2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar şu bebek bakım setlerinden aldınız mı? bebe yağı, sabunu, şampuanı falan ıcınde olanlardan. almayı düşünüyorum da hangısı daha ıyı acaba? bu haftasonu yada ötekı hafta artık bı alısverıse cıkıcam, emınönune gıdıp herseyı tamamlıyım dıyorum.

vallaa tatlım hiç bir reyonda bulamazsın o kokuyuu
kendileri salgılıyorlar o miiss kokuuyuuu

ya gerçekten zor zamanlar bekliyo beni ve benim durumumda olanları

aynen öyle valla ilk gebeliği olanlar
karınlarında bebeişler kanguru misalii
nere gdersen çık gittt al üstüne bi paltoo ooohh
bide kendimi düşündüm iki saat kızı hazırlarım
yok beğenmez bunu giymem der şapkayı takmam der yavrucuumm yapma etme
geç kalıyoruz hadi hadi hadi diye diyeeee kendim ne bulduysam üzerime geçirip
öyle dışarııı karnımdakini yok sayıyoozzz biizz

ya ben bişi söyleyemiyorum kimseye yaaa
hazırlıyorum kendimii böyle bişi denirse şunu şunu derim diye
ama düşündüğümle kalıyorumm hiç bişi diyemiyorumm
ama bundan böyle demeye çalışıcam zorlıycam kendiimmii

canım ben almadım henüz
ama bence sende en sona bırak onları
çok beklemiş olmasınn
doğuma gittiğinde lazım olmuyo zaten
en olmadı doğumdan sonra hastane dönüşü alırsınızz
sıkıntı olmaz öyle de yada o şekilde istemiyosan da
en son onları al canım :34
:

Cnm ben 1 ay önce idrarda üreme nedeniyle antibiyotik kullanmıştım, sanırım bu ay test tekrar edilcek erken doğuma neden olabiliyormuş, ihmal etme, korkacak birşey yok ilk bende tedirgin oldum ama yapıcak birşey yok birde hamilelerde gnelde oluyormuş herkeste farkedilmiyor çünkü idrar kültürü her Dr istemiyor farkedildiği için şanslı sayılırız..

Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi

aa çok geçmiş olsun canım.görünmez kaza işte.Allah korumuş başka yerine gelmemiş.maaşallah sesini çıkarmamış.bir de ağlasa bağırsa o paniği hiç düşünemiyorum

ayy canım çok geçmiş olsun yavrucuğunaaa
Allah korusun yavrularıı

Kıyamam ya geçmiş olsun , Allah korumuş

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş kızını verilmiş sadakanız varmış

Günaydın kızlar

yine uykusuz bir gece geçirdik nerdeyse her saaat başı uyandık kaç gündür böyle bebişim de uyanıyor tabi artık bütün gün uyuruz

çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm uzun bir rapor alsaymışsın keşke :26:
baya ağır bişey atlatmışsın Allah beterinden korusun

ayy ayy okumakla bile kötü oldum
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. maşallah kızına sesi de çıkmamış yavrunun

günaydın herkeseee sabahın köründe uyandım

bi daha da uyuyamadımmm

geçmiş olsun schagacıımm. çok şükür atlattın bu testi de :)))
idrarda enfeksiyon için benim de pek fikrim yok. Fikir verecekleri dört gözle bekliyoomm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…