bunu bende hep söylüyorum yaa..bazen beraber ölelim diye dua ediyorum bazende büyüsün evlensin sonra diyorum zor anne olmak onu korumak rabbim korusun herkezinkini inşallah...aynen oylee eldende birsey gelmiyor Allah korusun ya bakildi heryerine ama zamanla duzelecek.diyorlar .sAllah kimseyi evladiyla imtihan etmesin ya anne olunca anliyor insan bu cumlenin onemini onceden asla omrumle bile ilgili yorumda bulunmazdim simdi.kizim evlensin mutlu bir yuva kursun oyle oleyim diyorum ALLAH bilir tabi en.hayirlisini da degisik.bir.psikoloji iste:)
Sevindim sorun olmamasına biz deiyiyiz bir koşturmaca içinde geçiriyoruz günleri daha yürümedi derken birden koltuk tepelerinde gezip atlayan bir oğlum oluverdi enerjisine yetişemiyorum
demekki her annenin pskolojisi aynıbunu bende hep söylüyorum yaa..bazen beraber ölelim diye dua ediyorum bazende büyüsün evlensin sonra diyorum zor anne olmak onu korumak rabbim korusun herkezinkini inşallah...
Çok sukur biz iyiyiz.bugun biraz zor bi gundu.yusufun bogazina armut takildi ve zor cikardi.ambulansi bile aradim çok korktum.ogurdu kustu nasil oldu sonra rahatladı.ama çok zor dakikalardi benim için.ömrumden ömür giťti.hiç soğuk kanlı degilim.kızlar nerelerdesiniz.
inşallah hepiniz bebişlerinizle ailenizle mutlusunuzdur. Sağlıklısınızdır.
canım çok geçmiş olsun.ay çok zor bir durum.uzman tv diye bir site var orda bebeklerin boğulması ile ilgili videolar var onu bir izle.orada ilk yardım ile ilgili her şeyi uygulamalı anlatmışlar. tekrardan çok geçmiş olsun.Çok sukur biz iyiyiz.bugun biraz zor bi gundu.yusufun bogazina armut takildi ve zor cikardi.ambulansi bile aradim çok korktum.ogurdu kustu nasil oldu sonra rahatladı.ama çok zor dakikalardi benim için.ömrumden ömür giťti.hiç soğuk kanlı degilim.
birazda hırıltımız başladı dün.offff offff
İste o anda soguk kanlu olmak lzm ama ben bunu yapamadımmm.çok panik yaptim ve hiç bise yapamadim sirtina vurmakran başkaa onuda yuzustu yapmak yerine kucagimda yaptimm.canım çok geçmiş olsun.ay çok zor bir durum.uzman tv diye bir site var orda bebeklerin boğulması ile ilgili videolar var onu bir izle.orada ilk yardım ile ilgili her şeyi uygulamalı anlatmışlar. tekrardan çok geçmiş olsun.
oyy Allahım korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah bende hiç soğuk kanlı değilim çok panik yaparım Allah korusun tüm yavrularımızıÇok sukur biz iyiyiz.bugun biraz zor bi gundu.yusufun bogazina armut takildi ve zor cikardi.ambulansi bile aradim çok korktum.ogurdu kustu nasil oldu sonra rahatladı.ama çok zor dakikalardi benim için.ömrumden ömür giťti.hiç soğuk kanlı degilim.
Gelmiş geçmiş olsun canimİste o anda soguk kanlu olmak lzm ama ben bunu yapamadımmm.çok panik yaptim ve hiç bise yapamadim sirtina vurmakran başkaa onuda yuzustu yapmak yerine kucagimda yaptimm.
amin. çok geçmiş olsun.ah bu havalar ah.Yine doktor 38.9 ateş veee igne,antibiyotikk,şurup ve havaa.rabbim kuzulara sağlik sıhhat versinn.AMİN.
ayyy kuzum çok geçmiş olsun nasıl kaçırdı ya çok dikkat istiyorÇok sukur biz iyiyiz.bugun biraz zor bi gundu.yusufun bogazina armut takildi ve zor cikardi.ambulansi bile aradim çok korktum.ogurdu kustu nasil oldu sonra rahatladı.ama çok zor dakikalardi benim için.ömrumden ömür giťti.hiç soğuk kanlı degilim.
çok geçmiş olsun ya netten soğan bal kürüne baksana birde dut pekmezi bul oda bağışıklığı artırıyorYine doktor 38.9 ateş veee igne,antibiyotikk,şurup ve havaa.rabbim kuzulara sağlik sıhhat versinn.AMİN.
hayırlı cumalar yaşasın cuma yarın evdeyizHayirli cumalar arkadaslar
çok geçmiş olsun canım benim Allah şifalar versinMerhaba arkadaşlar..
Annemlerdeyim...
Oğlum uyuyor şu an..
Size yazmak istedim...
Ananemi pazar günü hastaneden çıkardık diye seviniyorduk..
Eve getirdik sancı ağrı hiç durmadı dün götürdük tekrar bağırsakları düğümlenmiş yine yatıyor..
Yine yeme içme yasaklandı her türlü olumsuzluk hala dolanıyor üstümüzde...
Çok yıprandık yorulduk...
Yatağı boş kaldı yine gördükçe moralim bozuluyor..
İnşallah bunu da atlatır da gelir onu göreyim diye geldim evde yalnızım şimdi
Annem yanında kalıyor...
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Umut aras iyi çok mutlu burada...
Sizleri öpüyorum...
Bebişlerinizi de
Hayırlı cumalar cnmm.Hayirli cumalar arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?