Valla bende oluyor canım muhakkak döne döne uyuyorum heleki kolum ellerim uyuşmuş sekilde uyanıyorum zatenkızlar birşey soracam
sizinde yatarken yattiginiz taraf uyuşuyor mu???ben sürekli bi sağ bi sol dönmekten uyku uyuyamiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende oluyor canım muhakkak döne döne uyuyorum heleki kolum ellerim uyuşmuş sekilde uyanıyorum zatenkızlar birşey soracam
sizinde yatarken yattiginiz taraf uyuşuyor mu???ben sürekli bi sağ bi sol dönmekten uyku uyuyamiyorum![]()
Yaaaa aynıyız canım sorma eşim bana lazımlık almayı bile teklif. Etti tabi yaptıgı bu espirinin sonunda aynen bu tepkiyi yediSeninle aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum wc bir yandan birde karnım geriliyor ki sorma gitsin kremimi sürdüm simdi kasınıyorda pifff hasta bezini denesek mi acaba wc olayı için![]()
Arkadasim sen bana nazaran baya öndeymissin cok mu zorlasti haftalar ilerleyincebuna da sükür ilerleyen zamanlarda nasıl olcaz acaba gece nöbetini mumla aramayız insallah...
uyusmalar normalmis canım doktorum ben sormadan söylemisti ben de dönerek yatmaya alıskınım sabit duramam aslakızlar birşey soracam
Yatağa geçince dedim zaten nasıl da anlıyorlar ya yatağa gectigimizi hayır koltuktada yatar pozisyondayıZ nasıl oluyor da ben yatağa girince kıpraşıyor
Allah iyilik versin hepimize ve meleklerimize
Cok sukur canim iyiyim uykusu olmayanlar listesine beni de yazin barine zaman yatmaya kalksam kizima bi enerji geliyor uyutmuyor :)
Ellerinize saglık annesiGece gece magnetleri yaptik amannn yorulduk
Valla![]()
Gece gece magnetleri yaptik amannn yorulduk
Valla![]()
Bebeklerin bize bi oyunu komplosuağrım olmasa çişim geliyor çişimi yapsam ağrım geliyor nasıl bir kısır döngüdür anlamdım valla![]()
Biraz daha zormus ilerleyince özellikle 28. haftadan sonrası hamilelik zor dedirtiyor herkese göre değisir tabi burda bazı arkadaslar kaburga ağrısından,sırt ağrısından sikayeçi bende bunlar olmadı uyusma ve nefes darlığı çok oluyor bu haftalarda.Bunları yasayarak sabretmeyi öğreniyoruz belki de...Arkadasim sen bana nazaran baya öndeymissin cok mu zorlasti haftalar ilerleyince
Allah hepimizin yardimcisi olsun az daha sabredecegiz
Kız senin burda ne isin var yıl dönümünde isin gücün yok mu bacım cıx cıx cıxGece gece magnetleri yaptik amannn yorulduk
Valla![]()
Biraz daha zormus ilerleyince özellikle 28. haftadan sonrası hamilelik zor dedirtiyor herkese göre değisir tabi burda bazı arkadaslar kaburga ağrısından,sırt ağrısından sikayeçi bende bunlar olmadı uyusma ve nefes darlığı çok oluyor bu haftalarda.Bunları yasayarak sabretmeyi öğreniyoruz belki de...
demi ya pamuğum benimm insan öpmeye kıyamazişte bu yüzden çok kıymetli ve tatlılar zahmetsiz olsa böyle olmazdı analık
uyusmalar normalmis canım doktorum ben sormadan söylemisti ben de dönerek yatmaya alıskınım sabit duramam asla
çok rahatsız verici bir durumValla bende oluyor canım muhakkak döne döne uyuyorum heleki kolum ellerim uyuşmuş sekilde uyanıyorum zaten![]()
Yemek yedik gezdik geldik uykumuz yoktu magnetleri yaptikKız senin burda ne isin var yıl dönümünde isin gücün yok mu bacım cıx cıx cıx![]()
İstiklal marsı ve kapanıs diyonYemek yedik gezdik geldik uykumuz yoktu magnetleri yaptik![]()
Ben uyanır uyanmaz elleri yukarı kaldırıyorum kan akışı hızlansın uyuşması azalıp şişliği insin diye sende öyle yap canımçok rahatsız verici bir durum
bazenp kadar çok uyuşmuş oluyo ki
bi süre düzelmesini bekliyorum yoksa uyuyamiyorum![]()
Öyle betonlasma gibi bir uyusmaysa doktoruna mutlaka sor canım ya benm karınca ısırır gibi oluyor o da normalmis.çok rahatsız verici bir durum
bazenp kadar çok uyuşmuş oluyo ki
bi süre düzelmesini bekliyorum yoksa uyuyamiyorum![]()