allah korusun barbicim inşallah olmazsın inşallah daha geçen hafta iğne serum her türlü müdahaleye mağruz kalmış biri olaraktan en içten dileklerimle dua ediyorum.Geçen haftadan beri biz de ayrı yatıyoruz eşimle aslında iyileştim ama rahat edemiyorum( ben de üzülüyorum böyle olduğu için ama napalım mecbur katlanıcaz.ben de direniyorum 32.haftaya kadar canım kendimi zor taşır oldum artık işe çalışırken çok zor dinlenemiyorsun da..
kızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
Kıyamam ya çok kızdım kocana şu an hamilelik hormonlarına saldıradım geldi ona, arabulucu olmak isterdim ama direk taraf oldum galiba, birazcık erkeklerde çeksin cnm şu stresleri bu ne hem kadınlar çekiyorkızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
Benim de ay sonuna yakın hep geri de hissediyorum daha çok var gibi geliyor, bir yandan da geçen Ocak annelerinin sayfasını okudum heyecandan tansiyonum yükseldi sanki, panik oldum herkes doğuruyorYaaa bizim niye dogumumuz ay sonundaki.. Diğer kızların 30. haftaları falan oldugunu gorunce kendiminkine daha cokmus gibi hissediyorum. Ahh yarenim gelde bi aglayalım senle yaaa. Su anda aynı psikolojideyiz. Beni bi sen anarsın aglama seasnsları yapalım beraber
Canım çok üzüldüm yaaa
Ben de 2 kez yasadım bunu hamileliğimde
Hassaiyetimizi anlayamıyor en anlayışlısı bile na yazıkki oyüzden kendini yıpratma nolur eminim hatasını anlayacaktır
Benimkinin içinden hiç tanımadığım biri çıktı ondan beklentim ise sadece nasılsın demesiydi sarılmasıydı.
Ama bunlara sorumluluk düştükçe ev işleri vs sinirlilikleri artıyo kapı duvar oluyolar sanki peşimizden koşan adamlar onlar değil yani hepsi yapıyo bunu zaman zaman hepsi koca birer çocuk malesef
ben bir marketten aldım ama kırtasiyeden alabilirsin öğrenciler için getirtiyorlar ben küçük boy aldım büyük boy yoktu bittikçe alıcam 10 renk var içinde A4 kağıdı büyüklüğünde aldığım 9 lira etrafta başkası olmadığı için pahalı ama yapcak bişey yok
baya bi geçti canım da öksürük var bi de nefesim daralıyo uyurken o yüzden biraz panik oluyorum bu aralar ....keyifsizim..
Senin dış görünüşünle ne işi var o adamın yaaa deli mi ne? İşini titizlikle yapıyorsan bundan sonrası ne ilgilendirir onu. Sanki mankenlik ajansı.
valla sorma herkes doğurucak gitcek biz burda kalıcaz üç beş kişi...hem diyorum sabırsızlanma tadını çıkar , hem de bazen böyle deliricek gibi oluyorum.ama bunlar oluyomuş işte artık en zor zamanlarına girdik dökülüyoruz baksana her gün bişey çıkıyo.ay ben ağlamıyım diyorum ağlarsam durduramıyorum kendimi.Kız burda espri falan yaparken son yazdıklarıma bi baktım sürekli şikayet eder oldum.Bi de ben de şeker çıktı ya..o da canımı sıkıyo.ooo kız selam verdi borçlu çıktı iki dert yandı ben ondan dertli
bu arada ben her sabah kendim giyinip çıkıyorum botlarımı da kendim giyiyorum eşim benden çok erken çıkıyo sabahları önceden zorlamıyordu da artık baya bildiğin söve söve giyiniyorum bunu da dip not olarak belirteyim
codullu kendini üzme.düzelir elbet.her evde benzer durumlar oluyor inan bana.kimsenin hayatı güllük gülistan değil.bence ilk adımı sen at.düzeltin aranızı.bu aralar onlara cok ihtiyacımız var:).sakın üzme kendini.
sağol canım allah razı olsun valla ben artık işyerinde yaşadığım iyi ya da kötü hiçbirşeye tahammül edemiyorum bugün yine sinir patlaması yaşadım annem de yanımdaydı muayeneye gelmişti kadının yanında bağırdım çağırdım onu da üzdüm eve gitti aradı ''kızım sinirlenme sakin ol bak torunuma bişe olcak diye korkuyorum'' hergün bir olay hergün bir olay sanırım artık sinirlerim yıpranmada tavan yaptı daha fazlasını kaldıramıyor allahım sabırlar versin hepimize (amin)
canım benim çok kötü olmuş öyle üst üste olunca haklısın sen de ama bazen görmüyorlar kafalarından o kadar çok şey geçiyor ki düşüncelerinin arasında kayboluyorlar bi anda seni unutuveriyorlar hepimizin eşleri aynı şeyi yapıyor sanırım çok takma kafana bence bana da geçen hafta oldu nerdeyse aynı şey tırnağın varsa başını kaşı demişler annelerimiz babalarımıza naz yapıyor muydu? anne adayı olduğun andan itibaren mızmızlanmak erkeğe fazla geliyor tahammül edemeyebiliyorlar her zaman
Kıyamam ya çok kızdım kocana şu an hamilelik hormonlarına saldıradım geldi ona, arabulucu olmak isterdim ama direk taraf oldum galiba, birazcık erkeklerde çeksin cnm şu stresleri bu ne hem kadınlar çekiyor
Benim de ay sonuna yakın hep geri de hissediyorum daha çok var gibi geliyor, bir yandan da geçen Ocak annelerinin sayfasını okudum heyecandan tansiyonum yükseldi sanki, panik oldum herkes doğuruyor
ben evin karısı sen erkeği oldun....anladınız?:))diyeceğim su ki onlarda biraz haklı alışkın değilller ev işi yapmaya yemek yapmaya bizleri böyle görmeye evi toplamaya.onlarında kimyası bozuldu aslında:).biraz sabır...
