amargicim desene dururmumuz aynı oğlum da bir hafta öndeymiş ama şekerden olabilir dedi
canım sıkkın doğumu sorduk 4000 dedi özel hastanede yapacak çok şu anki durumda veremeyiz kasık fıtığım olabilir 100lük isredi endokrin ve genel cerrahiye görünücem
senin diyet listennasıl ekleyebilir misin
herkese günaydıııııın, burada kar yok ama soğuğu var, hem de poyraz eşiliğinde, buz buzzzzz:18::18: Allah sokakta kalmak zorunda kalan insanlara ve çaresiz hayvanlara yardım etsin, bir kapı açsın inşallah
Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm
dün ayrıntılımız vardı biraz korkuyla gittim çünkü geçen hafta düşmüş kesede kanama oluşmuştu bir hafta yattım çok agladım...kan degerlerim çok düşük oldugundan bebegime zarar olur dediler..
ama çok şükür kızımız olacagını ögrendik sıkıntı görünmüyo dedi bir hafta öndeymiş sadece boyuna inanamadı çünkü ben de eşim de orta boyluyuz.. eger son güne kadar taşırsan 4 kiloya yakın dogar dediii şok oldum çünkü vicdan azabı yaşıyodum iyi beslenemiyorum diye.. çünkü doguma 64 kilo ile başladım 64 kiloyum hala... megerse farklıymış anne bebek kilo dengesii..
ya ortadoğu ya metro dedi paket oluyormuşkendi parası ve hastane parası içinde ama çok yaaaaaa balcalıda yaparsan giremem dedi asistanlar girer onlara da tembih ederim dedi ama nasıl güvenebilirimeminim bir sorun çıkmicaktır üzme sen kendini içini ferah tut hangi hastanede yaptırcak cnm
çok yüksek gerçekten
dün ayrıntılımız vardı biraz korkuyla gittim çünkü geçen hafta düşmüş kesede kanama oluşmuştu bir hafta yattım çok agladım...kan degerlerim çok düşük oldugundan bebegime zarar olur dediler..
ama çok şükür kızımız olacagını ögrendik sıkıntı görünmüyo dedi bir hafta öndeymiş sadece boyuna inanamadı çünkü ben de eşim de orta boyluyuz.. eger son güne kadar taşırsan 4 kiloya yakın dogar dediii şok oldum çünkü vicdan azabı yaşıyodum iyi beslenemiyorum diye.. çünkü doguma 64 kilo ile başladım 64 kiloyum hala... megerse farklıymış anne bebek kilo dengesii..
Bu havalarda çalışmayacaksın, ev hanımı olacaksın işte, oohh sıcacık evinde kalacaksın, şehrine kar yağmış olanlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar aman dikkat kaymaya düşmeye karşı, benim derdim de bugün ne giyeceğim, montlarım olmuyor, hırka ile idare ederim, nasıl olsa havalar çok soğuk olmuyor burda diyordum, al sana soğuk işteee, bugün ne giyseeemm
herkese günaydıııııın, burada kar yok ama soğuğu var, hem de poyraz eşiliğinde, buz buzzzzz:18::18: Allah sokakta kalmak zorunda kalan insanlara ve çaresiz hayvanlara yardım etsin, bir kapı açsın inşallah
ya ortadoğu ya metro dedi paket oluyormuşkendi parası ve hastane parası içinde ama çok yaaaaaa balcalıda yaparsan giremem dedi asistanlar girer onlara da tembih ederim dedi ama nasıl güvenebilirim
ünivewrsaldaki muzaffere gitsem mi diye düşünüyorum son ay orda daha uygun olur bakalım of moralim bozuk valla
geçmiş olsun canım
maşallah sana da kızına da
rüyamda artışı bilmem arkadaşım amaa gece bolca uyku kaçması sorunum var malesefgece 2-3 saat uykum kaçıp yatakta debeleniyorumi bıktım artık, benim bebiş annesini şimdiden hazırlıyor anlaşılan
Şekerden dolayı bebeğin önde olması için normal haftasından en az iki hafta önde olması lazım. Doktor benimkini iyice inceledi. Tekrar tekrar baktı. Bu şekerden dolayı değil, bebek güzel beslenmiş biraz da genetik dedi. Çünkü şekerden doşayı olduğunda bebekte de ödem oluyormuş. Şekerden 1 hafta önde olmaz diye düşünüyorum. Bbu forumdaki birçok annenin bebekleri ortalama 1 hafta 10 gün önde çıkıyor.
Sabah
60 gr beyaz peynir, 1 yumurta, sınırsız domates salatalık, 2 dilim kmek(hazır ekmek dilimi boyutlarında). Ben sabah çok aç olduğumdan bazen 3 tade de yiyebiliyorum. 1 tam ceviz, 2-3 zeytin (08:30'a kadar yapmış oluyorum)
Kuşluk
100 ml süt ve 100 gr elma veya armut veya bir tam mandalina
Öğlen
Bol miktarda salata az yağlı limonlu, 150-200 gr et-tavuk-balık, 2 dilim ekmek ( çorba içeceksem ekmek yiyemem)
İkindi (4:30-5:00)
200ml süt ve 1 elma
Akşam
Bol salata, 150-200 gr et, 5 kaşık sebze yemeği ve yine çorba varsa ekmek yok.
