2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sağol canım allah razı olsun valla ben artık işyerinde yaşadığım iyi ya da kötü hiçbirşeye tahammül edemiyorum bugün yine sinir patlaması yaşadım annem de yanımdaydı muayeneye gelmişti kadının yanında bağırdım çağırdım onu da üzdüm eve gitti aradı ''kızım sinirlenme sakin ol bak torunuma bişe olcak diye korkuyorum'' hergün bir olay hergün bir olay sanırım artık sinirlerim yıpranmada tavan yaptı daha fazlasını kaldıramıyor allahım sabırlar versin hepimize (amin)

canım benim çok kötü olmuş öyle üst üste olunca haklısın sen de ama bazen görmüyorlar kafalarından o kadar çok şey geçiyor ki düşüncelerinin arasında kayboluyorlar bi anda seni unutuveriyorlar hepimizin eşleri aynı şeyi yapıyor sanırım çok takma kafana bence bana da geçen hafta oldu nerdeyse aynı şey tırnağın varsa başını kaşı demişler annelerimiz babalarımıza naz yapıyor muydu? anne adayı olduğun andan itibaren mızmızlanmak erkeğe fazla geliyor tahammül edemeyebiliyorlar her zaman

Kıyamam ya çok kızdım kocana şu an hamilelik hormonlarına saldıradım geldi ona, arabulucu olmak isterdim ama direk taraf oldum galiba, birazcık erkeklerde çeksin cnm şu stresleri bu ne hem kadınlar çekiyor
Benim de ay sonuna yakın hep geri de hissediyorum daha çok var gibi geliyor, bir yandan da geçen Ocak annelerinin sayfasını okudum heyecandan tansiyonum yükseldi sanki, panik oldum herkes doğuruyor

ben evin karısı sen erkeği oldun....anladınız?:))diyeceğim su ki onlarda biraz haklı alışkın değilller ev işi yapmaya yemek yapmaya bizleri böyle görmeye evi toplamaya.onlarında kimyası bozuldu aslında:).biraz sabır...

tskler... ya ben iştende kovuldum zaten alıp evde ugrasırım artık. Bide doğum fotoğrafları için çerçeve hazırlamak istiyorum. bunun gibi bişey işte amaç vakit geçsin hemde hatıra olur. Keçeden taç bende yapmak istiyorum. Bi sitede 15 tl di. Daha pahalıya mal olacaksa ordan sipariş edim.

kızlar bugün biz de eşimle tartıştık !!! bugün sabah uyandığımda gün ne güzel başlamıştı ama son 3 saat berbat ötesi.sabahtan beri başım inanılmaz derecede dönüyor ayakta bile zor duruyorum.dün mobilyacı aradı odamız gelmiş ama biz montaj için yatağın gelmesini bekliycektik. sabah yatak aldığımız yeri aradım onlarda bugün teslim edeceklerini söylediler.bugün de doktor randevum var tüm bunlar için okadar mutluydum ki.. benim eşimde 10 gibi aradı 1 saat vakti varmış birlikte kahvaltı yapalım dedi ben de gelirken sıkma yemek istedim kahvaltıda al gel dedim. sonra gelince bağırdı çağırdı kahvaltıyı daha tam hazırlamamıştım neler söyledi bana... ben de yemedim çıktım mutfaktan başım döne döne evi toparladım girdim yatağa ağladım hala da ağlıyorum ve hala birşey yemedim sabahtan beri. o da evden çıktı gitti giderken de bana sana yazıklar olsun dedi gitti. hamileliğimin başından beri ben hiç nazlanmadım eşimden bir kere olsun canım şunu istiyo git al demedim her işimi kendim yapıyorum o kadar zoruma gitti ki yaptığı keşke doktora gittiğimde beni hastaneye yatırsa da diyorum bi kere de ben nazlansam insanlar beni merak etseler eşim pişman olsa yaptığına... bazen çok güçlü olmak da iyi değil insan herşeyle kendi kendine başetmek zorunda kalıyo.

baya bi geçti canım da öksürük var bi de nefesim daralıyo uyurken o yüzden biraz panik oluyorum bu aralar ....keyifsizim..

cnm bnm umarım biran önce oda geçer... nefes darlıgı cok zor bilirim. benimde her sabah kuru öksürüğüm oluyor ama bikaç saat sonra geçiyor. Ozaman nefesin daralıyor işte.

