2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
son 2 ay 14 gün4 gün sonra dolu dolu 7 aylık oluyorum 8.ay başlıyor sağlıkla alalım yavrularımızı inşallah

Canim nar eksisine dikkat et bence bi kere dikkatimi cekmisti arkasinda seker rahatsizligi olanlar kullanmasin diyordu :/

Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim

Kizlar aklima takilan birsey var park yatak alanlar/kullananlar icine nasil yatak aldiniz? İcindeki yatagi tasiyacak olan kisim baya ince geldi bana kimi bebek yataklari bizim yatagimizda kullandigimiz yataklar kadar kalin anlayamadim

Bana da öyle geldi ama soramamıştım tek eksiğimiz yatağımız kaldı onda da tereddüt ettiğim için alamadım. Sanki yatağı koyunca düşecek gibi...

Ben de yılbaşından sonra giysilerini yıkayıp şeffaf poşetlere koymaya karar verdim. Şimdilik erken gibi geldi. Bir de şehir dışı işimiz kesinleşsin ona göre yapmak istiyorum. Eşim 38 haftalıkken askerden geliyor ve ben sivasta oturuyorum. Ama şuanda annemlerin yanında adanadayım yaklaşık 8 saatlik bir araba yolculuğumuz olucak gibi... Eşim sivasta doğum yapmamı istiyor ama ne kadar doğru olur bilemiyorum.

slm kızlar,tansiyonunuzu sürekli ölçüyor musunuz?yoksa kontrolden kontrole mi?benim son muayenede unutuldu sanırsam

İstediğime yakın bir çanta buldum. Çantanın kendisi tam olarak açılıp alt değiştirme matına dönüyor ve cepler yanlarda kalıyor. 70 tl idi sanırsam.

slm kızlar,tansiyonunuzu sürekli ölçüyor musunuz?yoksa kontrolden kontrole mi?benim son muayenede unutuldu sanırsam

Benimkini de ne zamandır ölçmüyorlar ben sürekli ölçüyorum evde tansiyon aletiyle 11-7 hep hiç sekmiyor. Çok sinirlendiğimde filan 12-8 oluyor normal zamanda hep aynı...Küçük 9 za çıkarsa çok tehlikeliymiş direk sezeryana alıyormuş doktorlar...Yüksek tansiyon nedeniyle.

yoruldum kızlaar:) bugün kızımın odasını boşaltıp temizledik eşimle hala da bitmiş değil ütü çamaşır kalabalık odası gibi kullandığımız için ne çok şeymiş varmış..yatak odasında da beşiği için yer açtık ..ocak sonu gibi odası ve beşiği gelcek inş. ..çok çabuk yoruluyorum belim fena ağrıyor eğer sizinde varsa bu tarz işleriniz çok da ertelemeyin derim..daha evin a dan z ye genel temizliği mutfak ve biçok iş var dinlelene dinlene ancak halledebilirm..

arkadaşlar hepinize merhaba. öncelikli olarak bebekleriniz hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin. ben forumu yeni takip etmeye başladım. evde net olmayınca. yenice internet aldık ve buradayım. bizimde inşallah 2014 mart ayında bir oğlumuz olacak. ilk ki maalesef düşük yaptık. şimdi 27 hafta 2 günlük oğlum. allaha şükür sıkıntımız yok. hergün iğne kullanıyorum cleksan. ve kan şurubu ve coraspirin kullanıyorum. allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın ve her isteyene evlat versin inşallah. ben doğuda yaşıyorum işimden ötürü. ve burada ne bebek arabas ne beşik ne elbise ne bişey var ama hem pahalı hemde kalitesiz hemde seçenek az. internetten almayı düşünüyoruz. sizin önerebileceğiniz site varmı. alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi. büyüyen beşik almayı düşünüyoruz ve güzel bir araba ve araba koltuğu(ele alınandan) ve bana bir güzel çanta. hepinizden allah razı olsun.

ben kraftın park yatağını almıştım içine de yine kraftın park yatak ebatında pamuklu ince yatağını aldım. yataş Kraft için özel tasarlıyormuş. Yatağı park yatak alırken sorarsan yardımcı olurlar canım...

Arkadaşlar dün kontrolüm var demiştim. Bebeğimiz büyümüş kocaman kız olmuş. 1350gr idi. gelişimi de iyi dedi doktorum. Fakat baş üstü pozisyonda olduğunu söyledi. Bol bol dinlen dedi. Tekrar dönme ihtimali varmış. Erken gelmez inşallah daha çoook zamanımız var.

Canim artik basustu olmasi gerekmiyomu doguma hazirlik

Bugün ebebekte indirim vardı mammas papas kusa kolllu bodyler hoşuma gitti aldım ama newborn aldım hiç tecrübem yok 0-3 ay mı almalıydım aldıklarımı gşydirme fırsatım olacak mı dersiniz tecrübeli anneler

Baş üstü olması için henüz erken dedi. Bu erken doğum riski yaratabilir bebeğin başı aşağıda imiş birazcık.

Döner tatlım merak etme 36 haftaya kadar bebekler dönüyormuş. Benim bebekte makat gelişli ve böyle kalırsa sezeryan dedi doktorum ki ben sezeryandan çok korkuyorum. Ama umudumu yitirmedim. 36. haftaya kadar beklicem.

Merhabalar, yatis pozisyonlariniz nasil kizlar? Ben bazen sirt ustu bazen saga ve sola donuk yatiyorum.
Ve donuslerimi direk yapiyorum. Bugun biri saga sola donerken once oturup sonra donmek lazim yoksa kordon bebege dolanabilir dedi. Duydunuz mu boyle bisey? Sinirlerim bozuldu. Agliyorum nedensiz!!!

Canım kendini üzme... Evet dönerken oturup dönmek iyidir ama hepimiz insanız ve uykumuzda ne yaptığımızı bilemeyiz. Kordon dolanması her bebekte olan bir durum ve bebeklerimiz bunu kendi başlarına çözebiliyorlar. Senin yardımcı olmak adına yapabileceğin tek bir şey var bol bol su içmek... Su içmek kordon dolanmasını azalttığı biliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…