2014 Kasım Anneleri

bende forumu genelde okuyorum ama yazamıyorum perikanadi nı çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır
inşallah canım kötü birşeyler olduğunu düşünüyorum yoksa girerdi kesinlikle eşiylede problemleri vardı çocuğuda hastaydı ne bilimki çok merak ettim tlfn numarasıda yok

Iyi geceler kizlar bebegime kitap almak istemiyorum onerebileceginiz kitaplar varsa yazarsaniz sevinirim

Iyi geceler kizlar bebegime kitap almak istemiyorum onerebileceginiz kitaplar varsa yazarsaniz sevinirim
Gece gece nevrim dönmüş:)) istiyorum olacakti tabii ki.. bide yanlis zamanda yazmisim hafta sonu buralarin issizligi malum:)

Gece gece nevrim dönmüş:)) istiyorum olacakti tabii ki.. bide yanlis zamanda yazmisim hafta sonu buralarin issizligi malum:)
Canim bizde pufi ile ilk sozlugum var okadar severek karistiryorki ayrica taniyor artik

Eklentiler

• 1457177289301432087752.webp
    11 KB · Görüntüleme: 60
  • 1457177327328181972901.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Tebrik ederim canım Allah in hikmeti işte. Saglikla kucağına alırsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Fionaa cok sevindim hayirli olsun saglikla kucagina al insallah..

merhaba.benim kızım kitaplara çok ilgili.okul öncesi öğretmeniyim setlerden kalan kitapları getiriyorum eve her sayfasını tek tek açıp bakıyor.baya meşgul oluyor kitaplarıyla.arada değiştiriyorum unutsun sonra yeni gibi ilgilensin diye.küçük küçük hikayeler de var onlarında resimlerine bakıyor.yırtmadan incelemeyi öğrendi.

hayırlı olsun fiona çok sevindim rabbim 2. yi aratmadan nasip etmiş sağlıkla kucağına al inşallah.

okul öncesi öğretmeniydin sanırım çalışmaya başlamış mıydın.

Ooo ne güzel bir sürpriz olmuş çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Fionacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…