- 2 Nisan 2009
- 960
- 834
- 408
- 40
Canım merak ettim banada gönderirmisinPerine masaji zeyy senlik bisey degil dun bi denedim poofff biraz zor ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merak ettim banada gönderirmisinPerine masaji zeyy senlik bisey degil dun bi denedim poofff biraz zor ..
Ben aldım altında tül olunca daha güzel duruyor bence tabi zevk meselesikızlar bu kapı süsünün altına ayrıca tül alacak mısınız.kapıya
Tatlım etiketi kendinmi yaptın nasıl yaptınKızlar arkadaşlarıma boyle bir hediye hazirladim isim etiketi büyük olmuş kucultup yapistiracam üstüne
Canım merak ettim banada gönderirmisin
http://www.zazzle.com/ diye bir siteden canım ingilizce site baby sticker yazdım sonra begendiğim resmin üstüne tıkladım resmin altında customize ıt yazıyo bastım ona sonra sağ taraftadüzeltme yerleri var ordan bebeğimin ismini filan yazdım sonra ekran alıcısından kopyaladım canım açıklayıcı olmuştur umarımTatlım etiketi kendinmi yaptın nasıl yaptın
Ben aldım altında tül olunca daha güzel duruyor bence tabi zevk meselesi
Normal tül canım ben kapı süsünü aldığım yerde yanında verdiler çiçekçilerdende alabilirsin bana 7 metre verdiler hastane Kapısınıda süslersin belki dedilernette 6 mt yeterli diyorla ama sen kaç metre aldın? birde normal tül mü alacağız
Kızlar bebişinin kafası aşağıda olanlarrr
Kafasıyla ayaklarını itip gerinme hareketi yapıyomu sizinkiler de?? Benim bi tanesi o pozisyonda 2 gündür sürekli gerinme hareketi yapıyo kafası da çok aşağıda...
diğerinin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o çok kibar hareket ediyo arada bir..
Normal tül canım ben kapı süsünü aldığım yerde yanında verdiler çiçekçilerdende alabilirsin bana 7 metre verdiler hastane Kapısınıda süslersin belki dediler
Teşekkür ederim canımhttp://www.zazzle.com/ diye bir siteden canım ingilizce site baby sticker yazdım sonra begendiğim resmin üstüne tıkladım resmin altında customize ıt yazıyo bastım ona sonra sağ taraftadüzeltme yerleri var ordan bebeğimin ismini filan yazdım sonra ekran alıcısından kopyaladım canım açıklayıcı olmuştur umarım
aynen cnm benımkı de oyle kafa aşağıda ayaklar sankı ağzımdan cıkcakmıs gıbı oluyoKızlar bebişinin kafası aşağıda olanlarrr
Kafasıyla ayaklarını itip gerinme hareketi yapıyomu sizinkiler de?? Benim bi tanesi o pozisyonda 2 gündür sürekli gerinme hareketi yapıyo kafası da çok aşağıda...
diğerinin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o çok kibar hareket ediyo arada bir..
cnm bu tül sadece kapı ıcınmı yoksa ben pusete yatak basına fln da bağlamayı düşünüyorum 7 metre yetermıkıNormal tül canım ben kapı süsünü aldığım yerde yanında verdiler çiçekçilerdende alabilirsin bana 7 metre verdiler hastane Kapısınıda süslersin belki dediler
Tüller iki çeşit canım normal çiçeklere yaptıkları bide kristal tül oluyo pusete yapıcam dedin ya nasıl olduğunu anlamadım cibinlik gibimi dedincnm bu tül sadece kapı ıcınmı yoksa ben pusete yatak basına fln da bağlamayı düşünüyorum 7 metre yetermıkı
yok cnm böyle etrafına dolayıp onden fıyonk yapıcam sadeceTüller iki çeşit canım normal çiçeklere yaptıkları bide kristal tül oluyo pusete yapıcam dedin ya nasıl olduğunu anlamadım cibinlik gibimi dedin
Hımm anladım şekerim o halde normal tül alabirsin metresi 1 lira zatenyok cnm böyle etrafına dolayıp onden fıyonk yapıcam sadece