2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

yaa ben dünden beri o kadar kötü haberler duyuyorum ki (( Allahım miniğini,meleğini annesine ailesine bağışlasın inşallah. Anne ve babayı evlat acısıyla sınamasın ((

dün de bizim mahalleye yakın bir yerde erkek çocuğuna tecavüz etmişler. Artık psikolojim bozuldu evde tek başımayken çıt sesini duyunca kalp atışlarım hızlanıyor ((

Eşimle konuştum sanırım bizim evi kiraya verip site içinden bir eve kiraya çıkıcaz.. Allahım bizi kötü insanlardan korusun (((

geçmiş olsun canım habersiz bıraktın merak ettik sahiden. Senin o işverenlerini de Allah ayrıca vicdan merhamet versin.
Senin onlara muhtaç olduğunu bildiklerinden senin kanını emebildikleri kadar emiyolar. Tez zamanda doğumunu yap ve kurtul o iğrenç kurumdan

günaydın kızlaar..Öncelikle hasta olan ufak tefek kazalar atlatan arkadaşlara geçmiş olsun Rabbim hep iyilik güzellikler versin inş.ben bu hafta izinliyim yıllık iznim vardı almazsam yanıcaktı tabi alamıyordum ama nihayet aldım sene bitmeden..Eşimi bi telaş sardı günlerdir bebek odası ve arabası için kafa yoruyor kendimize araba ve eşya alırken böyle düşünmemişti hiç:) uyuyorum uyanıyorum travel sistemler üç tekerlekler çift yönleer imdaat hep gözümün önündeler diyo:) En iyisi ben bu hafta kesin şunu alalım diyip onuda kurtarıyım..Bende bi türlü karar veremiyorum kii

kesinlikle ihmal etme. Özellikle bilekliği ihmal etme. Ben 3 gündür kullanıyorum bileği oynatmadığım için çok rahatım.
sorma yaa ben de eşime espri yapıyorum beyyy siyatiklerim azdı diye gülüyor bana :))))

geçmişler olsun canım allah bir daha böyle görünmez kaza vermesin

yok canım artık en eski babaanneler bile bu hassasiyetin farkında oluyorlar. Bence bebeğinin ablasına hediyeler aldığını söylemekle başlayabilirsin. Doğduğunda da bu hediyeyi kardeşin sana aldı diyerek gönlünü alabilirsin. Kesinlikle çok işe yarıyor:))

Benim ablamın kızı var o bile kıskanır diye şimdiden hazırlık yapıyorum ben. Karnıma kulağını koyuyor. Ben de o duymadan ağzımla ayşenur abla ben seni çok seviyorum diyorum. O da karşılık veriyor ben de seni seviyorum diye. göbeğimi öpüyor:))
Ebruyu çok seviyormuş annesine hep öyle diyormuş:))) daha görmeden fethettim gönlünü:))

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım benim ya kıyamam Allah korumuş (

ilk çocuğun kabullenebilmesine yardımcı olmak için evet. bizim abimize de kardeşi paten ve transformers getirecekmiş.

eşime diyorum aldın mı mesajı aldım aldım almam mı diyor. biz aldık hediyelerini saklıyoruz şimdiden. kaan da bazen sarılıyor anne kardeşim beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum diyor. birşey yiyorsa falan anne sen yersen kardeşimde yer diyor ona ayırıyor falan. çok güzel şimdilik tepkileri doğunca nasıl olur bilmiyorum.

ama inan endişelerim hala devam ediyor iki çocuk ile ilgili...

kızlar sizlere birşey sorcam :)) belki aranızda birilerine komik gelecek belki bazılarınız hala o adeti devam ettiriyordur. Bebek doğduğunda 20si çıktığında mı ne bebeği tuzlu suyla silerler. ilerde teri kokmasın diye :))
Yeğenlerimde sahiden de işe yaradı sanki bebekliklerinde hiç terleri kokmadı.
ama bir yeğenimde babası karşı çıktı böyle saçmalık mı olur diye ona yapılmadı ama bebek olmasına rağmen teri çok ağır kokuyodu.
Sizce bu bir tesadüf mü ? İnananınız var mı böyle şeylere :))

ben itiraz etmicem çevremdeki her bebeğe denenmiş birşey ama sizin fikrinizi merak ettim :)))

çok geçmiş olsun canım ((
kıyamam nasıl canı yanmıştır ve hiç ses etmemiş ne kadar olgun bir çocukmuş o maşallah..

