Cnm yurumyi faln gectim zaten ya yanliz kalmakdn korkuo bnmki oyuncklari seriom onune bi gozu hep bnde ayaga kalksm aglio gidecm die hic ayrilmadk smdiye kadar bi sunnetinde cok korktu o zmndan berde bole bu durumu nasil asacm bilmom hayat sadece bndn ibaret onun icin wcde bile birlttys dusununCanm belki dusygunde korkmstr o
hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
kArkadaşlar merhaba
Tek tek okudum yazdıklarınızı...
Tek tek alıntılamaya vaktim yok şu an..
Zebebek carputi ylc
daha bir çok arkadaşlarım..
En son 2 hafta önce cuma günü doktora gidecektik..
Şükür bir sıkıntımız çıkmadı..
Pazartesi işe geldim ki site engellenmiş..
Deli oldum... Telefondan da girmedi bir türlü..
Aklımda hep vardınız..
İnanın sırf sizin için gittim vınn ı açtırdım tekrar..
En azından iş çıkışları fırsat bulduğumda girerim diye..
Bir yanım eksik moralim bozuk gidiyorum işe resmen..
Sizlere öyle alışmışım ki...
Şimdi bile oğlum deli gibi ondan fırsat bulup da yazıyorum ama bir de bana sorun sürekli bilgisayarla oynuyor..
Daha geniş bir zamanda daha iyi yazarım inşallah...
İnanın merak ettiğinizi hep hissettim..
Bundan sonra iş yerinden giremeyeceğim..
Artık eve fırsat buldukça..
Şu an Umut Aras çok ağlıyor kısa keseyim..
Öpüyorum sizleri çok çok çok...
Kopamam sizden..
Seviyorum sizleri..
Herkes her bebiş inşallah iyidir...
Hoşçakalın şimdilik
oooo tüp bebeğin arkasına ilaçgibi gelmiştir canım hayırlı uğurlu olsun abimgilde yaptırmıştı üç defa çok zor bir süreç çok iyi bilirimMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
benim kızım yırtıyor ya öğrenemedi dahamerhaba.benim kızım kitaplara çok ilgili.okul öncesi öğretmeniyim setlerden kalan kitapları getiriyorum eve her sayfasını tek tek açıp bakıyor.baya meşgul oluyor kitaplarıyla.arada değiştiriyorum unutsun sonra yeni gibi ilgilensin diye.küçük küçük hikayeler de var onlarında resimlerine bakıyor.yırtmadan incelemeyi öğrendi.
Darısı sana inşallahÇok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.
Ohhhh öldürdün meraktan yaaArkadaşlar merhaba
Tek tek okudum yazdıklarınızı...
Tek tek alıntılamaya vaktim yok şu an..
Zebebek carputi ylc
daha bir çok arkadaşlarım..
En son 2 hafta önce cuma günü doktora gidecektik..
Şükür bir sıkıntımız çıkmadı..
Pazartesi işe geldim ki site engellenmiş..
Deli oldum... Telefondan da girmedi bir türlü..
Aklımda hep vardınız..
İnanın sırf sizin için gittim vınn ı açtırdım tekrar..
En azından iş çıkışları fırsat bulduğumda girerim diye..
Bir yanım eksik moralim bozuk gidiyorum işe resmen..
Sizlere öyle alışmışım ki...
Şimdi bile oğlum deli gibi ondan fırsat bulup da yazıyorum ama bir de bana sorun sürekli bilgisayarla oynuyor..
Daha geniş bir zamanda daha iyi yazarım inşallah...
İnanın merak ettiğinizi hep hissettim..
Bundan sonra iş yerinden giremeyeceğim..
Artık eve fırsat buldukça..
Şu an Umut Aras çok ağlıyor kısa keseyim..
Öpüyorum sizleri çok çok çok...
Kopamam sizden..
Seviyorum sizleri..
Herkes her bebiş inşallah iyidir...
Hoşçakalın şimdilik
Canım benim yemin ediyorum aklımdan hiçbir gün çıkmadınız..
Gerçekten...
Çok alışmışım sizlere ben...
Çok haklısın canım ben de olsam kızardım insan çok tedirgin oluyor..
Hakkınızı helal edin...
Böyle bir haberle canınızı sıkmak istemezdim ama bu sabah çok kötü bir haber aldım...
Gözlerim balon gibi hala daha durduramıyorum kendimi..
Ananemin kolonoskopi sonucu parlak değil...
Patolojiyi de öne çekmişler bu hafta içi belli olacak...
4-5 cm bir kitle görünüyor..
O benim ikinci annem yüreğim söküldü yerinden..
Dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz...
Her şey iyi olsun ilk evresi çıksın en azından ameliyatla kurtulsun...
Böyle bağırsak kanseri olup da kurtulan var mı duymuş muydunuz etrafınızda?
Kızının yanına gelmişti ev almıştı evini yaptırıyordu..
Allah'ım nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize izin ver..
Nerde varsa Allah hepsine şifa versin...
helal olsun ne demek..Canım benim yemin ediyorum aklımdan hiçbir gün çıkmadınız..
Gerçekten...
Çok alışmışım sizlere ben...
Çok haklısın canım ben de olsam kızardım insan çok tedirgin oluyor..
Hakkınızı helal edin...
Böyle bir haberle canınızı sıkmak istemezdim ama bu sabah çok kötü bir haber aldım...
Gözlerim balon gibi hala daha durduramıyorum kendimi..
