2014 Kasım Anneleri

kanamayı ihmal etme cnm durdu mu devam ediyo mu keşke kanama olunca doktora gitseydin hemen acile filan ya da arasaydın doktorunu

hayırlı olsun gözünaydın , kalp atışını duymadan benden test istemedi kan testlerini vs.kalp atışından sonra isteyecekmiş haftaya randevu verdi, senden erken mi istedi yoksa kalp atışı duydun mu

yok canım kalp atışı duymadık...
sadece keseyi gördük ve herşey yolunda dedi..
tüm tahlilleri istedi bilmiyorum..
doktoruma çok güveniyorumm vardır bir bildiği..
herkesin metodu farklı canım..

canım benim temizliğimide annem yapıyor..
zaten biraz iş yapsam direk belim ağrıyor..
bende de durumlar aynı

evet her doktor ayrı aman bebişler sağlıklı olsunlar da farklı olsun doktorlar

kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm

Gözün aydın canmm ben 3 bin de karından görmüştm keseyi hesapla ona göre git dktra

Canm evin işlerini eşim yapjyo...siliyo...süpürüyo...düzeltiyo sağolsun..hiç kaldırmıyo beni

ayy canım sedyeye yattım kalbim küt küt atıyor titriyordu ama daha USG makinesini görür görmez doktorum oo çok yenş bir gebelik kesemşiz burada ve güzel görünümde dedi..ben hemen kafamı kaldırdım monitöri bana kaldırdı bak burada dedi..
tam mercimekk kadar yaa çok duygulandımmm inş sende görürsün cuma günü

çok sevindim canım gözün aydınnnnn bundan sonra dahada dikkat et kendine olur mu: ))

kanamayı ihmal etme cnm durdu mu devam ediyo mu keşke kanama olunca doktora gitseydin hemen acile filan ya da arasaydın doktorunu

yok sadece bir sefer geldi hemen gittik doktora. içerde kanama görünmüyor ama bebeğin sağlığıyla ilgili birşey söyleyemem daha çok erken dedi yerleşme kanamasıdır dedi. haftaya çarşambaya kadar beklemem gerek.

Canım ben gördüm ama hala hayal gibi sende öyle olacaksın hep gitmek istiyorum büyüsünde hareketlerini göreyim istiyorum şimdide özlüyorum

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum

arkadaşlar peki benim niye 99,21 çok mu erken daha. yükselecek mi:)

çok sevindim canım gözün aydınnnnn bundan sonra dahada dikkat et kendine olur mu: ))

ayy browni yaa çok güzel tarif edilmez bir duygu anlatamamm yaa..
USG fotosuna bakıp bakıp seviyorummmm yavrumuuu

Canım 19 marta kadar değilde bugün yine bi kan ver değer tam 2 günde ikiye katlanması gerekiyor sen kendin bi kontrol et sonuca göre eğer bugün veremzsen kanı yarın ver ama bu seferde iki katından biraz daha yüksek olması lazım öyle bi hesapla bakalım :26:

Heyecanınızı tahmin edebiliyorum. Okurken bile gözlerim doldu. Hayırlı uğurlu olsun tekrar :)
İnşallah görürüm ben de, sizler gibi mutlulukla paylaşırım.
Ne güzel duygular bunlar..

Browni arkadasım:) siz Mersinde misiniz. listede sanırım öyle yazıyordu. ben de Mersin'deyim hangi doktora gidiyorsunuz ben buraya yeni taşındım da. ilk muayeneyei Gülay Özdemir e gitiim.

evet canım Mersin deyim bende: ))) mersinemi yeni tasındın Canım..

Gülay özdemir hangi hastane hıc duymadım adını,

Ben sistem hastanesi Muhittin Hikmet Telliye gidiyorum canım..

Tedaviyle 3 yıl sonra hamile kaldım ilk bebeğim .

Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum

canım dur üzülme hemen..daha çok küçük herkeste aynı olmuyor..6.haftada bebeğin kesesini görenler var kuzucumm...

İşleri ben yapmaya çalışıyorum eşim yapıyor ama ben arkasından topluyorum çok ayakta durmamaya çalışıyorum.Yemek ise eşime ait kokular mahvediyo beni bir de çalışıyorum offf yetişmek güç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…