• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

yle olur diye, moralim bozuluyor. Zaten aşırı duygusalım, kuş uçsa gözümden yaş akıyor. Doğum sonrası için mutluluk ve heyecan karışımı bişeyler olur derken, onları okuyunca karamsar ve üzgün bir ruh haline girdim.

Canım o hepimize olacak ister istemez lohusa sendromu dedikleri geçici bişey. Şu an normal o yaşadıkları. Şimdiden onlara takılıpta kendinizi korkutmayın :)

Canım o hepimize olacak ister istemez lohusa sendromu dedikleri geçici bişey. Şu an normal o yaşadıkları. Şimdiden onlara takılıpta kendinizi korkutmayın :)

Evet, geçici bişey di mi? Of, bi an fazla kaptırmışım kendimi cidden. Sonuçta bebeklerimiz sağlıkla gelsin, lohusalık ruh hali de geçer gider.

Oy valla bunu duymaya ihtiyacım varmış innuk, sağolasın :)

Günaydıııııın En Büyük TÜRKİYE Sabah 7 de uyandık babamızla kahvaltımızı yaptık kızımla 2 saat geçmeden tekrar dalmışız:-) Yawrum benim uyku hormonlarım tontişimede geçiyor heralde ben uyanana kadar uyanmıyor :cool:
carputi carputi göbüş paylaşmışsın heralde bulamadım :KK55:

İnşallah... Sanki böyle doğum sonrası "ÖSS sonrası yaşanan tuhaf ruhsal boşluk" gibi bir havadalar doğum yapanlar.. Ben cidden baya bir koktum. :KK43: Kış da geliyor zaten, güneş de yüzünü göstermezse, yağmur, kapalı hava filan iyice basarlar bana o doğum sonrası ağrı, sızı, göğüs yarası, uykusuzluk içinde...

geçenlerde ben de arkadaşı görünce baya strese girdim ağustosta doğum yaptı. baya zorlanıyordu, yanında da sadece gündüzleri kv varmış. hala misafir almıyor. ama sonra bi tanıdık daha doğum yaptı onu duydum. 1 haftada sezeryanden ayağa kalktı, misafir bile aldı, şimdi de doğumgünüymüş, bebek ancak 20-25 günlük doğumgünü yemeği verecekmiş. bin kere maşallah nazarım değmesin:nazar: sanırım kişiye göre değişiyor bi de çok evham yapmamak lazım. ne kadar çok takarsan o kadar sıkıntı

günaydın güzel anneleeer :KK54:

canım ben de hamileliğimin başından beri günde beş tane fln yiyordum çok yediğimden olsa gerek bir aydır ara vermiştim şimdi tekrar başlamıştım ama burda arkadaşlar sancı yapar dediler ki iki gün önce üç tane yemiştim baya bi yalancı sancı çektim dikkat et bence ben son haftalarda yemeyi planlıyorum artık..

zeyycim bizim de bugün 16.30 da randevumuz :KK45: umarım kızlarımız iyilerdir.. ve ilk defa eşimden ayrı annemle gideceğim anneannesine poz verecek mi bakalım hala yüzünü görmek nasip olmadı da.. :KK43:

isyancım ben iki buçuk aydır enfeksiyonla uğraşıyorum iki kez antibiyotik kullandım resmen ve yine tahlil yaptırdım lökosit hiç bu kadar fazla çıkmamıştı :KK1: bugün randevumuz var doktorumuz kültür isteyecek sanırım.. bu enfeksiyonun bebeği etkileme ihtimali var mı biliyor musunuz? burda bir arkadaşıımz benim arkadaşımı sezaryene aldılar demişti öyle bir şey demesinden çok korkuyorumm..:KK12:

canım bana doktorum enfeksiyonun ilerlememesi lazım..eğer çok aşırı ilerlerse su kesesini patlatır demişti..
sanırım o yüzden sezeryana alınıyor çok ileri gittiğinde..
ama bizim o kadr ileir olsa zaten hastaneye yatırırlardı Allah korusun..

Anaaaaaaaa yerim ben sizi.
Tam saçı başı dağıtmış harıl harıl test çözerken ne güzel moral oldunuz. :KK36:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim efenimmmmm. :KK19:
O zaman ben bi gideyim kuaförüme tavsiyelerinizle birlikte diyeyim ki benden ne olur? :)

İsyanımmmm o dediğin modeli de kestirdim daha önce yafrummm. Ne diyosun öyle mi yapıyım??
Eki Görüntüle 1250636

canım o modelide kestirdiysen bende kuaförüne bırak..
o seçsin bir model değişik olsun..

