2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Codulucum, eşinle olan huzursuzluğa çok üzüldüm. Ama bazen onlara da "geliyorlar". Bence şu noktada yapabileceğin şey; konu yaşanmamış gibi davranmak. Önce istersen, sinirini kırgınlığını atmak için bir mesaj yaz, içindeki herşeyi yaz. Ama sakın yollama...
Ondan sonra da o mesajı sil ve normal günlerdeki eşine tatlı bir mesaj yaz ve "barıştık?" de. Bitsin... Ara sıra böyle şeyler yaşanabilir, hepsinin tek tek hesabını yapıp karşılıklı konuşmaya gerek yok bence.

Slm kizlar dun annemle sabahtan akşama kadar emininundeydik hastane susu bebek sekeri vs. Almaya gittik bence sakin ileriye birakmayin erkenden alin yurunmuyor oralarda haftaarasi olmasina ragmen cok kalabalikti bence boşa gittim çunku ben anip sekeri yapicaktim ama internetteki fiyatlardan hicde bir farki yok gibiydi lavanta kesesi dedikleri bebek sekeri alicaktim ben yakinlarima alicaktim oyle seker onun disinda herkeze dagitmaya bu mevlut sekerleri gibi kagitlar var ama bebek icin cok tatli onlardan aldik icine seker doldurup 40 kuraninda dagiticagiz ama keseler kotu minik ve lavanta kokmuyordu bizde vazgeçtik ve notluk seklinde bebek sekeri aldik en azindan işe yarar 1 tl den o uygun bak keçeden harika kapisusu aldik hatta uras yazdirdik 25 tl verdik kapisusleri o fiyat hastaneyi suslemek icin cubuklu.mavi kalp.ugurbocegi sekerlerden aldik birde onlari batirmak icin kasnak plastik kadehler aldik lahusa serbeti icin ben sus yapmistim cok ucuz 12 tanesi 5 tl lahusa taci 1 tanedaha aldim 5 tl o huni seklindeki seker.kutusunuda 40 tanesini 20 tl aldik fiyatlar boyle bilgi verim dedim:)

Ben hacışakir sabununu ve dalin yumuşatıcısını aldım. Herşeyini onlarla yıkadım. Çok çok az koydum ikisinden de . Yumuşacıktı çamaşırlar.

biz de dün akşam kayınvalideyle konuştuk o çok becereklidir böyle süs püs konusunda önce bi eminönüne bakarız dedi ben de '' bakalım eğer çok bi fiyat farkı yoksa alıp yapmaya değmez yaptırırız '' dedim ''biz bi gidip önce bakalım'' dedi
yani ben de aynı şeyi düşündüm ama zamanım olucak mı bir de fiyat çok farkediyor mu farketmiyorsa yapmanın anlamı yok bi de piyasayı bilmiyorum ama geçen gün pastanede hazır gördüm böyle sepetin içinde 65-70 adet çikolata var süslü kutularda tüllerle süslemişler fiyatı 150 liraydı pahalı mı ki???

( bizdede dün kıyamet koptu!kavga ettikten sonra bi 10 dakika yalnız kaldık.sonra eşim ''çok duygusalsın normal olarak.hamilelikten dolayı hormonların inişli çıkışlı.seni anlıyorum ama bazen duygusallığından dolayı sana cevap verirken şaşırıyorum.ne desem sana ulaşamıyorum ben de patlıyorum.'' dedi.haklısın dedim.barıştık.yani bazen yetişemiyorlar bize.sen üzme kendini.bence de irdeleme hiç.hala aramadıysa sen ara ama bişey yokmuş gibi konuş.tabi benim fikrim bu tatlım :) sen üzülme istiyorum sadece :)

bizim eminönümüz yok kiiii (( ben bir kapı süsü yapsam ona şükredeceğim, onun için de kırtasiyeye gitmem gerek keçe almak için, yalnız bugün giderim yaın giderimd erken doğurmasam bari

Geçmiş olsuın canım..

keçeden taç ben kızıma yaptırdım, 15 TL ye, bence malzemeye ulaşman kolaysa çok daha ucuza mal edebilirsin, benim malzeme sıkıntım vardı bir de beceri kıtlığım var o nedenle sipariş vermei tercih ettim

irdelemeyeceğim zaten zamanla geçer heralde.. Az once konustuk rapola ilglili ama biraz soguk konustum.

bir de bu kadar büyük bir çereçve için malzemeyi nereden bulacaksın?

