2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

eşim gülüyor halime 3 yaşındaki oğlum da elimden tutuyor yavrum kaldırmaya çalışıyor bazen göbeğimi tutuyorum anne karnın ağırıyor dimi yavaş yürü diyor kuzummmm

Kizlar ben bebisimin kiyafetlerini sabun tozuyla yikamayi dusunuyorum ablam yegenlerimde kullandi cok memnundu mis gibi kokardi kiyafetleri hem de yumsacik olurdu .tecrubeli arkadaslarimda aynisini soyluyorlar

canım ben kızımda dalan roxy diye bi marka kullanmıştım sabun tozunu
ve çok memnun kalmışltım o zamanlar tavsiye ederim yumuşacık ve mis gibi yapıyoo

büyük oğlumu dr 38+4te almıştı mesela bunda da normal doğuma yakın alırım belli olmaz gidişatımıza bağlı dedi bakalım
sigortayla ilgili bilgim yok canım bizimki emekli sandığı olduğu için farklı oluyor

kızlaarr kış geldii malum çookk soğukk
üzerime hep bişiler alıcam diyodum ama istediğim gibi bişi bulamadım
bende pelerinimi kendim diktimm nasıl olmuşşş sizceee ??

Ben de iğne kullaniyorum cleksan. Ortak yonumuz çokmuş. Yalniz benim oğlum biraz daha küçük. 17 aylik.

ayy bendee aynen öyleyim yaa kendime gülüyorum artıkk
yatarken bir yanımdan öbür yanıma öyle bi dönüşüm var ki
bi tır virajı daha kolay dönerr vallaa
sabah yataktan kalkmakta çok büyük sıkıntııı

Ben de iğne kullaniyorum cleksan. Ortak yonumuz çokmuş. Yalniz benim oğlum biraz daha küçük. 17 aylik.

ben bi de coraspin de kullanıyou-rum
nickler de benziyor
ay kuzum daha minlkken abi oluyor

ya lonelines senin ayaklarda morarmalar var mı damarlarında ben de var varisim nerdeyse başparmağım kadar kalınlaştı

sütümü mayalıyım
ilaçlarımı içeyim yatayım coraspinim ferrrumum ve devavitim bekler
oğlanı da çişe kaldırayım sonra dualarımı okuyayım sonra da uykuuuuuuuuuu
sevgiler canlar gebedaşlarımmmm

merhaba balkaymakcım, ben yorum istemiştim canım senden teşekkür ederim. butikbebede tekrar indirime girerse ben de alayım..güle güle kullanın canım
Ne demek cnm ben kangrusunuda aldım takım o da güzel gerçi başka kangru görmedim hiç kıyas yapıyorum ama kumaşı baya kaliteli geldi bana, butikbebeye gelir zannediyorum sürekli kampanyaları dönüyorçünkü

Dünün konularını daha yeni okuyabiliyorum. Çatlama konusunda ben de yazayım dedim. Ben beyaz tenliyim ama ilk hamileliğimde de hiç çatlamadım şimdi de çatlamadım hem de hiç bir ürün kullanmama rağmen. Tenin rengi ile değil de arkadaşlar bence derinin esnekliği ile alakalı bir durum bu bence. Benim etim ve derim aşırı derecede yumuşak ve esnektir öyle ki yanıma birisi yakın derecede otursa etim ezilir ilginç bir durum bilmem anlatabildim mi ama hamilelikte çok güzel bir durum çatlamıyorsun ama hamilelikten sonra o göbeğin toparlanması pek bir zor oluyor maalesef.

Iyi geceler hamişler herkez bebek eşyalarini yikamayi dusunuyor bende oyle dolabini bekliyoruz ben deterjanimizi aldim dalan roxy aldim bakalim nasil hergün biseyler aliyoruz bugun 1 gecelik 1 pijama takimi aldi annem bana oyle lahusa set degil ama siradan pijama takimi degil çok guzel hosuma gitti sabahlik israrla alma dedi 2 kuzenimde kullanilmiyor dedi lizöz kullanicam çok şatafatli bisey valla :) 1 tanede evde pijama takimi vardi bende sanirim yeter bu kadar bu haftada bi eminonu yapip seker islerini ve kapisusu malzemesini halledicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…