Senin dış görünüşünle ne işi var o adamın yaaa deli mi ne? İşini titizlikle yapıyorsan bundan sonrası ne ilgilendirir onu. Sanki mankenlik ajansı.

cnm bence de ilgilendirmemesi gerekir ama huyu öyle. Buraya aldıgı her personeli her avukatı ilk önce dış görünüşüne göre değerlendirir. Allah var ben hiç birşeyini görmedim ama çapkın bir adam. Kendide söylüyor zaten ben çapkınım diye. Karısı da dünya iyisi buna güvenip sürekli seyahate gönderiyor.

olur mu canımm... hepimiz aynıyız bu aralar. Bide maasallah en akdar entel bilinçli tip varsa burdaHerşeyi bitirdik maasallah. en azından listelerimiz hazır kafalarımızda. Çok araştırıp irdeliyoruz yaa buda beni yordu galiba. Sürekli endişe içindeyim ben yaa. Bişey eksik kalacak yada yanlış kararlar vereceğim diye ödüm kopuyo. Buna ragmen daha dogumasda coookkk var. NE sacma bi durum oldu bu yaa. Bu arada bas dönemes, neden oluyo kızlar yaa. Bende son bi haftadır cok ena. Geçen haftada bayılmıstım hatta.

Ben arabayı kırdıgım içim bende eşimle erkenden kalkıyodum son haftalarda. O giydiriyodu beni ne guzel. Alışmıştım yani..

Ama hep ben ilk adımı atıyorum....

Kafasını kırarım onun. Tamam işi bu araalr cok yogun. Müdür oldu daha yenii. Çok zorlanıyo ama beni ilgilendirmez. Ben o kadar korkarken o nasıl uyuyabiliyo kii.

ya sana telefon numarasını vereyimde iyi bi kız yaa. Ben sinirlenince ağlarım konusamam. Acsam sımdı telefonu basları aglamaya..

ya benim kocamda alışkın değil. Son bir haftadır banada kıyamıyo bırak birlikte yapalım diyo. Bende hastalıktan bıraktım mecburen ama ev,n halini görmeniz lazım. Mangalda kula bırakmıyo konusurken icraat yok. Bİde anlıyorum evin dagınık olmasına da kızıyo bu aralar..

5. aydan beri şişlik var bende de. Herşeyi sıkıp kavrayamıyorum. Birde sabahları kalktığımda ayaklarımın üzerine rahat basamıyorum şişlikten. Birkaç adımdan sonra düzeliyor biraz (

Canım bende bir haftadır yaşıyorum. Hele cumartesi pazar doğuruyorum galiba dedim. Rahim kendini doğuma hazırlıyuormuş.Bebek daha hızlı büyüyor artık. Düzensiz ağrı ve sancılar önemli değil dedi doktorum. Ama sen kanama diyorsun!Onu bilemedim canım araştırmak lazım.İstersen başka bir doktora , mesela bir perinatoloğa da görün.

Son düzenleme:

yok canım o adamın karısı salak. Oyle olmasa hamileyken bebeğini dusurmeye ugrasmazdı. Ayrıca kadınlar erkekleri cok etkiliyo ve o kadın becerememiş yada aynı dusuncede. Bua rada ilk kez 3 gundur odamda oturuyorum. Napayım bu hasta halimle bide 6 dereceed calışamam yaa. Az önce patronum geldi. Karanlıkta neden oturuyosunuz diyo. Manyak mı ne gunduz vakti ne karalıgıysa. Kamera için yeterli değil galibaKorktum ama yaa. Rapordan önce çıkısımı falan vermesinde.

Bugünü eşlerin anlayışsız günü olarak ilan ediyorum. Bende eşimle kavga ettim ki ne kavga... Biliyorsunuz eşim askerde ve buna rağmen çok anlayışsız. Tek başıma her şeyi çektiğim yetmezmiş gibi bir de onu alttan almam gerekiyor. Bende bugün patladım telefonu suratına kapattım artık katlanamıyorum bazı şeylere... Ben mi anlatamıyorum o mu beni anlamıyor anlamadım gitti. Çok bunaldım

Dün meme ucumu sıkayım bakayım dedim sıvı geldi.Hatta çok az bir damla süt rengi de geldi. Genelde şeffaf sarı renkte. Sanırım sütüm hemen gelir benim. :)

bu günü bunalım günü ilan ettim mutlu olan kimse yok aramızda galiba

ay canım hiç sorma dün bende gezmeye gittim yolda yaşlı bir dede gözlüklü eli bastonlu bana nedese beğenirsin ay kızım senin bu halde ne işin var sokaklarda hiçbişi demedim sadece güldümmmm

Benim doktorum hemen hemen her gittiğimde hemogram ve idrar tahlili baktırıyor. Bende gemeliğe bağlı hipertansiyon çıktı. İdrarda protein bakıyor. Preeklampsiden korkuyor ondan. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ve genelde hemogram dğrm 10 çkyr.

Viskonu kesinlikle tavsiye etmiyorlar. Onun dışında herşey olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…