ben bu cici kızı tanıyoruuuum:) çok tatlı annesi maşallah.çok yakışmış.pozları da yakıyor:)
canım geçmiş olsun ..12 hafta değil kızz 85 günün kalmış gün sayıyon yaniCanım ben sürekli okuyorum ama sürekli yattığım için fazla yazamıyorum.Yatarken yazmak zor oluyor.Burada da paylaşmıştım.Şiddetli kasık ağrılarım olunca doktor sürekli yatacaksın dedi.Şu son 12 haftayı da bir atlatsak canım.Sürekli bu şekilde yatmak çok zor.Birde bulunduğum şehirde hiç bir yakınım yok.Fazla çevremde yok.Evde hep yalnızım.Psikolojim bozuldu.Bakalım bu cuma kan uyuşmazlığı iğnesi için doktora gideceğim.Umarım bu yatak istirahatını kaldırır.En azından haftada bir eşimle dışarı çıkıp hava alıyordum biraz.Bende haberler böyle canım.Sen nasılsın.Umarım sen ve bebişin iyidir.
elimden geldiğince destek olmak istiyorum canım kader arkadaşıyız bizlerarkadaşlar yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim
sizler de olmasanız arada kaynayacaktım
bugün nisbeten daha iyi hissediyorum idrar kültürünü yineledik dr umun isteğiyle
emin olmak istedi sonuçtan ona göre değerlendirme yapacak
bir de kan sulandırıcı kullanan arkadaşlarım doğum sezeryen mı oluyo bu durumda
24 saat önceden iğne bırakılacağından???
balkaymak canm senin kullandığın antibiyotiğin adı neydi sakıncası yoksa
ve hala kullanıyo musun
evet canım çok normal bu ağrılar
ilk gebeliğimde de olmuştu dr. un dediği gibi
kemikler açılıyo vücut doğuma hazırlıyo yavaş yavaş kendini
ağrının vakti kişiye göre değişir ama çokta erken değill korkma canımm
canım istediğiniz etek olsun kızçen doğunca
istediğin zaman ölçülerini ver bana hemen dikerim
arkadaşlar yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim
bugün nisbeten daha iyi hissediyorum idrar kültürünü yineledik dr umun isteğiyle
ve hala kullanıyo musun
bugün annemle kızılaydaydık hastane sonrası moral oldu
bi gecelik bi de pijama takımı aldım geçende de sabahlık gecelik takımı almıştım
pijama dünyası.com netten de satıyolar ben bizzat yerine gittim
uygun ve kaliteli kesinlikle bakmanızı öneriyorum
aslında fotoları yüklemek istiyorum ama telin şarjı az daha sonra atarım isteyene fikir olur
arkadaşlar yazdıklarınız moral oldu çok teşekkür ederim
ve hala kullanıyo musun
sinirlenmicem üzülmicem diyorum ama arkadaş bu nedir ya bu ay felaket ayımıdır nedir??? beni işten cıkartacaklarmışbunu direk patronum söylemedi ama ben duydum... ya patronum kötü bir insan değildir. hatta ben cıktıktan sonra sigortamı bile devam ettirecekti. ama karda kışta Alevi getiremem buralara bişey olsa sorumluluk alamam demiş kaç gündür saatim dolmadan hadi sen cık diyordu. eşime anlattım o seni zor durumda bırakmaz verir paranı diyor. ama en cok bozuldugumda neden ondan değil baskasından duyuyorum. ilk benim bilmem gerekmezmiydi
sinirlenmicem üzülmicem diyorum ama arkadaş bu nedir ya bu ay felaket ayımıdır nedir??? beni işten cıkartacaklarmışbunu direk patronum söylemedi ama ben duydum... ya patronum kötü bir insan değildir. hatta ben cıktıktan sonra sigortamı bile devam ettirecekti. ama karda kışta Alevi getiremem buralara bişey olsa sorumluluk alamam demiş kaç gündür saatim dolmadan hadi sen cık diyordu. eşime anlattım o seni zor durumda bırakmaz verir paranı diyor. ama en cok bozuldugumda neden ondan değil baskasından duyuyorum. ilk benim bilmem gerekmezmiydi
ama canım büyük insanlarla bebekleri kıyaslayamazsın ki. Büyük insan kendi temizliğini ihmal ettiği,bir kıyafeti üst üste giydiği,sucuk,baharatlı bişeyler için çoğunluk kokar.
ama yani yeni doğan bir bebeğin sütten başka bir şey içmediğini,vücudunda kıl olmadığını,her gün kıyafetini değiştirdiğini düşünürsek eğer bu verdiğin örnekle pek bağdaşmadı :))
Neyse herkesin kendi tercihi. Doğru olup olmadığı muamma. Ben karşılaştığım örneklerden dolayı doğru olabilirliğini düşünüyorum:))
denicem yani:)))
Kızlar rüyalarınızda bir artış var mı ? Ben sabaha kadar çok sayıda rüya görmeye başladım. Çoğu da kabus gece ağlayarak kalkıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
bana da idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle augmentin verdi doktor, hem de 1000lik... mecbur içiyorum. inşallah bebeklerime bir zararı olmaz
amargicim desene dururmumuz aynı oğlum da bir hafta öndeymiş ama şekerden olabilir dedi
canım sıkkın doğumu sorduk 4000 dedi özel hastanede yapacak çok şu anki durumda veremeyiz kasık fıtığım olabilir 100lük isredi endokrin ve genel cerrahiye görünücem
senin diyet listennasıl ekleyebilir misin
Ben varim canim,dr a sordugunda renksiz kokusuzsa sorun yok dedi.bu haftalarda akintida artis olmasi beklenen bi durum dediydiKizlar sulu akintisi gelen varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?