Kızlar içinizde İzmirli olan var mı. Hatta İzmir Karşıyakalı. Bebek şekerini nereye yaptıracaksınız??Karşıyakada bulamadım.Kemeraltına da gidecek enerjim yok

Peki bu Dalan Roxy nerelerde satılıyor acaba?
Niye bildiğimiz populer yerlerde yok?

izmir de kolayca marketlerden bulabiliyoruz canım ama diğer şehirlerde bilemem tabi ama A101 heryerde var mı bilmiyorum varsa burdan temin edebilirsiniz kızlar ben bu arada molfix yeni doğan aldım ablam kullandı memnundu

Kızlar içinizde İzmirli olan var mı. Hatta İzmir Karşıyakalı. Bebek şekerini nereye yaptıracaksınız??Karşıyakada bulamadım.Kemeraltına da gidecek enerjim yok

canım merhaba.ben de şemiklerdeyim.geçen gün karşıyakada tesadüfen girdim bi dükkana.kapı süsleri,şekerler...çarşıda kardelen terzinin yanında.face te nazenin süsleme diye bulabilirsin.

canım ben izmirliyim ama inan bilgim yok kemeraltında mutlaka vardır ama benim de hiç enerjim yok bu aralar çok baş dönmesi yaşıyorum bebek şekerlerini kv yaptırcak olmazsa öğrenip yazarım sana

ben hamileliğimden bu yana midem rahatlasın diye sabah aç karnına su içtim şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Suyun zararlı olduğu konusuna da pek inanmıyorum açıkçası.

Bazı şeyleri 50 kere soruyorum gibi hissediyorum ama;
Çamaşır deterjanına neye karar verdik?
Ne sebeple ona karar verdik?
Doğal mı? Organik mi? Nesi var? :)

Ben tamamen içgüdüsel ve önyargılarla birlikte sırf alman markası ve bitkisel olduğuna inandığım için friendly diye bir deterjan aldım :)))

kızlar daha önce doğum parasıyla ilgili bir konu paylaşmıştım hamilelik döneminde işi bırakanlarla ilgili doğum parası alabileceğini söylemiştim .dün bu konuyla ilgili ssk ya gittim doğum parası konularla ilgilenen memur dan güzel bilgiler aldım.aynen memurun söylediği gibi aktarıyorum geçmiş hizmet dökümlerimi çıkardı bu yıl içinde 120 günden fazla ssk ödenmişliğin var dedi doğumdan önceki son 300 güne bakıldığını söyledi bununla ilgili de doktorundan 32.haftadan sonra hamilelik raporu almam gerekiyormuş bu raporla birlikte doğum raporunu da aldıktan sonra ssk ya başvurmam gerektiğini söyledi.memur bana doğum parası alabileceğimi söyledi.ben şansımı denicem.
ilgilenen arkadaşlar sizin de bilginiz olsun diye paylaşmak istedim

balkaymak sen mi bebeklerin anne karnındaki konuşmasını paylaşmıştın okuyucaktım bulamıyorum yine paylaşır mısın?

Canım ben paylaşmıştım ancak şu an annemlerdeyim telden giriyorum istersen benim sayfama gir yazdığım cevaplarda geriye doğru git bulamazsan akşam eve gidince paylaşırım yine, bu arada bugün bu eşlere noluyor böyle kavga etme günü gibi akşama dikkatli olayım bari....

Merhaba anne adayları.. Genelde bir konunuz oluyor ve kendi aranızda konuşuyorsunuz ama ben de bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istedim. Erkek anneleri bebekleriniz için yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Hastanede çalışanlar da var sanırım belki onların bilgisi vardır. Bu sünnet ne zaman yapılıyor? Bebeğin doğduğu gün mü, 40'ı içinde mi 40'ı çıktıktan sonra mı? Ne kadar sürede iyileşiyor acaba? Yaptırmak iyi mi? Yoksa bebeğimin ilk günlerinde ona acı çektirmek istemem. Bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum. Herkese sağlıklı günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…