2014 Kasım Anneleri

Yeni baslayanlarin net maas 2.509 canim.. On yillik bilemeyecegim..
300-400 de ek ders alıyorsun verdiğin saate göre artar yada azalır(tatillerde yok).arada sınav ücretleri olur.bu yıl birde nöbet ücreti veriliyor 90 tl galiba...Eğitim yılı başında da ödenek alınıyor 950 idi bu sene.way anam paraya para demiyomuşuk:))

extra hafta sonu kurslarina giden.arkadaslaar var cogu 1500u buluyor toplamda yani ne kadar emek okadar yemek:)

Canm coook gecms olsn boyle demk istemzdim ama ameliyat konusunuda cok iyi arstrn arkadasimn eside bagirsak kanseriydi ameliyt beter etti insallhh temz cikar dualrm seninle cok zor Allahm sabr versn tez vakitte gormemise cevirsin insallh

Teşekkür ederim canım...
İnşallah..

k
canım çok merak ettik seni neyseki iyi haberini aldık ya şükür
anneannene de Rabbim tez şifa versin inşallah

Amin Allah razı olsunn..

helal olsun ne demek..

Rabbim şifa versin canım ya
bi arkadaşın yakını yeni ameliyat oldu şuan kemoterapi görüyor galiba 15 günde bir durumuda iyi
iyi olur inşallah ya hakkında hayırlısı olsun

Sağolasın..
Rabbim nerde varsa şifasını versin ananemi de ayırmasın...

Merhaba tekrardan arkadaşlar...
Oğlum uyuyorken rahat yazayım dedim biraz...
Oğlum grip oldu bildiğiniz ağır geçiriyor biraz..
Burnu akıyor gözler akıyor sesi bile dğişti..
Onun dışında iyiyiz şükür...
...
Ananemin durumu da dün akşam üstü patoloji sonucunu öğrendik, kötü huylu..
Bugün sabah ahstaneye gittiler..
Ameliyat için tetkik tahlil vs...
Cuma günü ameliyat olacakmış Allah'ın izniyle...
Doktoruyla babam konuşmuş ilk aşaması birinci eve gibi duruyor demiş..
İnşallah ameliyatla kurtarabiliriz..
Başka doktor öneri olmuştu parolamyokask ın..
Ben de çok dedim ama dediler ki bir saat bile önemli bu hastalıkta..
O yüzden elimiz kolumuz bağlı..
Umarım her şey güzel olur..
Hayallerimiz yarım kalmaz...
Allah'a hep dua ediyorum nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize fırsat ver..
Evini yaptırıyordu içine girecekti biz yazın gidecektik oğlumla onda yatacaktık..
Gezecektik...
Umarım her şey güzel olur..

İnşallah hayalleriniz gerçekleşir Allah korktuğunuzu yaşatmasın Umut Arasına ve anneciğine şifalar versin...zor sınavlar ama hep iyi düşün iyi olsun...

:))Inan bnm karsi komsumn kizi da oleydi hamiken cok uzulirdm basimda bitti :) dusun suan 3 yasinda bide 4 aylik bebegi var ablasini tasimakdan bebegi alamio kucagina o gecmio Allah yardimcimiz olsn ins.. Bn kucak icin bi yontem buldm gibi kucagina al deyince direk dizlerimn ustune cokuorm ayni boy oluos ondanmi bilinmez kucakdan o an vazgecio dene sende:)

Kizlar buarda istahsiz ve kilo almayam bebeklere keci boynuzu özunu siddetle tavsiye ediorm cok arasrtdm özu kemik ve zeka gelisimi icin ozellikle cok onemliyms bir cay kasigi veriorm hergun benm bebegm 10 aylikken 10.5 kilydu suan 16 aylik 9.7 dustu hic almiordu kilo masaallah barik Allah diyeyim hala yemio ama agzini acio iki uc lokma ne girerse isde ve 10 kiloya ulastk simdiden simdi iki gune bi verecm

Kucak olayini denicem insallh ise yarar yaninda olim yinede 2dk sonra bi kucak istiyr geri iniyr ayrca hicbirseyini yabanciyla paylasmiyr yegenlerimle paylasyr ust komsumun ogluda 2yasinda ona vermiyr biseyini agliyr nasil yenerim acaba bu duygusunu

