Sağolun kızlar. Ya aslında Bostanlıda gusto var bebek çikolatası yaptırayım ddim sordum üzerinde magnetli biblolar var minik tanesi 3.5 dedi. Bana fazla geldi ücreti.Ama çikolataları çok güzel ve büyük.
Daha hiç araştırmadım .Zaten bir o kaldı geriye. Ama enerjim daha da tükenmeden o işi de halletmek istiyorum. en azından karar vereceğim. Kartını alacağım doğumdan 3-4 gün önce haber vereceğim.
Nazenin süsleme tam nerede canım? Ben kardelen terziyi bilmiyorum. Bu arada ben de Yeni Girnedeyim yakınız çok :)
canım bu modele ben baktım inmiyo asansoru yok. Salalnmıyoda ama sallananıda varmıs. Ama gereksiz pahalı. Bebeği içine koyup almak için en az 175 cm bacak gerek. yoksa elini uzat kzım tutamıyorum demem lazım yenidogmus kızımabu arada boyumda 166. Ben zorlandım eğilirken acıkcası. Gerçi şimdi hamilelikde var ama. Cok derin beşikler mantıksız. Özelikler ilk aylar zaten yenidoğan bebği tutmak zor.
Kzıalr bu arada buyuyen beşik almayı dusundugum ve mantıklı buldugum için arastırdım vee biçok konuda oldugu gibi yine sacmaladıgımı farkettim. Enleri cok dar. 3-4 yasındaki bir cocuk duser o yataktan daha buyugude yatamaz zaten. Enleri geniş olanalarda 1000 tlden baslıyo yok artık yanii..normla beşik asansorlu sallanır bebeğin yattığı kısım yukarı yada asagı tasınabilir olması gerekiyo..
BendE cilekten aldim baby dream modeli bu modellerde sallana yok canim buyuyen ve boyle var sallanmiyor on panelde inmiyor aldiktan sonra farkettik naya asagida kaliyor.gercektenEki Görüntüle 908213 yada bu var sallanıyomu bilmiyorum ama.artı ön panel aşagı iniyormu onuda bilmiyorum
Bu da çilekin safari modeli. Sallananı,sallanmayanı ve büyüyeni vae. Ve aşağıya inmiyor canım.
cnm daha öncede yazmıştım benim alcağım beşiğin aynısı ortadaki belis mobilya var nettede bulabilirsin e- belis diye bişi ordan da alabilirsin yada yinebelis mobilyanın internet sitesinden şubelerini hangi şehirde hangi bebek mağzasının sattığını öğrenebilrsin, ben adanadayım burda çocukistan ve salih bebe satııyo mersindede görüş bebe ben bu üünden birinden alcam , bu beşik sallanıyo , ayrıca yan taraflarda vidakları var onları sıkıştırdığında sabit durumada geliyo, ayrıca ön mazgalları asanasörlü ilk aylar kullanımı için iyi bi model yani, en canlı canlı gördüm beğendim bu haftasonu alcaz büyük ihtimal
kızlar ben kocaman ksutum..
Ve dun geceyi aglayarak geçirdim.. En fazla 1 saat uyudum gece boyunca ondada kabuslar gördüm..
Cok hastayım gerçekten. Antibiyotiğe baslayalı 4 gun oldu ama hala fayda etmedi. Bu aralar bide cok fena bas dönmem var. Midem bulanıyo basım donuyo. fenalaşıyorum. Dun aksam eve giderken sarjım bitti. Eve gidince yine oyle oldum ama bu kez cok uzun surdu. ;2 saat o halde kocamı bekledim erken gelecekti guya. Geldi bi tavırlar bana eve gidince arayıp habr vermedim diye. Nedenini sormadı bile. Sonra ben acıktım sen yemıyo musun dedi. Yemiyorum dedim inadımdan. Gitti tek basına yemek yedi. sonrada hep mutfaka oturdu. 10:30 gbide yattı. Bende yine alttan alayım dedim yanına gittim sarıldım usuyorum uyuycam dedi. İyi dedim cıktım. Sonra agladım yıne basım dönemeye basladı. Gece 1 de mutfagı topladım yanına gittim yattım ama yıne midem bulandı basım dondu cok kotu oldum. Eşimi uyandırdım ben kendimi iyi hissetmiyorum dedim yorganı ort ustune geçer dedi. Zorla kalktım ayaga bi o duvara carptım bir digerine. zorla mutfaga gittim. Bi kaseye yoğurt koydum birazda tuz koydum torudum agladım zorla yedim yoğurdu. Kendime gelir gibi olunca yataga gittim yine. Sürekli saga sola donup durdum bi rahat dur uyuyamıyorum dedi. Bende alsım yastıgımı gittim oturma odasına. İlk kez ayrı yattık. Sabahda gelmiş gunaydın bile yok. taksiyle gidersin bugun işe dedi. Sonrada arkadası aradı evin onundeyım dıye. hadi dedi gidelim iyi dedim. Kalktım hazırlandım ayakkabılarımı bile kendim gıydım zorla. Pantalonumuda kendim giydim. iş yerim kapalıydı beni yan taraftaki cafeye bıraktı. Gitti. Hala aramadıda. şimdiye kadar elli kere konusmus olmalıydık. Cok uzgunum yaa..
