• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Bende cok oksuruyorum.. Kizima birsey olacak diye kendimi tutuyorum oksurmemek icin ama bogazim tirmik tirmik. Oksurdugum anlarda da cok siddetli ojsuruyorum. Birde bulantim var ki hic sorma :)

Ay bu midem yanıyor diyenlere çok üzülüyordum başıma geldi ilk defa iyi mi? :KK17:
Resmen acı su geliyo ağzıma. Bu nasıl bişey yaaa?
Yüksek yastıkta yatıyorum bi de. :63:
Offffffff :KK42:
Aramıza hoş geldin bacım..başlarda süt ayran yoğurt iyi geliyo ama sonradan gaviscon şurup da fayda etmiyor..saydıklarımdan içmeyi dene..

Geçmiş olsun canım benimde midem 2 haftadır felaket yanıyor ve dediğin gibi acı su geliyor. Dr rennie tablet verdi şimdilik. Devam ederse şurup vericek. Pınaaarrrl bu gece nöbetçi bizmiyiz yaaa offff.. Eşim horul horul uyuyo valla
Gaviscon bana da her gittiğimde yazıyor ama ısrarla içmiyorum. İlaç içmeyi sevmiyorum canım. Sana da geçmiş olsun. Çok pis bişey yaa.

Ekmek ye cok iyi geliyor sunger gibi cekiyor ben oyle yapiyorum..
Eneeemmmm bileydim gece yerdim, süründüm sabaha kadar. Sağol canım denerim artık onu. Diyetteyim ya azıcık yesem olur dimi?

Aramıza hoş geldin bacım..başlarda süt ayran yoğurt iyi geliyo ama sonradan gaviscon şurup da fayda etmiyor..saydıklarımdan içmeyi dene..
Yatarken de yogurt yemiştim. Gaviscon zaten içmiyorum. Carputi ekmek dedi onla süt, ayranı denicem kuzum. Sağolasın

Günaydınnnnnn kasımın cicişleriiii. :KK15:
Biz uyandık babamızı gönderdik kahvaltı yapıyoruz:KK72:
Diyetteyim yaa rüyamda poğaçalar falan gördüm. Ankarada Zerdali pastanesi var onların peynirli poğaçası çok güzel oluyor tam rüyamda almışım ısırıyordum ki kocacım uyandırdı.
Gidip alıyımmı dedi , yok dedim diyetteyim. :KK60:

Sizde ne var ne yok kuzular???

Günaydınnnnnn kasımın cicişleriiii. :KK15:
Biz uyandık babamızı gönderdik kahvaltı yapıyoruz:KK72:
Diyetteyim yaa rüyamda poğaçalar falan gördüm. Ankarada Zerdali pastanesi var onların peynirli poğaçası çok güzel oluyor tam rüyamda almışım ısırıyordum ki kocacım uyandırdı.
Gidip alıyımmı dedi , yok dedim diyetteyim. :KK60:

Sizde ne var ne yok kuzular???
ayyy benim de midem bulanıyo ishal olmuşum

Back
X