• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar kasiklarim ve belim agriyor suan normal mi?? Adet sancisi gibi..
Yalanci sanci olamaz herhalde dimi daha haftam erken degil mi?

[/QUOTE
cnm normaldir büyük ihtimal ayaklarını uzat dinlen biraz ağrısı geçer. benim bu günlerde sürekli oluyor kasıklarım ağrıyor devamlı bebek baskı yapıyor ama benim son ay olduğu için arttı. ağrıları dinlememeye çalışıyorum, az kaldı artık

Kızlarrrrrrrrrrrr bana yardım edin karar veremiyorummmmmmmm nolursunuzzzzzzzzz.... Baktığım hediyelikler şöyle hangisi daha mantıklı güzel geliyor size lütfen fikrinizi beyan edin de alayım...

Eki Görüntüle 1252685 Bu var böyle sabun emzik şeklinde... Tane 2,90 TL

Eki Görüntüle 1252686 Bu sabunu da çok beğendim ben... Tane 3,25 TL

Eki Görüntüle 1252687 Bir de böyle bişi yapmışlar.. Burdakiler biblo... Bebek şekeriyle beraber biblo yapmışlar.. Sepeti kapı süsü de veriyor.. Biblolardan 50 tane varmış.. Yani hepsi içinde toplam fiyat 108 TL
Arada kaldım sizce hangisi daha hoş görünüyor...?

Ben oyumu sabunlardan yana kullanıyorum tatlım..
Şimdi mesela iş arkadaşların masasına koysa güzel kokusundan ötürü emzikli olan hoş olmaz melekli olan aksesuar gibi güzel olur..

Bacılar günaydın. 2 hafta önce bebegimin kontrolde zayıf olduğunu yazmıştim. Bugün yani 15 gün sonra kontrole gittim. 1557 gr dan 2145 gr a çıkmış oğlum. Çok şükür kilo almış kuzum. Doktor çok iyi yakalamış dedi. Allah ima binlerce kez şükürler olsun.

Ayy maşallah canım neler yedin 15 gündür söylermisin :(

Yadaha doktorum yalamci kasilmalari bile anlatmadi, nasl olacak bilmiyorum. :( bu gittigimde söracm sorularmi not alip,
Suan belim ve kasigim agriyo,gitmelimiyim doktora. Magnezyumu icecek birazdan. :(

Öyle mi diyorsun, rahmim mi genisliyo ki, bana ilk defa oldu.

Bacılar günaydın. 2 hafta önce bebegimin kontrolde zayıf olduğunu yazmıştim. Bugün yani 15 gün sonra kontrole gittim. 1557 gr dan 2145 gr a çıkmış oğlum. Çok şükür kilo almış kuzum. Doktor çok iyi yakalamış dedi. Allah ima binlerce kez şükürler olsun.
cnm sormayı unuttum ne yaptın bu süreçte nasıl kilo aldı senin bebiş

Bu hafta sonu kardeşimle beraber yapayım bari, zaten dondurucuda az yer kaldı, birazda su böreği yapıp koyayım, geri kalan yerler kurban etlerine kalsın.

Valla her an her şeyi yapabilirim, şimdiye kadar iyi niyetle, empati yaparak, saygımı asla bozmadan, hatta her durumda sevdiğimi belirterek geldik buralara. Ama kimse kalkıpta benim ailemi kullanmaya kalkmasın. Benim annem ağzını açmaz, bakar ama neden kayınvalidem hayatını yaşarken benim annem belki de tatile bile çıkamayacak.Bir sürü dükkanı var, evi var kirada. Versin bir dükkanın kirasını bize, madem işin ucundan azcık tutmayack bari maddi desteği olsun, bende çıkayım işten evladıma bakayım.
Ücretsiz izin hakkın yok mu onu kullanırsın.Hem biraz bekle bakalım belki bebek doğduğu zaman kv fikri değisir kendisi bakmak ister sonuçta ilk ve tek torun anladığım kadarıyla...

Kızlar Merhaba. Sizi hep takip ediyorum ama yazamadım daha önce. Su an 35 haftalik hamileyim.Benim oğlumun başı büyükmus biraz. Doktor 3 hafta önden gidiyor dedi.sezeryan için 22 ekim e randevu verdi.sizce normal doğum zor mu olur bi de 3 hafta erken gidiyorsa daha mı önce doğar acaba:(

hanımlar ya benim dünden beri çoğu kez karnım taş gibi oldu sertleşti bırakmıyor bir türlü ne yapsam acaba dün doktordayken de oldu iyice dikkat et bebeğin hareketlerine dedi iş güç yasakladı hala da sert gevşemiyo ne yapsam acaba
Ablacım yorma kendini doktorun is yapmanı yasakladıysa demek ki bebek rahat edemiyor sen hareket ettikçe sarsılıp toplanıyordur.Yorma tontisimizi:KK46:

hanımlar ya benim dünden beri çoğu kez karnım taş gibi oldu sertleşti bırakmıyor bir türlü ne yapsam acaba dün doktordayken de oldu iyice dikkat et bebeğin hareketlerine dedi iş güç yasakladı hala da sert gevşemiyo ne yapsam acaba

Canım öncelikle karnını mıncıklama oynama karnınla..düşünmemeye çalış..
Bel ve kasık ağrın var mı??
Bir de gaz sancısı da bu şekilde oluyo bebek gaZdan sıkıştığı için toplaşıyo yer açmaya çalışıyo panik yapma hemen canım..

