Ben yün Yelek ceket battaniyeleri dalin-hacı Şakir granüllü sabun tozuyla yıkadım diğer kıyafetleri ve çamaşırlar içinde dalin konsantre sıvı deterjan yumuşatıcı için de kesinlikle dalin soft arkadaşım e bebekten doğal deterjan adı altında bi ürün almış o kadar kötü koluyormuş ki arkadaşım kokusuna ben dayanamıyorum çocuğa nasıl giydirim dedi bende bildiğim şeyden şaşmamak için dalin aldım
Slm kizlar dun annemle sabahtan akşama kadar emininundeydik hastane susu bebek sekeri vs. Almaya gittik bence sakin ileriye birakmayin erkenden alin yurunmuyor oralarda haftaarasi olmasina ragmen cok kalabalikti bence boşa gittim çunku ben anip sekeri yapicaktim ama internetteki fiyatlardan hicde bir farki yok gibiydi lavanta kesesi dedikleri bebek sekeri alicaktim ben yakinlarima alicaktim oyle seker onun disinda herkeze dagitmaya bu mevlut sekerleri gibi kagitlar var ama bebek icin cok tatli onlardan aldik icine seker doldurup 40 kuraninda dagiticagiz ama keseler kotu minik ve lavanta kokmuyordu bizde vazgeçtik ve notluk seklinde bebek sekeri aldik en azindan işe yarar 1 tl den o uygun bak keçeden harika kapisusu aldik hatta uras yazdirdik 25 tl verdik kapisusleri o fiyat hastaneyi suslemek icin cubuklu.mavi kalp.ugurbocegi sekerlerden aldik birde onlari batirmak icin kasnak plastik kadehler aldik lahusa serbeti icin ben sus yapmistim cok ucuz 12 tanesi 5 tl lahusa taci 1 tanedaha aldim 5 tl o huni seklindeki seker.kutusunuda 40 tanesini 20 tl aldik fiyatlar boyle bilgi verim dedim:)
kızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
Benim doktorum hemen hemen her gittiğimde hemogram ve idrar tahlili baktırıyor. Bende gemeliğe bağlı hipertansiyon çıktı. İdrarda protein bakıyor. Preeklampsiden korkuyor ondan. Bende akdeniz anemisi taşıyıcılığı var ve genelde hemogram dğrm 10 çkyr.
tskler... ya ben iştende kovuldum zaten alıp evde ugrasırım artık. Bide doğum fotoğrafları için çerçeve hazırlamak istiyorum. Eki Görüntüle 907983 bunun gibi bişey işte amaç vakit geçsin hemde hatıra olur. Keçeden taç bende yapmak istiyorum. Bi sitede 15 tl di. Daha pahalıya mal olacaksa ordan sipariş edim.
( bizdede dün kıyamet koptu!kavga ettikten sonra bi 10 dakika yalnız kaldık.sonra eşim ''çok duygusalsın normal olarak.hamilelikten dolayı hormonların inişli çıkışlı.seni anlıyorum ama bazen duygusallığından dolayı sana cevap verirken şaşırıyorum.ne desem sana ulaşamıyorum ben de patlıyorum.'' dedi.haklısın dedim.barıştık.yani bazen yetişemiyorlar bize.sen üzme kendini.bence de irdeleme hiç.hala aramadıysa sen ara ama bişey yokmuş gibi konuş.tabi benim fikrim bu tatlım :) sen üzülme istiyorum sadece :)
tskler... ya ben iştende kovuldum zaten alıp evde ugrasırım artık. Bide doğum fotoğrafları için çerçeve hazırlamak istiyorum. Eki Görüntüle 907983 bunun gibi bişey işte amaç vakit geçsin hemde hatıra olur. Keçeden taç bende yapmak istiyorum. Bi sitede 15 tl di. Daha pahalıya mal olacaksa ordan sipariş edim.
Geçmiş olsuın canım..
Peki bu Dalan Roxy nerelerde satılıyor acaba?
Niye bildiğimiz populer yerlerde yok?
Kızlar içinizde İzmirli olan var mı. Hatta İzmir Karşıyakalı. Bebek şekerini nereye yaptıracaksınız??Karşıyakada bulamadım.Kemeraltına da gidecek enerjim yok
Kızlar içinizde İzmirli olan var mı. Hatta İzmir Karşıyakalı. Bebek şekerini nereye yaptıracaksınız??Karşıyakada bulamadım.Kemeraltına da gidecek enerjim yok
kızlar bişey diycem. daha önce ac karnına su içmenin zararlı oldugunu soylenmiş. Ama nedenkii...Ben en az 2 bardak içerim. Ham şekeri ve tansiyonu dusurdugu için hamilelikde daha önemli diye düşünüyorum. Ayrıca su anda kavrulan midelerimizdeki asiti seyreltmemiz için de ac karnına su içmeliyiz. Vee en önemlisi kan basıncımızın dengelenmesi için gerekli. Bİçok gerekli oldugu durumu yazabilirim ama neden zararlıymıs. Bilmediğimiz bişeyse öğrenmek isterim yaaa. Çatlarım ben şimdi...
Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)
balkaymak sen mi bebeklerin anne karnındaki konuşmasını paylaşmıştın okuyucaktım bulamıyorum yine paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?