peri günlerdir yok çok merak ediyoruzcnm merhaba telefonum bozuldu gıremıyorum pek
bı ara baktım senın sıkıntıların vardı
umarım hersey yoluna gırmıstır
sevgıler
bende forumu genelde okuyorum ama yazamıyorumperi günlerdir yok çok merak ediyoruz
inşallah canım kötü birşeyler olduğunu düşünüyorum yoksa girerdi kesinlikle eşiylede problemleri vardı çocuğuda hastaydı ne bilimki çok merak ettim tlfn numarasıda yokbende forumu genelde okuyorum ama yazamıyorumperikanadi nı çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
Nerde gerçekten inşallah her şey yolundadir.inşallah canım kötü birşeyler olduğunu düşünüyorum yoksa girerdi kesinlikle eşiylede problemleri vardı çocuğuda hastaydı ne bilimki çok merak ettim tlfn numarasıda yok
İnşallah canımNerde gerçekten inşallah her şey yolundadir.
gideceğini demişti ama ilkbaharda gideceğim diye izin alacağı önceden belli olur değilmi yazardı benceInşallahperikanadi nın korktuğumuz gibi birşeyi yoktur. Belki eşinin ya da kendi ailesinin yanına gitmişlerdir.
Gece gece nevrim dönmüş:)) istiyorum olacakti tabii ki.. bide yanlis zamanda yazmisim hafta sonu buralarin issizligi malum:)Iyi geceler kizlar bebegime kitap almak istemiyorum onerebileceginiz kitaplar varsa yazarsaniz sevinirim
Canim bizde pufi ile ilk sozlugum var okadar severek karistiryorki ayrica taniyor artikGece gece nevrim dönmüş:)) istiyorum olacakti tabii ki.. bide yanlis zamanda yazmisim hafta sonu buralarin issizligi malum:)
Tebrik ederim canım Allah in hikmeti işte. Saglikla kucağına alırsın inşallah.Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Teşekkür ederim belindamm amin inşallahTebrik ederim canım Allah in hikmeti işte. Saglikla kucağına alırsın inşallah.
Fionaa cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Doğumdaşım teşekkür ederimFionaa cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..
Iyi geceler kizlar bebegime kitap almak istemiyorum onerebileceginiz kitaplar varsa yazarsaniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Ooo ne güzel bir sürpriz olmuş çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al FionacımMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?