Ananemin kolonoskopi sonucu parlak değil...
Patolojiyi de öne çekmişler bu hafta içi belli olacak...
4-5 cm bir kitle görünüyor..
O benim ikinci annem yüreğim söküldü yerinden..
Dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz...
Her şey iyi olsun ilk evresi çıksın en azından ameliyatla kurtulsun...
Böyle bağırsak kanseri olup da kurtulan var mı duymuş muydunuz etrafınızda?
Kızının yanına gelmişti ev almıştı evini yaptırıyordu..
Allah'ım nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize izin ver..
Nerde varsa Allah hepsine şifa versin...
selam hayrlı olsn allah saglıkla dunyaya gelmeı nasıp etsın ınsallahMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
26 kasim dogumlu canim ya bnm sorunum yuruyemesi diil aslinda asiri kucak bagimlisi ve korkuo bensz karsi koltuga gotmek istemio ara kolidordan dier odalarda yanliz kalmak istemio..her goren yuruyor aslinda bu cocuk dio nasil anlatym bilmiorm yerden kalkmaya calisio kalkamio ama nirmalde yerde bi kasik gorsn gidio hic bi yere tutunmadan egilip alip dogruluo ve kac aydr bole bizim asmamiz gerekn korkular suan bnsz hic biyere gitmek istemdgi icin yuruyemio ve bunu asamadms muddetce yurumuck bnm korkum bu ve napmam gerekdgni bilmiorm(
Ins canm ins gonul rahatlatici yorumlarin icin cok cok tesekkur ettimm darisi en tez zamanda hayirlisyla bizim basimiza artikselam hayrlı olsn allah saglıkla dunyaya gelmeı nasıp etsın ınsallah
canım eylülde öğleydi eymen e has bir durum dil yurumeyı bılıo ama yurumuodu koltuga tutunuodu ayakta atıorm oyuncak alcak oturuo emeklıo oyle alıo kızım sen yuruyorsun dıorm ıh ıh bırakmıo ellerı bsy alcak once oturuo snra emeklıo alıo gerı donuo tekrar ayaga kalkıp koltuga tutunuodu o bir süreç ve bebekler kimisi daha erken kimisi daha gec o süreçlerden geçio oyle ayaga kalkıp yurusun oyle bebek azdır bnm ki 13 aylıktan 15 aylıga kadr elını bırakıp adım atmadı ıste buay oldu nolduysa senınkıde 1 ay ı bulmaz yurur gör bak korkuo korkmasınormal cunku onlar kendı ıc dunyalarnda buyuk bır sey basarıcaklar yurumek yaaa kolay bsy mı korkuyu yendgı annn gör bak pesınden gezıcek evın ıcınde oıglum otur dıceksn oturmıcak
Canim o dutum bizdede var yapisik gibiyz bazen cildiriyorum artik hep mizmiz kucagima geliyo saniyeyle iniyo ne istedigini bilmiyo hep ilgiii bende yanindn ayrilm agliyo illa kucagimda gelck oda bazen gormezden gelim diyorum dayanamiyrm aglamasina akranlarna bakiyrm imreniyrum Allahtan uykusu iyi kafayi yerdim tek degilsn yani:))Ins canm ins gonul rahatlatici yorumlarin icin cok cok tesekkur ettimm darisi en tez zamanda hayirlisyla bizim basimiza artik)
Sen eskilerden misin çıkaramadım kimlerdensinoooo tüp bebeğin arkasına ilaçgibi gelmiştir canım hayırlı uğurlu olsun abimgilde yaptırmıştı üç defa çok zor bir süreç çok iyi bilirim
benim kızım yırtıyor ya öğrenemedi daha
Darısı sana inşallah
Ohhhh öldürdün meraktan yaa
çok geçmiş olsun canım yaa ikinci annem derken
Ne guzel maşallah. Sağlıkla kucağına alrsn inşallah. Bnm oglumn adi da poyraz. Seninkiyle adaşlrMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
yok kuzum almayayım biriyle perişanım altı tanesini eteklerime yapışmış düşünemiyorumBdv de biri 88 doğumlu ve 6. Bebeğine hamile maşallah...(gaza gelelim diye yazdım)
çok eskilerdenim canım yaa sanki izleniyormuşum gibi düşündüm nik değiştirdim tubiş2014 tü öncekiSen eskilerden misin çıkaramadım kimlerdensin
Cok saolun kizlarCanim bizde pufi ile ilk sozlugum var okadar severek karistiryorki ayrica taniyor artik
Maaşının ne kadar oldugu onemli degil bence bazilari kronik parasiz oluyorlar doğuştanöğretmen hatunlar birşey sormak istiyorum net maaşı nekadar öğretmenlerin 10 yıllık çalışan biri için. bi tanıdığımız parasının olmamasından yakınıyoda merak ettim
Canim cok sevindim saglicakla kavus yavrunaDoğumdaşım teşekkür ederim
haklısın tabi canım onu bildiğim için sorayım dedimMaaşının ne kadar oldugu onemli degil bence bazilari kronik parasiz oluyorlar doğuştan
Yeni baslayanlarin net maas 2.509 canim.. On yillik bilemeyecegim..öğretmen hatunlar birşey sormak istiyorum net maaşı nekadar öğretmenlerin 10 yıllık çalışan biri için. bi tanıdığımız parasının olmamasından yakınıyoda merak ettim
ek ders hariçmiYeni baslayanlarin net maas 2.509 canim.. On yillik bilemeyecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?