ben bunu göbeği düştüğünde yapılıyor diye biliyorum ben yaptırdım yani ananesi ve babanesi yaptı. sesimi çıkarmadım yapsınlar dedim. bana soracak olursan onunla bir alakası var mı diye bilemiyorum ama oğluşun teri kokmuyor ya da kuzguna yavrusu şahin görünürmüş o hesap

bence doğunca da böyle devam edecek tabii senin bu konudaki sınavın çok büyük. İkisine de eşit davranırsan veya abisinin artık abi olduğunu,bebeğin annesine muhtaç olduğunu,sen olmadan büyüyemeyeceğini idrak ettirebilirsen kesinlikle müthiş bir ilişkileri olacaktır.
Ben 3 yaşına gelince 2.yi düşünüyorum bu durum benim de şimdiden kafama takılan bir konu ama emin ol aile bilinçliyse kolaylıkla üstesinden gelinebilecek birşey. Sen gönlünü ferah tut. Senin gibi tatlı bir anne bunun üstesinden kolaylıkla gelir

ne zaman yapılır onu ben de tam bilmiyorum da işte yapılanlarda herhangi bir sorun olmadı. Ablam bile kızının ter kokusunun çok ağır olduğunu söylüyordu hep. bilmiyorum ki kuzgun şahin ilişkisi ile alakası var mı?
ama benim 4 tane yeğenim var hiç biri ablamın kızı kadar bebekken ağır kokmuyordu. Her gün banyo yaptırmasına rağmen ki ablam çok titizdir. Uyuyup uyanınca terliyor biraz bekleyince de kokmaya başlıyordu. Garip sahiden de

Ben de anneanne ve babaanneye ses çıkartmıcam bırakayım yapsınlar belki gerçekten de işe yarıyodur:)))

canım teşekkür ederim ama görsen şu son 4 aydır sadece bununla ilgili kitaplar okuyorum ve oğlumu da dahil ediyorum bunlara birlikte böyle yaparız şöyle olur falan filan diye ki eşimde bu konuda çok hassas bir de abimiz inanılmaz duygusal inanılmaz naif bir çocuk. en çok korktuğum duygularını anlamazsak sonuçları kötü olur diye. neyse hayırlısı diyorum şimdiden bu kadar kasmamam gerekiyor gereksiz kuruntu da yapıyor olabilirim zamanla göreceğiz durumlarını hem bak sende ikinciyi düşünüyorsun ya ben yardımcı olurum o zamana kadar bizimkiler toparlanmış olur inşallah.....

inan ideal olanı çünkü bebek doğana kadar diğeri 4 yaşına yakın olacak ve senin anlattıklarını söylediklerini etrafını herşeyini daha iyi anlayacak kavrayacak.

Günaydın güzel anneler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızımla kahvaltı ediyoruz , raporu bir kaç gün ayağının üzerine basmaması gerekiyor.buna şükür

yani sadece tuz bebeğin ağzına burnuna gözüne ki zaten güzelce duruluyorlar gelmedikten sonra bir zararı olacağını zannetmiyorum. sen de gönlünü ferah tut hiççç birşeycik olmaz.

diyorum ya belki de doğrudur ter kokusu olayı bilmiyorum

bir de ben yaş farkının acısını kendi ailemde çok çektim. 2 ablam 1 abim var. ablalarımla 11,10 yaş,abimle 7 yaş var.
nerdeyse benim küçük annelerim gibi davrandılar hep. hiç kendimi onlara abla olarak yakın hissedememiştim. Benim çocuğum da aynı sıkıntıyı kendi kardeşinde yaşamasın diye ard arda yapıp daha arkadaş edinmeden birbirlerinin en iyi arkadaşı olsunlar istiyorum.

bak ne kadar bilinçli bir annesin evladının etkilenmemesi için elinden geldiğince araştırmasını yapıyorsun bence etkilerini de görüyorsun baksana oğlun şimdiden kardeşini karnındayken sevmeye başlamış:))

Yardıma ihtiyacım olduğunda kesinlikle yakana yapışırım :)))

Günaydın güzel anneler hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler kızımla kahvaltı ediyoruz , raporu bir kaç gün ayağının üzerine basmaması gerekiyor.buna şükür

geçmiş olsun canım benim kızının da maşallahı var.

rabbim beterinden korusun bir daha böyle şeyler yaşatmasın prensese

geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)

idrar enfeksiyonu bayanlarda çok sık rastlanılan bi durum benim de tahlil sonucumda değerim yüksek çıktı tedirgin oldum doktorum bayanlarda bu değer yüksek çıkar hamilelikte daha da artar endişelenme bol sıvı tüket dedi inşallah birşey yoktur ama endişelenmeyin bence olsa bile rahat atlatılan bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…