- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Çok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.Merhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
okul öncesi öğretmeniydin sanırım çalışmaya başlamış mıydın.
Ooo ne güzel bir sürpriz olmuş çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al Fionacım
Hayrli olsuun ne güzel Rabbim saglikla kavustursun
carputi kangurumuz geldi çook begendik simdi gobuslu oldugum icin kullanamiyorum ama keske daha once alsaydim oğlum icin dedim teşekkür ederim sana da
çok teşekkürler arkadaşlar Leyli sende sağlıkla al kucağına inşallah. Hala ücretsiz izindeydim haziran da başlıyorumÇok sevindimmm cnm. Benim oğlumda tüp bebekle olduu.
Hayirli olsun cnm genelde boyle oluyr zaten 2. Hediye oluyo:))sukur gerek kalmadi bi daha rabbim hayirli evlat eylesin insallhçok teşekkürler arkadaşlar Leyli sende sağlıkla al kucağına inşallah. Hala ücretsiz izindeydim haziran da başlıyorum
Ohhh süper güle güle kullan arkadasımHayrli olsuun ne güzel Rabbim saglikla kavustursun
carputi kangurumuz geldi çook begendik simdi gobuslu oldugum icin kullanamiyorum ama keske daha once alsaydim oğlum icin dedim teşekkür ederim sana da
Kız öldük meraktan oturdum Erzurum'da son dakika haberlerini bile okudum vallahi aman iyi olda Umut arası öpüyorum arada ses ver Cano merakta BırakmaArkadaşlar merhaba
Tek tek okudum yazdıklarınızı...
Tek tek alıntılamaya vaktim yok şu an..
Zebebek carputi ylc
daha bir çok arkadaşlarım..
En son 2 hafta önce cuma günü doktora gidecektik..
Şükür bir sıkıntımız çıkmadı..
Pazartesi işe geldim ki site engellenmiş..
Deli oldum... Telefondan da girmedi bir türlü..
Aklımda hep vardınız..
İnanın sırf sizin için gittim vınn ı açtırdım tekrar..
En azından iş çıkışları fırsat bulduğumda girerim diye..
Bir yanım eksik moralim bozuk gidiyorum işe resmen..
Sizlere öyle alışmışım ki...
Şimdi bile oğlum deli gibi ondan fırsat bulup da yazıyorum ama bir de bana sorun sürekli bilgisayarla oynuyor..
Daha geniş bir zamanda daha iyi yazarım inşallah...
İnanın merak ettiğinizi hep hissettim..
Bundan sonra iş yerinden giremeyeceğim..
Artık eve fırsat buldukça..
Şu an Umut Aras çok ağlıyor kısa keseyim..
Öpüyorum sizleri çok çok çok...
Kopamam sizden..
Seviyorum sizleri..
Herkes her bebiş inşallah iyidir...
Hoşçakalın şimdilik
Yalnız bu bebeğin de Kasım bebeği olacakmış. Güzel tesadüf olmuş.Teşekkür ederim belindamm amin inşallah
Cok merak ettik canim ya kizdim sana valla bukadar zaman yazmadin merakta biraktin biziArkadaşlar merhaba
Tek tek okudum yazdıklarınızı...
Tek tek alıntılamaya vaktim yok şu an..
Zebebek carputi ylc
daha bir çok arkadaşlarım..
En son 2 hafta önce cuma günü doktora gidecektik..
Şükür bir sıkıntımız çıkmadı..
Pazartesi işe geldim ki site engellenmiş..
Deli oldum... Telefondan da girmedi bir türlü..
Aklımda hep vardınız..
İnanın sırf sizin için gittim vınn ı açtırdım tekrar..
En azından iş çıkışları fırsat bulduğumda girerim diye..
Bir yanım eksik moralim bozuk gidiyorum işe resmen..
Sizlere öyle alışmışım ki...
Şimdi bile oğlum deli gibi ondan fırsat bulup da yazıyorum ama bir de bana sorun sürekli bilgisayarla oynuyor..
Daha geniş bir zamanda daha iyi yazarım inşallah...
İnanın merak ettiğinizi hep hissettim..
Bundan sonra iş yerinden giremeyeceğim..
Artık eve fırsat buldukça..
Şu an Umut Aras çok ağlıyor kısa keseyim..
