa senınkıde 1 ay ı bulmaz yurur gör bak korkuo korkmasınormal cunku onlar kendı ıc dunyalarnda buyuk bır sey basarıcaklar yurumek yaaa kolay bsy mı korkuyu yendgı annn gör bak pesınden gezıcek evın ıcınde oıglum otur dıceksn oturmıcak

Ins canm ins gonul rahatlatici yorumlarin icin cok cok tesekkur ettimm darisi en tez zamanda hayirlisyla bizim basimiza artik)

Ins canm ins gonul rahatlatici yorumlarin icin cok cok tesekkur ettimm darisi en tez zamanda hayirlisyla bizim basimiza artik)
Canim o dutum bizdede var yapisik gibiyz bazen cildiriyorum artik hep mizmiz kucagima geliyo saniyeyle iniyo ne istedigini bilmiyo hep ilgiii bende yanindn ayrilm agliyo illa kucagimda gelck oda bazen gormezden gelim diyorum dayanamiyrm aglamasina akranlarna bakiyrm imreniyrum Allahtan uykusu iyi kafayi yerdim tek degilsn yani:))

Sen eskilerden misin çıkaramadım kimlerdensin

Ne guzel maşallah. Sağlıkla kucağına alrsn inşallah. Bnm oglumn adi da poyraz. Seninkiyle adaşlr

öğretmen hatunlar birşey sormak istiyorum net maaşı nekadar öğretmenlerin 10 yıllık çalışan biri için. bi tanıdığımız parasının olmamasından yakınıyoda merak ettim

öğretmen hatunlar birşey sormak istiyorum net maaşı nekadar öğretmenlerin 10 yıllık çalışan biri için. bi tanıdığımız parasının olmamasından yakınıyoda merak ettim
Maaşının ne kadar oldugu onemli degil bence bazilari kronik parasiz oluyorlar doğuştan

Yeni baslayanlarin net maas 2.509 canim.. On yillik bilemeyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…