Herkese günaydınnn...
Bende sabah aç karnına kan şurubunun arkasına su içenlerdenim. çok merak ettim lütfen öğrenenler paylaşsın bizimle. Arkadaşlar siz de de başladı mı? sabah uyandığımda bir kaç gündür ellerimi şiş ve işlevsiz buluyorum . yani mesela bu sabah eşimin elini sıktım yatakta. bu kadar sıkabiliyorum dedim çok şaşırdı. bir süre sonra azalıyor ama ilk kalktığımda çok feciii...
Reflüye beddua eden arkadaşın ağzına sağlıksonuna kadar hak ediyor kendisi. Benimde son bir kaç haftadır sloganım:
- Renie gel kurtar benii
Böyle dediğimi duyan eşim başladı gülmeye
Birde son iki gündür gazlarrr gazlarr ve gazlarrÜşütmüyorum ama neden böyle oluyo anlamadım...
Günaydın kizlar yardimci olursanız çok sevineceğim dünden beri malum bölgede hafifçe we ara ara bir sızlama war başına gelen böyle bir durum yaşayan war mi acaba aranizda. tedirgin oluyorum çünkü haftasonu çok hafif bir kanama geçirdim 4-5 minik damla NST ye bağlandilar hiçbir sorun yok pazartesi kontrole gittim yine bişi cikmadi acaba bunlar normal mi içimin rahatlamaya ihtiyacı war(
cnm bence de ilgilendirmemesi gerekir ama huyu öyle. Buraya aldıgı her personeli her avukatı ilk önce dış görünüşüne göre değerlendirir. Allah var ben hiç birşeyini görmedim ama çapkın bir adam. Kendide söylüyor zaten ben çapkınım diye. Karısı da dünya iyisi buna güvenip sürekli seyahate gönderiyor.
kızlar doğum öncesi meme ucu kremini ve yine anne sütünü arttıran çayı ihmal etmeyin derim bizler için en önemli şeylerden biri de bunlar
Ben arkadaşımında tavsiyesiyle ikisinden de çok memnun kaldı şunları alacağım düşünenlerin aklında olsun
Meme başı kremi : Lansinoh Lanolin 40ml. doğumdan bir iki gün önce başlamak gerek emzirirken silmeye de gerek yok hiçbir zararı yok
Anne Sütü Arttırıcı çay : Humana Still Tea doğum yaptığımız gün başlamak gerek
Bugünü eşlerin anlayışsız günü olarak ilan ediyorum. Bende eşimle kavga ettim ki ne kavga... Biliyorsunuz eşim askerde ve buna rağmen çok anlayışsız. Tek başıma her şeyi çektiğim yetmezmiş gibi bir de onu alttan almam gerekiyor. Bende bugün patladım telefonu suratına kapattım artık katlanamıyorum bazı şeylere... Ben mi anlatamıyorum o mu beni anlamıyor anlamadım gitti. Çok bunaldım
Şu millet varya katil eder adamı boş ver sen onları karınla alakalı değil bi kere çocuğun gelişimi benim kızımda kocamandı karnım 50 cm 3300gr doğdu yani aman aman öyle iri falan değildi. Ben de gezmeye gittim bugün kimi diyo ay kilo almışsın, kimi diyo ay hiç değişmemişsin aynısın yüzün gözün de değişmemiş yani kim nasıl bakıyorsa öyle görüyor
biz bunu sorduk doktoruma. Normal beynin suanda baska seylerle mesgul dedi. ama doktorumu değiştirmek istememdeki nedenlerden biride bu.. Benim doktorum sadece 13. haftamdan kan ve idrar tahlili yaptırdı. Bidaha hiç yaptırmadı. İdrarıma sizden duyduklarımdan korktugum için ben baktırdım cok sukur sıkıntı yok ama kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum. Depolarımda sıkıntı varmı bilmiyorum..
valla bende haber bekliyorum. Bende cok dusundum bunu arastırdımda. En uygunu yine viskon yatakalr gibi gelmişti bana. Bide yatagın sert olması değil omurgayı destekleyici nitelikte sert olması lazım. Yani yaylı olmalı. Yorgancılar yaylı yatak yapabilr mi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?