Öpüyorum sizleri çok çok çok...
Kopamam sizden..
Seviyorum sizleri..
Herkes her bebiş inşallah iyidir...
Hoşçakalın şimdilik
Ayyy canim ne guzel haber senin icin istiyodunda heraldeMerhaba arkadaşlar üç dört gün önce hamile olduğumu öğrendimbelki hatirlayaniniz vardır oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şok olduk şuan yaklaşık 5 haftalik hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
Tesekkur ederim canim amin cümlemizinkini inşallahHayirli olsun cnm genelde boyle oluyr zaten 2. Hediye oluyo:))sukur gerek kalmadi bi daha rabbim hayirli evlat eylesin insallh
sorma aynen öyle olduYalnız bu bebeğin de Kasım bebeği olacakmış. Güzel tesadüf olmuş.
aslında şimdi istemiyordum korunuyorduk her ihtimale karşı. İşte arada iki fire oldu ihtimal vermemistim olacağına ilki öyle oluncaAyyy canim ne guzel haber senin icin istiyodunda heralde
Ben cok korkuyorum ya tekrar hamilelik mide bulantilari dogum aman Allahim diyirum
Tekrar goze alamiyorum kizcem kardessiz kalicak ona uzuluyorum insallah buyuyunce kardes istemez
kısmete bak allahım tamamına erdrsin inşallah belki aynı gün doğum yaparsın çifte doğumgünleri kutlarsınız artık her yıl:) merak ettiğim bişe var süt korur derler hamile kalan arkadaşlardan emziren var mıydı hala devam ediyolarmı emzirmeye?aslında şimdi istemiyordum korunuyorduk her ihtimale karşı. İşte arada iki fire oldu ihtimal vermemistim olacağına ilki öyle olunca
Erken oldu diye biraz endişe ettim ama şimdi bi mutluluk yok değil
inşallah istediğin zaman olur bende ege de hiç bulantı yaşamadım ama bunda evlere giremiyorum
Kız öldük meraktan oturdum Erzurum'da son dakika haberlerini bile okudum vallahi aman iyi olda Umut arası öpüyorum arada ses ver Cano merakta Bırakma
Cok merak ettik canim ya kizdim sana valla bukadar zaman yazmadin merakta biraktin bizi
Neyse iyi olunda sukur
Gorusuruz
kısmete bak allahım tamamına erdrsin inşallah belki aynı gün doğum yaparsın çifte doğumgünleri kutlarsınız artık her yıl:) merak ettiğim bişe var süt korur derler hamile kalan arkadaşlardan emziren var mıydı hala devam ediyolarmı emzirmeye?
Canım benim yemin ediyorum aklımdan hiçbir gün çıkmadınız..
Gerçekten...
Çok alışmışım sizlere ben...
Çok haklısın canım ben de olsam kızardım insan çok tedirgin oluyor..
Hakkınızı helal edin...
Böyle bir haberle canınızı sıkmak istemezdim ama bu sabah çok kötü bir haber aldım...
Gözlerim balon gibi hala daha durduramıyorum kendimi..
Ananemin kolonoskopi sonucu parlak değil...
Patolojiyi de öne çekmişler bu hafta içi belli olacak...
4-5 cm bir kitle görünüyor..
O benim ikinci annem yüreğim söküldü yerinden..
Dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz...
Her şey iyi olsun ilk evresi çıksın en azından ameliyatla kurtulsun...
Böyle bağırsak kanseri olup da kurtulan var mı duymuş muydunuz etrafınızda?
Kızının yanına gelmişti ev almıştı evini yaptırıyordu..
Allah'ım nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize izin ver..
Nerde varsa Allah hepsine şifa versin...
Canm coook gecms olsn boyle demk istemzdim ama ameliyat konusunuda cok iyi arstrn arkadasimn eside bagirsak kanseriydi ameliyt beter etti insallhh temz cikar dualrm seninle cok zor Allahm sabr versn tez vakitte gormemise cevirsin insallhCanım benim yemin ediyorum aklımdan hiçbir gün çıkmadınız..
Gerçekten...
Çok alışmışım sizlere ben...
Çok haklısın canım ben de olsam kızardım insan çok tedirgin oluyor..
Hakkınızı helal edin...