Canım çok üzüldüm yaaa
Ben de 2 kez yasadım bunu hamileliğimde
Hassaiyetimizi anlayamıyor en anlayışlısı bile na yazıkki oyüzden kendini yıpratma nolur eminim hatasını anlayacaktır
Benimkinin içinden hiç tanımadığım biri çıktı ondan beklentim ise sadece nasılsın demesiydi sarılmasıydı.
Ama bunlara sorumluluk düştükçe ev işleri vs sinirlilikleri artıyo kapı duvar oluyolar sanki peşimizden koşan adamlar onlar değil yani hepsi yapıyo bunu zaman zaman hepsi koca birer çocuk malesef
erkeklerin bu hassas dönemlerde bu şekilde kapris yapmalarına yemin ederim ki tahammül edemiyorum. okurken dişlerimi sıktım yemin ederim. sen kötüyüm diyosun ve o üstünü ört geçer diyip arkasına dönüp yatıyor öyle mi?
yaaa gerçekten hani haber vermediğin için tepki vermesi normal de ama bu kadarı çok çok fazla. kusura bakma canım
ama sahiden sinirlendim.
eşinin inşallah kendince doğru bir açıklaması vardır bu tavırları için.
kızlar ben bunu kabul etmiyorum hiç bir şekilde. eş adı üstünde aynı sorumlulukları aldığımız insanlar. evladımı taşıma görevi bana verilmiş ise gerisi de onun görevi. Ev işi yapmak,mutfakta birşeyler yapmak sadece kadının görevi de değildir ayrıca.
Nikahta ne diye söz veriyoruz birbirimize hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde birbirimize destek vereceğimize dair söz veriyoruz.
Senin en ihtiyacın olduğu zamanda her ne olursa olsun 9 ay boyunca onun alttan alması gerekiyor.
Hiç bir bahane erkeği haklı çıkarmıyor maalesef. Çünkü kocaman bir canlı taşıyoruz içimizde,evladımın sağlığı benim her hareketimle doğru orantılı. üzülmemle onu da üzüyorum,sevincimle onu da mutlu ediyorum.
eğer beni üzen de eşim ise o benimle birlikte bebeğimi de üzdüğü için kat be kat daha kızarım. Şuan sizin eşlerinize de sizin bebeklerinizi sizin vasıtanızla üzdüğü için kızıyorum.
Yoksa eşler arasında her daim laylaylom olmaz. ama bu 9 aylık süreçte kapris yapma görevi sadece kadınındır erkeğin değil.
Bak yine feminist ruhum kabardı
Canım tansiyon bende başından beri var. Alfamet vermişlerdi bana. Ama doktorum o en son kozumuz dedi. Hep yat dinlen ilaç almanı istemiyorum. 140/90 olursa bana haber ver hemen dedi. Sana ne ilacı verdi. Limon bu arada tansiyonu düşürüyor. Ben her sabah 1 limonu kocaman bir bardağa sıkıp su ile içiyorum. Sadece limon midemi çok yakıyor.Malum gebelik reflüsü :)
Bu arada 160/10 u gördüğüm bile olmuştu. O nedenle rapor verdi çalışmıyorum ben. Evdeyken çok daha iyi tansiyonum.
Canım tansiyon bende başından beri var. Alfamet vermişlerdi bana. Ama doktorum o en son kozumuz dedi. Hep yat dinlen ilaç almanı istemiyorum. 140/90 olursa bana haber ver hemen dedi. Sana ne ilacı verdi. Limon bu arada tansiyonu düşürüyor. Ben her sabah 1 limonu kocaman bir bardağa sıkıp su ile içiyorum. Sadece limon midemi çok yakıyor.Malum gebelik reflüsü :)
Bu arada 160/10 u gördüğüm bile olmuştu. O nedenle rapor verdi çalışmıyorum ben. Evdeyken çok daha iyi tansiyonum.
evet ve bide sanki yalan soyluyo msum gibi davrnaıyo. Ki ben ona daha önce hiç yalan soylemedim. Hani beyaz ufak yalanlar vardır ya onları bile soylemeidm. Amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn gıcık işte. Ozur dileyecek ama.
evet ve bide sanki yalan soyluyo msum gibi davrnaıyo. Ki ben ona daha önce hiç yalan soylemedim. Hani beyaz ufak yalanlar vardır ya onları bile soylemeidm. Amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn gıcık işte. Ozur dileyecek ama.
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı? canım pek yemek yemek de istemiyor.
ayran aldım içtim de halen pek kendime gelemedim
ben evin karısı sen erkeği oldun....anladınız?:))diyeceğim su ki onlarda biraz haklı alışkın değilller ev işi yapmaya yemek yapmaya bizleri böyle görmeye evi toplamaya.onlarında kimyası bozuldu aslında:).biraz sabır...
biz bunu sorduk doktoruma. Normal beynin suanda baska seylerle mesgul dedi. ama doktorumu değiştirmek istememdeki nedenlerden biride bu.. Benim doktorum sadece 13. haftamdan kan ve idrar tahlili yaptırdı. Bidaha hiç yaptırmadı. İdrarıma sizden duyduklarımdan korktugum için ben baktırdım cok sukur sıkıntı yok ama kan değerlerim ne alemde hiç bilmiyorum. Depolarımda sıkıntı varmı bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?