2014 Kasım Anneleri

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim

Hayrli olsuun ne güzel Rabbim saglikla kavustursun

carputi kangurumuz geldi çook begendiksimdi gobuslu oldugum icin kullanamiyorum ama keske daha once alsaydim oğlum icin dedim teşekkür ederim sana da

Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendim belki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Çok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.

Arkadaşlar merhaba
Tek tek okudum yazdıklarınızı...
Tek tek alıntılamaya vaktim yok şu an..
Zebebek carputi ylc
daha bir çok arkadaşlarım..
En son 2 hafta önce cuma günü doktora gidecektik..
Şükür bir sıkıntımız çıkmadı..
Pazartesi işe geldim ki site engellenmiş..
Deli oldum... Telefondan da girmedi bir türlü..
Aklımda hep vardınız..
İnanın sırf sizin için gittim vınn ı açtırdım tekrar..
En azından iş çıkışları fırsat bulduğumda girerim diye..
Bir yanım eksik moralim bozuk gidiyorum işe resmen..
Sizlere öyle alışmışım ki...
Şimdi bile oğlum deli gibi ondan fırsat bulup da yazıyorum ama bir de bana sorun sürekli bilgisayarla oynuyor..
Daha geniş bir zamanda daha iyi yazarım inşallah...
İnanın merak ettiğinizi hep hissettim..
Bundan sonra iş yerinden giremeyeceğim..
Artık eve fırsat buldukça..
Şu an Umut Aras çok ağlıyor kısa keseyim..
Öpüyorum sizleri çok çok çok...
Kopamam sizden..
Seviyorum sizleri..
Herkes her bebiş inşallah iyidir...
Hoşçakalın şimdilik

okul öncesi öğretmeniydin sanırım çalışmaya başlamış mıydın.

Ooo ne güzel bir sürpriz olmuş çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Fionacım

Hayrli olsuun ne güzel Rabbim saglikla kavustursun

carputi kangurumuz geldi çook begendiksimdi gobuslu oldugum icin kullanamiyorum ama keske daha once alsaydim oğlum icin dedim teşekkür ederim sana da

Çok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.
çok teşekkürler arkadaşlar Leyli sende sağlıkla al kucağına inşallah. Hala ücretsiz izindeydim haziran da başlıyorum

çok teşekkürler arkadaşlar Leyli sende sağlıkla al kucağına inşallah. Hala ücretsiz izindeydim haziran da başlıyorum
Hayirli olsun cnm genelde boyle oluyr zaten 2. Hediye oluyo:))sukur gerek kalmadi bi daha rabbim hayirli evlat eylesin insallh

Kız öldük meraktan oturdum Erzurum'da son dakika haberlerini bile okudum vallahi aman iyi olda Umut arası öpüyorum arada ses ver Cano merakta Bırakma

Cok merak ettik canim ya kizdim sana valla bukadar zaman yazmadin merakta biraktin bizi
Neyse iyi olunda sukur
Gorusuruz

Ayyy canim ne guzel haber senin icin istiyodunda heralde
Ben cok korkuyorum ya tekrar hamilelik mide bulantilari dogum aman Allahim diyirum
Tekrar goze alamiyorum kizcem kardessiz kalicak ona uzuluyorum insallah buyuyunce kardes istemez

Hayirli olsun cnm genelde boyle oluyr zaten 2. Hediye oluyo:))sukur gerek kalmadi bi daha rabbim hayirli evlat eylesin insallh
Tesekkur ederim canim amin cümlemizinkini inşallah

Yalnız bu bebeğin de Kasım bebeği olacakmış. Güzel tesadüf olmuş.
sorma aynen öyle oldu
bakalım bu nasıl olacak ege oğlan biraz yordu şükür şimdi iyiyiz

