2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
evde nar ekşisi veya limon varsa iç canım
nar ekşisinde bir iki kaşık yarım limon ikisinden biri

loveli çok teşekkür ederim
nar ekşisi vardı evde içtim
ama uyumaktan kendimi alamadım gözlerim kendiliğinden kapandı gitti
eşimde çok üzüldü bişey olacak diye çok korktu
şükür şimdi iyiyim

Canım ben de İzmit teyim Konak Hastanesine gidiyorum Kazım Bey e.Sen hangi doktora gidiyorsun

ben erkan bey'e gidiyorum canım. kazım bey'e de gitmiştim ama sonradan erkan bey'e devam ettim

dün kontrolümüz vardı. bebişimi gördüm çok şükür hatta oda bizi gördü açtı gözlerini kocaman kocaman çok güzeldii yaa
1180gr 38cm olmuş yüzü iyice belirginleşmişti

arasıra olan adet ağrısı gibi durumları sordum çok normal, rahim kendini hazırlıyor yavaş yavaş dedi.
günde 1 bardak maden suyu içmek faydalıymış kızlar aklınızda bulunsun

Güle güle kullansın bebişin cicilerini. Ben de nerdeyse herşeyini aldım. Yıkamaya ocak ortası gibi başlıcam. Sonrada onları şeffaf poşetler alıp onların içine koyucam öylr asıcam. Tekrar kirlenmesin tozlanmasın diye

Şuan kaçıncı haftandasın canım. Bi de kaç kilo aldın. Benim 27 2 ama hala yataktan kalkabiliyorum zorlanmadan. Ne zaman oluyor ki bu yataktan kalkmaktan zorlanmalar(
Korkmaya başladım heee

Maşallah bebişine

Günaydın kızlar..dün banyo yaparken göbek deliğimi lifledim.2 gündür göbek deliğinin sağında bir ağrı var.ceviz kadar bir büyüklük kadar diyebilirim.gaz sancısı gibi..geçer değil mi kızlar.ne yapsam ki ..

merak etme, gobek deligi ile bebeginin lakası yok.. ama karın ve cevresinde cok lif kullanmasan daha iyi, zaten o kısımda deri gergin ve hassas , daha da tahris olmasın..

Şuan kaçıncı haftandasın canım. Bi de kaç kilo aldın. Benim 27 2 ama hala yataktan kalkabiliyorum zorlanmadan. Ne zaman oluyor ki bu yataktan kalkmaktan zorlanmalar(
Korkmaya başladım heee

Ben bugün 30+1 im 12 kg aldım şu 10 gündür böyleyim biraz da yataktan kaynaklı ama %50 si yani
Fotomu da koyarım bugün bi bakarsın canım

Son düzenleme:

tşk ederim canım. İnş sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip eder yarabbim. Poşet işini bende düşündüm bir de nerde doğum yapacağım belli değil. Belki 38 haftalıkken doktor izin verirse şehir dışına çıkabilirim. O yüzden tam emin olamıyorum yıkayıp yıkamamakta...

günaydın cnm korkma bişi olmaz göbek derisi gerginliğinden dolayı hassas o yüzden ağrı olmuştur fazla bastırmadan yıkanmaya bak bebişe herhangi bi zararı yoktur için rahat olsun

iyi pazarlarr herkeseee....
kızlar ben buaralar bebişimin eşyalarına yoğunlaştım odasını hazırlayıp bütün herşeyi tamamlayıp kendimede pijama gecelik vs bişeyler bakmak istiyorum. 30-32 hafta gibi kısmetse hastane çantamı hazırlayıp kenara koyucam. siteye çok sık giremiyorum ama aklım hep güzel mart annişlerinde
bide ben bişey sorucam 2014ün ilk haftasında doktor amcamızla kontrolümüz:) ben artık yavaştan doğum şeklimin nasıl olacağını konuşsammı doktorla yoksa kendisi mi açsın konuyu ? siz konuştunuzmu doktorlarınızla bu konuyu ?

Bende 1-2 hafta sonra çantamı hazırlayacağım kısmetse o zaman 33. Haftamı bitirmiş olucam ne olur ne olmaz hazır olsun. Bilmiyorum ama 34. Haftada daha net konuşabilirsiniz doğum konusunu gibi geliyo bana

Ben bugün 30+1 im 12 kg aldım şu 10 gündür böyleyim biraz da yataktan kaynaklı ama %50 si yani
Fotomu da koyarım bugün bi bakarsın canım

30a daha 3 hafta var o zaman bende de öyle olacak desene. Neyse sonrasında zaten pek bişey kalmıyor çok uyku sorunu yaşarsam zaten evde çalışırım şirkete gitmem:)))

canım MNL nin dedigi gibi o konu 34.haftadan sonra gundeme geliyor, dr. un acar zaten sana o konuyu zamanı gelince.. İlk gebeligimde de 34.den sonra konusmustuk dogum seklini.

Bende 1-2 hafta sonra çantamı hazırlayacağım kısmetse o zaman 33. Haftamı bitirmiş olucam ne olur ne olmaz hazır olsun. Bilmiyorum ama 34. Haftada daha net konuşabilirsiniz doğum konusunu gibi geliyo bana

29. hafta oluyo sanırsam doktor kontrolümüz ama ne şekil olucağı daha belli olmaz tabi doğru.ilerleyen haftalarda zaten kendiside net konuşur. en azından doğum için ne kadar alıyo hangi hastaneyle anlaşmalı onu öğreneyim bari.. ortada kalmayayım sonra :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…