• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kizlar yazanlar hepiniz tek tek saolun:( geldi başa çekeceğiz,bebegimin kipirdamalari sadece beni sakinlestiren:( onun için ağlayıp kahretmemeye çalışıyorum.Allah bin türlü cezalarini versin alanlarin,hayir goremesinler emek emek biriktirmiştik biz onlari gitti hepsi:((

Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..

hepinizi optum

Tekrar geçmiş olsun. İnşallah önemsiz bir şeydir. İyi haberlerini bekliyoruz.

Oy kızlar oyyy... ben bakım ürünleri almamışim bebise.sonra alirim deyip bıraktım sona. Siz neler aldınız hangi markayı tercih ettiniz ?

Ben Mustela aldım, ama devasa boylardan değil, orta ya da küçük boylardan aldım. Hangi bebeğin hangi cilt ürününe nasıl tepki vereceği belli olmuyormuş, o nedenle Mustela ile başlayıp deneme yanılma metoduyla devam edicez bakalım :)

Kızlar bugün kontrolümüz vardı kızım 43 cm 1800 gr olmuş herşey yolunda dedi ben sormadan ilişki yasak dedi doktorumuz bide kahve yasakmış 3 4 günde 1içebilirsin dedi

Gözünüz aydın, maşallah :nazar::nazar::nazar: Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :) (Tekerleme gibi oldu) :)

Kizlar yazanlar hepiniz tek tek saolun:KK43: geldi başa çekeceğiz,bebegimin kipirdamalari sadece beni sakinlestiren:KK43: onun için ağlayıp kahretmemeye çalışıyorum.Allah bin türlü cezalarini versin alanlarin,hayir goremesinler emek emek biriktirmiştik biz onlari gitti hepsi:KK43:(

Senin, eşinin, yavrunun güzel canlarınız sağ olsun. Kendini çok yıpratmamaya çalış, zor da olsa. Çalanlar hayrını görmeyecek, hele böyle hamilelik döneminde senin canını yaktılar ya, cezalarını tez vakitte bulacak pislikler inşallah. Allah sana ve ailene daha iyilerini, güzellerini nasip etsin canım.

Kizlar suan hastanedeyim doktorum karacigerden suphelendi kan verdim...oturum actigimda 15 tane bildirim vardi ama bakamadim cepten girdim zor olur tek tek bakmak,eve gittigimde hepsine bakicam...yazanlara tesekkur ederim simdiden....1.5 - 2 saat surermis sonucu almam umarim ciddi birsey degildir dua edin kizlar nolur cok kasintim var, sinirlerim harab olmus durumda...yavrum oyle hareketli ki anasi kurban ona valla yavrum icin dayanmaya calisiyorum..

hepinizi optum
Hadi inş allah önemli bir şey değildir. Gelip geçer hemencecik. :KK68:
Kızlar bugün kontrolümüz vardı kızım 43 cm 1800 gr olmuş herşey yolunda dedi ben sormadan ilişki yasak dedi doktorumuz bide kahve yasakmış 3 4 günde 1içebilirsin dedi
Maş allah bebişine. :nazar:

Evde koymayayim diye altınları çantama almistim.çok salagim yaniyor içim:KK43: insan bu kadar aptal ve salak olamaz.polisler şüphelileri araştırıyor,giden gelmez,hiç sanmam.dün eşimle fotoğraf çekimi için gitmiştik bir piknik alanına.annem ve kiz kardeşimde yanimdaydi,hepimiz uyumusuz nasıl oldu bitti anlamadik,ağlayamiyorum bile artık
Canım çok geçmiş olsun Allah can sağlığı versin. Çalan pisliklerde hayrını görmesin inş

kızlar hepinize güzel günler,
gebelikte haftada 2 kez tam pişmiş bıldırcın yumurtası yemek çok faydalıymış. bunu az önce öğrendim. bu konuda bilgisi olan var mı?

Benim bebeğimin beşiği ile gelecek yatağı nasıldır hiç bilmiyorum... Yastığı yorganı babannesi yapmıştı yün ama onlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum çok soğuk bir ildeyiz ama yine de başka yorgana ihtiyaç olur mu bilmiyorum...
Canım bence sağlıklı olanı yün bende hep yün yaptırdım

hepinizi optum
canım cok geçmiş olsun Allah yavrunu ve seni korusun inşallah iyi haberleriniz bekliyoruz

selam kızlar bugün gerçekten grip geldi oturdu dün ve gece epey şeyler yapıp içtim ama bana mısın demedi
kafam kalkmıyor midem bulanıyor üşüyorum sanki siz sağlıkla kalın görüşürüz
cok geçmiş olsun canım cok dikkat et kendine sıcak tut kendini olur mu

hepinizi optum
Çok geçmis olsun canım belki birseye alerjin vardır hemen kötü düsünme güzel haberlerini bekliyoruz.

Icine sindiyse ne guzel cnimmsaglikla.gelsin ogun insallah gun falan belirledinizmi doktorunzla buarada irenbden ayrilmis bizim.doktor mesj geldi gecen gun bana haberin vardir seninde nereyw girri bilmuyorum ama ben bekliyodum ayrilmasininhic sasirmadim :)

evet ayrılmış prof. olmuş medicalparka geçmiş kaan beyle beraber.ordaki tüp bebek merkezinin başına.
bende sevindim oraya geçtiğine medicalparkın iş anlayışı ona göre bence.
hayırlısı olsun diyelim.2.bebiş için yine ahmet beyle olacağım ben medicalden kopamıycam anlaşılan

Canım bence sağlıklı olanı yün bende hep yün yaptırdım

Canım zaten Erzurum çok soğuk ya.. Gerçi ev o kadar soğuk olmaz ama yine de işte soğuk memleket.. Sağolsun yastık yorganı k.v. yapmıştı taa ilk gelin geldiğim zaman vermişti hatta nevresim takımıyla beraber bi de :KK68: Bi yatağı da gelsin bakayım hazır yatak ne kadar sağlıklı nasıl bişi.. Bi de uyku seti alsam o yorgan da yetmez mi.. Battaniyesi felan da olacak... Ay bu sorular hiç bitmeyecek ya bebişlerimiz doğana kadar :KK45:

Back
X