2014 Kasım Anneleri

Tatlım etiketi kendinmi yaptın nasıl yaptın
http://www.zazzle.com/ diye bir siteden canım ingilizce site baby sticker yazdım sonra begendiğim resmin üstüne tıkladım resmin altında customize ıt yazıyo bastım ona sonra sağ taraftadüzeltme yerleri var ordan bebeğimin ismini filan yazdım sonra ekran alıcısından kopyaladım canım açıklayıcı olmuştur umarım

Kızlar bebişinin kafası aşağıda olanlarrr
Kafasıyla ayaklarını itip gerinme hareketi yapıyomu sizinkiler de?? Benim bi tanesi o pozisyonda 2 gündür sürekli gerinme hareketi yapıyo kafası da çok aşağıda...
diğerinin kafası yukarıda ayaklar aşağıda o çok kibar hareket ediyo arada bir..

nette 6 mt yeterli diyorla ama sen kaç metre aldın? birde normal tül mü alacağız
Normal tül canım ben kapı süsünü aldığım yerde yanında verdiler çiçekçilerdende alabilirsin bana 7 metre verdiler hastane Kapısınıda süslersin belki dediler

Kafasıyla ayaklarını itip gerinme hareketi yapıyomu sizinkiler de?? Benim bi tanesi o pozisyonda 2 gündür sürekli gerinme hareketi yapıyo kafası da çok aşağıda...

benimki aynen öle canım dimdik oturmak zorundayım o yüzden :D

Normal tül canım ben kapı süsünü aldığım yerde yanında verdiler çiçekçilerdende alabilirsin bana 7 metre verdiler hastane Kapısınıda süslersin belki dediler

tamam saol canım bende alayım

http://www.zazzle.com/ diye bir siteden canım ingilizce site baby sticker yazdım sonra begendiğim resmin üstüne tıkladım resmin altında customize ıt yazıyo bastım ona sonra sağ taraftadüzeltme yerleri var ordan bebeğimin ismini filan yazdım sonra ekran alıcısından kopyaladım canım açıklayıcı olmuştur umarım
Teşekkür ederim canım

T tubahakan kesinlikle suyu ihmal etme çok içmeye gayret et günde en az 3litre iç dedi bana dr. hem bebeğin susuz kalmasın hem senin böbreklerinin sağlığı için de gerekli Allah muhafaza sıkıntı yaşama sonra

aynen cnm benımkı de oyle kafa aşağıda ayaklar sankı ağzımdan cıkcakmıs gıbı oluyo:-) bı sağımda bı solumda

cnm bu tül sadece kapı ıcınmı yoksa ben pusete yatak basına fln da bağlamayı düşünüyorum 7 metre yetermıkı

cnm bu tül sadece kapı ıcınmı yoksa ben pusete yatak basına fln da bağlamayı düşünüyorum 7 metre yetermıkı
Tüller iki çeşit canım normal çiçeklere yaptıkları bide kristal tül oluyo pusete yapıcam dedin ya nasıl olduğunu anlamadım cibinlik gibimi dedin

Biz yürüyüşten geldik teyzeler bi sürü kedi de besledik :KK46: buda göbüş :KK49:

Eklentiler

• IMG_20140922_234157-1.webp
    IMG_20140922_234157-1.webp
    260,6 KB · Görüntüleme: 104
devlet has. de kapı süsü vermiyorlar mı ? ben her oda kapısında görüyorum ama ya herkes alıp asıyo yada hastane hediye edyo diye düşünüyorum. bilgisi olan var mi bu konuda

Back
X