2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım merhaba.ben de şemiklerdeyim.geçen gün karşıyakada tesadüfen girdim bi dükkana.kapı süsleri,şekerler...çarşıda kardelen terzinin yanında.face te nazenin süsleme diye bulabilirsin.

canım ben izmirliyim ama inan bilgim yok kemeraltında mutlaka vardır ama benim de hiç enerjim yok bu aralar çok baş dönmesi yaşıyorum bebek şekerlerini kv yaptırcak olmazsa öğrenip yazarım sana

Sağolun kızlar. Ya aslında Bostanlıda gusto var bebek çikolatası yaptırayım ddim sordum üzerinde magnetli biblolar var minik tanesi 3.5 dedi. Bana fazla geldi ücreti.Ama çikolataları çok güzel ve büyük.
Daha hiç araştırmadım .Zaten bir o kaldı geriye. Ama enerjim daha da tükenmeden o işi de halletmek istiyorum. en azından karar vereceğim. Kartını alacağım doğumdan 3-4 gün önce haber vereceğim.

Nazenin süsleme tam nerede canım? Ben kardelen terziyi bilmiyorum. Bu arada ben de Yeni Girnedeyim yakınız çok :)

bizim eminönümüz yok kiiii (( ben bir kapı süsü yapsam ona şükredeceğim, onun için de kırtasiyeye gitmem gerek keçe almak için, yalnız bugün giderim yaın giderimd erken doğurmasam bari

al benden bir tane daha

bende kendim yapmaya gaza geldim ama baktım ben gazla çalışmıyorum

görümcenin arkadaşı vardı dedim sen ona bir sor fiyatını ona göre karar vericem

o da hallederim sen fiyatını düşünme model ve kaç tane istediğini söyle yeter dedi

oooooooooooooooo benim görümce yağacak anladığım kadarıyla böyle gürlediğine göre

bende resimleri attım bakalım bekliyorum

Ablam oğluna yaptırdı 2 haftalıkken. Bebekler daha minikken hissetmiyorlarmış canım. Bildiğim bu.Ben bebğimin cinsiyeti belli olmadan ya erkekse diye araştırmıştım azıcık. Erkek olsydı ilk ay içinde yaptırırdım.

mrb kızlar dr şimdi geldim bebiş iyimiş dr doğum tarihini sorduk normal doğum istemediğimi söyledim
şubatın son haftası dedi ama biray sonra kesin tarih alcaz bu arada tansiyonum yüksek çıktı
tansiyon habı verdi bir hafta boyunca ölçecem tekrar gidcem hadi hayırlısı bebişim iyidi acıkmıştı parmağını emiyodu
bir taraftanda yüzünü kapatıyodu çok tatlıydı üşüttüğümü söylemiştimya ilaç vermedi vitamin takviyesi verdi
bolbol ılık limonlu su iç dedi bu arada md sevindirici haber verdi 5 yılı geçtiği için normalde 5 gün eksik kullanmışız onları
kullanın sen hastasın git dinlen dedi

merhabalar.bugü kan idrar tahlillerim yapıldı,50 lik şeker yüklemesi de yaptık ve sonuç saat 10:00 a kadar aç ben şu an bile zor yazıyorum.çok halsizleştim annemlerde dinleniyorum.işe gidemedim maalesef halim yok... sonuçları yarın göstereceğim.
bu arada bebeğim normal pozisyona geçmiş çok şükür...

Canım tansiyon bende başından beri var. Alfamet vermişlerdi bana. Ama doktorum o en son kozumuz dedi. Hep yat dinlen ilaç almanı istemiyorum. 140/90 olursa bana haber ver hemen dedi. Sana ne ilacı verdi. Limon bu arada tansiyonu düşürüyor. Ben her sabah 1 limonu kocaman bir bardağa sıkıp su ile içiyorum. Sadece limon midemi çok yakıyor.Malum gebelik reflüsü :)
Bu arada 160/10 u gördüğüm bile olmuştu. O nedenle rapor verdi çalışmıyorum ben. Evdeyken çok daha iyi tansiyonum.

