tam sınırdaymış duş aldırdınmı cnm38.2 ateşi şimdi
39.2 yine görünce hastaneye geldiktam sınırdaymış duş aldırdınmı cnm
Allah Sifa versin şimdi nasıl enfeksiyon mu varmış39.2 yine görünce hastaneye geldik
Bekliyoruz sonucunu ateş düştü birazAllah Sifa versin şimdi nasıl enfeksiyon mu varmış
Rabbim tez şifa versin inşallah canım39.2 yine görünce hastaneye geldik
Allah şifa versin canım39.2 yine görünce hastaneye geldik
nasil oldu yusuf canim cok gecmis olsun ya..Hastanedeyiz ateşi 39.2 ve düşmedi serum taktılar kan sonucunu bekliyorum bakalım ne çıkıcakk
Kanında iltihap çıktı.iğne verdi üç günnasil oldu yusuf canim cok gecmis olsun ya..
nasıl gidiyor çalışma hayatı doğumdaşım kızın da alışabildi mi yeni düzenenasil oldu yusuf canim cok gecmis olsun ya..
cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelirKanında iltihap çıktı.iğne verdi üç günpazartesi kontrol bakalım.herzaman ki gibi serumumuzu yedik geldik.
Cnm balik yagi yazin verilmio bildgm kadaryla isal yaparmis yazin verildignde bn kasimdan beri veriorm bu ay son.. Ama doktorumuz multivitamin destegine devam dedi nisan ayinda tek multivamin kullanacas insBalik yagini soracm dr oyle baslicam bende
Paylasmama konusuna gelince kendi oyuncagini da baskasininkinide agliyarak sahipleniyr illa dedigi olack yoksa agliyr neyseki cok uzatmiyr 1 2dk ama gorsen kendini paraliyr yerlere atiyr
Cok fenalar valla Allahtan benimkinin uykusu iyi yoksa biterim o uyuynca isim yoksa hemn bende uyuyrm
Bu bdv nedir bacım; )Bdv de biri 88 doğumlu ve 6. Bebeğine hamile maşallah...(gaza gelelim diye yazdım)
Rabbim sifa versin canim.Merhaba tekrardan arkadaşlar...
Oğlum uyuyorken rahat yazayım dedim biraz...
Oğlum grip oldu bildiğiniz ağır geçiriyor biraz..
Burnu akıyor gözler akıyor sesi bile dğişti..
Onun dışında iyiyiz şükür...
...
Ananemin durumu da dün akşam üstü patoloji sonucunu öğrendik, kötü huylu..
Bugün sabah ahstaneye gittiler..
Ameliyat için tetkik tahlil vs...
Cuma günü ameliyat olacakmış Allah'ın izniyle...
Doktoruyla babam konuşmuş ilk aşaması birinci eve gibi duruyor demiş..
İnşallah ameliyatla kurtarabiliriz..
Başka doktor öneri olmuştu @parolamyokask ın..
Ben de çok dedim ama dediler ki bir saat bile önemli bu hastalıkta..
O yüzden elimiz kolumuz bağlı..
Umarım her şey güzel olur..
Hayallerimiz yarım kalmaz...
Allah'a hep dua ediyorum nolursun hayallerimizi gerçekleştirmemize fırsat ver..
Evini yaptırıyordu içine girecekti biz yazın gidecektik oğlumla onda yatacaktık..
Gezecektik...
Umarım her şey güzel olur..
Günaydın hatunlar yusuf gece birde ateşlendi.calpol verdim.sabah yine yükseldi altıda fitil verdim bu sefer.şimdi iyi hafiften var ateşi.
Fitilden ne kadar sonra verebilirim bi sıkıntı olurmu ateş düşürücü.eğer sık sık çıkarsa ateşi doktora gideriz de biraz bekleyim bakalım.
Gidince idrar kan derken mahfoluyoruz hastanede
nasıl gidiyor çalışma hayatı doğumdaşım kızın da alışabildi mi yeni düzene
Sagol canimm iyi gidiyor cok şükür yarim gün olunca calismamis gibi hissediyorum kendimi kizim gec yattigi icin sabah da gec kalkiyor cok sıkıntı olmuyor okul cikisi parkta bulusuyoruz sonra evimize geciyoruz :)
Senin nasil gidiyor canim?
cok geçmiş olsun inşallah hemen düzelir
bdv: bir derdim var :) he hee ben cvp vereyim..Bu bdv nedir bacım; )
Rabbim sifa versin canim.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatır yusuf.
KK da Bir Derdim Var diye bir yer canımcım...kV görümcesinden yakınanlar mı dersin ...kırmızı gecelik giyince kocasından utananlar mı dersin...öyle bi yer işteBu bdv nedir bacım; )
Rabbim sifa versin canim.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatır yusuf.
Kanında iltihap çıktı.iğne verdi üç günpazartesi kontrol bakalım.herzaman ki gibi serumumuzu yedik geldik.
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin39.2 yine görünce hastaneye geldik
İnşallah hayalleriniz gerçekleşir Allah korktuğunuzu yaşatmasın Umut Arasına ve anneciğine şifalar versin...zor sınavlar ama hep iyi düşün iyi olsun...
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin canım oğlunda anaannede seni çok özledik
amaaaa aynı benim kızım oda öyle geçen kıskançlığından kustuyeğenim oyuncağını almıştı
köpekten korkması kötü olmuş ama korkacaksa ayırma psikolojik çok etkiler biz beraber yatıyoruz daha o yüzden bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?