2014 Kasım Anneleri

arkadaşımın çocuğu yapmak istemiyor sürekli tutuyor bu sefer içerde kuruyo büyük ihtimalki kakasını yaparken ağlarmış krem falan sürüyo kızındada böyle birşey olabilirmi acaba acıdığından falan korktuğu için

evet oyle durumlarrda oldu cok sertti kakasi ilac kullanmadan once catlaklar olustu kremleri falanda var korkuyorda bezini degisemiyorum dusun hangi cocuk alti kirli gezmek ister altini acacam diye kacip gidiyor

Hangi ilaçları verdiler ne kullandınız

Mrymerhn canm eltimin kizininda kaka sorunu hep var bebekliginden beru duphalc fayda etmedu ama debridat die bi ilac fayda etti bi sor dr istersen oda kasik kasik zeytnnyagi icirrdi hic etkilemzdi bile cok gecms olsn zordur ya kabizlikta sifa versin kuzuma

Hangi ilaçları verdiler ne kullandınız
dubhalac veriyoruz suan sadece biara calcine diye kalsiyumlu bir ilac da verdiler ama kakasi civikda olsa cokzorlaniyor aglaya aglaya yapiyor cunku ilk kismi sert kaliyor 5 6gun durunca içinde ondan zorlaniyor galiba
bii sorayim dra yarin gidecez yine İnsallah belki o iyi gelir sagolasin

Canim cok üzüldüm cok gecmis olsun insallah bir an once duzelir de rahatlar artik kuzucuk ya kiyamam.. Arkadas soylemis ama cocuk gastroentoroloji doktoruna bir goster istersen..

Canim cok üzüldüm cok gecmis olsun insallah bir an once duzelir de rahatlar artik kuzucuk ya kiyamam.. Arkadas soylemis ama cocuk gastroentoroloji doktoruna bir goster istersen..
sagolasin.canim İnşallah gecer birde ona gotureyim bakalim ne diyecek..s

Canimm senkn bebisinde buyuk ihtimal catlak var bence bnm oglumda oleydi kabiz olmdigi halde yapamiiordu meger catlak varmis suan halada tam gecmis diilde doktorlar direk duphalac verioda cozum o diil orayi tedavi etmek bizim catlak disardyms icierde olmasi daha zormus bizim catlagi cocuk cerrah farkettmisti bagirdak duzenleuicj farkli bi ilac kullandik ne kabiz oluo ne isa suan kestik sukirde o catlak kremi ilik su vs yapa yapa duzene girdi sukur

Son düzenleme:
Benimkide aynii o aglamasi bnide sinire sokuo bazen bnde oturup agliorm karsilikli ole salya sumuk:)) Allah yardimcimiz olsn sastim artik napacami bugun hocaya bile goturdm bi okunsun die hala ayni gecer ins ne diyelim

Eğer istanbul da götüreceksen küçükçekmece kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinin hem çocuk doktorları hemde çocuk Cerrahisi iyiymiş uzun süreli kabızlıkta hormon özellikle de troide mutlaka bakılması gerekiyor diyor eşim...

Her banyoda oturtuyorumda kremleride.var gecer İnşallahyaa
tirodine colyaka şüphelenilen her seyine bakildi cok sukur temizdi bugun kendi druna götürücez yine bi sonuc cikmassa orayi araştırayım canım sagolasin tesekkurler

çook geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah benim büyük kızım elif de zor yapıyor ellerini tutuyorum ter içinde kalıyor ıkınmaktan maalesef bebekliğinden beri böyle inşallah alışır rahatça yaparlar kıyamam onlara

Canm her banyoda diil hergun oturtacksn bes dkk falan

Zeytinyagini hafif dumani cikincaaya kadar iyice isitiorum bn inanin pisige mantara catlaga herseye ii gelio kirmiziligi falan aliverio hemen

Cok geçmiş olsun canim.. umarim rahatlar bebegin..

Çok geçmiş olsun kuzuya,sen ondan daha çok sıkıntı çekiyosundr en ufak bişede kötü oluyorz canım bazen yapısal olarak dar oluyomuş vücuttaki delikler.mesela burun delikleri de dar yapılımı?bi arkadaşım bebekken aynı şeyleri yaşamış doktr yapısı dar demiş,inşallah öyle değildir tabi en kısa sürede kakaya kavuşursunuz:)

aynen oylee eldende birsey gelmiyor Allah korusun ya bakildi heryerine ama zamanla duzelecek.diyorlar .sAllah kimseyi evladiyla imtihan etmesin ya anne olunca anliyor insan bu cumlenin onemini onceden asla omrumle bile ilgili yorumda bulunmazdim simdi.kizim evlensin mutlu bir yuva kursun oyle oleyim diyorum ALLAH bilir tabi en.hayirlisini da degisik.bir.psikoloji iste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…