canım merhaba.ben de şemiklerdeyim.geçen gün karşıyakada tesadüfen girdim bi dükkana.kapı süsleri,şekerler...çarşıda kardelen terzinin yanında.face te nazenin süsleme diye bulabilirsin.
canım ben izmirliyim ama inan bilgim yok kemeraltında mutlaka vardır ama benim de hiç enerjim yok bu aralar çok baş dönmesi yaşıyorum bebek şekerlerini kv yaptırcak olmazsa öğrenip yazarım sana
bizim eminönümüz yok kiiii(( ben bir kapı süsü yapsam ona şükredeceğim, onun için de kırtasiyeye gitmem gerek keçe almak için, yalnız bugün giderim yaın giderimd erken doğurmasam bari
Merhaba anne adayları.. Genelde bir konunuz oluyor ve kendi aranızda konuşuyorsunuz ama ben de bir konuda fikir alışverişinde bulunmak istedim. Erkek anneleri bebekleriniz için yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz? Hastanede çalışanlar da var sanırım belki onların bilgisi vardır. Bu sünnet ne zaman yapılıyor? Bebeğin doğduğu gün mü, 40'ı içinde mi 40'ı çıktıktan sonra mı? Ne kadar sürede iyileşiyor acaba? Yaptırmak iyi mi? Yoksa bebeğimin ilk günlerinde ona acı çektirmek istemem. Bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum. Herkese sağlıklı günler..
kızlar hangisi sizce?
mrb kızlar dr şimdi geldim bebiş iyimiş dr doğum tarihini sorduk normal doğum istemediğimi söyledim
şubatın son haftası dedi ama biray sonra kesin tarih alcaz bu arada tansiyonum yüksek çıktı
tansiyon habı verdi bir hafta boyunca ölçecem tekrar gidcem hadi hayırlısı bebişim iyidi acıkmıştı parmağını emiyodu
bir taraftanda yüzünü kapatıyodu çok tatlıydı üşüttüğümü söylemiştimya ilaç vermedi vitamin takviyesi verdi
bolbol ılık limonlu su iç dedi bu arada md sevindirici haber verdi 5 yılı geçtiği için normalde 5 gün eksik kullanmışız onları
kullanın sen hastasın git dinlen dedi
kızlar hangisi sizce?
Eki Görüntüle 908213 yada bu var sallanıyomu bilmiyorum ama.artı ön panel aşagı iniyormu onuda bilmiyorum
bebeğininin cinsiyeti erkekse kesinlikle ilk ama ikincide olabilir. Eger kızsa 2.si super. Canım 2 .resimdeki beşik nerden. Benim istediğim gibi bi model yaa..
kızlar hangisi sizce?
bebeğininin cinsiyeti erkekse kesinlikle ilk ama ikincide olabilir. Eger kızsa 2.si super. Canım 2 .resimdeki beşik nerden. Benim istediğim gibi bi model yaa..
Eki Görüntüle 908213 yada bu var sallanıyomu bilmiyorum ama.artı ön panel aşagı iniyormu onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?