• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Seninle aynıyım uykum var ama uyuyamıyorum wc bir yandan birde karnım geriliyor ki sorma gitsin kremimi sürdüm simdi kasınıyorda pifff hasta bezini denesek mi acaba wc olayı için o_O
Yaaaa aynıyız canım sorma eşim bana lazımlık almayı bile teklif. Etti tabi yaptıgı bu espirinin sonunda aynen bu tepkiyi yedi:KK67::KK22:

:KK74:
Allah iyilik versin hepimize ve meleklerimize :KK68:
Cok sukur canim iyiyim uykusu olmayanlar listesine beni de yazin bari :-) ne zaman yatmaya kalksam kizima bi enerji geliyor uyutmuyor :)
Yatağa geçince dedim zaten nasıl da anlıyorlar ya yatağa gectigimizi hayır koltuktada yatar pozisyondayıZ nasıl oluyor da ben yatağa girince kıpraşıyor :KK64:Kıyamam ben o küçük totolarına resmen anne uyuma diyorlar:KK23:

Arkadasim sen bana nazaran baya öndeymissin cok mu zorlasti haftalar ilerleyince :KK17:
Allah hepimizin yardimcisi olsun az daha sabredecegiz
Biraz daha zormus ilerleyince özellikle 28. haftadan sonrası hamilelik zor dedirtiyor herkese göre değisir tabi burda bazı arkadaslar kaburga ağrısından,sırt ağrısından sikayeçi bende bunlar olmadı uyusma ve nefes darlığı çok oluyor bu haftalarda.Bunları yasayarak sabretmeyi öğreniyoruz belki de...

Biraz daha zormus ilerleyince özellikle 28. haftadan sonrası hamilelik zor dedirtiyor herkese göre değisir tabi burda bazı arkadaslar kaburga ağrısından,sırt ağrısından sikayeçi bende bunlar olmadı uyusma ve nefes darlığı çok oluyor bu haftalarda.Bunları yasayarak sabretmeyi öğreniyoruz belki de...

işte bu yüzden çok kıymetli ve tatlılar zahmetsiz olsa böyle olmazdı analık

uyusmalar normalmis canım doktorum ben sormadan söylemisti ben de dönerek yatmaya alıskınım sabit duramam asla
Valla bende oluyor canım muhakkak döne döne uyuyorum heleki kolum ellerim uyuşmuş sekilde uyanıyorum zaten:KK51:
çok rahatsız verici bir durum
bazenp kadar çok uyuşmuş oluyo ki
bi süre düzelmesini bekliyorum yoksa uyuyamiyorum :(

Back
X