2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ben bu cici kızı tanıyoruuuum:) çok tatlı annesi maşallah.çok yakışmış.pozları da yakıyor:)

:)) evettt tanıyoosuunnn

tşk ederizz canımmmm tşk ederiz teyzesii
nasılsın bu arada ayşecim oğluşun nasılll ??

canım geçmiş olsun ..12 hafta değil kızz 85 günün kalmış gün sayıyon yani
bi ara bendede vardı kasık ağrısı hatta burdada demiştim ama senin farklı anladığım kadarıyla ....keşke yanında biri olsa canım ya annene desen gelemezmi??? benim annem 3 hafta falan önce geldi çok rahatladım valla .eşimde saolsun sürekli yardımcı oluyo ama annenin yeri ayrı hiç bişey yapmasa manevi destek .....

sürekli yatmayı bilmezmiyim canım çok yorar ama bak netin var film falan izleyip vakit geçirebilirsin
kan uyuşmazlığında nası bi tedavi uygulanıyo :44::44:

elimden geldiğince destek olmak istiyorum canım kader arkadaşıyız bizler

inşallah idrar kültürünün sonucu iyi çıkar canım ....sonucu ne zaman alıcan ????

sağol canımm, teşekkür ederizz kızçemle:))

aman iyi ol zinnurcum.. ben de kullanıyorum kan sulandırıcı iğneyi. doktorum bana kan sulandırıcı iğneden dolayı değil de riske atmamak için en baştan beri sezeryan öneriyor zaten ama dediğin gibi normal doğumda kanamayı artırabiliyormuş o iğne. hayırlısı bakalım yaa, ben normal isterdim ama bu gidişle sezeryan olacak...

dediğin siteye baktım canm, gerçekten güzel modeller var, çeşit de fazla. ne güzell..benim bulunduğum yerde doğru düzgün bişey bulamadım yaa canım sıkılıyo netten de denemeden, görmeden almış oluyosun ona da güvenemiyorum..bedeni falan nasıl olur ki? bilmiyorum ne yapsam? sen hangi modelden aldın, yerini falan beğendiysen ben de seninkinden getirteyim:))

Cnm bana tek kullanımlık toz monurol, zinnat ve hippurin vermişti,şu an idrarkültürü için ilaç kullanmıyorum ancak grip için antibiyotik içiyorum şimdide, ben de çok endişe ettim başta gerçi hala ediyorum en az 3 doktora sordum hep ilaçları, bebişim önce Allah'a sonra doktorlara emanet, yapıcak birşey yok, inşallah sağlıcakla doğar kuzucuklarımız

bildiğim kadarı ile hamile biri işten çıkartılamıyor zaten bir araştırın isterseniz.

bana da idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle augmentin verdi doktor, hem de 1000lik... mecbur içiyorum. inşallah bebeklerime bir zararı olmaz

haklısın zor bir durum, bunu sana söyleyende de var bir tuhaflık, ben kara haber tellallığı yapanları gerçekten anlayamaıyorum, anlamlandıramıyorum, böyle bir durumu patronun söylemesi daha uyggun olurdu

benim bildiğim yani bizim burada söyleneni şu, bebeğin değil, büyüyünce teri kokmazmış diye tuzlanıyormuş bebekler, burada hep öyle dedikleri için böyle örnekler verdim, sucuklu baharatlı yiyen herkesin teri zaten kokar ancak bunları yemediği halde teri kokan bir yığın insan da var, bu bir rahatsızlık, geçende tv de bir uzman da terleme konusu ile ilgili benim söyleidklerime benzer şeyler söylemişti. ben de çevremde yeni doğan hiç bir bebeğin koktuğunu yani kötü kötü koktuğunu görmedim. büyümeye başladıktan sonra koku oluşuyor, evet dediğin gibi bu tercih meselesi, bana kalsa ben yaptırmam da yapmam da, bizim burada bir de bebeği tuzlamanın yanında ayrıca killeme yapıyorlar ama dediğim gibi ben yapmam.

Kızlar rüyalarınızda bir artış var mı ? Ben sabaha kadar çok sayıda rüya görmeye başladım. Çoğu da kabus gece ağlayarak kalkıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.

rüyamda artışı bilmem arkadaşım amaa gece bolca uyku kaçması sorunum var malesef gece 2-3 saat uykum kaçıp yatakta debeleniyorumi bıktım artık, benim bebiş annesini şimdiden hazırlıyor anlaşılan

bana da idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle augmentin verdi doktor, hem de 1000lik... mecbur içiyorum. inşallah bebeklerime bir zararı olmaz

İnşallah cnm bu konu benide üzüyor ama doktorların da bir bildiği var mutlaka yoksa riske girmezler

Şekerden dolayı bebeğin önde olması için normal haftasından en az iki hafta önde olması lazım. Doktor benimkini iyice inceledi. Tekrar tekrar baktı. Bu şekerden dolayı değil, bebek güzel beslenmiş biraz da genetik dedi. Çünkü şekerden doşayı olduğunda bebekte de ödem oluyormuş. Şekerden 1 hafta önde olmaz diye düşünüyorum. Bbu forumdaki birçok annenin bebekleri ortalama 1 hafta 10 gün önde çıkıyor.
Sabah
60 gr beyaz peynir, 1 yumurta, sınırsız domates salatalık, 2 dilim kmek(hazır ekmek dilimi boyutlarında). Ben sabah çok aç olduğumdan bazen 3 tade de yiyebiliyorum. 1 tam ceviz, 2-3 zeytin (08:30'a kadar yapmış oluyorum)
Kuşluk
100 ml süt ve 100 gr elma veya armut veya bir tam mandalina
Öğlen
Bol miktarda salata az yağlı limonlu, 150-200 gr et-tavuk-balık, 2 dilim ekmek ( çorba içeceksem ekmek yiyemem)
İkindi (4:30-5:00)
200ml süt ve 1 elma
Akşam
Bol salata, 150-200 gr et, 5 kaşık sebze yemeği ve yine çorba varsa ekmek yok.
Gece (en geç 21:30)
100 ml süt ve 1 mandalina ( meyveler aslında aynı olmuyor. Akşamları genelde küçük boy portakal yiyorum) gece canım birşey atıştırmak istediğinden gündüz sütünü iki böldük.
Meyveler elma, armut, mandalina ve portakal gibi düşük fruktoz içerenlerden seçiliyor.

sağol amargicim
göbeği biraz irileşmiş ondan oalbilir dedi sanırım ne bileyim işte
hem maddiyat hem şeker hem kasığım hem morarmalarım moralimi bozdu
iyi geceler hepinize

herkese günaydıııııın, burada kar yok ama soğuğu var, hem de poyraz eşiliğinde, buz buzzzzz:18::18: Allah sokakta kalmak zorunda kalan insanlara ve çaresiz hayvanlara yardım etsin, bir kapı açsın inşallah

Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm

kat kat giy üstüne hırkanı giy montların kapanmasa da en azından içinkalın olur olur mu
ben de de başlıyor ki ben yağmur yağmadığı sürece dışarda oluyorum içimde kalın içlik çift çorap eşofman
kazak eşofman üstü bi de tüylü yelek giydim üstüne montum kafama da şapka taktım dersi böyle işledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…