2014 Kasım Anneleri

Hastanedeyiz ateşi 39.2 ve düşmedi serum taktılar kan sonucunu bekliyorum bakalım ne çıkıcakk

Cnm balik yagi yazin verilmio bildgm kadaryla isal yaparmis yazin verildignde bn kasimdan beri veriorm bu ay son.. Ama doktorumuz multivitamin destegine devam dedi nisan ayinda tek multivamin kullanacas ins

Ben efavit die hem balik yagi hem multivitamn destekli ustun lezzet oduli almis bi balik yagi kullaniorum doktorumiz tadina hayir diyebilck bi cocuk tanimiorm dedk hakikatende ole bes meyve karisimndan olusuo meyve puresi gibi ayni kivamida

Bdv de biri 88 doğumlu ve 6. Bebeğine hamile maşallah...(gaza gelelim diye yazdım)
Bu bdv nedir bacım; )
Rabbim sifa versin canim.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatır yusuf.

Bu bdv nedir bacım; )

bdv: bir derdim var :) he hee ben cvp vereyim.. daha cok ben trend konulara tikliyorum orda bdv bölümüne yazilanlar en cok yorum almis oluyor onlara rastliyorum..

Sagol canimm iyi gidiyor cok şükür yarim gün olunca calismamis gibi hissediyorum kendimi kizim gec yattigi icin sabah da gec kalkiyor cok sıkıntı olmuyor okul cikisi parkta bulusuyoruz sonra evimize geciyoruz :)
Senin nasil gidiyor canim? G guzidelll

Bu bdv nedir bacım; )

KK da Bir Derdim Var diye bir yer canımcım...kV görümcesinden yakınanlar mı dersin ...kırmızı gecelik giyince kocasından utananlar mı dersin...öyle bi yer işte

Selam herkese,yine bir paylaşımım var szlerle.oğlum heryere elimden tutup görürüyo isteklerini bu şekilde anlatıyo seslerle ifade etmye tenezzül etmiyo bikaç kelimesi var anlamsx hecelerde çıkarıyo ama dediğim gbi her isteğini elimizi tutarak o şeyin yanına görürerek anlatıyo.kafama çk takılıyo dil gelişimnde tembelliğe götrürmü dye sorguluyorum aynı şeklde olan var mı?bir pedagoga gtmeyi de düşünüyorum

İnşallah hayalleriniz gerçekleşir Allah korktuğunuzu yaşatmasın Umut Arasına ve anneciğine şifalar versin...zor sınavlar ama hep iyi düşün iyi olsun...

Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol..

Ben de çok özlüyorum inan ki canım..
Hayatımda o kadar güzel yer kaplıyormuşsunuz ki eksikliğinizi çok hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…