Bizimkide yasina kadar az aldi yasinda 8700du 16 aylikken baktim 10500 olmus cok mutlu oldum ilk defa ama hala cook zayif yasitlarina gore

kızlar hamileliği öğrenince oğlumun odasını ayırdık sevsin benimsesin diye susledik fln fln gece 5 6 kere kalkiyordu sütten kesmistim su içiyor yatıyordu 10 gün kadar bunu başardım diye sevindim
derken memlekete gittik 8 gun kaldik orda hem hasta oldu hem ortam gereği hep beraber yer yatağında yattik
geri döndük alt komşu balkonda köpek beslemeye baslamis gece onun sesine çok sık kalkmaya başladı ve artık yatağında yatmak istemedi bana yapismaya yataktan çıkmak istemeye başladı ben de hem hamilelik hem gündüz yorulma lari derken onun da ağlamasına katlanamadim yere iki yorgan attım birlikte uyuyunca sakinlesti yine kalkıyor su içip yatıyor ama yatağında asla yatmiyor illa benle yerde yatacak
artık ağırlaştım 5. aydayim Allah izin verir bebek olursa o zaman nasıl olacak. lütfen fikri önerisi olan yardım etsin gece huzurla uyuyalim istiyorum sabah dinlenmiş kalkalim o da ben de Allah yardım ederse inşaallah...

çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım oğlunda anaannede seni çok özledik
Kucak olayini denicem insallh ise yarar yaninda olim yinede 2dk sonra bi kucak istiyr geri iniyr ayrca hicbirseyini yabanciyla paylasmiyr yegenlerimle paylasyr ust komsumun ogluda 2yasinda ona vermiyr biseyini agliyr nasil yenerim acaba bu duygusunu
amaaaa aynı benim kızım oda öyle geçen kıskançlığından kustuyeğenim oyuncağını almıştı
köpekten korkması kötü olmuş ama korkacaksa ayırma psikolojik çok etkiler biz beraber yatıyoruz daha o yüzden bi fikrim yok

Bizimki daha pek bilmio elinden zorla alininca aglior hemn dikkatini baska seye cekmeye calisiorm.. Ama paylasmamasi tamm anne icin toplumda mahcup olmaya yetecek bi durum ama isin bide su boyutundan bakmak lazim onun en kiymetli tek esyasi onlar sen esyalarini herkesle paylasbilirmsn? Bn ole cocuklardan oglum icin oyunacak isteycgmde izin istiorm cocukdan sn hangisini istersen ver diorm bunlar zatem senn diorm ikiye bir vurguluirm bunlar arkadsnn eymen oyna verecs geri dior karsi taraf hemn yumusuo buda aklinda olsn:))

Bizimkide yasina kadar az aldi yasinda 8700du 16 aylikken baktim 10500 olmus cok mutlu oldum ilk defa ama hala cook zayif yasitlarina gore
Iyi masaallah o kadar aldiysa Allahin izniyle devami gelir..Kilo almalari belli bi muddet snra duruo dio cogu anne ama isdee aylarca almamalari endisye sokuo artik destekleyces bi sekilde bn balik yagili multivitmn veriorm ayrica keci boynuzu ozu isdee ins ise yararr

Oyyy kader arkadasim malesef biz de beraber yatiyoruz sürekli uykum bölünüyor benimde cok yorgunum cok

Oyyy kader arkadasim malesef biz de beraber yatiyoruz sürekli uykum bölünüyor benimde cok yorgunum cok
Canm bilmiyorum ama cozum yolunu simdiden caresine bak komsumun oglu 2 yasinda 2.bebek oldu cocuga biselr oldu kiskanclikmi anlamiyrlar kadincaz bebegi alip sevemiyr bile normlde gece sabha kadar kesintisiz uyuyn bi cocuktu suttu emzikti olayida yok sesdende uyanmazdi 1de yatyr gece geri uyaniyrmus 1 2 saat ayaginda salliyrlr gorsen rezil oldu valla arkadasim bebek yormuyr abisi yoruyr arkadas cok pisman keske kendi kendine yatmaya alistrsaydim diyor

Balik yagini soracm dr oyle baslicam bende
Paylasmama konusuna gelince kendi oyuncagini da baskasininkinide agliyarak sahipleniyr illa dedigi olack yoksa agliyr neyseki cok uzatmiyr 1 2dk ama gorsen kendini paraliyr yerlere atiyr
Cok fenalar valla Allahtan benimkinin uykusu iyi yoksa biterim o uyuynca isim yoksa hemn bende uyuyrm

Günaydın hatunlar yusuf gece birde ateşlendi.calpol verdim.sabah yine yükseldi altıda fitil verdim bu sefer.şimdi iyi hafiften var ateşi.

Fitilden ne kadar sonra verebilirim bi sıkıntı olurmu ateş düşürücü.eğer sık sık çıkarsa ateşi doktora gideriz de biraz bekleyim bakalım.
Gidince idrar kan derken mahfoluyoruz hastanede

ateşi çıktığında fitil vermedim hiç canım duş falan aldırdım bilemiyorumki kaç çıkıyor üşüttümü acaba bıoğazında enfeksiyon çıkarsa ateş oluyor genelde ben hasta oldumu hep soğan bal kürünü yapıp veriyorum netten bir bak istersen kokusu çok fazla ama küçük kahvaltı kaselerinde yapıyorum ağzını kapatıyorum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…