- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- 123
hepinize çok teşekkür ederim. :) ilk hamileliğim o yüzden hemen endişeye kapılıyorum sanırım. Dün de hafif kanama oldu çok korktum. kese de görünmeyince daha da endişelendm. İnşallah haftaya belli olur o zaman.
hayırlı olsun gözünaydın ,kalp atışını duymadan benden test istemedi kan testlerini vs.kalp atışından sonra isteyecekmiş haftaya randevu verdi, senden erken mi istedi yoksa kalp atışı duydun mu
Kızlar ev işlerini napıosunuz,bana kimse bişey yapma yat dinlen diyor..
bişey yapmayıncada olmuyor gecen hafta annem geldi temizledi evimi
onada kıyamıyorum zoruma gidiyor..eşimde aksamları yardımcı oluyor yemek bulasık vs
bugün tozları aldım ama cabuk yoruluyorum sanki,belim cok agrıyor en cok.
sizler ne durumdasınız.
yok canım kalp atışı duymadık...
sadece keseyi gördük ve herşey yolunda dedi..
tüm tahlilleri istedi bilmiyorum..
doktoruma çok güveniyorumm vardır bir bildiği..
herkesin metodu farklı canım..
canım benim temizliğimide annem yapıyor..
zaten biraz iş yapsam direk belim ağrıyor..
bende de durumlar aynı
kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm
kızlarrrrrrrrrrrr 522.63 çıkmış sonucummmm
Kızlar ev işlerini napıosunuz,bana kimse bişey yapma yat dinlen diyor..
bişey yapmayıncada olmuyor gecen hafta annem geldi temizledi evimi
onada kıyamıyorum zoruma gidiyor..eşimde aksamları yardımcı oluyor yemek bulasık vs
bugün tozları aldım ama cabuk yoruluyorum sanki,belim cok agrıyor en cok.
sizler ne durumdasınız.
Süper haberler, süper! Çok tebrik ederim, gözünüz aydın, devamı da aynı şekilde sağlıkla gelsin inşallah! :)
Sizleri duyunca böyle ben de acayip hevesleniyorum :) Bir yanda tedirginlik bir yanda heyecan.
Cuma gününü iple çekiyorum, güzel haberleri burada sizinle paylaşmak kısmet olur umarım.
evet her doktor ayrı aman bebişler sağlıklı olsunlar da farklı olsun doktorlar
geldim kızlar kesemizi gördükk şükürr...herşey yolunda dedi doktor..kan testi, idrar testi istedi..vitamin verdi folik asite devam dedi canlarımmm
1 ay sonra görüşelim ağır kaldırma ani hareketler yapma dedi..
kanama, çok ağrın falan olursa direk gel dedi...
kanamayı ihmal etme cnm durdu mu devam ediyo mu keşke kanama olunca doktora gitseydin hemen acile filan ya da arasaydın doktorunu
Süper haberler, süper! Çok tebrik ederim, gözünüz aydın, devamı da aynı şekilde sağlıkla gelsin inşallah! :)
Sizleri duyunca böyle ben de acayip hevesleniyorum :) Bir yanda tedirginlik bir yanda heyecan.
Cuma gününü iple çekiyorum, güzel haberleri burada sizinle paylaşmak kısmet olur umarım.
Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorumGünaydın :) Akşam benim kuyruk sokumum ve sol kasığım çok ağrıdı.Doktora gitcektim.Neyseki sonra geçti.Şükür bugün ağrım yok.
Bugün muayene olacak arkadaşlar, insallah güzel haberlerlerinizi bekliyoruz.
canım geldim kesemizi gördüm herşey yolunda taze anne dedi..çok mutlu oldummm
ağır kaldırmak ağır işler yapmak yasak dedi..
adam o adar yoğunki ancak bu kadar bilgi aldım bunada şükürrr
süperrrhadi gözün aydun canım bak ne güzel yükselmişşş
çok sevindim canım gözün aydınnnnn bundan sonra dahada dikkat et kendine olur mu: ))
iki gün önce kan testi yaptırdım işte 99. 21 çıkmıştı. ben sanırım bu konuda biraz acemiyim. tekrar doktora gidip kan testi mi yaptrmalıyım? çarşambaya randevu vermmişti 19 marta ama çok geç değil mi ya
arkadaşlar peki benim niye 99,21 çok mu erken daha. yükselecek mi:)
ayy canım sedyeye yattım kalbim küt küt atıyor titriyordu ama daha USG makinesini görür görmez doktorum oo çok yenş bir gebelik kesemşiz burada ve güzel görünümde dedi..ben hemen kafamı kaldırdım monitöri bana kaldırdı bak burada dedi..
tam mercimekk kadar yaa çok duygulandımmminş sende görürsün cuma günü
ayy browni yaa çok güzel tarif edilmez bir duygu anlatamamm yaa..
USG fotosuna bakıp bakıp seviyorummmm yavrumuuu
Browni arkadasım:) siz Mersinde misiniz. listede sanırım öyle yazıyordu. ben de Mersin'deyim hangi doktora gidiyorsunuz ben buraya yeni taşındım da. ilk muayeneyei Gülay Özdemir e gitiim.
Kızlarrr ben şuan doktora mayene oldum doktor kese felan göremiyorum tekrar kan ver öğle sonu tekrar muaye etcem dedi sğlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?