- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
Cok asiri yeme son zamanlarda abartirsin bende son zamanlarda cok yicem..carputi bende bi zararını göremedim çok şükür üstelik ard arda yiyorum öyle 1 2 tane de değil
şifa niyetine..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok asiri yeme son zamanlarda abartirsin bende son zamanlarda cok yicem..carputi bende bi zararını göremedim çok şükür üstelik ard arda yiyorum öyle 1 2 tane de değil
şifa niyetine..
Birgen cim bende almak istiyorum bu sekerlerden sen nereden aldin? birde fiyati ne kadar?
Kızlar ben bursada oturuyorum buradan toptancılardan bir arkadaşa rica etmiştim o aldı 40lı paket 20tlcanım bu şekerler internettede satılıyor mu ?bende alsamm
İnnuk bende istiyorumsizlere de gönderdim :)
Canım sen sticker işini ne yaptın ben güzel bişey beğenemedim halaCok asiri yeme son zamanlarda abartirsin bende son zamanlarda cok yicem..
İste bacım iste.. İstemek en kolayi valla icraata nasil geccez amanin yaaMetiste post: 37021483 .!.:İnnuk bende istiyorum
Ben eşimle gece yürüyüşlerini çok seviyorum 23.00 dan sonra, hava buz gibi oluyor tam benlik 35-40 dk bebeğimizden konuşarak yürüyoruz eve dönüş yolunda ben uyuyorum desem yeridir eşime tutanarak geçiyor dönüşYuruyorum valla alisstim gecen tosun pasam elini cikarip durdu tuttum bende elele romantik bi yuruyus yaptik
 Ama eve geldi mi sonrası rüya gibi hafiflemiş bir vucut ve mide miss
 Ama eve geldi mi sonrası rüya gibi hafiflemiş bir vucut ve mide miss

Ben eşime hayatta yaptıramam onu kendimde nasıl yapıcam orası muammaİste bacım iste.. İstemek en kolayi valla icraata nasil geccez amanin yaa

Neyi yiyosun tatlımcarputi bende bi zararını göremedim çok şükür üstelik ard arda yiyorum öyle 1 2 tane de değil
şifa niyetine..
Ya ben mevlutte dagitcam ya dogunca yaptircam tarihte yazsin.. Pinaryavuz demisti kinaojeleri diye bi instagram hesabi var kadinla bi gorussene guzel etiketler yapmis..Canım sen sticker işini ne yaptın ben güzel bişey beğenemedim hala
Amin canim cok gecmis olsun ikinizede.. inşallah en kisa zamanda geçer
İste bacım iste.. İstemek en kolayi valla icraata nasil geccez amanin yaa

Ben eşime hayatta yaptıramam onu kendimde nasıl yapıcam orası muamma
Neymiş bu canım ya yazsana bana özelden..normal doğumlailgili bişeyse uygulayamam ama merak ettim
Bana dr hurmayı 2 füden fazla yeme demişti rahim kasılmalarını artırırmışBen gunde iki tane yiyorum.. Bi zararini gormedim.
Ayy netten baktımda çok riskli bişey buPerine masaji zeyy senlik bisey degil dun bi denedim poofff biraz zor ..

Ben denedim bide amaniiiAyy netten baktımda çok riskli bişey bu

Bana da gönder lütfeeen
 Böyle birşey alırsam ilk aylar böyle yatıramam kusarsa Allah korusun boğulur diye. Hem yan yatıracak hemde yüksekte tutacak ne olabilir
 Böyle birşey alırsam ilk aylar böyle yatıramam kusarsa Allah korusun boğulur diye. Hem yan yatıracak hemde yüksekte tutacak ne olabilir