• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

ya ben bide emzirirkende boyatılmaz diye duydum sütten çocuğa geçermiş diye ama hiç araştırmadm daha aslı var mı ki inşallah yoktur öyle bişy
Tatlım daha masum tabii emzirmede boyatmak beyazım var diyosun ama uçlarına attır istersen çok sırıtmazsa

evet cnm cıft yonlu degıl, hafıf bı araba, ya off cnm sıkıldı ya... ıns kullanırken begenırım...

cnm sıkıldı bırden, okadar cesıt varken aldıgı arabaya bak.. kenarları korumalıklı degıl, travel degıl.. cıft yonlu degıl

tek olayı markası var. of :cry::KK43:

Merhaba cnim ayni arabayi 12 haziranda dogum yapan kuzenim kullanio ve daha dun konustuk kendisiylr cok memenun olfugunu prstik vehafif bir araba oldugunu soyledi o ayri olarak pusete ayak ortusu almis arabanin vardi ama.pusetin yoktu dedi onu takiyorum.abla gayet rahat kullaniyoruz dedi bencede gayt guzel araban saglikli guzel gunlerde kullan insallah

Canıııım çok sağolll:cool: Gebelik hormonlarının etkisiyle saçlarımda bayağı uzadı dahada uzatıcam bu modeli düşünemiyorum wuhhuuu:KK30: Haftaiçide maniküre gidiyim oje süremiyoruz bari düzelttiriyim manikürle fena gaza geldim :KK31:
cnım eminim cok yakışır bendede sac bayağı bayağı uzadı eskiden dirhem dirhem yılda bir cm oda ya uzarsa:KK48: şimdi aldı basını gidiyorrrr benideeee acaippp gaza getirdin:KK55:

Kızlaaaaaar iki hafta sonra evlilik yıldönümümüz, artık son iki kişilik bir kutlama yapmak istiyorum :KK60: Fikirlerinize açığım :KK64:

cnım eminim cok yakışır bendede sac bayağı bayağı uzadı eskiden dirhem dirhem yılda bir cm oda ya uzarsa:KK48: şimdi aldı basını gidiyorrrr benideeee acaippp gaza getirdin:KK55:
Hehhe gel gaza gel tabii az mı güzel anne nesli geliyor kasım anneleriyle :-) Şaka maka herkes az kilo aldı bende 9 kg aldım dr 5 kilosunu hastaneye hediye edip çıkarsın dediği günden beri heyecanlıyım :KK31:

canım bi haber ver
senin peşinde mi koşucaz gebe gebe seni olmasa bile kızları merak ettik :KK31:

bu saatten sonra zeyycim sıkı yönetim ilan ettim topıc te
bak seni mesela bugün yok yazdım rapor al da gel
artık böyle kim nereye gidiyor neden yok bilgi verecek topıcın cılkını çıkarma
meraklandıracak günlere girdik artık:KK76::KK71::cool:

Hahah çok tatlısın yaa :) arada yazmıştım sabah ama Görmediniz demekki :) annemlere gidince bilgdan giremediğim için yazamıyorum..
Birde bugün bebek kapı süsü ve hediyelikleri sipariş verdiğim kadınla sıkıntı yaşadım neyseki çözüldü problem :)

Kızlar merhaba :KK3:

Ben hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum yoğunluktan. Topiğin ilk bebişi doğmuş, allah analı babalı büyütsün ilk ablamızı :) hepimiz vakti gelince sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. :KK68:

Ben evde sıkıldıkça birkaç şey yaptım kızıma fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bu kapı süsümüz

20140925_231915.webp

Bu da duvara asacağım isim süsü

20140925_231754.webp

20140925_231805.webp

Yapımları tabi biraz uğraştırdı işin uzmanı olmayınca ama sonuca değdi bence :) şimdi de yine kumaş ve keçeden minik kalpler yapıp yatağının başucu süsleyeceğim, bitince paylaşırım yine...

Bebişlerinizle birlikte sağlıcakla kalın... :KK39:

Hehhe gel gaza gel tabii az mı güzel anne nesli geliyor kasım anneleriyle :-) Şaka maka herkes az kilo aldı bende 9 kg aldım dr 5 kilosunu hastaneye hediye edip çıkarsın dediği günden beri heyecanlıyım :KK31:
ben 50 ile baslammstım simdi 67 olmuşum :KK53:toplam 17 kilo :oops:almayada devam ediyorummm ohhh yarasınnn bana:KK45:

Ben hep okuyorum yazdıklarınızı ama pek yazamıyorum yoğunluktan. Topiğin ilk bebişi doğmuş, allah analı babalı büyütsün ilk ablamızı :) hepimiz vakti gelince sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza. :KK68:

Ben evde sıkıldıkça birkaç şey yaptım kızıma fikir olsun diye paylaşmak istedim. Bu kapı süsümüz

Eki Görüntüle 1254165

Eki Görüntüle 1254170

Eki Görüntüle 1254172

Yapımları tabi biraz uğraştırdı işin uzmanı olmayınca ama sonuca değdi bence :) şimdi de yine kumaş ve keçeden minik kalpler yapıp yatağının başucu süsleyeceğim, bitince paylaşırım yine...

Ellerine sağlık güzel olmuş

Eki Görüntüle 1254165

Eki Görüntüle 1254170

Eki Görüntüle 1254172

Ayyy çok tatlı olmuşlar güle güle kullanmak nasip olsun :nazar:

Eki Görüntüle 1254165

Eki Görüntüle 1254170

Eki Görüntüle 1254172

cokkk güzlll olmuss ellerinee sağlık canım bendee cok imrendim simdi :oops:
ama beceriksizim yapamam ki böyle güzel seyler:oops:

Eki Görüntüle 1254165

Eki Görüntüle 1254170

Eki Görüntüle 1254172

Cnm yaptiklarn cok guzel olmus ekune saglik helal olsun ya
Kum dogurdu ben gormedim yaaa noldu

Back
X