2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

çarşıda eshot sokağında tedaş var.tedaşın olduğu sokakta.kime sorsan tedaş diye tarif eder zaten.gene de özelden tel ve tam adresi vereyim.çok yakınmışız gerçekten.hangi dr a gidiyosun?medicale mi?

ön panel inmiyorsa zaten almanın mantıgı yok.o zaman belis markayla ilgileneyim araştırayım bakalım.tesekkürler...

saol canım not aldım evime yakın olan yerler bş bakcam

erkeklerin bu hassas dönemlerde bu şekilde kapris yapmalarına yemin ederim ki tahammül edemiyorum. okurken dişlerimi sıktım yemin ederim. sen kötüyüm diyosun ve o üstünü ört geçer diyip arkasına dönüp yatıyor öyle mi?
yaaa gerçekten hani haber vermediğin için tepki vermesi normal de ama bu kadarı çok çok fazla. kusura bakma canım
ama sahiden sinirlendim.
eşinin inşallah kendince doğru bir açıklaması vardır bu tavırları için.

kızlar ben bu dalan roxyi buldum istanbulda ikamet edenler sesleniyorum diğer yerlerde nerde var bilemicem ben az once aldım geldim.2kilosu 10tl özkuruşlarda buldum bakalılm yıkayıncada söylerim kokusu nasıl güzel mi diye

kızlar ben bunu kabul etmiyorum hiç bir şekilde. eş adı üstünde aynı sorumlulukları aldığımız insanlar. evladımı taşıma görevi bana verilmiş ise gerisi de onun görevi. Ev işi yapmak,mutfakta birşeyler yapmak sadece kadının görevi de değildir ayrıca.
Nikahta ne diye söz veriyoruz birbirimize hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde birbirimize destek vereceğimize dair söz veriyoruz.
Senin en ihtiyacın olduğu zamanda her ne olursa olsun 9 ay boyunca onun alttan alması gerekiyor.
Hiç bir bahane erkeği haklı çıkarmıyor maalesef. Çünkü kocaman bir canlı taşıyoruz içimizde,evladımın sağlığı benim her hareketimle doğru orantılı. üzülmemle onu da üzüyorum,sevincimle onu da mutlu ediyorum.
eğer beni üzen de eşim ise o benimle birlikte bebeğimi de üzdüğü için kat be kat daha kızarım. Şuan sizin eşlerinize de sizin bebeklerinizi sizin vasıtanızla üzdüğü için kızıyorum.
Yoksa eşler arasında her daim laylaylom olmaz. ama bu 9 aylık süreçte kapris yapma görevi sadece kadınındır erkeğin değil.
Bak yine feminist ruhum kabardı

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim

evet ve bide sanki yalan soyluyo msum gibi davrnaıyo. Ki ben ona daha önce hiç yalan soylemedim. Hani beyaz ufak yalanlar vardır ya onları bile soylemeidm. Amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn gıcık işte. Ozur dileyecek ama.

emellll sakin ol lütfen sinirlenme.

malesef erkeklerin bazıları farkında bazıları değil.

cnm banada alfamet verdi üçe böl 8 saat arayla iç sabah akşam ölç tansiyonunu daah sonra gel dedi
baş ağrılarım ondanmış meğer saat 2 den beri 3 bardak limonlu ılık su içtim bile çıldırcak gibiyim
5 gün yıllık iznim var onu kullanacam bende

Emelcim, birbirimizi kocalar konusunda gaza getirmeyelim bebişim :) Genic'in de dediği gibi bazen yaptıklarının farkında bile olmayabiliyorlar. Üstelik Codulu'nun kocası normal şartlarda maşallahı olan kocalardan. Demek ki ekstra bir durum olmuş. Üstelik ne kadar düşünceli, tatlı olurlarsa olsunlar erkekler kadınlarla aynı düşünme yapısına sahip değiller. Bizlere ayak uydurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ne sebeple olursa olsun (karınlarında bebek de taşısalar), kocalarımız 40 hafta boyunca mızmızlansa bizlerin eminim ki onlardan daha çok patladığımız nokta olur. Yani yiğitlerimizi öldürürken haklarını da verelim.

evet ve bide sanki yalan soyluyo msum gibi davrnaıyo. Ki ben ona daha önce hiç yalan soylemedim. Hani beyaz ufak yalanlar vardır ya onları bile soylemeidm. Amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn gıcık işte. Ozur dileyecek ama.

bende kavga ettim eşimle saat 11 de gidcem dr dedim 11.10 geçe orda olurum dedim geç kalma dedim niye okadar
erken dedi anlattım böyle böyle diye tmm dedi saat 11 de msj attım ben çıktım dedim hastaneye vardığımda aradı beni
niye erken çıktın sen nerdesin dedim işteyim şimdi çıkcm dedi çıldırdım öyle diyince ben sana demedimmi dedim dedinde niye erken
çıktın diyo gelde çıldırma nezaman geliyosan gel dedim ben zar zor hastaneye gittim beni o halle bekletti hastanede çok kötüydüm
hem üşütmüştüm hemde tansiyonum yüksek diye öyle olmuşum bugün kavga günü

bende kavga ettim eşimle saat 11 de gidcem dr dedim 11.10 geçe orda olurum dedim geç kalma dedim niye okadar
erken dedi anlattım böyle böyle diye tmm dedi saat 11 de msj attım ben çıktım dedim hastaneye vardığımda aradı beni
niye erken çıktın sen nerdesin dedim işteyim şimdi çıkcm dedi çıldırdım öyle diyince ben sana demedimmi dedim dedinde niye erken
çıktın diyo gelde çıldırma nezaman geliyosan gel dedim ben zar zor hastaneye gittim beni o halle bekletti hastanede çok kötüydüm
hem üşütmüştüm hemde tansiyonum yüksek diye öyle olmuşum bugün kavga günü

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim

beeennnnn aynı durumdayım. Sureklş dusuk tansiyonum ama bazen daha cok dusup basımın donmesine neden oluyo. Benim canımda bu aralar yemek istemiyo ne yazıkki..benim iyi halimde 9/4 ama bazen daha cok dusuyo galiba o zaman cok basım donuyo. Şimdide hafif bi leylalık var ustumde..

canım alışkın değiller de biz de anne karnında temizlik yapmayı yemek yapmayı öğrenmedik. Ne yani sen elden ayaktan düştüğünde ona tüm sorumluluk düştüğünde seni yüz üstü bırakıp gitmesi haklı olduğunu mu gösterir. Başa gelen çekilir. insan cinsiyetine bakmaksızın her şekilde yaşamı sürdürmeyi öğrenmeli. Ben ve eşim kendi ailelerimizden böyle gördüğümüz için eşim hiç bir şekilde hamilelik boyunca hele ki şu son zamanlardaki zorluklardan dolayı bana tüm gücüyle destek olmaya çalışıyor gıkı bile çıkmıyor.
Ben şuan el bileğimin ağrısından dolayı 1 kiloluk birşeyi bile kaldıramıyorum tencereleri bile o yıkıyor mecburen. Ama hiç sıkılarak da yapmıyor.

aynı durum bende de var.. benim doktor da bi kere 13-14.haftalarda yaptı bidaha hiç yaptırtmadı..hatta siz aşı falan da olmussunuz ben de bu yuzden cuma baska bi doktora gidicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…