Ayyy canim ne guzel haber senin icin istiyodunda heralde
Ben cok korkuyorum ya tekrar hamilelik mide bulantilari dogum aman Allahim diyirum
Tekrar goze alamiyorum kizcem kardessiz kalicak ona uzuluyorum insallah buyuyunce kardes istemez
aslında şimdi istemiyordum korunuyorduk her ihtimale karşı. İşte arada iki fire oldu ihtimal vermemistim olacağına ilki öyle olunca
Erken oldu diye biraz endişe ettim ama şimdi bi mutluluk yok değil
inşallah istediğin zaman olur bende ege de hiç bulantı yaşamadım ama bunda evlere giremiyorum

kısmete bak allahım tamamına erdrsin inşallah belki aynı gün doğum yaparsın çifte doğumgünleri kutlarsınız artık her yıl:) merak ettiğim bişe var süt korur derler hamile kalan arkadaşlardan emziren var mıydı hala devam ediyolarmı emzirmeye?

Kız öldük meraktan oturdum Erzurum'da son dakika haberlerini bile okudum vallahi aman iyi olda Umut arası öpüyorum arada ses ver Cano merakta Bırakma

Canım benim yemin ediyorum aklımdan hiçbir gün çıkmadınız..
Gerçekten...
Çok alışmışım sizlere ben...

Cok merak ettik canim ya kizdim sana valla bukadar zaman yazmadin merakta biraktin bizi
Neyse iyi olunda sukur
Gorusuruz

Çok haklısın canım ben de olsam kızardım insan çok tedirgin oluyor..
Hakkınızı helal edin...

Böyle bir haberle canınızı sıkmak istemezdim ama bu sabah çok kötü bir haber aldım...
Gözlerim balon gibi hala daha durduramıyorum kendimi..
Ananemin kolonoskopi sonucu parlak değil...
Patolojiyi de öne çekmişler bu hafta içi belli olacak...
4-5 cm bir kitle görünüyor..
O benim ikinci annem yüreğim söküldü yerinden..
Dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz...
Her şey iyi olsun ilk evresi çıksın en azından ameliyatla kurtulsun...
Böyle bağırsak kanseri olup da kurtulan var mı duymuş muydunuz etrafınızda?
Kızının yanına gelmişti ev almıştı evini yaptırıyordu..
Allah'ım nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize izin ver..
Nerde varsa Allah hepsine şifa versin...

canım Süt korur die birsey yok. o Şöyle oluyor; eğer doğumdan sonra hiç adet görmediysen hamile kalma ihtimalin çok zayıf... ama adet gördükten sonra hamile kalmak çok kolay oluyor...

canım hoşgeldin... Allah şifa versin.. umarım dediğin gibi olur...

Canm coook gecms olsn boyle demk istemzdim ama ameliyat konusunuda cok iyi arstrn arkadasimn eside bagirsak kanseriydi ameliyt beter etti insallhh temz cikar dualrm seninle cok zor Allahm sabr versn tez vakitte gormemise cevirsin insallh

ben emzirirken hamile kaldigimi öğrendim canım ama oğlum 15 ayı bitirince emzirmeyi bıraktım doktor önerisi ile ama emzirmeyi çok özledim çünkü ancak o zaman sabit duruyor da iki dk sevebiliyordum afacanimi

26 kasim dogumlu canim ya bnm sorunum yuruyemesi diil aslinda asiri kucak bagimlisi ve korkuo bensz karsi koltuga gotmek istemio ara kolidordan dier odalarda yanliz kalmak istemio..her goren yuruyor aslinda bu cocuk dio nasil anlatym bilmiorm yerden kalkmaya calisio kalkamio ama nirmalde yerde bi kasik gorsn gidio hic bi yere tutunmadan egilip alip dogruluo ve kac aydr bole bizim asmamiz gerekn korkular suan bnsz hic biyere gitmek istemdgi icin yuruyemio ve bunu asamadms muddetce yurumuck bnm korkum bu ve napmam gerekdgni bilmiorm(

Yine alti
Ustteki msj sana cvpdi cnm eymnden nasil yaziorm bilmiorm altinti yapmdan yazmsm yine ksr bakma

Canm belki dusygunde korkmstr o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…