- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Hadi gözün Aydın canım
ilk gebelikten sonra tecrübe edindik.. canım valla kimseye danışmadık da,, dr ne derse çuff çuff onu yaptık.. keseyi gördünüz mü bugün
merhaba ben bu gruba yeni katıldım. ikigün önce hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittik ama daha çok küçük kese de görünmüyor bebek için birşey söyleyemiyorum dedi. ben de biraz endişe ettim açıkçası çünkü hesaplamaya göre 10. 11.2014 muhtemel doğum tarihimz. yani şuan 5 hafta iki günlük. sizce ne zaman belli olur kese ve kalp atışları.. kimseye söyleyemedim bile hamile olduğumu..
bir sorum olacak hamilelik çizelgesi için son adet tarihinizin ilk gününü mü son gününü mü yazzdınız kızlar
Doktora gittiğimde leke sıkıntım yoktu dün başladı işte. Sen daha hiç bebişini görmedin değilim çok güzel hadi bakalım perşembeye az kaldı
Canım çok güzeldi minicik bişey daha ama bizim için o kadar anlam yüklü ki inşallah hepinize nasip olurLütfen hiç canını sıkma. Bazen küçük olduğu için net göremiyor doktorlar. İyi düşün iyi olsun herşey. Çok dua et. Yavrunu Rabbine emanet et. Bak gör herşey yoluna girecek. Stres yapma sakın...
Stres yapmamaya çalış .. Aklına kötü şeyler getirme. Bencee hep birlikte iyi düşünelim iyi olsun herşeyyy
İnş canmm çarşamba günü 4+3 olacağım ben. İnş keseyi görebilirim...
Benimde son adet tarihim 9 şubat. Ama tüp bebek olduğu için hafta konusunda kararsızım. Eğer Transfere göre hesaplarsak benim 5 hafta 3 günlük ama normale göre 4 hafta 1 günlük çıkıyor. Çarşamba doktora gideceğim. Net haftayı söyler heralde. ve inş keseyi görebilirim.. Sen nezaman gideceksin doktora?
Yaaa o halkayı görmek için okadar çok bekledimki..Görürsem keseyi ve kalp atışlarını gözyaşlarımı tutamam eminim.. Hayırlı olsun senin adına çok sevindim arkadaşım..
oohhh çokkk şükür yaa. Rabbim kalp atımınıda görmeyi nasip etsin inşş... Harika bir duygudur maşallah
iyi geceler tatlım ama neyin vardı noldu yaz mutlaka okuyunca bana olur mu
Gaz herkesin ortak sorunu sanırım daha 6 haftalık gebeyim ama karnim 4 aylik gibi
o gazmıymış bendeki şişkinlikte dün hastanede kadının biri doğum yakın mı dedi o derece olmuşum yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm
Canım kan değerin kaç 1500 den aşağı kese görünmüyor çünkü belki senin geç döllenme olmuştur kana göre gitmen daha iyi olacaktır tatlımm
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ve hoşgeldin,merhaba ben bu gruba yeni katıldım. ikigün önce hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittik ama daha çok küçük kese de görünmüyor bebek için birşey söyleyemiyorum dedi. ben de biraz endişe ettim açıkçası çünkü hesaplamaya göre 10. 11.2014 muhtemel doğum tarihimz. yani şuan 5 hafta iki günlük. sizce ne zaman belli olur kese ve kalp atışları.. kimseye söyleyemedim bile hamile olduğumu..
merhaba ben bu gruba yeni katıldım. ikigün önce hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittik ama daha çok küçük kese de görünmüyor bebek için birşey söyleyemiyorum dedi. ben de biraz endişe ettim açıkçası çünkü hesaplamaya göre 10. 11.2014 muhtemel doğum tarihimz. yani şuan 5 hafta iki günlük. sizce ne zaman belli olur kese ve kalp atışları.. kimseye söyleyemedim bile hamile olduğumu..
Canım ben hamile kalmadan ayla Hanım'a gitmiştim rutin muayene için iyiydi ama sanki azıcık sertti ben sorularıma cevap verecek azıcık yumuşak bi doktor istiyorum
Mehmet beyde Ali acarım öğrencisi ününü duydum bayağı ben Emine hanımıda duymuştum başkenti şöyle tercih edebilirim ama yeni doğan ünitesi mevcut orda işte bilmiyorum.sen hastedeysen devam et tabi canım Ali acara bırakma ben Konya merkezde değilim görev nedeniyle Ali açar hiç olmaz.
İş varrrrrrrr nasıl yatıcammmm:2::2:
Allah yardımcımız olsun inşallah güzel günler gelcektirr
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
Bizde daha dr a gitmediğimiz için herkes bişey söylüyodu kafamız karışıyodu dün gittik ve gördük bebiş minicikkk çok şükürrrr
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?