loveli çok teşekkür ederim
nar ekşisi vardı evde içtim
ama uyumaktan kendimi alamadım gözlerim kendiliğinden kapandı gitti
eşimde çok üzüldü bişey olacak diye çok korktu
şükür şimdi iyiyim
Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim
slm kızlar,tansiyonunuzu sürekli ölçüyor musunuz?yoksa kontrolden kontrole mi?benim son muayenede unutuldu sanırsam
slm kızlar,tansiyonunuzu sürekli ölçüyor musunuz?yoksa kontrolden kontrole mi?benim son muayenede unutuldu sanırsam
Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim
Arkadaşlar dün kontrolüm var demiştim. Bebeğimiz büyümüş kocaman kız olmuş. 1350gr idi. gelişimi de iyi dedi doktorum. Fakat baş üstü pozisyonda olduğunu söyledi. Bol bol dinlen dedi. Tekrar dönme ihtimali varmış. Erken gelmez inşallah daha çoook zamanımız var.
Canim artik basustu olmasi gerekmiyomu doguma hazirlik
Baş üstü olması için henüz erken dedi. Bu erken doğum riski yaratabilir bebeğin başı aşağıda imiş birazcık.
Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?