Arkadaşlar,

Hani şimdi biz çok heyecanlıyız, gün sayıyoruz, mutlu bir bekleyişimiz var ya... Eylül annelerini okudum azıcık, içim karardı benim :KK43: Sanki böyle çok mutlu bir olayı bekleyip bekleyip sonra beklentinin tersine gayet mutsuz günlere geçmişler gibi. Çok endişe ediyorum böyle olur diye, moralim bozuluyor. Zaten aşırı duygusalım, kuş uçsa gözümden yaş akıyor. Doğum sonrası için mutluluk ve heyecan karışımı bişeyler olur derken, onları okuyunca karamsar ve üzgün bir ruh haline girdim.

İnşallah çok zor olmaz o günler. Korktum ben.
yani bence beklentiyi yüksek tutmazsak çok sorun yaşamayız. Tabiiki çok zorlanacağız,ama minicik bir bebişin eline de dokunma mutluluğu yaşayacağız.

günaydın güzel anneleeer :KK54:

canım ben de hamileliğimin başından beri günde beş tane fln yiyordum çok yediğimden olsa gerek bir aydır ara vermiştim şimdi tekrar başlamıştım ama burda arkadaşlar sancı yapar dediler ki iki gün önce üç tane yemiştim baya bi yalancı sancı çektim dikkat et bence ben son haftalarda yemeyi planlıyorum artık..

zeyycim bizim de bugün 16.30 da randevumuz :KK45: umarım kızlarımız iyilerdir.. ve ilk defa eşimden ayrı annemle gideceğim anneannesine poz verecek mi bakalım hala yüzünü görmek nasip olmadı da.. :KK43:

isyancım ben iki buçuk aydır enfeksiyonla uğraşıyorum iki kez antibiyotik kullandım resmen ve yine tahlil yaptırdım lökosit hiç bu kadar fazla çıkmamıştı :KK1: bugün randevumuz var doktorumuz kültür isteyecek sanırım.. bu enfeksiyonun bebeği etkileme ihtimali var mı biliyor musunuz? burda bir arkadaşıımz benim arkadaşımı sezaryene aldılar demişti öyle bir şey demesinden çok korkuyorumm..:KK12:
Tatlım bendede lökosit çıkmıştı önemli olan kültürdede çıkması kültürde bişey çıkmayınca dr ilaç yazmadı

canımm şekerlerini paylaşır mısın fikir vermek açısından
Bitsin tabiki yuklerim foto canim
şekerim özleyn birbirinizi arada böle ayrılıklar güzel oluyor..
biz burdayız baka ekşın mekşın herşey var aklına getirtmeyizz..
Allah kavuştursıun şekerimm geçer 4 gün hemen
Sagol canim simdi yolladim:KK61:
Özlem lazim arada haklisin biraz da uzun yola gidiyor ondan herhalde aklim kaliyo:KK61:
Buralardayim takiptekim sizleri gelsin ekşınlar:KK19:

canım bende genişleme yokmuş sadece baskı yapmış..şükür genişleme falan olmadı..
ama bir arkadaşımda 14 haftalıkken başlamıştı..kontrol altında şimdi..onunda aynı kaldı ilerleme olmadı..
inş su sürecide atlatalım hayırlısı ile gelsin bebişler dünyaya
İyi bari genişleme olmamış sende. Aynen canım atlatalımda gelsin bebişlerimiz.
Kızlar kızlar Nst sonucunu aldik şükür hersey yolunda :) bir MASALLAH alalim benim oğluma :)
Maş Allah oğluşuna :nazar::nazar: Çok yakışıklı olacak Allah nazarlardan saklasın :KK36:

canım bana doktorum enfeksiyonun ilerlememesi lazım..eğer çok aşırı ilerlerse su kesesini patlatır demişti..
sanırım o yüzden sezeryana alınıyor çok ileri gittiğinde..
ama bizim o kadr ileir olsa zaten hastaneye yatırırlardı Allah korusun..

canım o modelide kestirdiysen bende kuaförüne bırak..
o seçsin bir model değişik olsun..
Allsh korusun canım ya bakalım bugün neler duyacağım.. bir de doktoruma göğüs pompasını soracağım medela elektrikli mini hakkında bilgisi olan var mı o yeterli midir acaba?

Tatlım bendede lökosit çıkmıştı önemli olan kültürdede çıkması kültürde bişey çıkmayınca dr ilaç yazmadı
ben niye iki kez antibiyotik kullandım o zaman hep tahlil sonucuna göre verdi doktorum umarım bebeğime bir zararı olmamıştır :(

Back
X