Böyle bir haberle canınızı sıkmak istemezdim ama bu sabah çok kötü bir haber aldım...
Gözlerim balon gibi hala daha durduramıyorum kendimi..
Ananemin kolonoskopi sonucu parlak değil...
Patolojiyi de öne çekmişler bu hafta içi belli olacak...
4-5 cm bir kitle görünüyor..
O benim ikinci annem yüreğim söküldü yerinden..
Dualarınızı eksik etmeyin nolursunuz...
Her şey iyi olsun ilk evresi çıksın en azından ameliyatla kurtulsun...
Böyle bağırsak kanseri olup da kurtulan var mı duymuş muydunuz etrafınızda?
Kızının yanına gelmişti ev almıştı evini yaptırıyordu..
Allah'ım nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize izin ver..
Nerde varsa Allah hepsine şifa versin...
ben emzirirken hamile kaldigimi öğrendim canım ama oğlum 15 ayı bitirince emzirmeyi bıraktım doktor önerisi ile ama emzirmeyi çok özledim çünkü ancak o zaman sabit duruyor da iki dk sevebiliyordum afacanimikısmete bak allahım tamamına erdrsin inşallah belki aynı gün doğum yaparsın çifte doğumgünleri kutlarsınız artık her yıl:) merak ettiğim bişe var süt korur derler hamile kalan arkadaşlardan emziren var mıydı hala devam ediyolarmı emzirmeye?
Ustteki msj sana cvpdi cnm eymnden nasil yaziorm bilmiorm altinti yapmdan yazmsm yine ksr bakmagunaydınlarrr nasılsınızzz???
canım dr bize nutrogen verdi içerisinde hem vitamn karısımları hem mineral olan bsy ama eylül e yediremedm gtti savaş yapıoduk resmen yedrcem die bıraktım olmuo he sartmı o vıtamın bnce degıl somon yedrsende en azından omegasnı alır bn somon corbası yapıorm tavsıye ederm
balık böceği ne ki :) merak ettim... bizimde 4 dişimiz var şimdi köpekler gelio ama bi cıkaramadı baya baya sınırda beyaz beyaz
ahahahaha tazmanya canavarı dogru tespittt allahım ne yerde duruo cocuk ne gökte bide kacıo benden evde kovalamaca yapıorz kaza bela cıkıcak töbe yarabbim
sibelummmm
canım ben tatil yapmadım bnmde bebegım gecen yıl o aylardaydı yapabılırmıydım yapardım sadece planlı olman gerekıo neler yıebılcegnı uyku saatlerını ıste gunes e cıkardgn saatlere vs dıkkat edebılrsen tabıkı gıdebılrsn avrupalılar 2 aylık bebekle tatil yapıolar... ama ben kendıme guvenemedım evde oturmaı tercıh ettım bu sene haziranda gidioruz tatile 1.5 yasında olucak ben ne yersem yıor zaten tabi otelde biraz daha secici olucam gıda kınusunda gunduzlerı hep gölgede takılıcam vs vs simdiden bnde neler yapabılceklerımı arastırıorum
canım üzülme bak ne dicem bnm kzıımda gec ogrendı yurumeyı smdı bıle kosuo falan ama cok dusuo ...gecen ay dr umuzla konusurken bebeklern en zor yurumeyı ogrendgnı duydum ondan dedim ki murat bey eylül bı kac adıma tabılıo hala tam yuruyo degıl o da aynen sunu soyle bebekelrn diş çıkarma tarıhlerı yakındır konusmaları yakın aylarda olur o bu derken yurumeye 6 ay verdı 1 yas ıle 18 ay arasıdrı cocuklarn onu kavraması 18 ayını gecmıs hala yurumede zorlanıosa arastırılır ama hala 12-18 ay arasıysa endişe etmein ögrenıcektr dedi heyecan yapmayın aynen bole soledı tam kac aylık senınkı 16 ya grdı dımı
evet canım 25 kasım 2014 eylül adı
Yine alti
Ustteki msj sana cvpdi cnm eymnden nasil yaziorm bilmiorm altinti yapmdan yazmsm yine ksr bakma[/QUO
Canm belki dustgunde korkmstur ondan olabilir eltimin kizi 19 aylikkn yurudu oda korka korka elbet olack sikinti yapma her bebk bir olmuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?