- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
Yine mi...Geçmis olsun.senin bir formülün vardı deneseydin iyi geliyor demistin
Tuzlu su ve karbonatla gargara yapıyodum. Iyi geliyordu ama sanırım dişim ona Bağışıklık Kazandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi...Geçmis olsun.senin bir formülün vardı deneseydin iyi geliyor demistin
Ben hala vantilatör kullanıyorum sizde öyle misiniz? bu sıcaklama olayı bir türlü bitmek bilmedi havalar da serinledi biraz ama beni etkilemiyor hiç
Meyveliler gazlı içecek canım. Çok sevmeme rağmen içmiyorum ben..Satışını yapan arkadaşım vardı da aynı olmadıgını ordan biliyorum. Bi de bu limonataları içmeyin. Çok zararlı. Aman dikkat edin.kızlar hamilelikte magnezyum için günde 1 tane soda içilmesinin önerildiğini biliyorum peki bu meyveli sodalar için de geçerlimi sizce cuku ben sade içemiyorum hep meyveli içtim bu zamana kadar yanlısmı yaptım dıcem ama gectı bı kere![]()
beyaz inci e bebekten hangi oyuncakları aldın benimde almam lazım ama karar veremiyorum paylaırsan bilgi olur bana
Tuzlu su ve karbonatla gargara yapıyodum. Iyi geliyordu ama sanırım dişim ona Bağışıklık Kazandıbu defa ağrım fazlaydı, etkisi olmadı sanırım. Minosette hafif etki etmeye başlamışken uyumaya çalışayım, yoksa dünkü gibi uyuyamicam
iyi geceler Eren'in annesi
öpüyoruz seni
Hic mi kullanilmiyor? Keske almasaydim ya :)
Unutmusum alt acma vs de konacak, baya dolacak cantalar yaa.. su pijemam da gelseydi siparis ettik... 29 kasim dogumm. 15 ekim gibi hazirlasam iyi mi?
Benim kocada öyle valla ama ben hasta olacam galiba boğazım kötüleştieşimde camı kapıyı kapatıyor bir de perdeleri çekiyor soğuk gelmesinmiş dışarda kar soğuğu var hasta olucaksın yine diyor ay yanıyom ben adam anlamıyo
Hadi kıyamazsan....
Bende öyle diyorum Erenim bi gelsin, o annesine yardım eder. Erkek adam temizlik mi yapar diyor ya. Valla dedim yardım etsin annesine, ilerde de eşine eder. Oğluna iş yaptırmazmış beyefendi. Bu gidişle bizim bir de kız çocuğa ihtiyacımız var sanırım arkadaşım.. Bu arada çok denedim olmuyo, sinirden kapattım Sayfayı. Yarın tekrar almaya çalışırım
Günaydın... amin canımgünaydınlarrrhepimiz için hayırlı sağlıklı bereketli bir yeni gün olsun inşallah
![]()
günaydın...okh bizim yerimizede yatgünaydınlarrr babamıza kahvaltı hazırladık şimdi kahvaltı yapacağız ohhh sonra kızımla göbüşümüzü devirip yatacağız
Günaydıngünaydın sevgili anne adayları........![]()
Günaydın canım ne güzel dolabım dolu küçük zaten kurban etide olacakgünaydın kızlarrrr bugün erken kalktım doğum için annem ve kv ile su böreği açıcaz yani onlar açcaklar ben bakcam dolmalarıda attık buzluğa bunuda yaptıkmı mısafır ıkramı taamdır![]()
Ben hala vantilatör kullanıyorum sizde öyle misiniz? bu sıcaklama olayı bir türlü bitmek bilmedi havalar da serinledi biraz ama beni etkilemiyor hiç
Valla bi surat yaptım. Ne oldu Hayatım diyo, canın neye sıkkın:)) baya bi konuşmadım. Sonra şu evin haline bak ya dedim, tamam yaparız diyo. Ayy yaparız kelimesinden nefret ediyorum.. Yapamam dese daha iyi, beklemem en azından. Sonra beni üzgün görünce. Aldı süpürgeyi eline:)) bütün odalar mı diyo bide..
İyi geceler kızlar!
Herkes uyuyor sanırım.
Geçmişi ilk defa okumadan direkt geçiyorum.
Gece 23 civarı ilk defa sancılarla tanıştım. Sanırım yalancı doğum sancısıydı.
Sol kasıklarımdan, böbrek yerimden bir girdi adet sancısı gibi, kıvrandım resmen. Düzensiz olmadığı ve şekil değiştirdiğimde ağrı hafiflediği için dikkate almadım.
Daha önce söylemiştim, eşim uykusuz kalmamamız için salonda yatıyor. Bizim ev biraz büyük, salonla yatak odası en uzak odalar birbirine. Son gücümle bağırdım ama duymadı, uyumuş, whatsapptan yazdım onu da görmemiş. Muhtemelen sabah uyandığında çok üzülecek niye gelip uyandırmadın diyecek ama kalkmaya derman bulamadım.
Diyeceğim o ki; artık yolun sonu görünüyor kızlar. Artık iyice hissettirmeye başladı vücutlarımız doğumun yaklaştığını. 1 ay var neticede. Her şeyin hayırlısı olsun inş.
Bende durumlar böyle..
Bugün kv ile suluhana gidip alışveriş yapacağız. Hastane odası için süslemeler alacağım. Tül, sepet, ikram kürdanları falan.
Sizler nasılsınız? Ne var ne yok?
günaydın kızlarrrr bugün erken kalktım doğum için annem ve kv ile su böreği açıcaz yani onlar açcaklar ben bakcam dolmalarıda attık buzluğa bunuda yaptıkmı mısafır ıkramı taamdır![]()
Günaydın anneler biZ bugün kontrole gidiyoruz...eşimin yoğun işleri var o yüzden anneanne ile gitcez umarım bebeğim büyümüştür..
inşallah canımGünaydın anneler biZ bugün kontrole gidiyoruz...eşimin yoğun işleri var o yüzden anneanne ile gitcez umarım bebeğim büyümüştür..
Gerçekten öyle hamile kaldığımdan beri bin türlü kötü doğum hikayesi dinledim bir sürü düşük hikayesi doğum sonrası depresyonları ama takmıyorum canım . Hiç korkmuyorum şu an da sancım başlasa hazırım bir an önce onu kucağıma almak istiyorum ve onunla çok mutlu olcağımıza inanıyorum kim ne derse desin amaan
aynen öyle grümcem de hamile korkma dedi yok dedimne korkacam sonuçta çıkacak ordan sağlıklı dogsun da yeter bana miss kokusu her şeyi unuttururAl benden de o kadar, geçen gün biri sordu "ayy korkmuyor musun?" , neden korkayım ya, doğum yapan ilk ve son kadın ben olmayacağım sonuçta. İçimde kalmayacak illa ki çıkacak bu , korkmuyorum valla. Ne yazıldıysa alnıma onu yaşayacağım. Tek isteğim bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. Çekilen tüm sıkıntılar ve acılar unutulur, geriye möis kokulu yumuşacık bebeklerimiz kalır.
Bende cevremdekiler kullaniyor diye almistim.. bilemedimhiç kullanılmıyor. düşününce mantıklı da geliyor aslında. boşver kaldır kenara, kendine kullanırsın belki, kokusu kesin süperdir.