2014 Kasım Anneleri

bir sorum olacak hamilelik çizelgesi için son adet tarihinizin ilk gününü mü son gününü mü yazzdınız kızlar

merhaba ben bu gruba yeni katıldım. ikigün önce hamile olduğumu öğrendim. dün doktora gittik ama daha çok küçük kese de görünmüyor bebek için birşey söyleyemiyorum dedi. ben de biraz endişe ettim açıkçası çünkü hesaplamaya göre 10. 11.2014 muhtemel doğum tarihimz. yani şuan 5 hafta iki günlük. sizce ne zaman belli olur kese ve kalp atışları.. kimseye söyleyemedim bile hamile olduğumu..

ilk gebelikten sonra tecrübe edindik.. canım valla kimseye danışmadık da,, dr ne derse çuff çuff onu yaptık.. keseyi gördünüz mü bugün

Bizde daha dr a gitmediğimiz için herkes bişey söylüyodu kafamız karışıyodu dün gittik ve gördük bebiş minicikkk çok şükürrrr

Canım kan değerin kaç 1500 den aşağı kese görünmüyor çünkü belki senin geç döllenme olmuştur kana göre gitmen daha iyi olacaktır tatlımm

Doktora gittiğimde leke sıkıntım yoktu dün başladı işte. Sen daha hiç bebişini görmedin değilim çok güzel hadi bakalım perşembeye az kaldı

hiç görmedim evet canım : )

doktorunu ara bence cumartesıyı bekleme

Canım çok güzeldi minicik bişey daha ama bizim için o kadar anlam yüklü ki inşallah hepinize nasip olur

iyi geceler tatlım ama neyin vardı noldu yaz mutlaka okuyunca bana olur mu

Günaydıınn dün sabah doktor düşük yapacaksın dedi moralim bozuldu öğleden sonra başka doktor kesenin içinde bebeği gördü ama henüz kalp atışı yok dedi o yüzden sabahla öğleden sonra arası değişik duygu akışları geçirdim

kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm

hadi gözünaydın cnm hayırlı olsun

Kızlar ev işlerini napıosunuz,bana kimse bişey yapma yat dinlen diyor..

bişey yapmayıncada olmuyor gecen hafta annem geldi temizledi evimi

onada kıyamıyorum zoruma gidiyor..eşimde aksamları yardımcı oluyor yemek bulasık vs

bugün tozları aldım ama cabuk yoruluyorum sanki,belim cok agrıyor en cok.

sizler ne durumdasınız.

Canım kan değerin kaç 1500 den aşağı kese görünmüyor çünkü belki senin geç döllenme olmuştur kana göre gitmen daha iyi olacaktır tatlımm

iki gün önce kan testi yaptırdım işte 99. 21 çıkmıştı. ben sanırım bu konuda biraz acemiyim. tekrar doktora gidip kan testi mi yaptrmalıyım? çarşambaya randevu vermmişti 19 marta ama çok geç değil mi ya

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ve hoşgeldin, değerin 1500den yukarıysa kese görünür bebek 6.hafta itibarıyle görünür kalp atışı da 7 bazen 8.haftaya sarkabilir endişelenmene gerek yok beslenmene ve kendine dikkat et haftaya görünür inş.

Canım sıkıntı yapma bır dahakı randevuna görürsün keseyi insallah..

bende 5+1 henüz görmedim..

geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr ...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...

hepinize çok teşekkür ederim. :) ilk hamileliğim o yüzden hemen endişeye kapılıyorum sanırım. Dün de hafif kanama oldu çok korktum. kese de görünmeyince daha da endişelendm. İnşallah haftaya belli olur o zaman.

canım geldim kesemizi gördüm herşey yolunda taze anne dedi..çok mutlu oldummm
ağır kaldırmak ağır işler yapmak yasak dedi..
adam o adar yoğunki ancak bu kadar bilgi aldım bunada şükürrr

kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm

süperrr hadi gözün aydun canım bak ne güzel yükselmişşş

hayırlı olsun gözünaydın , kalp atışını duymadan benden test istemedi kan testlerini vs.kalp atışından sonra isteyecekmiş haftaya randevu verdi, senden erken mi istedi yoksa kalp atışı duydun mu

Browni arkadasım:) siz Mersinde misiniz. listede sanırım öyle yazıyordu. ben de Mersin'deyim hangi doktora gidiyorsunuz ben buraya yeni taşındım da. ilk muayeneyei Gülay Özdemir e gitiim.

Bizde daha dr a gitmediğimiz için herkes bişey söylüyodu kafamız karışıyodu dün gittik ve gördük bebiş minicikkk çok şükürrrr

Süper haberler, süper! Çok tebrik ederim, gözünüz aydın, devamı da aynı şekilde sağlıkla gelsin inşallah! :)
Sizleri duyunca böyle ben de acayip hevesleniyorum :) Bir yanda tedirginlik bir yanda heyecan.
Cuma gününü iple çekiyorum, güzel haberleri burada sizinle paylaşmak kısmet olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…