Son düzenleme:
Hanımlar bu gebelik 2. ergenlik gibi bir dönem. Çoğumuz normalde alınmayacağı şeylere alınıyor, normalde sinirlenmeyeceğimiz şeylere sinirleniyoruz ve en kötüsü bunun farkında değiliz! Kocalar da bizim sürekli değişen duygulanımımız karşısında bazen ne yapacaklarını bilemiyorlar, bu durumla halleşmek bazen onları da çok zorluyor. Ben normalde öfkemi kontrol edebiliyorken 2-3 aydır çok fazla öfkeleniyorum ve kendi tepkilerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Bu durumla başetmek hem bizim için, hem çevremizdekiler için oldukça zor. Sizde işe yarar mı bilmiyorum ama ben üzüldüğüm ya da sinirlendiğim zaman yalnız kalabileceğim bir yere çekilip müzikle sakinleşmeye çalışıyorum, sonra tekrar gözden geçiriyorum "acaba hamile olmasaydım bu duruma ne tepki verirdim, kızgınlığımın hormonlarımla ilgisi var mı?" diye. Bi'de hareketlerimiz de artık sınırlandığı için daha fazla geriliyoruz, örgü-keçe-elişi gibi birşeylerle uğraşmak gündelik stresten kurtulmamıza yardım edebilir diye düşünüyorum.

kızlar hangisi sizce?

cnm ortadaki beyaz olan bence benim alacağım beşiğin aynısı zaten:) beyazın her türlü gideri var ya istediğin renk nevresimleriyle yada istersen cibinliğiyle bebişine uygun hale getirisinistersen al sticker yapıştır istediğin gibi süsle renklileri kullanmak daha zor bence

bebeğininin cinsiyeti erkekse kesinlikle ilk ama ikincide olabilir. Eger kızsa 2.si super. Canım 2 .resimdeki beşik nerden. Benim istediğim gibi bi model yaa..

cnm daha öncede yazmıştım benim alcağım beşiğin aynısı ortadaki belis mobilya var nettede bulabilirsin e- belis diye bişi ordan da alabilirsin yada yinebelis mobilyanın internet sitesinden şubelerini hangi şehirde hangi bebek mağzasının sattığını öğrenebilrsin, ben adanadayım burda çocukistan ve salih bebe satııyo mersindede görüş bebe ben bu üünden birinden alcam , bu beşik sallanıyo , ayrıca yan taraflarda vidakları var onları sıkıştırdığında sabit durumada geliyo, ayrıca ön mazgalları asanasörlü ilk aylar kullanımı için iyi bi model yani, en canlı canlı gördüm beğendim bu haftasonu alcaz büyük ihtimal

evet neden cilek bunu düşünmemiş anlamadımön panelin inmesi anne için avantaj değilmi allaallla.birde belis beşiklerin ümraniyede fabrika satıs magazası varmış öyle yazıyo.giden varmı acaba?

Eki Görüntüle 908213 yada bu var sallanıyomu bilmiyorum ama.artı ön panel aşagı iniyormu onuda bilmiyorum

cnm çilek mobilya di mi bu, öyle diye haturlıyorum biz çilek mobilyadaki bütün beşk modellerine baktık bir model dışında hiçbiri sallanmıyo, ayrıca ön mazgallarda asansör yok, o yüzden vazgeçtik ordan o sallanan modelinde ölçüsü küçük zaten 60'a 120 cm çok dardı, dediğim gibi orta resimdeki model güzel ve ölçüsüyle fiyatıyla çok uygun

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 908213 yada bu var sallanıyomu bilmiyorum ama.artı ön panel aşagı iniyormu onuda bilmiyorum

canım bu modele ben baktım inmiyo asansoru yok. Salalnmıyoda ama sallananıda varmıs. Ama gereksiz pahalı. Bebeği içine koyup almak için en az 175 cm bacak gerek. yoksa elini uzat kzım tutamıyorum demem lazım yenidogmus kızımabu arada boyumda 166. Ben zorlandım eğilirken acıkcası. Gerçi şimdi hamilelikde var ama. Cok derin beşikler mantıksız. Özelikler ilk aylar zaten yenidoğan bebği tutmak zor.

Kzıalr bu arada buyuyen beşik almayı dusundugum ve mantıklı buldugum için arastırdım vee biçok konuda oldugu gibi yine sacmaladıgımı farkettim. Enleri cok dar. 3-4 yasındaki bir cocuk duser o yataktan daha buyugude yatamaz zaten. Enleri geniş olanalarda 1000 tlden baslıyo yok artık yanii..normla beşik asansorlu sallanır bebeğin yattığı kısım yukarı yada asagı tasınabilir olması gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…