ya bewnde o bebek kokusunu duymak için buyuk marketlere gidip temizlik reyonlarındaki bebek yumusatıcılarını kokluyorum:) Melojcum senin bizden daha dıkkatlı olman lazım gercektende. Bebeğinle ilgilenirkne diğer cocugunun psikolojisi bozulmamalı. Ama senin gibi bilinçli bi anne eminin cxok rahat ustesinden gelir bu durumun.
İlk çocuğuna hamile olan arkadaşlar şanslısınız, kızım 4. Sınıfa gidiyo inanın dersler, performans ödevleri sınavlar derken sıkıyo insanı ekstra stres yüklüyo valla , bide çocuğu 2-3 yaşlarında olanlar var onların da ayrı zorluğu var Allah yardım etsin hepimize
evet canım zorlanacağız ama artık çaktırmadan bol bol koklarız
densizlik edenleri kesinlikle affetmem gerektiği şekilde uyarırım.. hatta şimdiden densizlik edenler oluyor kızıyorum.. çevrede düşüncesiz bir sürü insan var. bir de onlarla uğraşmak daha da zor olacak
kızlar şu bebek bakım setlerinden aldınız mı? bebe yağı, sabunu, şampuanı falan ıcınde olanlardan. almayı düşünüyorum da hangısı daha ıyı acaba? bu haftasonu yada ötekı hafta artık bı alısverıse cıkıcam, emınönune gıdıp herseyı tamamlıyım dıyorum.
arkadaşlar meraba,
cuma günü sol tarafmda başlayıp dinmeyen ağrımla ilgili olarak kardiyolojiye gittim
o göğüse sevketti ve malesef pıhtılaşmadan old. anlaşıldı
cleaksane kan sulandırıcı iğneye başlandı taki lohuısalık bitene kadar bu birrr
şeker yüklemem normal çıkmış bu sevindiriciydi
ama idrarda üreme gördü dr um ve testi tekrarlamamı bu üreyen
mikroorganizmanın erken doğuma sebep olabileceğini bu nedenle uzun antibiyotik tedavisi gerekebileceği,ni
söyledi bu da ikiii(((((
böyle bi durum başına gelen var mı demorilize oldum lütfen bişiler deyin
yoğun geçtiği için bu aralar geçmişi de hiç okuyamadm umarım sizlerde herşey yolundadır
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
aa çok geçmiş olsun canım.görünmez kaza işte.Allah korumuş başka yerine gelmemiş.maaşallah sesini çıkarmamış.bir de ağlasa bağırsa o paniği hiç düşünemiyorum
Kızlar başımıza gelen!!!!!! Akşamüzeri annemlerden döndüm kızım banyoya girdi , banyo yapmış bornozunu alırken duvardan askı düşmüş seramik bişey , çarpıp düşmüş ve ayağını kesmiş , anne diye seslendi bişey düştüğünü anladım ama hiç aklıma gelmedi ayağı 5 cm kadar kesilmiş ve küvetin içi kan içinde :18: hemen sardım atletle hemen acile gittik dikiş falan, Allah'tan çocuğumun canı tatlı değil gık demedi yavrum Allah korudu yavrumu ya başka bi yerine gelseydi
merhaba kızlar nasıl özlemişim kaç gündür giremiyorum diye üzüldüm herşey perşembe günü boğaz yanmasıyla başladı ardından gece saat 2 de eşim ateşimin 39.5 olduğunu görünce apar topar hastaneye ilaçlar serumlar vs o gece hastanede yattım bir ara bebeği de tehlikeye giriyor dediler fısıltılarını duydum bu ateş bebeği de etkiler falan filan dualarla geçirdim o geceyi allahıma şükürler olsun hiçbişey olmadı çok zor bir gecenin ardından sabah işimin başına geçtim ay başı olduğundan malum yerime bakacak kimse bulamadığımdan kolumda serumla işlerimi bitirmeye çalıştım cumartesi günü de halime acıyıp 4 te bıraktılar da evime gittim iş yerindeki koltuğumdan kalkıp evime yatağıma gittim sadece tuvalete bile giderken zorlanıyordum allahıma şükürler olsun şimdi iyiyiz ikimiz de herşey normale döndü
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim önemsenmek çok güzel bişey sizlerin tarafından ve
sizi merakta bıraktığım için özür dilerim
günaydın herkeseee sabahın köründe uyandım
bi daha da uyuyamadımmm
Merhaba tatlı annişler
Benim test sonuçlarım çıkmış, daha doktorla konuşmadım ama referans aralıklarına bakarsak durum şu;
Şeker normal fakat idrarda enfeksiyon çıkmış.
İdrarda enfeksiyon olunca ne oluyor?
Ne yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?