Insallah kabul ederler canım dualarim seninle.

Dilek hanimdan bende oglyma mevl7t takimi aldim çok muntazam çalışıyor ve temiz kargoda bir gunde geldi sasirmistim hatta cok hizli gelince tavsiye ederim.

Fıstık emzik seklinde sabunlari cok begendim. Birde sarkhaneminonu.com diye bi site var ordada en alttaki magnetlerden yapiyolar bir bak istersen cok cesit var fikir olur sana tatlim

Canım en alttaki magnet de değil sadece biblo... Teşekkür ederim o siteye de bakıcam şimdi canım.. Bir türlü karar veremedim de..

Ben oyumu sabunlardan yana kullanıyorum tatlım..
Şimdi mesela iş arkadaşların masasına koysa güzel kokusundan ötürü emzikli olan hoş olmaz melekli olan aksesuar gibi güzel olur..

Ayy maşallah canım neler yedin 15 gündür söylermisin :KK43:

Benim de çok hoşuma gidiyor da işte hepsini birden de alamam ki karar vermem lazım... Bir de akşam eşime sorayım

Sabunlar kutunun içinde canım gözle görülen biryerde durmaz gibi ama biblo daha güzel olur bnce

Teşekkür ederim canım... Bakalım karar verebilirsem birine :KK47:

Herkesin düşüncesi farklı canım. Şimdi bence sabunlar çok güzel ama ben tercih etmem. Magnetli şekerlerde belki klasik oldu ama benim tercihim ondan yana. Benim buzdolabının üstü arkadaşların bebek şekerleriyle dolu. Çokta hoş duruyo rengarenk. Sabun sanırım banyoda Süs olarak kalır. Senin beğendiğin biblolar görünürde çok hoş ama insanlar onu evinin neresine koyar. Mesela benim evimde belli aksesuarlar var . Biblo türü Şeyler yok. Onun için bence magnet en mantıklısı. Bu arada Magnet biblo tercih etme derim. Mıknatıs taşıyamıyo onu, dolapta ters duruyor. Tabiki karar senin arkadaşım

Anladım canım sağol fikirlerin için.. Evet aslında hoş da duruyor magnetlere hiç bakmadım daha..

merhaba pericim ben magnetleri seviyorum ben sırf magnt olmasından dolayı almıştımset olmasıönemli değil demiştim biblolar güzel görünüyor bence ama senin kararın şekerim

Teşekkürler canım benim... Zaten kararsız biri olarak artık kaç güne alırım Allah bilir.. Umarım biblolar da güzeldir...

Öyle mi diyorsun, rahmim mi genisliyo ki, bana ilk defa oldu.
benim de senin haftalarda başlamıştı ağrılar. korktum doktora gittim hemen bişey çıkmadı. ablam rahim genişlediği için demişti aynen, bir de esnekleşiyormuşuz bel ağrıları da ondan. vücut doğuma hazırlıyormuş kendini

Canım öncelikle karnını mıncıklama oynama karnınla..düşünmemeye çalış..
Bel ve kasık ağrın var mı??
Bir de gaz sancısı da bu şekilde oluyo bebek gaZdan sıkıştığı için toplaşıyo yer açmaya çalışıyo panik yapma hemen canım..

çok da belirli ağrım yok canım sadece sert taş gibi gazdan olsa gerek ne yapsam da gevşese hep yatıyorum ama

Ücretsiz izin hakkın yok mu onu kullanırsın.Hem biraz bekle bakalım belki bebek doğduğu zaman kv fikri değisir kendisi bakmak ister sonuçta ilk ve tek torun anladığım kadarıyla...

Bekleyip göreceğiz bakalım ilerleyen günleri, ama görünen köyde kılavuz istemez derler. Ücretsiz izin kullanacağım bir süre, sonrası Allah kerim. Evet canım, ilk ve tek torun. Allah bebeğime ömür versin tabiki de, başka da çocuk istemiyorum şu an için. Öylede kalacak yani.

Kızlar benimde hep kalçamdan bıçak saplanır gibi ağrı giriyor bi kaç sanıye sonra çıkıyor uzun sürse kesin dayanamam bu da doğumla mı ilgili sanırım benim sancım belden tutucak gibi

Back
X