- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
ayy nasıl rahatlıyorum o kadarda dikkat ediyorum yediklerime ama yine alamadım işte çok sağolun yaaSenin kilo almanla bebeğin almasının ilgisi yok canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy nasıl rahatlıyorum o kadarda dikkat ediyorum yediklerime ama yine alamadım işte çok sağolun yaaSenin kilo almanla bebeğin almasının ilgisi yok canım..
İyi geceler canım nasılsın?İyi gecerler tatlı annecikler![]()
Sorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buyuttum bendeBuradayız canım valla..
Yeme yeme benimde canım çok istiyo yiyorum aynen kilo oluyo![]()
Bana zaten yasak canım yürümekSorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buyuttum bende
Kizlar tempolu yürüyüşe basladiniz mi ? Annem şuan yürümuyor beni erken dogum yaparsin deyip sizde durumlar nasil ?
Bana zaten yasak canım yürümek![]()
İyi geceler zeyyim valla nasil olalim iste.. Kv ve esim bugun evi temizledi esyalari yerlestirdik yatagida hazir.. Kediyi odaya almiyoruz artik yatagi falan tirmiklar cunku icinde yatar simdiden cok fena kapida bagirip duruyor nasil aliscak bilmiyorum.. Sen neler yapiyosunkalan eksikleri almissin hetalde bugun gule gule kullansin kizlarin insallahzeyy88 .!.:İyi geceler canım nasılsın?
Ben her aksam orta tempoda yuruyorum 35 40dk benim annemde aksam yetmez sadece diye her sabah kahvaltiya cagiriyo ayni sitede oturuyoruz biraz asagida onlara gidip geliyorum bideSorma ya zaten normalde jennifer lopez gibi koca popoluyum iyice buayum bende
Kizlar tempolu yürüyüşe basladiniz mi ? Annem şuan yürümuyor beni erken dogum yaparsin deyip sizde durumlar nasil ?
Hoşgeldin canımgececi annişler ben de geldim yerim boş kalmasın dedim :)
12-01 arası 1 saat uyumuşum daha doğrusu sızmışım oturarak o da sabahçıyım sanırım artık
evet yürüyüş doğuma da hazırlık ama beni şimdiden rahatlatıyor mide açısından
iyi geceler kızlar bende sirtimda nefes almami bile zorlastiran bi agriyla uyandimRabbim tüm çalışanların yardımcısı olsun zor işleriözellikle uykusuz hamişlerin
Kesinlikle bende şimdi rahatladim.. iyi ki varsınızTatlım bugün bende öğlen uykusuna yattım sanki kalbim sıkışıyormuşta nefes alamıyormuşum gibi uyandım çok korktumÇok kötüydü jefes darlığı zaten yaşıyordum arada ama bu seferki çok zorladı Allahtan hepimizde olan şeyler buraya girince hepimizde aynı belirtileri okuyorum o an rahatlıyorum iyiki varsınız
![]()
Yuruyebiliyosan canim o haftada tebrik ediyorum seniBen her aksam orta tempoda yuruyorum 35 40dk benim annemde aksam yetmez sadece diye her sabah kahvaltiya cagiriyo ayni sitede oturuyoruz biraz asagida onlara gidip geliyorum bide