• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Teşekkürler canım, deneyimli insanlardan duymak daha iyi geliyor insana.Bir de ben birşey sormak istiyorum, özel olduğunu düşünüyorsan cevap vermeyebilirsin tabi ki de, normal doğum sonrası eşinle özel hayatınız aynı mı devam etti. Açıkçası aklımı kurcalayan noktalardan biri de bu, doktoruma sordum "tabi ki belli bir oranda genişleme oluyor, ama ben dikerken olabildiğince daraltarak dikmeye çalışıyorum" dedi. Anne olabilirim evet ama sonuçta bir kadınım ve bir eşim, eşimle özel hayatımızın bozulmasını istemem. Çünkü ben cinselliğin evlilik hayatında çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sakın beni yanlış anlama, sonuçta buna en doğru cevabı verecek olan deneyimli kişilerdir.
Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.

Yatakta dön dön dön afedersiniz mala döndüm yineee :confused:
Sizde ne var ne yok kuzularrrr???

Benim bebeğim bugün çok az hareket etti. Ama artık yerleri daralıyor, bu çok normal. Bazen de aşırı enerjik oluyor canımı acıtıyor. Sağlıklı olsunlar inşallah, önemli olan o.

Tam tersi olduğu söylenir ama sen bilirsin canım. Anne meme ucu gibi olduğundan ben en uygun olduğunu düşünüyorum. Bi araştır istersen, yorumları karşılaştır kullanan annelerden, içine sinsin en azından. Biz çoğumuz avent aldık çünkü.

Ben varım şekerimmmmm.
Ya gene ben yokken muhabbet dönmüş ben varken yok kimse. .. :) uyumak eylemi artik gündüzleri işliyor bende...

Sezaryen sonrasi 8. Ay falandi sanirim dr ye gittim. Utana sıkıla sordm wallahi. Hocam bu rahim yerinden mi oynadi dikilirken dedim. Cunku bazen afedersiniz uzun surdugunde rahim icerdee yerinden oynayacakmis gibi hissettigim oluodu. Tam tarif edemiorum ya. Sezaryen goruntu olarak da sonrasinda da kisa surede iyilesmeyen bi ameliyat. Tabi herkes ayni olmayabilir ama ben boyle hissettim. Bana insanlar sezaryen sonrasi hicbir sey yokmus gibi devam derse inanmam yani.
Ay hakikaten işin birde o boyutu var demi... amanin... peki hala bu rahatsızlıgin devam mi ediyor cnm ?

Yatakta dön dön dön afedersiniz mala döndüm yineee :confused:
Sizde ne var ne yok kuzularrrr???

Benim bebeğim bugün çok az hareket etti. Ama artık yerleri daralıyor, bu çok normal. Bazen de aşırı enerjik oluyor canımı acıtıyor. Sağlıklı olsunlar inşallah, önemli olan o.

Tam tersi olduğu söylenir ama sen bilirsin canım. Anne meme ucu gibi olduğundan ben en uygun olduğunu düşünüyorum. Bi araştır istersen, yorumları karşılaştır kullanan annelerden, içine sinsin en azından. Biz çoğumuz avent aldık çünkü.

Ben varım şekerimmmmm.
Aynen çok huzursuz bir gece geçiriyorum bi saga bi sola donüyorum saçma seyler görüyorum rüyamda yatamıyorum:KK43:

Olmuyor tatlım ya. Hem bu dönemlerde bebekten kaynakli hem evde tek kalıyorum alışamadım daha. :KK43:
Gece daha zor dayanmak ama :s

Bnm oglan gece uyuyor aslinda bende tavuk gibi dokuzda yattigim icin gece uyaniyrm :)))

Dayanip 23 gibi yatmam lazim ki kesintisiz uyuyayim,

Bebis gece uyandiryr mu seni :)

İki saattir nettenormal dogumu okuyrm, bi cok fena gaza geliyrm bi korkuyrm :)))

Merak edyrm napcaz neler yasyacaz zaman gecsinnn artkkk yaaa

Gece daha zor dayanmak ama :s

Bnm oglan gece uyuyor aslinda bende tavuk gibi dokuzda yattigim icin gece uyaniyrm :)))

Dayanip 23 gibi yatmam lazim ki kesintisiz uyuyayim,

Bebis gece uyandiryr mu seni :)
Uyandiriyor ya... hareket ediyor belli saatlerde uyaniyorum. Zaten saatleri belli artık doğumdan sonrada böyle olacak sanırım. Bütün gece ayrica acayip rüyalar görüp lavabo molasi veriyorum tam oluyor :(

Back
X