Gece (en geç 21:30)
100 ml süt ve 1 mandalina ( meyveler aslında aynı olmuyor. Akşamları genelde küçük boy portakal yiyorum) gece canım birşey atıştırmak istediğinden gündüz sütünü iki böldük.
Meyveler elma, armut, mandalina ve portakal gibi düşük fruktoz içerenlerden seçiliyor.
günaydın kahvaltı zamanıııııı
hadi tüm anneler kahavltıyaaaaa
astar senin de kasığının yan tarafında şişlik ve ağrı vardı dimi benim sadece sabahları oluyor her gün değil ama dr bana kas fıtığı olabilir genel cerraha görün dedi
ya ortadoğu ya metro dedi paket oluyormuşkendi parası ve hastane parası içinde ama çok yaaaaaa balcalıda yaparsan giremem dedi asistanlar girer onlara da tembih ederim dedi ama nasıl güvenebilirim
ünivewrsaldaki muzaffere gitsem mi diye düşünüyorum son ay orda daha uygun olur bakalım of moralim bozuk valla
geçmiş olsun canım
maşallah sana da kızına da
canım benim montumda bırak önün kapanması yanyana bile gelmiyor.. ben 20 tlye bu panço şaldan aldım füme rengi montumu giyip üstüme bunu çekiyorum. battaniye gibi sıcakcık tutuyor.. tesettürlü de değilim buarada... bir daha giymeyeceğim bir monta 200-300 tl vermek mantıklı gelmedi bana kendimce böyle bir çözüm buldum... tavsiye ederim
Eki Görüntüle 891702
benim biliyosun ilk hamileliğim problemliydi marsada doğum dediler balcalıya gittik ordada dediği gibi asistanlar biri geliyo
bakıyo gidiyo diğeri geliyo enson bebek ölebilir dediler eşimde bağırdı nasıl ölebilir neden şeker var eşinizde kuvezde yok
malesef yani başınızın çaresine bakın demek istediler başkent hast yapmıştım kesinlikle önermiyorum
muzaffer şengüle abimin eşini götürmüştük başka dr gidiyodu doğuma girmem diyince ona gitmiştik doğumdan birgün önce
kabul etti doğumuna girdi çokta ilgilendi biliyosun benim dr da muzaffer bey başta ilgisiz gibiydi ama şimdi memnunum
bu arada arkadaşım metroda yaptı 400 verdi sezeryan ortadoğuda 550 diye biliyorum neden senden bukadar çok istedi
univarsalede 400
günaydınlar güzel anneler...
bizde kan uyuşmazlığı olduğu için 28. hafta iğne yapmam gerekiyor. ama bu iğneler biraz pahalı dışarıdan alırsan 15-180 tl civarı... dr. gittiğim hast. yatış yapıp vurmamı istedi ama yatış ver tahlil parasıyla birlikte 120 tl tutuyordu. bu sabah kadın doğum hast. gittim, yatışım yapıldı kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak ve ona göre de iğne yapacam.. 0 tl masraf ile...
kan uyuşmazlığı iğnesi yapacak olan arkadaşların bilgilerine....
maşallah canım nasıl yani gram bilemi almadın.bu haftaya kadar
günaydın güzel anneler o kadar üşengecim ki bu aralar iki gündür dönüp geçmişi okuyamadım o derece..Zaten bugün işe gelişim de pek dramatik sahnelere konu oldusabah işe gelmek üzere yola çıktım (işe yürüyerek 10 dakikada gidiyorum bu arada) neyse yürüyorum e tabi kar yağıyo gerçi yerlerde neyseki buz falan yoktu yollar düzgündü ama sanırım benim psikolojim bozuktu nasıl ağlayasım varsa ben ya kayıp düşersem ya bebeğime bişey olursa diye diye ağlaya ağlaya geldim işe . e tabi bunlar eşime trip ve gözyaşı olarak yansıdı .Vay sen beni niye merak etmiyosun niye aramıyosun nasıl geldin diye bi sürü şey.. O da şimdi arıcaktım ben gelirken yollar düzgündü bilemedim falan dedi.Hemen savunmaya geç zaten dedim hayır mantıklı bi cevap vermeye çalışıyorum dedi.Bu defa da ben mantıksız mıyım diye konuya girdim daha da çıkmış değilim bu arada galiba hastalanıcam boğazım acımaya başladı ufaktan ..inşalah devamı gelmez kendinize çok dikkat edin kızlar hamileliğimiz zor hava şartlarına denk geldi iyiden iyiye..Hepimizin Allah yardımcısı olsun gününüz güzel geçsin öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?