kızlar ben grip oluyorum galiba ne yapsamki
daha geçen haftalarda genşz akıntım oldu boğazım şişti antibiyotiğe kadar gitmişti
geceleri ateşimden ince giyip dolanıyorum ya ondan üşüttüm heralde
Canım senin için fotoğraf ekliyorum, hastanede hamile bayanlar için hazırlana bir broşürde yazıyordu kendinizi koruyun diye. Belki bir faydası olur.
Arkadaslar sizden yardım istiyorum mevlütte dağıtılacak şekerleri kendim yapıcam ama karar veremedim hangi kutu daha güzel uzun olan kutuyu kurdelayla süslemeyi düşünüyorum dğer kutuyu süslemeye gerek yok boyut olarakta hangisi iyi olur ki
Ben ilkini beğendim canım.
Kizlar hepinize iyi aksamlar birsey soracagim size. Karnimda bebek surekli biryerlerde toplaniyor gibi oluyor karnimin sekli degisiyor bir sure sag tarafi kabariyor oylece kaliyor sonra geciyor bu kasilma mi oluyor? Birde bu surekli 5 dk da bir oluyor normal birsey mi? Suan aklima kotu kotu seyler geliyor evde de yalniZim suan korkuttum biraz kendi kendimi
Doktoruma sordum ben onu çok normal dedi. Ki bebeğin bi yere toplanması hepimize oluyor. Hatta şu anda benimki bi sağa toplanıyor bir sola. Gerçek sancıyı nasıl ayırt ederim dedim; çok güçlü bir ağrıdır ve düzenlidir, gittikçe sıklaşır, çok kolay ayırt edeceksiniz merak etmeyin dedi.
Yaaa arkadaşlar ne diyeceğimi bilemiyorum.
Kendimi bir an gerçekten çok kötü hissettim. Sürekli olarak normal doğum ve eğitim egzersiz vs. şeyler paylaşıp kafanızı ütülüyormuşum ve aslında paylaştığım herşeyin boş olduğunu ve sizleri sıkmış olabileceğini düşündüm açıkçası.
Ben bu defa doğum konusunun üzerine biraz fazla düşüyorum. Ama kendim ve bebeğim için bunu yapmak zorundayım. Keşke daha önceki gebeliğimde yapsaymışım ama bu konuda bir fikrim yoktu maalesef. Sonuçta ben bir d
Sonuçta burdaki çoğu kişinin ilk gebeliği olduğu için belki azda olsa bir faydası dokunur diye her öğrendiğimi gelip yazıyorum. Hangi bilginin ne zaman kimin işine yarayacağı belli olmaz sonuçta. En azından burda ki arkadaşlarımın doğumlarında keşkesi olmasın isterim.
Ama tabiki benimle farklı görüşte olan arkadaşlarımda olacak ve oldu da. Ama aynı fikirde olmasak uzlaşamasak bile saygı duyar konuyu kapatırım. Uzatmak ve her defasında karşı çıkmak, olmadı alay etmek hoş değil.
En baştan beri buradayım. Ve ister istemez burada olacağım.Başım sıkıştığında yine size koşacağım mecburen. Bede burda bir çok insanın fikirleriden, deneyimlerinden yararlandım. Paylaştıklarımı beğenmeyen okumak zorunda bile değil atlar geçer. Sonuçta Kasım annesi olmak doğum ile birlikte bitmeyecek. Bunun gazı var, 40'ı var, emzirmesi var, ek gıdası var. hastalığı var kontrolü var. Bebişlerimizi birlikte büyütebiliriz inşallah.
Sonuç olarak sizleri seviyorum ve iyiki de varsınız!
Canım sakın bir daha girmicem,yazmıcam deme! Biz seni çok seviyoruz. Yani ben herkesi çok seviyorum. Benim de bazen üzüldüğüm noktalar oluyor ama kimseyi normalde tanımadığım için alttan alıp görmezden geliyorum. Kimimiz içine kapanık, kimimiz sinirli, kimimiz daha anlayışlı.. Hepimiz farklıyız , herşeyden önce hamileyiz. Ve duygularımız saniyesinde değişiyor. Haa bu demek değilki birbirimizi kıralım, üzelim.. Ama insanız, hata yapabiliyoruz. Sorun kiminle bilmiyorum. Belki bana da gıcık olanlar vardır, farkında olmadan birilerini kırmışımdır. Hayatta en çok korktuğum şeylerden biri de farketmeden, istemeden birini kırmaktır mesela.
Sözün özü; sakın kendini üzüp cezalandırma. Eminim kırıldığın arkadaş da bilerek yapmamıştır.
Herkese yasaklıyorum arkadaş! Kimse gitmicek, burda kalıcak!
Daha bebişlerimizi paylaşıcaz, lohusalığı beraber atlatıcaz, beraber büyütücez.