Canım bide sen beni görsen oturduğum yerden kalkamıyorum ben , kızım elimden tutuyo kendimle dalga geçiyorum diva oldum ben ( Bülent Ersoy) illaki biri elimden tutacakbirde gece tuvalete kalkışımı görseniz yatağa gömülüyorum 2-3 kere hamleyle kalkıyorum
Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar
kızlar selam.. bu hafta yazdırma ısı nasıl oluyor.. doktorum bıraz erken yazalım nasılsa sezeryan olucak dedı ama raporları duzenleyen bayan erken yazamayız sısteme gırılıyor sıgorta orun cıkarır dedı kafam karıstı...
bıde kacıncı haftada kuzuyu alıcak doktorunuz???
Eki Görüntüle 904375 Eki Görüntüle 904377 Eki Görüntüle 904376
kızlaarr kış geldii malum çookk soğukk
üzerime hep bişiler alıcam diyodum ama istediğim gibi bişi bulamadım
bende pelerinimi kendim diktimm nasıl olmuşşş sizceee ??
evet canım öğretmenim ben de işte ikinci dönemde okula gitmeyecek şeklide ayarlayacağım hesapladım daha ben de sezeryan olacağım .ğnemin raporu bitti onu çıkarmak için hastaneye gideceğim bu konuyla ilgilenen bir bayan var ona soracağım
raporları o hazırlıyor baaklım ne diyecek ywniyıl sonrası gideceğim yazarın-m buraya canım
Canım bide sen beni görsen oturduğum yerden kalkamıyorum ben , kızım elimden tutuyo kendimle dalga geçiyorum diva oldum ben ( Bülent Ersoy) illaki biri elimden tutacakbirde gece tuvalete kalkışımı görseniz yatağa gömülüyorum 2-3 kere hamleyle kalkıyorum
Ben de iğne kullaniyorum cleksan. Ortak yonumuz çokmuş. Yalniz benim oğlum biraz daha küçük. 17 aylik.
Çok güzel olmuş canim. Marifetlisin.
hadi canımmmm ,maşallah ço güzel olmuşşş eline sağlık canımmmm
teşekkürler. bir ay sonra çağırdı canımSağlıkla güle güle kulllanın canım maşallah bebeğine bir sonraki kontrol için ne zaman çağırdı doktorun
Ne demek cnm ben kangrusunuda aldım takım o da güzel gerçi başka kangru görmedim hiç kıyas yapıyorum ama kumaşı baya kaliteli geldi bana, butikbebeye gelir zannediyorum sürekli kampanyaları dönüyorçünkümerhaba balkaymakcım, ben yorum istemiştim canım senden teşekkür ederim. butikbebede tekrar indirime girerse ben de alayım..güle güle kullanın canım
akşam oldu ya dağılmış kızlar
yapı meselesi galiba canım ya.
bide şöyle bişey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama;
beyaz tenliler daha çok çatlıyormuş,esmerler daha az.
ben ne esmerim ne beyazım arada kaldım: )
ben aktarlarda ve hatta A101 de satılan badem yağı,kayısı yağı var ya?
onları sürüyorum aklıma düştükçe.
bide evde bebekyağı var.bazende onu sürüyorum ama ne yalan söyleyeyim günü gününe kullanmıyorum hiç birini.
bende ergenlikte çok çatlamıştım.benim bacaklarım kalın ve ergenlikte birden şişince ve bu şişme belden aşağı olunca kalçam ve bacaklarım ful çatladı
alışkınım yani ama göbeğimde olmazsa sevinirim: (
bu arada beşiğini gördüm şimdi çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin
BARBICIM haci sakirinki de belki iyidir ama duru nun veya dalanin roxy diye sabun tozu var cok guzel kokuyor kullananlar cok memnun kalmis ben de bunu kullanmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?